pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
22.04.2021 17:54.04
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut XXII Asvalttikunkku kilpailulle, joka ajettiin 04.05.2012.
Järjestäjänä toimi VetUA.
Annettu kommentti
Järjetön määrä tarjouksia. Senkin pitäisi kertoa asioista päättäville että jotain on lajissa pahasti pielessä. Järjestäjien kannalta se on hyvä, kenenkään muun näkökulmasta ei! Autoihin panostetaan aina vaan enemmän kun on mielikuva että niitä voi suojata enemmän ja halvemmalla. Kaikki perustelut sille että tarjouksia pitäisi olla enemmän kuin 1kpl oikeutettu, on suurta "huijausta".
Eikös ostotarjousten teko perustu vapaaehtoisuuteen. Ei kukaan pakota niitä tarjouksia tekemään. :)
eiks tää ole semmoinen palsta missä saa moittia kitistä ja jos on hyvää sanotavaa senkin saa kirjoittaa.ostotarjoukset menny aivan päättömäksi touhuksi vanha kunnon 1kpl henk ois hyvä
Pistää oikein vihaksi tuo vilpeistä kitinä. Hävettää ettei kilpailijat tunne sääntöjä. Auto ei saa liikkua eteen eikä taakse. Autot otettiin tikkuihin tai mihin sitten kilpailija sen halusi jättää,osa hiipi tai nytkäytti autoa 10sek taulun aikana ja sai vilpin. Voi,voi. Ja takaan että seurasin hyvältä paikalta. Ja oikomisiin ja ulkopuolella ajoon kysyisin että mitä varten se oikea rata on tehty,missä ajaa pitäisi. Liputukset olivat mielestäni tiukemmat kuin aiemmin. HIENOT KISAT Kari Laine
Varmasti vilppeihin vaikutti myös se, että autot olivat miten sattuu viivalla. Yksi auto oli huomattavasti lähempänä kennoja kuin toinen. Rataan kannattaisi porata tikuille reiät mihin lähtöönkeräilijä saa tikun asettaa joten varmasti vältyttäisiin näiltä turhilta vilpeiltä. Mielestäni ennen kaikkea kaikki lapset pitäisi kieltää viivalta!!!!
Hyvin järjestetyt kisat näin katsojan silmin. Autoja ei seisotettu viivalla turhaa. Ruoka oli hyvää ja edullista. Pelkkä sunnuntain lippu+varikkolippu yht 40e tuntui kalliilta. Ulkovessat aika karseat. Kaikinpuolin hyvät kisat. Iso Kiitos K. Välimäelle ostotarjouksien kirjaamisista.
Ihmettelen vieläkin miksei vilppilähtökennoihin luotettu, kun ihminen oli tuominnut vilppejä "2-radalta"??????? Eikö vilppilähtökennot ollut juuri sitä varten että niihin luotetaan????? Eikö nykytekniikka ole jo tarpeeksi luotettava? Ei tarvi olla kun huonot suhteet lähtötuomariin, niin se voidaan kostaa tuolla lailla. T:Vilppilähtöön tuomittu! Ps. moni katsoja kävi sanomassa että ei kyllä ollut vilppejä.
Kiitos edullisista makkaroista 1€ ja pyttäristä 5€.
Kuulutuslaitteet eivät olleet riittävän tehokkaat ei kuulunut oikein varikkomuurillekkaan vaikka tehoja lisättiin tappiin ja varikon takaosa oli täysin "uutispimenossa" kun yksikin auto päristeli, edes yksi kunnon ämyri sinne keskelle varikkoa lisää. Varikko aivan täysi jo Pe 7.30 aika tehdä jotain varikon suhteen, vaikka ensin varikkopaikat merkittynä kuten kardaanikunkussa ja vain yksi huoltoauto kilpuria kohti,huoltoautolappu jo siinä varikkoportilla jakoon ja merkittynä mihin autoon kuuluu
Tarjousten käsittely sujui nopeasti kun huomioidaan hirmuinen tarjousten määrä. Kiitos siitä. Tarjouksia oli todella paljon ja niistä tuli myös rahaa sen verran järjestäjälle että ois varmaan ollut varaa hankkia kaikille finalisteille palkinnot. Liputukset oli mitä sattuu. Toiset sai surutta työntää ulos ja oikoa korkeintaan mustavalkoisella ja toiset sai ihan kilpailutilanteesta mustan. Oliskohan ensi vuonna aika rajoittaa osallistujien määrää, että saisi kisapäivistä vähän inhimillisempiä.
Virheitäkin liputuksissa varmasti tulee. Onko tämä palsta oikea paikka niistä purnata, varsinkin kun ei yksilöidä tapauksia? Kilpailijalla on keinot kyseenalaistaa liputukset jos sitä halutaan käyttää. Yleisö näkee mitä näkee ja mistä näkee, ja millaisilla laseillakin kulloinkin. Joskus yleisö näkee paremminkin kun on sijoittunut juuri kohdalle ja radan pintaa korkeammalle. Sopisiko kysyä yleisesti miksi aluetuomareita ei sijoiteta radan varteen siten että he olisivat radan pintaa korkeammalla? Minäkin ihmettelin radan ulkopuolella ajosta annettuja lippuja. Joskus niitä tuli kilpailutilanteiden synnyttämänä ja joskus omin nimiin ajettuna. Mutta, ei aina, eikä kaikille. Tasapuolisuus uupui. Asia korostuu varsinkin silloin kun lippu muuttuu mustaksi. Kokonaisuudessa olen melko tyytyväinen tuomioihin näin katsojan näkökulmasta katsoen.
Tuomaritoiminta todellakin ala-arvoista. En muista kahteenkymmeneen vuoteen yhtä surkeata tuomarointia. Lippuja jaettiin aivan mistä sattuu. Vilppikennojen toiminta? Kannattais varmaan tarkastaa laitteisto.. Iso plussa siitä, että tänäkään vuonna autoja ei tarvinnut jättää sahalle ja esim. perheelliset pääsivät tauolla autoon lämmittelemään.
Se on helppo ostotarjousporukkaa aina haukkua ja syyttää kisojen venymisestä. Mutta jos se ei tee työtään tarkkaan ennen ostotarjousten käsittelyä ja joku lappu onkin eksynyt väärään paikkaan, niin sitten se käsittely vasta venyykin. Asfalttikunkun ostotarjousmäärät on valtavat. Ne tuhannet ostotarjouslaput on mentävä lävitse moneen kertaan, ei riitä että ne lätkitään numerojärjestyksessä pinoihin. Siis arvoisat arvostelijat, passaa tulla kokeilemaan!!
Toi on kyllä tosiaan kumma että aina noista ostotarjouksista sama valitus. Nämä valittajat voisivat ite mennä joskus kokeilemaan sitä hommaa näissä isoissa kisoissa. Kyllä se on aikaa vievää kun lasketaan laput ja tarkastetaan että ne jokainen on siellä oikeessa lokerossa. Ostotarjousjono meni kyllä nopeesti läpi, pisteitä oli ihan riittävästi. Ja sunnuntaina kuitenkin jo seiskan aikaan oli tarjoukset purettu tai tais olla ennenkin niin ei se kovin huono suoritus ole. Ja niitä tarjouslappuja oli myös ainakin varikolla keltaisessa peltihallissa tarjolla, senkun haki sieltä vaan. Ja sinä joka kyselit "uutta Kassua" niin herra/rouva on hyvä ja laittaa kynän sauhuumaan :) Kyllähän se Kassu kirjaa ne ylös itselleen ja seuraavissa kisoissa voi vaikka kysästä Kassulta tietoja :)
Tarjousporukka kisoissa samaa kokenutta sakkia kun useimmissa isoissa kisoissa, lappuja olis kyllä voinut olla vaikka varikkotaululla saatavissa etukäteen eikä vain siinä tarjoupaikan ovipielessä, mutta sujuvasti meni kuitenkin määrään nähden käsittely. Mistä löytyis uusi "Kassu" joka kirjaisi tänne arpajaisten tulokset, voisi tietysti olla niinkin että sen pitää hoitaa kilpailujen järjestäjän toimesta.
Miksi pitää tuosta ostotarjous asiasta aina valittaa? Sitähän voi kerätä kimpsut ja kampsut kainaloon ja lähteä kotiin heti kun kisat on ohi jos ei jaksa odottaa. Mieti oikeesti myös sitä että ihmiset siellä tekee neljä päivää töitä talkoilla. Tunteja ei lasketa ja päivät on todellakin pitkiä. Ja kaikki muu työ sitä ennen. Missään koskaan ei varmasti tule olemaan täydellisiä tapahtumia mutta eikö se jo kerro että homma toimii aika hienosti kun vuosi vuodelta kilpailijoita on kuitenkin likelle tuhat. Eikö joskus vois antaa sitä hyvää palautetta kun ostotarjoukset kuitenkin on aina Kemorassa suurista tarjousmääristä huolimatta toiminut hyvin ja jouhevasti. Minä nostan hattua tarjousporukalle, kiitän ja kumarran. Ja kaikille talkoolaisille kiitos että saatiin taas olla seuraamassa hienoja kisoja, kelistä huolimatta ja tulen varmasti taas ensi vuonna.
Pitää muistaa että hirsikahvio ja kaljateltta ei ole järjestävän seuran ylläpitämiä, ne on ratayhtiön ylläpitämiä. Niille ei järjestävä seura voi mitään.
Pelasikohan vilppilähtökennot ihan oikeen radoilla 2 ja 3???
Isompi kaljateltta, että ne kaikki örveltelijät mahtuu sinne ja vapautetaan "hirsibaari ruokailijoita varten nyt ei sissän päässyt, kun paikka täynnä känniläisiä
"Hirsibaari" vain ruokailjoille ja kahvittelijoille. Moni ruokailija kääntyi pois,kun ei mahtunut sisällä syömään.
Asfalttikunkku kaikin puolin hyvin järjestetty kilpailu, mutta käsittämätöntä sähläystä ja vetkuttelua niin palkintojenjaon ja ennen kaikkea ostotarjousten käsittelyn suhteen, kuinka voi aikaa saada kulumaan monta tuntia viimeisen lähdön maaliin saapumisesta ostotarjousten käsittelyn alkamiseen. Sama toistuu vuodesta toiseen, kannataisiko käydä tutustumassa kyläkisojen vastaavaan toimintaan, vaikka ostotarjousmäärät ovat merkittäviä täytyisi ostotarjous-organisaatio mitoittaa samassa suhteessa.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Volvo/Ford
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit