pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
18.04.2021 23:06.17
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Perusmaa-JM 17.04.
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Pikkusuon Töyssyt (18.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut JM SM-Yleinen kilpailulle, joka ajettiin 04.07.2009.
Järjestäjänä toimi PeMK.
Annettu kommentti
Mustaoranssia ei myöskään saanut vaikka autosta puuttui tuulilasi tai takalasi kokonaan. Eihän se ole vaarallista, eihän?
Lauantai alkuerä nro 1. Kilpailija nro 1 meni lähdön toisella kierroksella keltaisen lipun vaikutusalueella ohi lähtöä johtavaa kilpailijaa.Ei sanktiota.
Ensi kertaa Pellossa, ei tullut pakottavaa tarvetta käydä uudestaan. Plussaa radan kestävyydestä. Miinuksia aikataulusta, lauantain ostotarjouksista, ruuan hinnasta ja liputuksista.
Ruusuja yleisjärjestelyistä jotka Pellossa toimii aina, radan kestävyydestä (pl. varikkokaarre finaaleissa), hinausten ripeydestä. Ravintolat ja myyntikojut pelasivat hienosti ja evästä riitti iltamyöhälläkin. Positiivista myös varikkolippujen jatkuva syynäys. Lähtönumerotaulut hyvät, selkeät ja näkyvät. Risuja aikataulutuksesta, lauantain tarjouskäsittelystä ja osasta liputuksia läpi viikonlopun. Linja-autot ei myöskään olleet varikolla siellä missä niiden olisi pitänyt tiedotteen mukaan olla. Saattaa kuulostaa hölmöläisten ajatukselta mutta pitäisikö radankastelun ohessa kastella myös penkkoja ja päätykurvin hidastehiekkaa että näkee kauemmaskin mitä siellä tapahtuu...
Mistäs sen tietää ratkesko mestari liputuksilla???
Suurin miinus liputuslinja ja päättäjien piittaamattomuus: "minä en lippujani peru" tms. Liput annettiin naurettavista syistä ja aiheesta ei monesti ollenkaan. Naama vaikutti lipun saamiseen varsinkin oikea-vasen asfalteissa! Liian isoja herroja päättämässä! Toinen miinus aikataulu. Ei kisapäivä saa (varsinkaan sunnuntaina) mennä noin myöhälle. Pyttipannu oli ryöstöhintaista. Ostotarjoukset lauantaina, haloo! Palkinnot olis voinu jakaa kaikille tuloslistalla oleville. Plussaa siitä että rata kesti paremmin kuin ennen vaikka lähtöjä oli enemmän. Kilpailun taso kenties kovin koskaan. Järjestelyt pelas muuten kuin pellossa yleensä ja tunnelma oli hyvä.
Liputuksilla ei mestaria ratkaistu, onneksi. Mestari ajoi voittoon useamman lähdön suorituksella. Useimmilta tuo suoritus olisi jäänyt tekemättä vaikka olisi ollut sama auto.
RISUT:Tuomarit (osa) ja kilpailun Johtaja(t) täysin sokeita, liputus linja oli kuin tuulimyllyn hoitoa=täysin älyttömiä lippuja kilpailu tilanteista ja vielä syyttömiltä pilattiin kilpailu tälläiseen! Pitäisi olla SM kilpailu ja opaskoirat antaa lippuja arpomalla? Tuliko nyt kilpailun johdon mieleinen mestari?
hyvät kisat kaikin puolin ja liputuksista sen verran että minun näkemäni mustat liput annettiin kyllä syystä. eikä sitä jatkopaikkaa aina onnistu saamaan toisten yli ajamalla.joskus ne huomataan.
En haluaisi poiketa aiheesta, mutta on kai pakko. Sääntökirja "6.9. Kilpailunaikainen ajotapahtumien valvonta suoritetaan aluetuomarien toimesta yhdessä kilpailun johtajan kanssa. Aluetuomarit valvovat omalla sektorillaan ajotapahtumia ja ilmoittavat havaintonsa kilpailun johtajalle. Heillä tulee olla suora yhteys kilpailun johtajaan kilpailun aikana. Kilpailun johtaja tekee päätökset ajotapahtumista omien ja aluetuomarien havaintojen perusteella. "
Pellossa oli paljon hyvää: järjestäjät, katsastajat. Yhtä en vaan ymmärrä, tuomari, joka antaa mustan lipun siitä, kun edellä menevä auto ajaa holtittomasti ja pyörähtää takana tulevan eteen. Tästä hän antaa takana tulevalle mustan lipun. Jos tästä antaa lippua, niin antaa pyörähtäjälle. Pellolaiset, ehdotan tuomarin vaihtoa. Tämä ei ole vain minun kanta. Tästä on keskusteltu monien kokeneiden kuskien kanssa ja he ovat myös samaa mieltä. Ei ollut ainoa kerta tällainen liputus. Onhan siellä useampi tuomari tornissa, vai onko tämä yksi vain.
Pellossa oli paljon hyvää: järjestäjät, katsastajat. Yhtä en vaan ymmärrä, tuomari, joka antaa mustan lipun siitä, kun edellä menevä auto ajaa holtittomasti ja pyörähtää takana tulevan eteen. Tästä hän antaa takana tulevalle mustan lipun. Jos tästä antaa lippua, niin antaa pyörähtäjälle. Pellolaiset, ehdotan tuomarin vaihtoa. Tämä ei ole vain minun kanta. Tästä on keskusteltu monien kokeneiden kuskien kanssa ja he ovat myös samaa mieltä. Ei ollut ainoa kerta tällainen liputus. Onhan siellä useampi tuomari tornissa, vai onko tämä yksi vain.
RISUJA: WC:tä enemmän varikolle ja roskiksia en nähny varikolla missään! Tiedotus lauantain ja sunnuntain aamujen aikataulusta.Olis voinu nukkua paljon pitempään kun olis tienny ettei paikalle tarvitse tulla vasta kun kisat alkaa.. Kyllä noin isois kisois pitää tulla näyttämään henkkarit ja puhaltaa kaiken varalta. Iso miinus kun aloitetaan kisat vasta 12.00. Ruusuja: Hyvä rata, Hyvät kuuluttajat ja toimitsijat, Todella kovaa kalustoa ja kuskeja, Iso kiitos Timolle txt viesti palvelusta ei olis välillä kerenny mitenkään taululle katsomaan monesko lähtö! Hyvät palkinnot !
Ostotarjousten alkamisen päättivät samat henkilöt kuin nuo paljon puhutut mustat liputkin. On varmaan arvon (päättävällä) herrasväellä päässyt tuo kilpailijan näkökulma häviämään. Ei muuta kuin kilpurin rattiin hekin niin saavat paremmin tuntumaa lajiin ja niihin, jotka tämän lajin hengissä pitävät eli me harrastajat!
Korjaus. Tarkoitin toki c-finaalin mustaa.
Pellossa on hyvä meininki. Melkein kaikki järjestelyt pelasivat. Risuja tulee tuosta lauantain ostotarjousmenettelystä. Aivan hyvin voi alkaa tarjouksia jättämään aikaisemmin. Väärin tehdyt tarjouksethan on purettu aina ennen ostotarjousmenettelyn jälkeen. Risuja siitäkin että kisat venyivät kun kaavio oli liian pitkä. Tiukemmillakin kaavioilla olisi tulokset olleet samat. Liputuslinjaakin voi moittia. Varoituksia jaettiin pienistä osumisista ja sitten kuitenkaan kun törmäsi niin että toisen sijoitus huononi, ei lippuja annettu. Tuo b-finaalin musta oli aivan mieletön. Kukahan puusilmä senkin näki. Tilanne syntyi kun rata oli huono ja edellä ajanut pomppasi sisäpenkaan. Ei siis ollut takana tulleen vika, ainakaan niin että voisi mustaa antaa. Kisat olisi voinut aloittaa sunnuntaina vaikka jo kymmeneltä, kun kaikki oli jo paikalla. Risuja tuli tässä paljon, ei kuitenkaan niin paljon että Pellosta pysyttäisiin poissa. Ensivuonna raas paikalla, se on varma!
Itse ensimmäistä kertaa Pellossa, enkä voi kun ihmetellä tuomarilinjaa, lauantaina lähetys tavan näyttö meinasi unohtua?, huoltoautolaput vasta sunnuntaina ja nekin aika hienot. Ihan yleisesti vaikutti väsyneiden henkilöiden pakkopullana tehdyltä tapahtumalta. Autot hienoja sekä rata ja erityisesti pyttipannu oli loistavaa. Mielestäni melko kaukana sm-kisan tasosta.
Kilpailun aikataulu venyi yllättävän paljon, vai oliko aikataulu joka oli mm. lähtölistassa tehty tarkoituksella positiivisen lyhyeksi?Lauantain tarjousteko alku todella ihmeellinen ja pidensi oleellisesti lauantai-iltaa myöhälle.Autoparkin 5e maksu naurettavaa rahastusta, olisivat ennemmin sitten laittaneet vaikka pääsyliput 10e lauantai ja 15e sunnuntai.Liputuslinja liian tiukka ja ihmeellisiä tuomioita tuli.Oikein ihmetyttää kuinka paljon oli negatiivisia asioita , yleensä kun poikkinaintikisat ovat olleet hyviä kisoja.Plussana huippu rata joka kestää ja kaikki kisailijat!
Risuja todella paljon venyneestä aikataulusta. Lauantaina kun kilpailija tuli radalle hiukan myöhemmin niin joutui jonottomattaan tai ajamaan vastaantulevien kaistaa siinä hiekkatiellä että pääsi radalle. Silti rannekkeetkin kysyttiin kolmeen kertaan ennen kuin pääsi auton kanssa edes varikolle. Kisat olisi hyvin voinut aloittaa kello 11.00!! Lauantaina turhaan pidettiin ostotarjouspaikkoja kiinni. Vaikka kuinka yritettiin selitellä että luukkuja ei voi avata koska ei ole myytävien autojen listaa. Kuitenkin olisi ollut helpompaa auton ostajille, kilpailijoille, ostotarjoushenkilökunnalle kuten myös muillekkin toimitsijoille avata ostotarjousluukut vaikka keräilyjen jälkeen. Silti muistaakseni kuulutettiin että 3kpl tehtiin tarjouksia autoista jotka ajavat vielä sunnuntaina. Ruusuja voi antaa siitä että rata pysyi hyvässä kunnossa koko viikonlopun! Ja makkarakin maksoi vain euron mutta juoma maksoikin sitten 2.5e
Risut: liputuslinja oli todella hakusessa, kisat myös venyi aivan liian myöhäksi molemmilla päivillä. Oliskohan jo aika poistaa sm:istä sijoituserät ja muuttaa kaikki finaaleiksi? Säälle kukaan ei voi mitään. Ruusut: palkinnot ja palvelu
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
Kevätkapina JM 8.5.2021 Nivalassa
Classic Liiga 6.6.2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
M:Männät 83mm ja 84mm PK 25.5mm 1mm 1mm 2mm Renkailla
M:Volvo/Golf säädettäviä nokkapyöriä
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit