pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 17:57.55
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut 26. Poikkinainti-ajot kilpailulle, joka ajettiin 13.07.2012.
Järjestäjänä toimi PeMK.
Annettu kommentti
Tähän kello asiaan...Ensimmäisen 5 minuutin jälkeen kello kuuluu pysäyttää eikä antaa ajan lähteä uudelleen. Ja eikö luulisi, että näin isoissa kisoissa pidettäisiin vähintään 10 minuutin tauko semejen jälkeen ennen finaaleiden alkua. Siinä olisi oiva parannus ensi vuoteen.
Se Pellon kello laskee 5:stä minutista nollaan ja alkaa sen jälkeen uudestaan 5:stä minutista. Kello kävi ekan 5 minuttia ja sen jälkeen vielä 3 minuttia. Siihen ei saa muuta aloitus aikaa kuin 5min. Lähtö numero oli 137.
kyllä minä kuitenkin edelleen kiittelen noita pellon poikii, kun tuolla jäsen määrällä saavat aikaan näin hienot kisat. Radan uusi asfaltti tosi mukava ajaa ja rata kesti kaatosateesta huolimatta. Sunnuntain lähtösuoran korjaus hieno juttu, lähettäjä Hyvä:: parasta kisoissa, kun kerran vuodessa lapin poikakin tapaa jm- tuttuja etelästä. Ps kävin keskiviikkona Ruotsin Kalixissa katsomassa kisoja alkoivat 18.00 päättyivät torstain vastaisena yönä klo 01.30. siellä ne mummut kantelivat lastenlapsiaan yötä myöten::: ps varmasti nähdään ensi vuonna Pelhossa::
Pointti ei olekaan siinä vaikka olis saanut 9 minuuttia, vaan siinä että kello laitetaan 5 minuuttiin ja sitä ei sen jälkeen muokata suuntaan tai toiseen!!!!!Mikäli kilpailunjärjestäjä haluaa antaa jostakin syystä lisäaikaa niin lähtöä ei vain silloin lähetetä ennen. Tässäkin tapauksessa huolto teki töitä eikä varmastikkaan kerkeä kyttäämään kelloa siirretäänkö sitä tai annetaanko lisäaikaa!!!!
Nro 18 sai huoltoaikaa noin 8min. 5min ja sitten uudestaan alkoi kello pyörimään 5 minuutista ja stopattiin kun oli jäljellä 2 min. Näin minä sen katsoin kun kelloa tuijotin.
Tähän nousijan tapaukseen...Mikäli kisoissa on käytössä kello josta huolto voi seurata ajankulua kuuluu siihen laittaa 5min eikä 7min aloitusajaksi!!Tai mikäli näin tehdään niin pitää antaa koko aika käytettäväksi. Huolto kun tekee intensiivisesti hommia pitäisi silloin pystyä luottamaan kilpailunjärjestäjän esillä olevaan kelloon. Ei siinä kiireessä tullut katsottua kelloa millä ajalla he sen aloittivat. Valmiina olimme jo ennen kuin tuo viimeinen 2min oli kulunut, mutta emme tietenkään pitäneet mitään kiirettä lähtöön, koska aikaa reippaamista oli. Nro 18 huoltoNAINEN =) Ps. Varikko aivan järkyttävässä kunnossa...Eiköhän rahaa olisi tehdä sille jotain ettei ensi vuonna tarvisi nilkkoja myöden seistä mudassa!!
Edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä. Kilpailijoilla on mahdollisuus tarkentaa mahdolliset virheet, olemalla yhteydessä kilpailun johtoon/yhteyshenkilöön. Miksi sitä ei käytetä kilpailuissa, vaan purnataan jälkeenpäin ja myös täällä? Ehkä siinä olisi parannettavaa monessa kilpailussa selventämällä mistä tuon yhteyden parhaiten ja helpoiten saa. Honkajolla oli yhteyshenkilölle nimetty hyvä paikka jossa hän päivysti. En tiedä miten tämä Pellossa oli hoidettu, torniihan oli aika pitkä matka varikolta. Tuohon nro 18 tapaukseen voisi kommentoida katsojan näkökulmasta. Minusta häntä odoteltiin jopa pari minuuttia yli minimin? Rakentava kommentointi epäkohdistakin on pelkästään hyvästä ja niistä pitää ottaa opiksi, meidän kaikkien. Pellolaiset suorituivat hyvällä arvosanalla, ehkä tuo paappojen runsaus yllätti jollain tapaa, myös aikataulut.
Lippulinja oli muutamaan edelliseen vuoteen verrattuna todella tasapuolista. Olisi mukava nähdä miten tällä palstalla lippulinjaa arvostelevat hoitaisivat kilpailun jossa on liki 300 lähtöä virheittä ja kaikkia tyydyttävällä tavalla!
TODELLAKIN OLI HENKILÖKOHTAISTA!!kun sijoituskarsinnassa laskettiin lippu vaikka huoltoaikaa oli 2min taululla jäljellä!ja kun menin tornin ylimpään kerrokseen siitä sanomaan tyyliin naurettiin ja pilkkana pidettiin ettei voi olla mahdollista jopa ehdottettiin eetä se oli lähtönumero137 että ollaan se nähty taululta! muutenki kyseisten ihmisten toiminta kisoissa lähenteli jo rajaa ettenkö nostanu kunnianloukkauksesta syytettä oli niin RAJUA pa..kaa jo puhuttu siellä että meni hyvänmaun rajan yli..senki olisin vielä ymmärtäny tälle sonnan jauhamiselle lauantai-iltaa koskien jos olisin edes pellossa ollu mutta kun satuin olemaan kotona rovaniemellä vesiselvänä yrittämässä flunssaa parantaa!!89vuodesta asti joka vuosi pellossa käyneenä ja 15kertaa ajaneena nyt menee jo OIKEASTI harkintaan osallistuminen ens vuonna oli tämä törkeyden huippu mitä ikinä voi olla!t. kilpailija numero 18 yleinenluokka
tosi hyvät kisat kyllä pello laiset osaavat järjestää .pikku miinus vain se pyhänä ku meni myöhään. Lippulinja oli hyvä. Ensi vuona uudestaan.
Ostotarjouksista ei tehty listaa koska yleensä ne luetaan läpi, mutta kun A-P kysyi että luetaanko niin yleisö vastas että ei. Tämän takia se lista puuttui seinältä.
Plussaa: Rata parani kun yläkurvi asfaltoitiin. Miinukset: Jos varikolla oltiin tiukkana huoltoautolapuista niin missä ne tiukat liikenteen ohjaajat olivat sunnuntaina kun railereita haettiin? HELVETILLINEN KAAOS! Autoa pitkin poikin sinne tänne voi herranen aika! Raileriparkkiin selkeät meno-ja posistumis reitit! Liputuslinja aivan kauheeta sontaa! evk:ssa sai ajaa suorallakin päälle ja kylkeen heti lähdöstä ja tais tulla ihan yksi varoitus haittaavasta kaistan vaihdosta. Kummaa porukkaa kun ei suoraan osata ajaa!? Yleisessä se sitten vasta karkaskin käsistä ei helvetti, jos pe aloitetaan jollakin linjalla niin sillä läpi sitten koko viikonlopun! Kuuluttaja kehui kilpailunjohtajia, mutta jos toinen kattoo länteen ja toinen ittään niin ei tuu kyllä mittään! Ja ei tullu muutaku paskamaku koko hommasta. Entäs ostotarjoukset? No ei luettu eka läpi. Ihan ok kun paljon myytävää. Mutta missä oli sit lista, josta olis voinu katsoa oman numeron reilusti yli 200 et onko tarjouksia? Voisko mennä pakkaan kamat kyytiin. Ei ollu listaa! Siinä sitten ooteltiin melkeen loppuun ja todettiin ettei tarjouksia! Jipii vihdoin pääsen pakaan! Kyllä on paljon parannettavaa tollakin porukalla todella paljon!
Plussia: Kioskit/ravintolan valikoima ja hinnatkin ok tasolla. Varikkomutkan asfaltointi loistava parannus jo ennestään hienoon rataan. Sunnuntain ostotarjoukset vastaanotettiin ja laskettiin määrään nähden kohtuullisessa ajassa. Kuuluttajatietolomakkeiden palauttaneiden kesken arvotut palkinnot hyvät. Rata pysyi ihan hyvässä kunnossa lauantain kelistä huolimatta. Miinuksia: Liputuslinjan vaihtelu luokkien ja lähtöjen välillä, välillä mentiin siellä sun täällä eikä pelisilmää kilpailunjohdolla ihan joka tilanteessa ollut. Lähdönkeräily ollut joskus sujuvampaakin. Vajaita lähtöjä pitäisi saada vähemmäksi tai turhat lähdöt liputtaa maaliin heti lähdön jälkeen (sanokoon sääntökirja mitä sanoo kun ei se kenenkään edun mukaista ole kuitenkaan ajattaa useita turhia lähtöjä useita peräjälkeen). Enää enempää kitisemättä kyllä pellolaiset taitavat nyt viimeistään itsekin tietää että onhan se liian myöhä jos kuskit vasta 22.30 pääsee sunnuntaina kisapaikalta pois. Muutamista avaintoimitsijoista puhumattakaan. Muita kommentteja: Pappaluokka kokonaan pois ja/tai kisa alkamaan la ja su ainakin 1-1,5 h aiemmin tai kuten edellä ehdotettiin että ajetaan yleistä pidemmälle lauantaina (maanantain paikallisavisiisissa taisi muuten olla mainittukin että nyt ollaan jo kipurajoilla osallistujien määrä vs. aikataulu suhteen), siellä on paapoissa sellaisia kuskeja - ja heillä myös kotona kilpailukykyisiä autoja - joilla on tsänssit pärjätä ihan yleisessäkin luokassa. Voisiko varikon eri nurkkiin viedä aiv-säiliömallisia vesipisteitä jottei tällä hetkellä kaivolle kerry auto- (!) ja ihmisjonoa kun on vielä sopivasti lähtöalueen lähelläkin. Pellossa on aina ollut hyvät palkinnot, onhan nuo kisatkin aikas lailla suuret. Niistä on turha valittaa samoin kuin ostotarjoussäännöstäkin. Kumpikaan ei ole pellolaisten syy. Mutta ei sole poka mikhään, joka tapauksessa ehdottomasti ens vuonna taas Pelhoon.
Yksi tarjous henkilöä kohti pienentäisi pottia mistä olisi tarvetta jakaa. Edellinen ja pytyt palkintoina hillitsisi nopeuteen tähtäävää panostamista. Tietysti joukossa on rahamiehiä jotka panostaisivat edelleen, sääntöjen muutokset ei ainakaan kehottaisi siihen. Siksikö ne kilpailijat lopettaa vaikka ajettaisiin vain pytyistä? Asia on täysin toisin, he lopettavat kun järkirahalla ei voi enää menestyä. Pellon ylimääräiset palkinnot todistaa että jaettavaa näyttää olevan reilusti tai jopa liikaa. Näillä säännöillä kustannukset vaan kasvaa ja kilpailuja katoaa kalenterista. Puhutaan että kustannuksia pyritään hillitsemään ja järjestämisen mahdollisuuksia tuetaan. Puhutaan ja tehdään toisin mitä todellisuus on. Ollaan olevinaan harrastajan puolella ja kuitenkin säännöt kannustaa panostamaan vieläkin enemmän. Miksi ei järjestetä kilpailleiden kilpailijoiden kesken web-äänestystä ostotarjouksista ja palkinnoista? Yksinkertaisilla vaihtoehdoilla: 1 vai 5 tarjousta. Pytyt vai pytyt ja roinaa.
Kuka ja mikä taho on kykenevä määrittelemään mikä on ylihintainen palkinto? Eikö se ole järjestäjän oma asia kuinka paljon potistaan jakaa takaisin kilpailijoille. Jos tuo jakosuhde on pielessä, näkyy se varmasti seuraavien kilpailujen osallistujamäärissä. Arvottiinhan Pellossa kaikkien kuuluttajalomakkeen palauttaneidenkin kesken yhden tavallisen kyläkilpailun palkintoja vastaava määrä ns. yllärinä, eli se takaisinjakoprosentti on hyvin korkea ja maksut olivat kuitenkin samat kuin edellisenä vuonna. Mikä olisi kuljettajien määrä Pellossa jos palkintojen taso olisi tavallista kyläkisaluokkaa? (arvio n. 200) Vaihtoehtokin on olemassa niille jotka haluavat ajaa pelkistä pytyistä! Sunnuntaita on ehdottomasti saatava lyhyemmäksi, lauantaina voisi aloittaa aikaisemmin ja ajattaa yleistä luokkaa pitemmälle. Kotimatkalle olisi mukava päästä viimeistään klo. 18.00. Ostotarjousmenettely on aina ollut ongelma, vatkattu sinne tänne vaan mikä olisi se kaikkia tyydyttävä tapa. Yksi tarjous kaikille tai vapautetaan kokonaan, miten löydetään tuolta väliltä se kaikkia tyydyttävä malli – ei mitenkään!
Nyt joutuu kyllä antamaan pellolaisille risuja. Senioriluokka hirveää kalustontuhoamista ja moni heitettiin vain ajamaan juuri sen takia ettei menisi auto myyntiin ja saisi tehdä enemmän tarjouksia/suojia. Joku meni pieleen jos kisapaikalta pääsi lähtemään kymmenen jälkeen illalla.. Eipä kerennt töihin vaikka koko yön ajoi kotiin. Pappaluokan voisi kyllä jättää pois. Lippulinja oli kyllä välillä ihmeellinen kun toiset sai sanktioita ja toiset ei samanarvoisesta tempusta. Ihmetytti myös sivusta seuranneena tilanne yleisen semifinaalien jälkeen kun viimeisessä semissä kolaroineen kilpailijan auto oli vasta saatu trukkipiikeillä tuotua varikolle, tuomaritornin kellossa oli vielä 2 minuuttia aikaa niin oranssilippu laskettiin ja kilpailija ei kerennyt viivalle. Kenties jotain henkilökohtaista kaunaa jollain?? Rata meni älyttömän huonoon kuntoon mutta se oli ymmärrettävää rankkasateesta johtuen. Toisaalta jos pappaluokkaa ei oltaisi ajettu olisi voinut pitää taukoja enemmänkin että olisi saatu rataa parannettua. Näin isoon kisaan pitäisi saada valolähetys ja kennot eikä tälläistä ns sääntökirjan vastaista lähetystä. Plussaa kauhakoneen kuljettajalle joka kävi kunnostamassa pääsuoran pahaa heittoa aina kun oli vähänkin aikaa. Ylämutka oli myös toimiva asfaltoituna. Suomen kisojen paras ruokailuvalikoima, on mistä valita.
Alma on TÄYSIN oikeassa siinä että pelleilyksi on mennyt melkein koko homma. Pellon pappaluokka ja sen aiheuttamat sen osoitti. Kuskeiksi ylihintaisiin ja älynopeisiin autoihin haalitaan kaikki kädettömätkin (kaadot). Siksi että saataisiin tarjouksen tekijöitä! Ostotarjouksetkin on täyttä pelleilyä. Nyt on kisoissa kahden kerroksen väkeä. Jos lajiryhmästä löytyy yhtään järkeä se tekee muutoksen sääntöön vuodelle 2013, tekee myös säännön jossa puututaan ylihintaisiin palkintoihinkin. Mikään peruste ei puolla sitä että tarjouksia pitäisi tehdä viisi. Ei niitä toimitsijoita tule kuin isoihin kisoihin tyrkylle. Mikään peruste ei puolla sitäkään että palkintona pitää olla tuhansien tavaraa.
Sen verran on pakko kommentoida että pelleilyksihän tämä on mennyt noitten ostotarjousten takia. Paljon oli kuskeja autoilla ja kuitenkaan niillä ei edes ensimmäiseen lähtöön tultu joissain luokissa. Auton vaihtoja tehdään että hyvät autot ei mee myyntiin "liian aikasin" ja maksetaan jopa ilmottautumiset että joku "ajaisi" autolla. Eihän tässä oikeesti ole enää järkeä. Aikataulu petti sunnuntaina kyllä pahasti, ei oltu oikeen tarkkaan aateltu että siinä senioriluokassa oli 100 kuskia, yhden pienen kyläkisan verran.
Ei ollut tasapuoliset keräilylähdöt kun pari lähtöä ajettiin neljällä autolla osassa oli 5 ja6 autoa ja yhdessä jopa 7 luulisi ohjelman osaavan valita lähdöt niin ettei ole 3 auton eroja lähtöjen välillä, erot eivät olleet peruuttaneista johtuvia vaan olivat taululla ilmoitettuja osallistujia, oikein olisi ollut 15 lähtöä 5 autolla ja yksi 6 autolla. (76 autoa ja 15 lähtoä)
Pappa-luokasta. Auton vaihtoa ensimmäisten joukossa tehressä olin kuin rikollinen. "Nyt tämä pelleily sitten alkaa", oli vaihtoa kirjanneen toimitsijan ("Alma"?) kommentti. Peruminen oli lähellä. Kuuluttuja suorastaan pilikkasi jokkisperheitten senioreita ja oli tikahtua nauruunsa. Jos kuskit olis yhtä herkkähipiäisiä kuin mainitut toimitsijat, niin loukkantuisivat. Jos senioriluokka on järjestäjälle näin vastenmielinen, niin eikö se sovi jättää pois. Lähtöaikataulukin aikaistuis.
"Almaksi" kutsutulle naishenkilölle roppakaupalla pisteitä: 1. Olit ainoana toimitsijana perjantaiaamuna aloittamassa ilmoittautumisen vastaanottoa, sujui hienosti jopa lainakynällä. 2. Hoidit ESIMERKILLISELLÄ tavalla autojen arvonnan, luottamuksen arvontaan toi käyttämäsi "läpinäkyvä" arvontalaatikko ja hyvin sekoitetut ostotarjoukset, tästä täydet 10 pistettä. Arvan nostanut henkilö oli myös osaava. Ruoka oli hyvää ja kolme vaihtoehtoa oli tarjolla kaikkina kilpailupäivinä, hinta oli sopiva, myöskin uunituoreet kahvipullat oli erikoista tällaisissa kilpailuissa. Lähettäjä/lähetystapa oli erittäin HUONO, täysin ristiriidassa sääntökirjan kanssa - ihmettelen miksi "asiantunteva" kilpailun johto antoi noin lähettää!
Kyllä ilmassa on katastrofin aineksia kun posliinivessan lukkokin välillä jumittaa, akun kummilenkki on kateissa, rengas tyhjenee, makkara ja kahvikin tais maksaa euron (jos muistini pelaa)!
Niin oli sokeat tuomarit, lippuja annettiin niille jotka eivät niitä ansainneet ja jotkut saivat mielin määrin mällätä..p...kle. Varmaan pellolaiset ruokien "kauhistuttavilla" hinnoilla ne vessan lukot hommivat ens kesään mennessä, onneksi on omat eväät...menee näillä "isommilla" järjestäjillä rahastukseksi koko homma valitettavasti. Kahvi oli sopivan hintanen, kiitos siitä, sitä ei tarvinnut itse keittää eli jäi pellolaisille ainakin multa 6 ekeä:)
Järjestäjän vastuut kilpailussa yleisillä p-alueilla, koskien myös traileriparkkia; P-alueilla tapahtuvat kolhimiset tai ilkivalta, jotka eivät johdu järjestäjän toimista tai huolimattomuudesta, eivät kuulu järjestäjän vastuihin. Kolhimiset ja ilkivalta kilpailun p-alueilla on nk kolmansien osapuolien vastuilla ja he keskenään ovat vastuullisia. Jos järjestäjä olisi ilmoittanut että traileriparkki on vartioitu, silloin voitaisiin asiaa käsitellä niin että katsottaisiin onko järjestäjä toimillaan aiheuttanut mahdolliset vauriot. Tällöinkin järjestäjän korvausvelvollisuus on rajallinen, tutkia ja todentaa pitäisi että järjestäjä joko on itse sen aiheuttanut, tai on ollut huolimaton toimissaan. Esimerkiksi liikekeskuksienkin p-alueilla on voimassa liikennevakuutukset eikä kauppiaat ole vastuussa niillä tapahtuneista kolhimisista tai ilkivallasta.
Vandaalit ja varkaat ovat meidän omasta piiristä. Onneksi nämä ovat vielä yksittäisiä ja harvinaisia tapahtumia. Vartiointia ei saada aukottomaksi. Liputuslinja oli melko hyvä. Muutama suora musta jäi antamatta. Jos työntää tai tönii toisen ulos ajolinjalta ja tapahtunut johtaa sijoituksen vaihtumiseen, pitää tälläinen virheellinen ajo tuomita hylkäyksellä. Esimerkiksi sunnuntaina #36 tönäisi ainakin kaksi kertaa itsensä jatkoon, ja palkittiin näistä kanssakilpailijan likvidoinnista varoituksella!
Pe-la välisenä yönä oli viety kilpurin hytistä akunkannen suojan kumilenkki.Eihän tämä ole iso varkaus, mutta kun varikkoalue oli valvottu. Oliko valvojat puusilmiä niinkuin kilpailun tuomarit, joitten silmien edessä ajettiin rajusti perään useamman kerran saman kierroksen aikana saman kuljettajan toimesta.
Pe-la välisenä yönä oli viety kilpurin hytistä akunkannen suojan kumilenkki.Eihän tämä ole iso varkaus, mutta kun varikkoalue oli valvottu. Oliko valvojat puusilmiä niinkuin kilpailun tuomarit, joitten silmien edessä ajettiin rajusti perään useamman kerran saman kierroksen aikana saman kuljettajan toimesta.
Meitin kilpurist oli mystisesti gummi tyhjentyny la-su yön aikana.
Oli kanssa kärryn takavalot rikottu. Kiva oli lähteä laskettelemaan etelää kohti ilman toimivaa takavalaistusta. Muuten mielestäni onnistuneet kilpailut.
Oli meidänkin yhdestä kilpurista käyty kärrypaikalla vääntelemässä konepeltiä ja revitty hätävirtakatkasin irti.
Jäiköhän viikonlopusta sen verran PellonMK.n pussiin että saisivat ensi vuodeksi hommattua kaikkiin vessoihin semmoiset lukot että saa istua rauhassa pytyillä tarpeillaan, ainakin etelän miähet ja naiset on oppineet siihen että oven saa lukittua tarpeillaan ollessaan. Tornin alakerran vessoistakin puuttui puolet lukkonupeista ja naisten erillisestä vessasta oli viety koko hakasysteemi parempaaan talteen.Yhden viikonloppulipun hinnalla saa 10 säppirautaa ruuveineen ja uusi puheenkuljettaja ottaa asiakseen ruuvata ne kiinni ennen ensi kesän kisaa. Eikä maksa paljoa sekään että ostaa varikon "prunnille" oikian kaivopumpun vaikka kimpassa hevosmiesten kanssa,
Olikos muilta kilpailijoilta hajoitettu peräkärrystä valoja? meiltä ainakin oli ja ny harmittaa :( Ens kerralla joku jamppa valvoon kärryjäkin :)
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit