pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
22.04.2021 18:11.18
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut TukkaTikki-JM kilpailulle, joka ajettiin 15.10.2011.
Järjestäjänä toimi LapinlAU.
Annettu kommentti
menkää nyt palkinnoista itkijät sinne kauppaan ja ostakaa niitä palkintoja ni ei tartte edes ajaa(kun se 25€ on ihan tajuton summa). eikö tarkoitus ole harrastaa ja ajaa maineesta ja kunniasta ennemmin kuin jostakin tavarasta?? ainahan voitte siirtyä harrastamaan vaikka rallia, palkinnot on hyviä ja kustannukset halvat... ja ainahan niitä kisoja voi itse mennä järjestämään tai tuomaroimaan niin ei tarvitse valittaa.
Kyllä oli itellä ainakin viimenen kerta kun menen ajamaan! Ja ihan vaan noiden palkintojen takia..Ei paljon hiuslakkapullo ja spraytölkki lämmittäny mieltä.:) Ruusuja: Nopeesti meni kisaläpi ja eikä muuta valittamista!
Lapinlahden JM-kilpailu on niitä harvoja AKK:n kilpailuja, joissa ei anneta tavarapalkintoja pokaalien lisäksi. Muutamana vuonna Lapinlahdella oli hyvät palkinnot, mutta ilmeisesti näiden vuosien tappioita nyt paikataan... Saa nähdä kuinka kauan kilpailijat jaksavat Lapinlahdelle tulla, vaikka palkintoina on pelkät pokaalit. Henkilökohtaisesti taisi olla viimeinen kerta. Paljon parempia kisoja on muuallakin, vaikka osallistujia on vähemmän kuin nyt oli Lapinlahdella. Se että osallistujia on vähän ei kyllä ole oikea syy siihen että ei ole tavarapalkintoja, kyse on vain siitä että palkintoja ei haluta yksinkertaisesti antaa. Jokainen osallistuja tuo kuitenkin kilpailun järjestäjän kassaan vähintään 25 euroa ja onhan kisassa aina jokunen ostotarjouskin. Ei tavarapalkintojen tarvitse olla mitään mönkijöitä ja ruohonleikkureita, esimerkiksi akut, renkaat ja öljyt ovat hyviä tavarapalkintoja pikkukisassa.
Tuolla periaatteella aina, kun tulee korttimerkintä auto pitäisi hylätä katsastuksessa. Harva tuo kisoihin vahingossa sääntöjen vastaisen auton.
Auto johon on tarkoituksella tehty sääntöjen vastaisia muutoksia on nimenomaan hylättävä esikatsastuksessa. Tuossahan ei ollut kyse siitä että autoon olisi tullut vika tai puute käytön/ikääntymisen seurauksena, vaan siihen oli varta vasten hitsattu raidetankoihin neliöputken pätkät vahvikkeiksi tai jatkeiksi. Eli autosta oli tietoisesti tehty sääntöjen vastainen, ei siitä kuulu huomautella, vaan hylätä. Sääntöjen vastaisella autolla ajaminen antaa kilpakumppaneille mahdollisuuden vastalauseen tekoon, ja sellaisen vastalauseen joka menee läpi. Eikö sääntöjä oikeasti tarvitse noudattaa?
Auto, jonka rakennetta voidaan pitää vaarallisena, voi tuomaristo sulkea pois kilpailusta. Näin sanotaan sääntökirjassa ja hitsatuilla raidetangoilla tuli hylkäyspäätös (vahvikkkeet hitsattu) . 99% varmuudella alkuperäisiä vahvemmat. Eli olisi oman tulkintani mukaan pitänyt selvitä korttimerkinnällä. Makkarat oli sentään halpoja, että sen verran ruusujakin.
ei noi perään tökkimiset muuten lopu jos ei siitä saa lippua ! mitä se hyödyttää antaa varoitusta jos sijoitus tippuu perään ajosta ! varmaan perään ajettua paljon lämmittää se että peräänaja saa varoituksen kun oma kisa pilalla mustalla kun liputtaa niin saa kumpikin saman kohtalon !
on se jännä tämäkin valitetaan jos ei liputeta perään ajoista ja muista varoituksista mutta kun tökkimistä yritetään vähentää vielä enempi maristaan.ei ymmärrä ei.pitäskö sieltä kaikki tuomarit pois sais ajella sydämmensä kyllyydestä joko ohi tai yli.
Oliko sama lippulinja kun Pätsi 112 pukattiin törkeästi semeissä?? Työntäjä sai jatkaa kisaa!!! Pidä Lapinlahti sama linja niin ei tarvi enää kisoja järjestää.Nim.merkki. ollaan opittu!!
Katsoin nuo kolmelähtöä incarkuvaa. Tuo musta oli väärä tuomio. MV olisi vielä hyväksyttävissä. VW:n ajolinjat meni leveiksi aiemmin ja takana tulija teki ohitusyrityksen. Tästä syystä VW ei ollut enää käsissä sitäkään vähää ja osuma tuli, mutta ei mustan arvoisesti. Aikaisempien lähtöjen pusut oli lajiin kuuluvaa. Jos ne pitäisi vielä ottaa pois, voitaisiin sääntöön kirjata että EI SAA KOSKEA. Mitä me silloin näkisimme? Lähtösuoralla kiihdyttelyä ja peräkkäin ajoa. Tätäkö me haluamme nähdä tai tarjota? Eri asia on jos pusut tekee sen että sijoitukset vaihtuu, silloin pitääkin liputtaa.
`Kaikki ei mennyt kuin "STRÖMSÖSSÄ".Käykää katsomassa youtubessa JuPeLo:n in car kuvaa,kun hän sai mustan lipun yleisen luokan sijoituserässä. Syy oli TÖRKEÄ PÄÄLLE AJO!! Video kertoo kaiken!!! Järjestäjille tiedoksi,nämä palautteet on tarkoitettu opiksi seuraavia kisoja varten. Ei ole kiva lukea kun järjestän puolesta tulee ynseää kommenttia palautteen antajalle vaihtaa laji ralliin.` Ei olllu järjestäjän kommentti. Tämä on :) Palkintoja ei ollut, mutta se mahdollisti kulujen pitämisen kuljettaja & yleisöystävällisenä. Opiksi otetaan tästäkin kisasta mutta ei liputuslinjan tai palkintojen kohdalla. Kiitoksia kovasti osallistuneille ,yleisölle, talkooväelle ja yhteistyökummpaneille toivottaa kilpailun johtaja matti K
Kannattaa kattoo tuosta videolta ihan nuo kaikki kolme lähtöä. Kaikissa sama tyyli , alkuerässä Grönforsin Volvon luukkuun paukuttamassa koko ajan, välierässä osansa sai Suutarinen. Tuo mistä tämä "rehti" kuski lopulta lipun sai oli ihan paikallaan. Toisella peräänajolla sai renkaan rikki edellä menijältä ja hyötyi tilanteesta. Eikö näitä pyritä ratkomaan ajamalla? Muuten kisa oli mikä oli, mutta just tuosta ei pitäs olla valittamista...
Hintataso ja palkinnot oli sopivat tuon tasoiseen kisaan.Vähä meinas olla tapahtuma köyhä kisa.Mutta se nyt ei vissiin ole järjestäjän vika.Muutama hyvä auto ja loput rokkiralli tason vehkeitä.That´s it.Saa nähä tuleeko ens vuonna oltua paikanpäällä kattomassa,ehkä?
nii eihän tuossa ollu kun pari kuivaa nasautusta vähemmästäkin edellä menijän pasmat sekoo
http://www.youtube.com/user/JuPeLo#p/a/u/0/_AXhVTNeeSk
Kaikki ei mennyt kuin "STRÖMSÖSSÄ".Käykää katsomassa youtubessa JuPeLo:n in car kuvaa,kun hän sai mustan lipun yleisen luokan sijoituserässä. Syy oli TÖRKEÄ PÄÄLLE AJO!! Video kertoo kaiken!!! Järjestäjille tiedoksi,nämä palautteet on tarkoitettu opiksi seuraavia kisoja varten. Ei ole kiva lukea kun järjestän puolesta tulee ynseää kommenttia palautteen antajalle vaihtaa laji ralliin.
edelliselle kommentoijalle -> huonoja palkintoja.. ei nuin pienillä osallistuja määrillä voi hommata kovin ihmeellisä palkintoja.. siirry ralliin siellä on paremmat palkinnot! kisat meni nopeasti ja jouhevasti. Makkaran hintakin oli hyvä :)
Aikataulu oli nopea ja äänentoisto toimi hyvin varikolla. Rataprofiili todella surkea. Paljonko nähtiin ohituksia. Palkinnot todella surkeat. Tai siis oliko niitä ollenkaan.
ei voi muuta antaa kuin plussaa! kaikki toimi ja meni niinku pitikin. hienosti järjestetyt kisat.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Volvo/Ford
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit