pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 16:49.39
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut JM SM-Liiga 2011 kilpailulle, joka ajettiin 03.09.2011.
Järjestäjänä toimi TamUA.
Annettu kommentti
Kaanaan ekassa mutkassa tulee nykyään tosi vähän kaatoja, joten vähän erikoinen perustelu. Kilpailu oli muutenkin harvinaisen siisti ja ajettiin muutenkin reilusti. Järjestelyistä ei itsellä ole mitään moitittavaa. Ehkä muutama selvä peräänajo jäi huomioimatta.
Kaanaan rata on malli esimerkki huonosta jokkis radasta. Perustelut eka kurvin kaatojen määrä. Rata on liian nopea. Jokkiksesta on tullut romurallia, koska järjestäjät haluaa viihdyttää yleisöä.
Miinusta: Lippujen hinnat, yli-innokkaat järjestysmiehet, liputuslinja, keltaisella sai toista töniä ja ohitella eikä lippuja tullut siitäkään, toinen kuuluttaja ihan pihalla ja olisi ne liputkinvoinut kuuluttaa että yleisö pysyy mukana. Ensikertalainen kuuluttaja oli hyvä :) Plussaa saa pelastushenkilökunta, ne olivat aina ripeesti ja joukolla liikkeellä kun kaato tapahtui.Plussaa myös että ostotarjouksissa oli niin paljon porukkaa että jono meni nopeasti ja purkutilanteessa olin numero/kirjain kyltit parittajilla.
Jos kaanaassa saa lipun aiheena radan ulkopuolella kilpailu niin se pitää antaa muuallakin kun vain siinä lähtösuoralle tullessa, kunkun tapa varoitukseen ei ole tasapuolinen, siihen suoran alkuun pitää laittaa kaide yleisön turvallisuuden takia.
Kilpailunjohto-toivottavasti ottaa opiksi ? ei varmaan kun oma näkymys vaan oikea.
Liputuslinjaa pitäisi saada yhtenäisemmäksi, ainakin samalla radalla ajettaessa. Kunkussa tulee mv kun pyörät putoaa hiekalle pääsuoralle tultaessa, mikä on ihan oikein. Nyt ei kaikki saaneet mitään lippu vaikka putosi molemmat akselit. Kyse yleisönkin turvallisuudesta! Puhuttiin "kauniisti" hyötmymisnäkökohdasta palaverissa. Ne oli lorupuheita, uskallus ei riittänyt papparaisilla. Papparaiset on tehneet arvostettavan uran ja työn autouheilussa. Aika on kuitekin ajanut ohi, anteeksi vaan. Tuoreempia kasvoja kehiin ja ainakin oppiin. Tulijoita on jos annetaan mahdollisuuksia. Puhutaan että toimitsijaväki ikääntyy. Osaltaan syynä on tämä "samatnaamataina" käytäntö.
Katsastuksessa puntari näytti aivan mitä sattui. 5 kilon lisäyksellä auto lihoi 20kiloa. Kilpailunjohdolle ei ollut ilmeisesti aluetuomareiden mustan lipun ehdotukset mennet läpi. Eli tarvitaanko aluetuomareita, jos ei niiden sanomisista ole mitään? Jotkut joukkueet rupesi tahallaan ajamaan yhtä joukkuetta ulos finaalista, ja onnistuivat siinä!!!
Turhaa on moittia järkkäreitä yli-innokkaiksi, hehän tekevät sitä tehtävää joka heille on annettu. Tupakointi ja alkoholin käyttö on katsomoissa kielletty, järkkärit valvovat tätä määräystä. Tämä nimeltä mainitsematon henkilö omalla toiminnallaan vesitti monen hyvin toimineen toimitsijan työn. Hän hääräsi liian monella tontilla, sekoitti lauantain poistumisliikenteen täysin. Kisat on ajettu ja voittajajoukkue selvillä, suomenmestarit. Liigasta voisi poistaa seurojen tunnukset joukkueilta. Ei ollut kuin paria hassua joukkuetta jossa kaikki kuskit kuuluivat siihen seuraan jonka nimissä ajoivat. Ajettaisiin tulevaisuudessa tiimin nimissä, eihän nytkään seuraa palkita sm-mitallilla, vaan sen kuljettajat. Härmässä jälleen.
Toimitsijat ovat kisoissa talkoissa töissä VAPAAehtoisesti ja järjestävät teille kilpailun. Jos jonkun budjetti kaatuu 1.5e makkaraan tai elämä on pilalla jos joutuu odotamaan kaasupullon vaihtoa makkarajonossa 3min tauon aikana niin kannattaa jäädä kotiin ja ainakin viimeinen vaihtoehto on ruveta aukomaan päätään makkaran hinnasta ym muusta toimitsijoille joilla EI ole asiaan osaa eikä arpaa. Muutamassa asiassa oli järjestelyissä parantamisen varaa mm. rata meni todella huonoon kuntoon ainakin viimeisessä kurvissa ja kuulutukset kuului huonosti varikolle.
Ostotarjousten määrästä voi todeta että kyllä ihmisillä on paljon rahaa autojen ostoa varten, mutta jos on kyse vanhojen velkojen takaisinmaksusta niin siihen ei ole yhtään rahaa. Toisaalta jos tarkoitus on tehdä tiliä ostoauton myynnillä niin sillä verovapaalla tuotolla voisi maksaa velkansa--- mutta kun asia ei ole niinkään.
Mahtoiko jäädä finaalissa yksi keltaisenliputuksen alueella ohitus huomioimatta
Arvoisa kuvaaja on näemmä ollut niin uppoutuneena kuvaamiseensa ettei ole huomannut, mitä ympärillä tapahtuu...makkarasta nyt aina on porua..hinauksetkin meni suht okoo..mutta se kaikki muu oliko tarppellista ottaa noin paljon yli-innokkaita järkkäreitä vahtimaan ja töykeilemään..se kait tekee järjestysmiehestä/naisetakin ylijumalan kun saa liivin päälleen...liputtamatta jäi monta peräänajoa ja vastaavaa tilannetta. suorastaan ala-arvoista tuomarikäyttäytymistä tuollainen kun ei pystytä pitämään liputuslinjaa samana...enkä kyllä tiedä mistä päiväkodista kiskeille myyjät löytynyt..varikon grillistäkin kun loppui kaasu kesken kaiken niin kaikki kolme myyjää seisahtuvat saman tien..ei ymmärretty myydä ees valmiina olivia jauhomakkaroita..vaan kaikki kolme tuijotti grilliä selin asikkaita kohden..korjaamista olis muutenkin paljon ollut asioissa...enpä mene enään kysisen seuran järjestämiin kisoihin. liikaa kaiketi yksi ihminen määräilee asioita...nimeltä mainitsemati ketään...onneksi kilpailiat tekivät viikonlopusta upean. heille kiitos siittä..
Nyt on kyllä ihan liikaa turhanpäiväistä kitinää, tai sitten osa valittajista on ollut katsomassa ihan eri liigakisaa. Minun mielestäni katsojana/kuvaajana pientä hapuilua lukuunottamatta hinauksissa ei ollut muuta valittamista. Kuuluttajakaksikko hoiti homman hyvin (siihenkin nähden, että toinen oli ensimmäistä kertaa kuuluttamassa liigakisaa). Pääsuoran katsomon läheisyyteen oli asennettu ämyreitä riittävästi. Tuomariston työskentelyyn en ota kantaa. Tuohon makkaran hintaan nyt ei jaksanut mitää meteliä siitä nostaa vaikka menihän siihenkin taloudesta kokonaiset 3e(voe kamala). Kaikesta huolimatta onnittelut Kotkalle ja muillekkin menestyneille!
Lauantain aamupalaverissa kerrottiin tiukasta lippulinjasta... joka ei pitänyt paikkansa sitten pienintä vähääkään!! perään sai ajaa niin kovaa kun vain sielu sietää, eikä minkäänlaisia sanktioita! rata oli lauantaina sellaisessa kunnossa että pirkanmaalainen isäntäkään ei olisi viitsinyt lähteä valmetillaan sinne ajelemaan. sunnuntaiaamun varikolletulo kesti aivan helvetin kauan kun siellä oli joku nimeltämainitsematon henkilö taas sekoilemassa jotain.
Järjestäjät : Lopettakaa nyt hyvänen aika nämä lahjatyöpaikat kisoissa. Liki oli ettei taas pilattu kisaa ihan poskettomilla liputuksilla. Ottakaa nyt onkeenne ja hommatkaa aluetumareiksi asiantuntevaa sakkia joka ymmärtää kuka ajaa kenentoimesta kenenkin kylkeen!!!!! Kuulutus todella heikkoa ja asiantuntematonta. Ja on muuten aika tärkeä juttu että yleisölle kerrottaisiin heti liputukset? Muissa kisoissa tämä on toiminut, jopa ennen lähtöä on kerrottu kenellä on lippu alla!Ja mikä olli se ylim tauko?Kuuluttajan mukaan odotettiin toista ambulanssia ettei tarvise sitten viheltaa kisaa poikki jos tulee kaato ja paikalla oleva ambu joutuu lähteä viemään asiakasta sairaalaan???? Ja kyllä tämän tasoiseen kisaan pitäisi päätoimitsijalisenssillä varikolle päästä, ei kuulemma päässyt tekniikkapää lisenssilläkään ja sillä pääsee kuitenkin MM-ralliinkin. Onneksi kisassa löydettiin ajamalla 3 parasta joukkuetta siitä +
Kisajärjestelyt radalla pelasi hyvin. Tuomaristo ei tuntenut sääntöjä, onneksi oli paikalla henkilöitä jotka tuntee säännön miten menetellään kun auto havaitaan sääntöjenvastaiseksi. Joukkueenjohtajien palaverissa kerrotusta liputuslinjasta lipsahdeltiin jatkuvasti, ei kuitenkaan ratkaisevalla tavalla. Kuulutus lauantaina pihalla, sunnuntaina oli jo jotain opittu. Se unohtui että liigassa pitää pistetilanne kertoa joka lähdön ja varsinkin erän jälkeen. Katsastuksen into takasumuvaloihin hämmentää. Olisin enemmin puuttunut kisan vilkkuvaloon, siihen yhteen. Eikö Tampereelta todellakaan löytynyt isompaa, näkyvämpää, tai useampaa vilkkuvaloa? Makkara oli kai sopivan hintaista kun ne loppui liian aikaisin. Liiga on loistava kilpailu. Sitä ei pystynyt pilaamaan lajia tuntematon juhlapuhujakaan.
Onneks eivät mainostaneet edes kisoja tällä sivustolla .
Risuja. Liikenteen ohjaus tosi syvältä! Ei varmaan liinkenteen ojaajien vika kun ei ainatiennyt mitan liikenteen ohjaus muutuu milläkin hetkellä!!! Oli likenteen ohjauksessa sellaisia henkilöitä jotka ei sinne kuulu missään tapauksessa (toinen kilpailun johtaja)!!!! Ja ei koskaan enää Tamua:aan kisoihin kilpailiana eikä edes katsojana!!!!!!! Rata tosi surkeessa kunnssa. Makkarat kaliita ja loppu kesken jo paljon ennen kisan loppua. Ruusuja. Joukkueille hyvistä kilpailusta.
Risuja!!! -Liikenteenohjaajia ym. toimitsijoita oli n.80%liikaa!!! -Oliko kisanjohtaminen tasapuolista? Tiukimmassa pistetilanteessa toisen kultamitallista taistelleen joukkueen pyörähtämisen jälkeen kilpailunjohtaja "tuuletteli kuin maailmanmestaruutta"? -Ei enää ikinä Tampereen ua:n kisoihin. -Kuinka tuo rata voi olla noin kauheassa kunnossa? PS. Hyviin tapoihin kuuluu päästää päätoimitsijalisenssillä varikolle.
Risuja!!!! järjestelyt oli TOSI SURKEET kaikilta osin!!!!!! Toivottavasti kyseinen seura ei koskaan enää järjestä/tai yritä järjestää noin isoja kisoja kun ei nyt ainakaan onnistunut missään hyvin!!! Ruusuja! Kilpailu oli tosi hyvä! Kiitos joukkueille!
Risuja!!!! järjestelyt oli TOSI SURKEET kaikilta osin!!!!!! Toivottavasti kyseinen seura ei koskaan enää järjestä/tai yritä järjestää noin isoja kisoja kun ei nyt ainakaan onnistunut missään hyvin!!! Ruusuja! Kilpailu oli tosi hyvä! Kiitos joukkueille!
järjestysmiehiä oli ainakin riittävästi pätemässä ja liputuslinja oli yhtä suuresti vaihteleva kuin päiväkodin ruokalista...pitäisi se nyt ainakin ton tasoisessa kisassa olla yhden mukainen....ja sunnuntaina oli makkaratkin huonoja...
Risut: hinaukset, makkaran ja muiden elintarvikkeiden hinta, aivan älyttömän hintainen varikkolippu. Ruusut menee joukkueille, hienot kisat loppuun asti, ei jätetty leikkiä kesken.
Ruusuja: hinaukset nopeita, makkarat hyviä Risuja: makkaran hinta!! (1,50€)
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit