pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 16:28.02
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut JM SM Naiset SM Nuoret kilpailulle, joka ajettiin 12.06.2010.
Järjestäjänä toimi LakUA.
Annettu kommentti
Makkara oli hyvää ja kisojen kulku sujui mallikkaasti ja ostotarjousten hoidosta suuri plussa. Tosiaan vaikutti että toimitsija lappuja oli jaettu kenelle vain, ei tainnut olla monellakaan mitään tekemistä mutta saipahan tehtyä 5 lappua ja tietysti seura rahaa. Siitä risuja
Tottakai seurojen kannattaa jakaa toimitsijakortteja mahdollisimman monelle kilpailijalle. Ne tulevat toimitsijaksi ja maksavat vielä seuralle 100 euroa. Pelkkä katselija ostaa vain pääsylipun ja pari makkaraa. Kisat oli tosi hyvin järjestetty!
jaetaanko niitä toimitsiakortteja kaikille kavereille vapaasti ilman mitään tehtävää kisoissa, näyttää vähän siltä.onhan se mukava toisten tehdä enemmän tarjouksia
Miksi lauantaina jätetiin 5 paikka puhdistamatta? Mitä siihen sitten olikaan valunut,sutimaan jäätiin ja autot löi linkkuun. Jokainen lähtö tärkeä varsinkin kun kyse oli arvokilpailusta. Plussana mainittakoon lähtöön järjestäytyminen oli tilaa mennä omaan tahtiin,ilman virkaintoisia huitojia kyllä kilpailiat tietävät lähtönsä,toiset haluaa mennä ajoissa toiset myöhemmin homma pelasi.
Miksi lauantaina jätetiin 5 paikka puhdistamatta? Mitä siihen sitten olikaan valunut,sutimaan jäätiin ja autot löi linkkuun. Jokainen lähtö tärkeä varsinkin kun kyse oli arvokilpailusta. Plussana mainittakoon lähtöön järjestäytyminen oli tilaa mennä omaan tahtiin,ilman virkaintoisia huitojia kyllä kilpailiat tietävät lähtönsä,toiset haluaa mennä ajoissa toiset myöhemmin homma pelasi.
Paska maku jäi,mut tulihan käytyä.
Lipunmyynnissä mukavia ja pirtsakoita ihmisiä heti aamusta. Varikkopäälikkö hoiti hommansa hyvin ja asiallisesti toisin kun osa muusta varikko henkilökunnasta. Huollossa ei ilmeisesti oli saanut olla muita kuin ne "omat huoltomiehet" joille lippu annettu. Naapurin huoltomiestä lainatessa tullaan huutamaan että "mitä hän sun autoos korjaa jos ei ole sun huoltomies". Olisiko pitänyt kysyä sitten niitä toimitsijoita laittamaan autoa jotka muutenkin siellä remonttia näytti tekevän. Osa "toimitsijoista" käveli ja kommentoi varikolla ilman että toimitsijalappu oli näkyvissä, sitten kun sitä kyseltiin niin jostain kätköistä sellainen kaivettiin esiin. Vilppilähtöjä todellakin tuli aivan liikaa, autoja otettiin liian eteen ja oli jo valmiiksi kennossa ja kun lipusta näkyi vähän kulmaa niin startattiin ja se tuomittiin aina vilpiksi, ei tainnut kennot keretä lähettäjän matkaan. Yksi vastalause meni läpi mutta miksi ei se toinen mennyt mikä oli myös aivan selkeästi turha lippu? Kuulutus toimi hyvin, ostotarjoukset meni hyvin. Palkinnot ja tulokset mietityttää että kuitenkin SM kyseessä ja tuloksilla 12 joista 10 palkittiin, kuitenkin senioreissa oli tuloksilla peräti 15 ja kuskeja oli kolmasosa vähemmän kuin nuorissa ja naisissa. Miksi näin?
Vilppilähtöjen määrä ihmetyttää suuresti, jos kuski sai hyvän lähdön tuli siitä vilppi. Kun taas oman seuran nais kuski jäi selvästi kauemmas viivasta ja otti selvän vilpin, niin siitä ei vaan tullut vilppiä, ihmettelen! Sekä yksi musta lippu mielestäni väärälle henkilölle. Ostotarjousten käsittely suuren plussan arvoinen.
No..onhan se niin ,että kun "toimitsija" saa tehä ne viisi tarjousta,niin tunkua tulee kilpailija taholta aina.No,tulee sitten kyllä paljon tarjouksiakin,ainakin SM-kisoissa..mutta!? 8)
tasaisen hyvin järjestetyt kisat. Tuo toimitsija lappujen määrä oli hirveä. Ja näytti että oltiin vain varikolla huollossa.
ruusuja järjestelyt toimi hyvin,sunnuntai aamuna tuotiin jopa soraa pahinpiin paikkoiohin varikolla.lähdöistä jäin miettiin etteikö kaikkien autojen keula tarvitse olla samalla linjalla vai saako lähteä kauempaa?no ainakin varaslähdön mahdollisuus pienenee
Hyvät kisat. Risuja: Hinnat buffeteissa vaihteli. Isossa teltassa korkeammat hinnat kuin muissa pisteissä. Eipä löytynyt johdolta kanttia tyytyä tuomariston päätökseen. Kilpailijan vastalause meni läpi mutta johto ei antanut lupaa tiedotaa asiasta. Hiekkalaatikolla leikkii lapset. Aikuisten pitäisi osata myöntää virheensä.
Edelliseen kirjoitukseen selvitykseksi varsinainen tuomaristo eli pj (ent valvoja) ja varsinaiset tuomarit 2 kpl tuossa kisassa, eivät saa eivätkä ole tehneetkään yhtään ostotarjousta (on fakta). Huom ! jos aluetuomarit/ratatuomarit ovat tehneet tarjouksia niin se on täysin laillista.
Oli kyllä kaikin puolin loistavasti järjestetyt kisat! Näki että oli panostettu sujuvuuteen. Lähdönkeräily- ja järjestely hienoa, seuraava lähtö välittömästi valmiina edellisen tultua maaliin ajettavasta luokasta riippumatta. Hinaukset kohtuullisen ripeitä ja ensiapu ym lähti heti kaatuneen auton luo mutta älkää herranjumala enää koskaan, ei koskaan, kääntäkö kaatunutta autoa renkailleen kuskin ollessa vielä sisällä!!! Katsojan kannalta hieno rata vaikka ajamalla ohittaminen näyttikin olevan suht hankalaa. Ostotarjouksetkin käsiteltiin määrään nähden nopeasti, varsinkin lauantaina. Aika lähellä täyden kympin kisaa järjestelyiden puolesta :) Muutama kysymys kuitenkin järjestäjälle: mistä lähtien tuomariston jäsenet on saaneet tehdä tarjouksia ja oliko kaikki toimitsijat ihan aikuisten oikeasti töissäolevia toimitsijoita kun toimitsijoita näytti olevan yhtä paljon kuin yleisöä... ja ehtipä toimitsijat tehdä myös oman seudun kuskille remonttia varikolla :) Lippulinjakin taisi olla "Neste Rallin miehellä" ihan oma...
Kiitokset myös toisen katsojan toimesta. Näin hyvin järjesteltyyn kisaan oli mukava tulla. Kuulutus oli takuvarmaa toimintaan Haisulin ja Volvo miehen toimesta. Ostotarjoukset toimi. Ja mikä tärkeintä SM mitalit meni hienoilla ajosuorituksilla.
Katsojan osalta hienot kisat. Mukava tunnelma alkoi jo lipunmyynnistä, missä hymyilevät talkoolaiset saivat tuntemaan tervetulleen olon jo ennen rata-alueelle saapumista. Sama jatkui paikoituksessa, auton sai haluamalleen paikalle aivan radan tuntumaan. Rata oli mukavan kompakti, joskin ohituspaikkoja taisi olla heikonlaisesti. Kahvit, limsat ja makkarat sai nopeasti ja jälleen hymyn kera. Siistit katsomot ja jokapuolelta näki koko radan. Kaikin puolin hienosti järjestetyt kisat, hukkaan eivät olleet menneet ne sadat tunnit, mitkä tuon järjestämiseen oli aikaa panostettu. Kiitos kaikille mukana olleille, niin talkooväelle, järjestelykoneistolle kuin kilpailijoillekin. Saitte ainakin yhden katsojan erittäin tyytyväiseksi!
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit