pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
22.04.2021 16:18.55
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Päijät-Häme Ajo kilpailulle, joka ajettiin 24.09.2011.
Järjestäjänä toimi Päij-HUA.
Annettu kommentti
Olisiko hyvä tapa ja käytäntö. Jos kokee kärsineensä vääryyttä liputuksissa tai katsastuksessa, mennään sinne torniin kilpailunjohtajan puheille. Kerrotaan oma näkemys ja pyydetään oikaisua. Jos kilpailunjohtaja on mielestänne jäärä ja ei muuta kantaansa on seuraava osoite tuomaristo, jos hekään eivät reagoi asiaan oma-aloitteisesti, on seuraava vaikuttamisen paikka se vastalause. Täällä on myöhäistä oikoa vääryyksiä, tulokset on hyväksytty ja autot myyty! Huomioida pitää sekin että täällä saattaa kirjoittaa sellainenkin joka ei ole ollut ajamassa siinä kisassa josta kirjoitetaan. Sekin että ei ole ajanut koskaan. Näitä risuja ja ruusuja ei pidä ottaa aina vakavasti. Varsinkin silloin kun ei ole kirjoittajan nimi alla. Tämä on hyvä paikka pyrkiä kehittämään kilpailuja, huono paikka pyrkiä siihen että mikä on jo päätetty, muuttuisi. Syysterveisin: Emppu;) ps: makkaran hinnasta kannattaa valittaa paikanpäällä - tehdä ostamattajättämispäätös. Syöty makkara muuttuu aina siksi, tiedättehän miksi?
Eipä tullut oltua paikalla, mutta makkarat nyt ainakin oli ihan paskoja ja kaikki ruokatarjonta karsean ylihintaista. Vessoissa kusi loiskui jo kynnyksellä eikä vessapaperilla voinut ollenkaan persettä hieroa kun se oli loppu joka huussista.Ilmoillehan meistä kukaan ei voinu mitään vaikka parhaamme yritimme. Jäätelökin jäi syömättä kun koko suvun rahat (10k€) meni koneeseen ja blingblingiin. Eikä se jäätelönmyyjäkään tietty paikalla ollut. Jobbarit ja lajiin kuulumattomat ylihintaiset autot tietty vitutti varsinkin kun ei niitä lapulla saanut.
Naiskuljettaja kirjoitti tänne siihen tyyliin että on oma vika jos joku ajaa päälle. Se ei pidä aina paikkaansa, jos sinun edellä menee hitaampi kuljettaja hitaamman auton kanssa niin sitten tulee kolmas (yleensä kardaani tai ev.) takaasi täysillä jarruttamatta takamoottorisen auton moottoritilaan virranjakajaa myöten. Jos menet keulapaikalla tai edelläolevaan autoon on matkaa yli 50m. niin tilanne onkin sitten hieman eri. Kukonkoivussa on takasuoran jyrkkä oikea juuri tuollainen peräänajopaikka.
Kartaaniautohan ei voi missään nimessä irrota/lähtä paremmin viivasta kun fiatit, ilman että asiassa olisi tulkittavissa vilppiä ja petosta? muuten lipustuslinja keskinkertainen, kilvanajoa sai harrastaa ilman lipunpelkoa. turhia mustia ennen keltaisella ohittamisesta. muuten hyvä ja nopeasti läpiviety kilpailu! ja APlle kiitos asiantuntevasta kuulutuksesta!-RKRTEAM
Unohtui antaa ruusut hyvin järjestetystä kilpilusta. Ripeästi ja joustavasti läpi viety kilpailu. Hyvät palkinnot. Rata pysyi hyvänä. Loistava kuuluttaja ja muutenkin hyvä, mukava ja rento ilmapiiri niin kilpilijoiden kuin järjestäjienkin puolelta. Terveisin Hanna Yrjölä-Elo
Joku katkera jaksaa tilittää päälleajoista ja yleistää kaikki. Meitä Lahden UA:n kuljettajia oli noin 10 kpl, joista kilpatilanteissa kontaktia otti muutama kuljettaja. Videolta näkee kyllä ajot ja olemme ne katsoneet. Mitään törkeitä päälleajoja ei ollut. Minuakin naisena useampi töni ja tuuppi kahteenkin kertaan penkalle yleisessä ja minusta se on kilvanajoa. Joskus olen kilpailutilanteissa itse penkan päällä ja joskus joku muu. Tietääkseni kontaktilaji. Eikai kukaan halua peräkkäin jonossa ajavia autoja katsoa. Kannattaa ajaa karkuun tai alta pois jos ei halua kontakteja. Terveisin Lahden UA:n jäsen, joka tuupattiin kaksikin kertaa penkalle, eikä haittaa! Hanna Yrjölä-Elo
onko se nyt sit muitten vika ett tulet kisa paikalle , niin epäluotettavan laitteen kanssa että se ei kestä edes kilvan ajoo. hei oikeesti vähän järkee käteen,ei kai sen järjestäjän kohta pidä sulle huolto miehiäkin hommata jos omat vaik sattus sairastuu. t. kiviranta mikko ps, voi näihin nimensä perään laittaa.
Lueskelin keskustelupalstaa ja sieltä löytyi myyntipaikan hinta: tynnörillinen tervaa ja säkillinen höyheniä. Mistäs sellaisen tavaramäärän saisi kukaan parin päivän aikana? Huomasin että paikalla oli ainakin rehellinen Matti, mistähän Matti löysi tynnörin ja höyhenet?
KK on katkera kun ei ollut paikalla.
toi edellinen viesti haisee oikein hiacelta..
Välitön viesti: Kuulin että paikalla oli kaikki osamyyjät jotka olivat paikalle halunneet. Tuomariston päätöksistä en tiedä kun en ole lukenut heidän pöytäkirjojaan, tuskin edellisen kirjoittajakaan, saati välitetyn viestin alkuperäkään. Jos edellinen kirjoitaja tarkoittaa kilpailunjohtajan päätöksiä, ehkä liputuksia ja oli tarkoitus niistä valittaa, kannattaisi tuntea lajisäännöt ja toimintatavat ennen kuin kirjoittaa viestejä.
Välitetty viesti: Kilpailu jäi kesken kun osamyyjiä ei ollut paikalla eikä itsellä sattunut olemaan mukana uutta osaa rikkoontuneen tilalle. Järjestäjä on kunnostautunut aiemminkin järjettömillä ja valheellisilla päätöksillä osamyyjiä kohtaan joten Kukonkoivu jää boikottiin kunnes osamyyjiä kohdellaan siellä tasapuolisesti, muutenkin tuomariston päätökset olivat tuulesta temmattuja vailla minkäänlaista linjaa.
Ruusuja nopeasti ja toimivasti järjestetyistä kilpailuista! Risuja liputukset olivat aika heikkoja... sai tökkiä ja ajaa päälle ilman sanktioita, kun taas mustia sai jo ennen keltaisia ohituksista...
Olisko aika vaihtaa lähtötuomaria seuraaviin kisoihin kun tais enenmän katsella lentokoneita kun kisoja aivan selvät vilpit jäi katsomatta tolla tyylillä ei ainakaan pisteitä kerätä. Alue tuomareita lisää tai menköön keskelle rata-aluetta jos vaikka sieltä näkis jotain vai pelkääkö ne antaa lippuja muuten hyvät kisat ja nopeasti viety läpi kiitos siitä
Ruusuja: Järjestelyt toimi hyvin ja ripeästi. Risuja: Olikohan aluetuomareilla ja kilpailun johdolla jonkinlaiset laput silmillä kun eivät nähneet mitään? Toisen kilpailun sai pilata päälleajoilla ilman mitään sanktioita!(varsinkin jos auton tuulilasissa sattui lukemaan lahden ua)Mustaa lippua tuli keltaisella ohituksesta vaikka ohitus tapahtui paljon ennen liputuksen alkua!(malisen musta).
Olis mustasävyisä lippuja voinnut antaa selvistä peräänajoista! muuten kisat meni ok!
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Volvo/Ford
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit