pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
18.04.2021 23:01.29
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Perusmaa-JM 17.04.
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Pikkusuon Töyssyt (18.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut JM SM Liigafinaali kilpailulle, joka ajettiin 04.09.2010.
Järjestäjänä toimi VetUA.
Annettu kommentti
Hyvin toimi järjestelyt kokonaisuutena.Pääkatsomon alla liian vähän(pieni) myyntipiste(itä)makkaramyyntiin + kahvi ym. o t : K.O Sohlberg olisi voinut tasapuolisuuden nimissä kertoa myös akk rahan käytöstä, kun kerran mainitsi myös tulevista turvavarusteista.
Antaisin ruusuja myös palomiehille & EA-tiimille. Kohtuu ripeästi mentiin paikalle eikä jääty haaveilemaan. Ja erityisen hienoa oli sekin, että ainakin yhdessä tapauksessa keskeyttänyt auto työnnettiin pois radalta, jotta kilpailu saattoi jatkua eikä tarvinnut "turhaan" keltaista heiluttaa. Ja mitä tulee noihin lehdistön toimitsijakortteihin, veikkaan jotta aika harvalla on lisenssiä. Ja vaikka olisikin, niin tekeväthän he töitä järjestäjälle markkinoidessaan kilpailua etu/jälkikäteen. Eikä maksa järjestäjälle mitään. t. Jani Vähäkangas
Missään ei ole määritetty kuka on toimitsija. Toimitsija on se jonka järjestäjä toimitsijaksi akredoi ja piste. Alun alkaen jo kiinnitin tähän huomiota ja esitin toivomuksen että toimitsijalistan hyväksyisi kilpailun tuomaristo, näin ei vaan säännöissä määrätä, joten näillä mennään. Tuomaristonkaan on asiaan huono puuttua kun ei ole tarvittavia "välineitä". Palattaisiin ukko per tarjous käytäntöön takaisin, niin homma pelaisi kaikkein tasapuolisimmin, kuten aikaisemmilta vuosilta on jo todennettu. Useita kisoja kiertäneenä, toimitsijoista ei ole tunkua kuin niissä kisoissa jossa on monstereita tarjolla, kyläkisat potee tomitsija pulaa vaikka siellä toimitsijat saisi tehdä kymmenen tarjousta. T: emppu Mitä tulee osamyyjien tarjouksiin ja saamiin autoihin, epäilisin tässä tapauksessa vahvasti että ei niillä ainakaan kauppaa käydä. Toisin saattaa olla monen muun toimitsijan kohdalla.
Osamyyjä, kuvaaja yms eivät mielestäni ole toimitsijoita. Heille annetaan toimitsijalippu kisapaikalla mutta mielestäni heillä ei saisi olla toimitsijoiden oikeuksia tarjouksissa. Ovathan he toki siellä töissä mutta itselleen ne töitä tekee. Toimitsijoistahan pitäisi olla virallinen luettelo ostotarjouspaikalla, kuinkakohan monessa kisassa sellainen edes on löytynyt??
tosi hyvin järjestetyt kisat mutta. viiden tarjouksen miehiä on kyllä liikaa onko osamyyjäkin nykyään toimitsia
Kiitokset Vetelin UA:lle hyvin hoidetuista kisajärjestelyistä. Yhdessä asiassa olisi kehitettävää jatkossa. Varsinkin tällaisissa isoissa kisoissa on katsomoa valvottava paremmin. Tupakointi ja alkoholinkin nauttiminen oli kielletty, mutta jälleen kerran myöhään kisapaikalle tullut väki änkesi istumaan katsomossa sijainneisiin rappusiin estäen muiden ihmisten kulkemisen. Valistin paikallisia "järjestysmiehiä" siitä, että rappuset ovat katsomon pelastusteitä, ja kaikki pelastustiet tulee olla kisoissa auki, ei vain ne mihin yleensä on auto parkkeerattu. Jouduin sanomaan asiasta kahdesti, vaan mitään ei tapahtunut. Myöhemmin olin varikolla yhteydessä palopäällikköön, joka oli asiasta ehdottomasti samaa mieltä, ja sanoi kuuluttavansa asiasta. Pieni kuulutus tuli myöhemmin, muttei sekään tehnyt mitään vaikutusta mihinkään. Nykyisin valvotaan paljon tupakointia ja joskus alkoholinkin käyttöä, mutta mielestäni kaksi asiaa todella estävät kisoista nauttimisen: 1.Katsojien sijainti muiden tiellä 2.Sateenvarjon tai aurinkovarjon käyttö yleisössä
Loistavat järjestelyt jälleen kerran kemoralla, missään muualla ei toimi homma näin hyvin! Jos miinuksia pitäisi ruveta kaivamaan niin: Liputuslinja oli tosi löysä. Mustia lippuja olisi täytynyt uskaltaa antaa, nyt sai ajella melko törkeästi yli ilman sanktioita. Toinen asia se että millähän ilveellä noita toimitsijalappuja saa?? Siellä sitä istuttiin kaljateltassa koko viikonloppu, joukkueen huoltomiehenä tai katsomossa tekemättä yhtäkään minuuttia töitä, ja kas kummaa 5 tarjousta per päivä. Maku mennyt tuosta viiden tarjouksen säännöstä ihan täysin näitten "toimitsijoiden" takia.
Eihän sellaisia pitäisi laskea edes siihen määrään mukaan vaan erilliselle paperille tuomaristoon, kai vissiin luultavasti ehkä näin :) Ja puuttuipa sieltä listoilta sitten tarjouksia ainakin parista meidän autosta...toista ei ollut ollenkaan ja toiseen oli merkitty vain 1 tarjous eikä lappuja löytynyt mistään T: Kyseisen joukkueen johtaja
Selvitys lauantain ostotarjouksiin. Lauantaina oli tehty ostotarjouksia sellaisista autoista,jotka liigasäännöksen mukaan eivät olleet myynnin alaisia autoja.Kyseiset tarjoukset olivat valitettavasti kuitenkin jääneet mukaan kokonaiskappale määrään. terv. ostotarjouspäällikkö
Järjestelyiltään onnistuneet kisat. Lippulinjassa paistoi läpi että ei uskallettu liputtaa, kuten oli esim. aluetuomareilta ehdotettu, sääli. Pj. Ståhlberg puhui että laji voi hyvin. Kenenkähän mielestä. Sen jolla on rahaa taskut täynnä. Harrastajan ja palkansaajan päälle hän suorastaan sylki!
Ihan hyvät järjestelyt. Varikkoportille olisi voinut antaa järkkäreille kartan niin olisi ollut helpompi neuvoa kuskit omalle varikkopaikalle. Niillä joukkueilla joilla oli bussit ja olivat siitä ilmoittaneet etukäteen olisi voinut järjestää isomman paikan sieltä reunoilta eikä tunkea ahtaaseen väliin niitä. Liputuslinja oli vähän outo, välillä tuli lippuja autoille jotka oli ollut työntämisen kohteena eikä sille kuka oli työntänyt. Ostotarjoukset käsitelttiin nopeasti, lauantaina tosin oli jotain häikkää purkaessa niitä, eikä kyllä lauantain tarjousmäärä täsmää tuon kanssa mitä on ilmoitettu tuossa etusivulla.
Plussaa: järjestelyiltään yksinkertaisesti lähes kaikki! Siitä todella iso kiitos VetUA, kyllä kelpaa taas vappuna lähteä 4päiväksi Kemoraan! Miinusta: vessat ja lievästi ilmaistuna melko täydet säiliöt ;), makkarakojuja pääkatsomon alla liian vähän. Suurimmat ja pisimmät miinukset (alue)tuomareille. Mikä ihme siinä on ettei uskalleta ehdottaa suoria mustia sekä törkeistä että tahallisista peräänajoista!!! Pääkatsomon edessä monta tuhatta ihmistä näkee kuinka peräänajaja tyrkkää kärkiauton radalta ja itse piikkiin päästyään selviää ilman lippuja. Armeijatermein; ei näin, ei todellakaan näin.
Helevatun hieno ja kunniakas tapa päättää hieno liigaperinne. Ensivuonna nämä kapinat pienee luultavasti paljon. Ainut mollattava asia on edelleen tämä aluetuomarointi. On uskomatonta että kisassa annettiin vain 1kpl mustia lippuja ja mustavalkoisiakin jäi paljon viheltämättä.
Erittäin hyvin onnistuneet kisat,hinaukset erittäin nopeita,ostotarjoukset käsitelty nopeasti jne. Kaikin puolin OK.
Ruusut: homma toimi ja ostotarjous jonossa tuli huono kuntoisemmille hiki kun sai juosta jonon mukana. Harrastajia mukavasti myös mukana. Risut: Piiitkä miinus kolmipäiväisyydestä. Perjantai oli täysin turha päivä. Lähtövälitkin yhdellä paikalla ajettuna on liian pitkiä.
Eipä kyllä ole mitään moitittavaa kyseisestä kilpailusta, homma toimi niinku aina vetelin kisoissa ja varsinkin tarjous homma oli uskomattoman nopea! arvosana 10!
Olipahan hienosti järjestetty kisa Kemoralla, kaikki 3 päivää. Liputuslinja oli liian löysä, toisen ajon sai tuhota täysin päälleajamalla - sai vain mustavalkoisen. Ruusuja vielä aikataulun etuaikaisuudesta. - Seuraavaksi EVK-Liiga Kemoraan - olis hieno tapahtuma!
Kovat järjestelyt oli hlökohtaisesti että pääsi perjantaina jo mukaan. Ei riittänyt pisteet sunnuntaille. Eikä arpakaan edes suosinut. Vaikka edelliset harmittaa, en kuitenkaan löydä moittimisen aihetta järjestelyissä. Vetelin UA:lle kiitokset.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
Kevätkapina JM 8.5.2021 Nivalassa
Classic Liiga 6.6.2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
M:Männät 83mm ja 84mm PK 25.5mm 1mm 1mm 2mm Renkailla
M:Volvo/Golf säädettäviä nokkapyöriä
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit