pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 14:28.41
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Kardaanikunkku kilpailulle, joka ajettiin 25.07.2009.
Järjestäjänä toimi LemUA.
Annettu kommentti
Lähtöviivan henkilöstö: Jos lähtölaatalla on yksi ruutu vesilammikkolla edellisen auton kiehuttua viivalle, ja muut radat kuivia, niin olisi kyllä syytä harjata ainakin enimmät pois ennen seuraavaa lähtöä. Olis meinaan vähän reilumpaa...
Säännöt kannattaa kyllä kaikkien (kirjoittajienkin) tuntea, myös kilpailun säännöt. Kunkun säännöthän sanoo että kaikki välieriin itsensä ajaneet ovat kutsuttuja seuraavan vuoden sunnutaipäivälle. Mikään ei kai estä välieräkuljettajan ilmoittautua jo lauantaillekkin, mutta se sitten edellyttää aika-ajoista selviämistä, jos aikoo sunnuntainakin ajaa. Menee jo pulinaksi, siirrytään seuraavaksi sinne.
Eiköhän Mikko kumminkin päässyt suoraan sunnuntaille. Vai olenko ymmärtänyt väärin, että kaikki välieriin selvinneet saavat paikan sunnuntaille?
Hyvät kisat jälleen kerran, vuodesta toiseen odotetuin kisa missä käyn. Ja eikös sille Hirvoselle se sunnuntaipaikka tullut ensi vuodelle kun välierissä kerta oli??
Tosi hienot kilpailut kiitos siitä Lempäälän Ua ja Risuja ostotarjous menettelystä eikö sinne tosiaan saa sellaista porukkkaa joka sen osaa hoitaa ettei tarvi varttua kahta tuntia auton myyntiä.Huom Lauantai Ja mikä hienointa ensi vuonna nähdään Mikko Hirvonen toivottavasti kahtena päivänä sillä nyt ei paikkaa lunastanut suoraa sunnuntaille sillä sääntö on sama kaikille
Kiitos Kärdaanikunkun järjestäjälle että osallistuu näin aktiivisesti tähän palstaan. Ainakin minun tiedossa on ollut että järjestätte kisaa lainaradalla. Seuraavissa vuokraneuvotteluissa voisitte käydä kyllä keskustelua näistä katsomotiloista. Ne on liian ahtaat tämän kokoisen kilpailun tarpeisiin. Radan ja siellä olevan kaluston, rakennelmat tietääkseni omistaa Tampereen kaupungin liikuntatoimi ja sitä hallinnoi ja vuokraa Tampereen UA. Jomman kumman pitäisi panostaa alueen katsomoihin!
Kardaanikunkun tapahtuma-alue
Kiitos kaikille palautteistanne, jotka ovat pääsääntöisesti hyvin rakentavia ja jotka otetaan huomioon seuraavaa kilpailua tehtäessä. Haluamme kuitenkin kommentoida erästä Teitä ja myös meitä mietityttänyttä asiaa. Lempäälän UA järjestää Kardaanikunkku kilpailun aina kyseiseksi viikonlopuksi vuokraamallaan alueella ja pyrkii muutama päivä ennen kilpailua tekemään kaikkensa alueen saattamiseksi tapahtuman edellyttämään kuntoon. Kuntoon laitossa pyritään aina huomioimaan niin kilpailijat kuin myös yleisö. Kilpailun järjestäjänä ”lainaradalla” meillä on kuitenkin hyvin rajalliset mahdollisuudet saada 1-2 päivän aikana saatettua kaikki siihen kuntoon mitä tämän kokoinen tapahtuma edellyttäisi (huoltotilat, toimistot, WC:t, yms.). Pyrimme kuitenkin tekemään parhaamme taas tulevina vuosina ja yritämme vastata toiveisiinne. Mikäli kilpailu järjestettäisiin itse ympäri vuoden hallinnoimallamme alueella, olisi moni asia näiden vuosien aikana saanut jo pysyvämpiä olomuotoja.

Suuret kiitokset Teille kaikille mukana olostanne ja toivottavasti kohtaamme jälleen ensi vuonna.

Palautetta voitte antaa myös suoraan: lemua@elisanet.fi

Kunkku-terveisin
Lempäälän UA / Kardaanikunkku 2009 jtmk
Ensimmäistä kertaa oltiin katsomassa/kuvaamassa. Järjestelyt toimi melko hyvin. Vähän jäi ihmetyttään, että emme saaneet sunnuntaina tullessa puoli yhdeksän aikaan (ensimmäisten joukossa) sitä vihkosta, vaan pelkän tulostetun lähtölistan?? No hinta oli yhdellekin päivälle tosin vain 15e joten emme jääneet asiaa ihmettelemään sen enempää kun jopa 20e lippua uumoilimme yhdelle päivälle..Reilu puolen tunnin odottelulla pääsimme poistumaan parkkipaikalta, mikä nyt on ihan ok. Vähän oli ahdas se poistumisväylä, suurentamalla olisi ehkä saanut joudutettua..Mutta arvosanaksi tulee väkisinkin 9! Varmasti tullaan joskus vielä toisenkin kerran!
Liputuslinja oli mielestäni erikoinen kun annettiin lippu esim. sille jota painettiin eikä sille joka painoi ja samanlaisia tilanteita oli aika paljon. Sitten nuo vilppilähdöt; niitä annettíin välillä ihan väärille numeroille tai sitten niitä ei annettu ollenkaan ja sitten kun jollekin annettiin miksi ne näytettiin vasta viimeisellä kierroksella(osalle!) Järjestelyt toimi muuten ihan hyvin kuten hinaukset toimii Kunkussa aina mallikkaasti.
Sille varikkotien puomimiehelle voisi ensi vuodelle antaa siihen "pingismailaan" pidemmän varren. Tai vaihtoehtoisesti siirtyä kaiteen toiselle puolelle pysäyttämään kuljettajia turvallisuuden tähden. Ja jos tuo edellinen on liian vaarallinen paikka puomimiehelle niin miten pääsuoran päässä keskellä ajorataa voi olla lippumies vuodesta toiseen ohjaamassa autoja varikkotielle? Ylimääräisiä liputuksia vaan tuli joillekin kuljettajille tuosta stop-merkin noudattamattomuudesta ja se vaaratilannekin olisi huonolla onnella mahdollinen, kun muutama kuljettaja ajoi stop-merkkiä huomaamatta ohitse.
Ahneus tuntuu kasvavan vuosi vuodelta... Nyt 5e vippikatsomo, mitä uutta ens vuodeksi, jotta saataisiin mahdollisimman pienellä mahdollisimman paljon. Eiko alueeseen voisi näillä tuotoilla jo hieman panostaa? Lisää katsomotilaa tulisi pikku investoinneilla. Plussaa: Kunkku-tunnelmaa ripaus ahneudesta huolimatta jäljellä (kaivamalla piti kaivaa, mutta löytyi). Miinusta: välinpitämättömyys yleisöä, kuskeja, ym. kohtaan. Kisat em. varten, ei järjestäjää varten.
Kiitos järjestäjälle tiedotteesta. Voisi toivoa myös meiltä ei asianomaisilta että pidättäydymme asian vatvomisesta, ainakin siihen saakka kun tutkinta asiasta on päättynyt ja mahdollliset jatkotoimenpiteet käynnistetty.
Kardaanikunkun järjestäjä tiedottaa: Huhu siitä, että eräs auto on viranomaisten toimin takavarikoitu kilpailupaikalta, pitää paikkansa. Tämän enempää organisaatio ei voi asiasta kertoa. Kyse on viranomaisasiasta, jossa tiedotusvastuu ja -oikeudet ovat poliisiviranomaisilla.
Asianosaiset ( mukaan lukien auton ostotarjousmenettelyssä saanut) ovat saaneet viranomaisilta asiaa koskevan informaation.
Kardaanikunkku oli taas hyvin järjestetty. hyvät liikenteen ohjaajat, vessat hyvässä kunnossa, jne jne. MUTTA "Kunkussa" on jo monena vuonna ollut jonkin asteinen sählinki ostotarjouksissa. Tiedetään, se on viimeinen homma ennenkuin "pääsee kotiin" porukka hermona ja näin, mutta silti kannattaisi auton myynti menettely laittaa kuntoon niin silloin vasta voin sanoa, että Kardaanikunkku on täyden kympin arvoinen kilpailu.
Minä olisin halunnut jotain tiedotusta ostotarjouksissa olleista sählingeistä per heti paikan päällä. Ilman niitä ne meni nopeasti.
Odottaisin kilpailunjärjestäjältä tiedotetta. Tiedotetta kilpailussa mukana olleesta autosta joka on huhujen mukaan viranomaisten takavarikossa. Huhut pyrkii kasvamaan jos niiltä ei katkaista siipiä. Oikeaa tietoa oikeaan paikkaan, kiitos.
Hieman risuja.ihmettelin kun ensimmäisessä kurvissa oleva vip katsomo.poikani istui eka rapulle niin sanottiin että pitää ostaa 5€ lippu no poikani siirtyi nurmikolle niin kuulemma se on vip aluetta ja vaatii lipun 5€.poika siirtyi katsomon sivulle jossa oli myös valokuvaajia niin pyydettiin myös siitä 5€ lippua, oli kuulemma vielä heidän aluetta.en kyllä käsitä miten jos on jo lippu kisaan ostettu niin ei saa edes nurmikolla katsoa.voiko maatakin varata ympäriltä.Mielestäni ei ole reilua toimintaa katsojia kohtaan jotka maksavat jo lipun sisään. Mielestäni muutenkin tuo kokoisessa tapahtumassa on liian niukasti katsomo paikkoja ja sitten vielä ympäriltäkin varataan maata ettei siihenkään saa mennä katsomaan ilman eri lippua.Toivottavasti tämä palaute aiheuttaa edes mietintää.Ymmärrän kyllä vip katsomon mutten sitä että rajoitetaan sen ympärillä olemista.No joka tapauksessa tulen kyllä myös ensi vuonna katsomaan.
VIP tälläisenä oli turha. Senkin ajan olisi voinut käyttää ylimääräiseen radankunnostukseen, tarvetta olisi ollut. Kisa oli järjestelyiltään OK. Tasoltaan 10! Lipun ja buffettien hintoja voi kritisioida aiheesta, mutta yleisö ne valinnat lopuksi tekee. Näihin kisoihinko omat ruoat mukaan? Ostotarjouksissa molempina päivinä jotain epäselvyyksiä, mitä ne oikeesti oli, sitä ei kerrottu! Liputuslinja hyvä. Uskallettiin antaa lippuja, eikä pelätty että ne loppuu kesken.
Hienoa, että autot otetaan viivalle vasta "viime tingassa", niin ei tarvitse viivalla odotella kauaa. Kahvilahinnat ei olleet ihan jokamiehen luokkaa... Onneksi oli omat mukana. Oliko rataan laitettu niin paljon jotain tavaraa ettei maa enää imenyt vettä? Ja kun kuivasi, niin pölysi ihan liikaa. Ja samaa mieltä tuon vessan huonosta kunnosta, mutta kyllä paperia oli aina. Kiitokset kuuluttajille, hyvin kuului ja huoltoautossakin pysyi kärryillä radan tapahtumista.
Ne tuolit h.......ttiin siitä katsomon edestä. Järkkärit kyllä lauantaina napisi lastenrattaista sun muusta, mutta pyhänä ei sanottu sanaakaan tientukkona olleista tuoleista. Liikkuminen katsomoon ja pois sujuisi paljon paremmin, kun kulkuväylä olisi auki.
VIP-lähtö oli kaikkea muuta, kuin turhaa. Todella hyvä tuollainen "leikkimielinen" kisa weeärcee kuskilta ja karttureilta ja olihan siinä tilanteitakin... Muutenkin viikonloppu oli oikein onnistunut 15e lipunhinnalle sai kyllä vastinetta. Tuota pölyä olisi voinut yhdellä radankunnostustauolla vielä vaikka hillitä, sillä näkyvyys oli paikoin melko huono loppua kohden. Ensi vuonna taas uudestaan mukana ;)
Vessat varikolla ainakin ihan kamalat jo perjantai-iltana.Likaset,(havun neulasia) ei paperia, käsipyyheitä ei ollenkaan. Naisten puolella ovet rikki, ei koskaan ole tuossa kunnossa olleet ja muutamat kerrat siellä oltu. Toivottavasti seuraavalla kerralla hiukan enemmän huomiota vessoihin. On aika tärkeä osa viikonloppua.
Kiitos niille ihmisille,jotka jaksoitte huolehtia vessojen siisteydestä.Normaalisti ne ovat kaksipäiväisissä kisoissa melkoisia "kusimeriä".
VIP-lähtö oli ihan turhaa kun ei siinä ollu paljoo katottavaa,ostotarjousten purku kannattas opetella hoitaan kunnolla.
Olipahan taas hienosti järjestetty kisa. VIP-lähtö oli mukavaa lisää. Tuota radan pölyongelmaa olisi voinut hoitaa vähän paremmin, ei varmaan loppupään kuskitkaan välillä nähny mihin ajaa.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit