pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 13:10.58
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Meri-Lappi JM kilpailulle, joka ajettiin 31.07.2010.
Järjestäjänä toimi Me-LaMoKe.
Annettu kommentti
Terve kaikille.Ensinnäki hiton iso kiitos niille jotka jaksoivat olla taas hommissa eri tehtävissä järjestämässä kisaa.On näköjään tullut osin kovaa kritiikkiä kisan onnistumisesta,jos katotaan yleensäkkin kisoja ja niiden onnisutmisia niin ei Me-Lamoken kisa ollut huonompi kun muillakaan (mielestäni aivan hyvä)säätä lukuunottamatta,aina sattuu virheitä mutta viisas ottaa opikseen,mutta se tapa tuoda kritiikki esille kun ei ole kanttia tulla sanoon naamatusten,tai laittaa NIMEÄÄN (kyllähän näitä kirjoittajia ei tarvii kaukaa hakea,olisit vain laittanu nimen alle *** )kritiikissä esiin.Tämä haiskahtaa tahalliselta seuran vahingoittamis pyrkimykseltä vai olisko katkeruutta ja kostonhalua.KAIKKI TOIMITSIJAT JOTKA OLITTE HOMMISSA JÄTTÄKÄÄ NUOT NIMETTÖMÄT HAUKUT OMAANARVOONSA (ELI Ö---MAPIIN SILLÄ SINNE NE KUULUVAT. Hyvää syyakesän jatkoa kaikille Terveisin Olavi Alavesa.
Tällä radalla oli vasta toinen virallinen jm-kisa jonka se hyvin kesti siittä + mutta oisiko tälle radalle muita käyttäjiä samaa tarkoitusta varten? Jos olen ymmärtäny on tällä alueella ESIM: Ratec Team ,Kemi Ralli ja muitakin. terveisin: Kyläläinen
Tämä on erittäin hyvä palsta antaa palautetta. Vaatimus siitä että kaikkien pitäisi kirjoittaa omalla nimellään ei ole perusteltu. Moni asiallinekin arvostelu voisi jäädä kirjoittamatta. varsinkin asiallinen risu. Tähän nimenomaiseen kilpailuun voisi otta kantaa siten että: Miksi käytetään vääränlaisia liputulappuja, miksi ostotarjoushenkilöstö ei pidä salassa tajousmääriä? Tälläiset risuthan on juurikin siksi että otettaisiin opiksi. Koitetaan seuraavalla kerralla tehdä asiat paremmin. Kukaan ei ole koskaan täydellinen, aina on opittavaa. Liputuksista ollaan aina montaa mieltä. Toiset näkee tilanteet toisin ja toisilta paikoilta. Pyyhkeet pitää ottaa oppina, asiattomat risut jättää omaan arvoonsa. Kyllä kilpailun järjestäjän tulee osata lukea oikeat huomiot. Tämä nettiaika on tuonut tullessaan niin asialliset kuin asiattomatkin arvostelut. Kaikkia kilpailunjärjestäjiä kunnioittaen ja kaikkien tekemisä arvostaen, oppinsa myös kantapäidenkautta hakenut: T: emppu
Kyllä asiallinen kritiikki otetaan vastaan ja otetaan opiksi.Tämä palsta olisi hyvä muuten mutta nimimerkillä kirjoittelu antaa mahdollisuuden kirjoittaa asiattomuuksia tämä raati joka on osan kritiikistä kirjoittanut jos ei kaikkia seisoi lähdön tuntumassa intressit on aivan muut kun Jokkiksen kehittäminen.Aina liputuksissa on sanomista ja virheitäkin kuten urheilun tuomaroinnissa yleensäkkin huipputasolle asti.Vilpistä ei mustaa ole annettu vaan laput loppu ja vilppi kirjoitettiin mustanlipun lapulle mustalippu oli viivattu yli ja tilalla luki Vilppilähtö siellä se on taululla nähtävissä vieläkin.Makkaroiden varastelusta voin mainita että kyllä Melamoke sen kestää valtaosa osasi ne maksaa eikä varastaa.Ostotarjouksen tyttöjen syyllistäminen oli pohjanoteeraus näinhän se oli että sivullinen ohikulkija oli lukumäärän kuullut ja mainitsi joillekkin ostotarjous henkilökunnalla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Oman seuran kuskeja ei suosittu vastalausekkin tuli oman seuran jäseneltä.On tullut kyllä mieleen miksi kerta toisensa perään lähtee haukuttavaksi ja heitetäänkö pyyhe kehään emme kisoja itsellemme tee ja asialliset kommentit auttavat jaksamaan Jukka Heittola.
Hei vaan kaikki. kisat menivät mielestäni hyvin verrattuna edellis vuoteen. rata kesti 110% paremmin kuin edellis vuonna.palkinnot oli hyvät. makkarat maistui myös hyvälle vaikka itse maksoinkin ne kojun viereiseen vaunuun. liputus linjasta sen verran että lippuja sentään tuli, muissa kisoissa pihtaillaan lippujen antoa. kiitos mela-moken väelle loistavasta kisasta. ens vuonna nähdään jos henki pihisee. :-)
Kyllä negatiivinenkin palaute tulee kestää ja se tulee ottaa opiksi jatkotoimissa. Eihän siitä mitään tulisi, jos koko asiantunteva yleisö alkas puuttua linjaansa hakevaan liputusmenettelyyn kesken kilpailun. Palkinnot oli tosi hyvät kilpailijamäärään nähden. Rata kesti todella hyvin verrattuna vuoden takaiseen. Tsemppiä vaan tuleviin koitoksiin.
Miksi pitää aina hakea ja kirjoittaa kisoista negatiivista palautetta? Eikö olisi järkevää antaa nämä huonot palautteet kisapaikalla tänne voi kirjoittaa kannustaviakin sanoja kisoista. Minusta toinen kilpailu tällä radalla oli hyvä ja kesti loistavasti tämän auto määrän.Joka kilpailussa on huonoja ja hyviä puolia ENSI VUONNA JOS LUOJA SUO JA KISAT AJETAAN NIIN TULLAAN UUDESTAAN NYT PÄÄSTIIN VAIN PÄÄTYKURVIIN ASTI
No niin se makkaran maksu perustui REHELLISYYTEEN Paistaja varmaan sanoi attä makkarat MAKSETAAN KIOSKI VAUNUUN mutta käsittääkseni jopa tässäkin porukassa (JM ) on ihan oikeita kusipäitä jotka eivät välitä kuin itsestään . ja sitten vielä lopuksi näihin kommentteihin kilpailusta ja sen kulusta LIPUISTA, LASTAUKSESTA, SUN MUUSTA OLEN HUOMANNUT VUOSIEN VARRELLA ETTÄ JOTKA EIVÄT OSALLISTU EDES OMAN SEURAN TOIMITAAN MILLÄÄNTAVALLA OVAT ENSIMMÄISENÄ ARVOSTELEMASSA . Ja vielä tuntuma että nämä jotka ovat AINA "kommentoimassa" ymmärtävät asaioista VÄHITEN Ps PIENTÄ AVOSTUSTA NIILLE JOTKA PUURTAVAT VOIMIA SÄÄSTÄMÄTTÄ KISOJEN ETEEN VUOSI VUODELTA HYVÄÄ JATKOA KAIKILLE
Kyllä niitä autoja voi nostaa lavetille ennen kisojen loppua jos ovat tosiaan siinä kunnossa että siihen tarvitaan piikkitraktoria. Tähän yleensäkin lupa kilpailun johdolta. Ja jos auto menee kuitenkin kaupaksi niin ei muuta kuin auto alas kärryltä. Monessa kisassa kun tuo piikkitraktori lähtee heti kun ajot on ajettu eikä jää sinne odottelemaan.
Miten on tämä sääntö tulkittavissa lastauksen suhteen? Kaksi järjestävän seuran autoa nostettiin lavetille kesken kisojen vaikka kisa oli kesken ja ostotarjouksia ei oltu edes aloitettu?? Onko näillä joku poikkeus tässä säännössä ja edelliseen yhdyn kyllä noiden makkaroiden kanssa hyviä olivat kun ei maksua otettu
liputus linja aikas ihmeellinen tulivat viiveellä kun lähtö oli jo ajettu.Lähtöpaikalla oli välillä melko harvat välit joidenkin autojen kohdalla kun muut oli limpissä?? Koska on alettu antaan suoraan mustalippu haittaavasta kaistan vaihdosta jos siinä ei tule hyötyä? Ruusuja ainut kisa missä tänä vuonna makkarat oli ilmaisia setä kun ei periny niistä mitään tuli vatsa täyteen halvalla :)
Kisat kisojen joukossa. Erilaisia tulkintoja säännöistä. Musta lippu tuli vilpistä, punaisen lipun aiheuttamisesta ja neljän auton lähdössä (kuudelle paikka) haittaavasra kaistanvaihdosta. Mitenkähän vilppimusta olisi käsitelty jos kyse olisi ollut jatkopaikasta. Olikohan radan sisäreunan renkailla vuoratut pystyt kaiteenpätkät olleet radantarkastuksessa asennettuna. Epäilen. Makkarat oli hyviä ilman sinappiakin.
jo oli kisat.... auton katsastuksessa todella epäpätevää porukkaa kun edes katsastuskorttia ei katsottu eipä kyllä muutakaan. Miten toimitsija tehtävissä oleva voi ajaa myös kilpaa?? Liputukset voi jee...pitäisiköhän kilpailujohtajien ottaa sääntökirja uudestaan käteen ja lukea se,omanseuran kilpailija sai ottaa vilppejä ja vaihtaa kaistaa ilman mitään sanktiota, muun seuran porukalle tuli automaattisesti musta lippu samasta asiasta. Osasiko kaatokatsastus todella työnsä???? tyhjänpäiväset tauot n.100 ilmoittautunutta ja kilpailut veny ilta 7asti. Oliko ostotarjouksessa pätevää porukkaa??? Tarjousmäärät huudeltiin varikolla puolituntia ennen palkintojenjakoa mikä ei pitäisi olla mahdollista.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit