pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
18.04.2021 23:04.24
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Perusmaa-JM 17.04.
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Pikkusuon Töyssyt (18.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Kardaanikunkku kilpailulle, joka ajettiin 28.07.2012.
Järjestäjänä toimi LemUA.
Annettu kommentti
Onhan siellä radan uudellaosalla lääniä vaikka kuinka johonka mahtuu katsomaan, jakkara matkassa ei edes tarvi seista. Eikähän muuten lähtövalot voi näkyä katsomoon kun ei niitä ollu muutenkaan jonku "valopään" ansiosta. Miettikääpä mitenkä paljon tehtiin SM-kisojen ja Kunkun välisenä aikana uutta ja lisää kaikille meille. Ja kun ajattelee myös sitä että lempääläiset teki "vieraalle" radalle Kunkun kokoiset kisat kolmessa viikossa niin ei paljoa jää moitittavaa. Ensi vuonna taas, niinkuin jo vuosia tätä ennen :)
Ja kaikkihan ei aina rahalla hoidu. Olkoonkin kuinka vilunvärisiä. Ja ihan tiedän mistä kirjoitan. Kyllähän Kokemäelläkin rata menee piiloon katsojilta, ei tämä ole ainoa laatuaan.
Honkajoen radan jatko-osaa tehtäessä unohdettu katsojat jos naapurin rajalla olevat puut näköesteenä, eikös vois tehdä vaihtokauppaa naapurin kanssa tai käyttää "vilunvärisiä" seteleitä, nyt taitaa kyllä hinta olla toinen kun ennen ratamuutosta. Puut myyjälle ja tuplahinta maapohjasta, sillähän tuo hoituus. Siinä lähellä mökkitontistakin pyynti vain noin 10000 hehtaarin palasta.
Ihan oikein luin tekstin...Ja itsekin tarkoitin muita kisoja...Niin kuin huomaa, että tekstissäni lukee ITSE KISAAN elikkä palaute palautteeni yhdestä lähdöstä EI tarkoittanut kunkkua!!
Jos lukee aina huolella mitä kirjoitetaan... ei kukaan ole ehdottanut yhtä lähtöä tähän nimenomaiseen kisaan vaan....kisoihin jossa ajetaan esim yleinen ja yleinen evk ...ja lukemattomia muita luokkia ... yhtenä päivänä...
Ajetaanhan Kemorassaki pudotusajoina ja kisat sujuu mallikkaasti vaikka osanottajiakin on huomattavasti enemmän. Ehkä olisi kunkun aika muuttua sen verran, että siirryttäisiin pudotusajoon joka olisi tasapuolinen kaikille. Mikäli otettaisiin käyttöön tämä, että ensimmäinen lähtö aika-ajona ja siitä pudotusajoon niin eihän se vaadi taaskaan kun sen yhden keltaisenlipun radalla ja kisat ovat siinä. Missään nimessä ei saisi sääntöjä muuttaa siinä asiassa, että riittäisi yksi lähtö per kuski...Varmasti moni ns. pitkän matkalainen jättäisi varmasti lähtemättä. Itse kisaan...Rata oli ehdottomasti parempi kuin Kaanaassa ja pysyi huomattavasti paremassa kunnossa. Puitteet hulppeat ja ei tietenkään sitä lämmintä voi kaikille riittää ja siihen olisi jo luullut tottuvan. Niille jotka aina jaksavat marmattaa tuosta metelistä majoitusalueella...Ensi vuotta aatellessa löytyy Lauhansarvesta paikkoja ja meteliä ei varmasti ole :) Kiitos ja kumarrus kisanjärjestäjille :)
Huhuilta täytyy katkaista siivet heti alkuunsa. AIK tai AKK ei tämän kaltaisia asioita määrää, ei Kunkussakaan. Pudotusajossa ei kaiketi tulisi juurikaan enempää lähtöjä. Ehkä hinauksia tulisi. Aika-ajossa monesti tulee samoja autoja toisiin aika-ajo lähtöihin, sekään ei puolla aika-ajoa. Pisteajo olisi yksi vaihtoehto, mutta niissäkin on huonot puolensa. Vajaista lähdöistä saa ”helpolla” pisteitä. Voisi kokeilla niin että ekaksi ajetaan aika-ajot, ja niistä selviäisi 50% jatkoon etenevistä ja loput selvitettäisiin pudotus- tai pisteajona. Kunkun yksi erikoisuus on ollut kardaanivetoisuuden ja erikoisten autojen lisäksi aika-ajo, ei siitä kokonaan tarvitsisi luopua. Kyllä Timppa sellaiset kaaviot ja taulukot rakentaisi helpostikkin jolla edellä mainittu toimisi. Pudotusajokin on joskus puuduttavaa katsella, varsinkin keräilyissä. Seuraava ei koske tätä kilpailua. Pitäisi olla valmis uusiin kokeiluihin ja toimintatapoihin. Sääntö kertoo että pitää saada ajaa vähintään kaksi lähtöä luokassa. Siihen voiisi tehdä muutoksen sääntöihin., antaa järjestäjän päättää asian. Sellaisissa kilpailuissa joissa ajetaan kaksi yleisen luokan kilpailuja. Toisessa voisi aivan hyvin suorittaa pudotusta jo alkueristä lähtien. Näin päivät lyhenisi ja radatkin pysyisi paremmassa kunnossa. T: emppu
Miksi ihmeessä pitää edelleen ajaa lauantaina aika-ajoja? Huhujen mukaan syynä olisi AIK? Se ei kuulemma anna lupaa ajaa pudotusajona, kun pelkää, että tulee liikaa romua. Näin kuulemma ainakin Kaanaassa. Nyt ollaa toisella "mamtereella". Ajettiinhan SM-kisoissakin lauantaina pudotusajoina, miksei kunkussakin. Vai onko syy sittenkin järjestäjissä? Jos he haluavatkin säilyttää tämän "erikoisuutensa"?? Voisi olla aika tehdä "neuvoa antava" äänestys: aika-ajot vs pudotusajot. Järjestäjätkin voisivat kommentoida, mikä on totuus asian suhteen???
Kuulutettiin, että ensimmäisen lähdön lähtökiihdytysaika tornin kohdalle oli virheellinen, ei suinkaan lähdön kokonaisaika. Yleisesti ottaen aika-ajo ei kyllä tähän lajiin kuulu, se pitäisi järjestäjän jo viimein tajuta.
risuja: kunkun tavaramerkki näköjään on radan ulkopuolella kilpaileminen, ne tolpat oli naurettavat. Bajamajat oli taas muistettu viedä mahd kauvas varikolta, kuten Kaanaassakin. Rataa sais kastella pikkasen useammin. Kuuluttajan vois välillä vaihtaa, suurin osa osanottajat ja varmaan osa yleisöstäkin on henkisesti jo sillä tasolla ettei iänikuinen puhuminen anopista kiinnosta. Ruusuja: hieno rata, paljon parempi kuin Kaanaa. Kilpailu eteni hyvällä sykkeellä. Hieno tapahtuma ja kilpailu, vielä kun sais ne humalaiset "entiset kovat kuskit" pois varikolta sössöttåmästä. Säännöt on kyllä nuoremmillakin tiedossa.
Lähtövaloja käytettäessä oltava selkeä valo myös katsomon suuntaan helpottaa huomattavasti lähtöjen seurantaa ja erityisesti kunkussa jossa ajetaan alkuerät kelloa vastaan ettei käy niin kuin ekassa lahdössä jossa kuulutettiin ettei ehkä ajat oikeasti ole ilmoitetut kun ei oikein saanut selvää milloin lähtö tapahtui. Kelloon oltava sähköinen käynnistys aikoja ajettaessa, ei maksa maltaita ja on oikeudenmukainen kaikille
Ruusuja: A-P:lle, radan kestävyydelle ja rata-alueelle muutenkin, lippujen hinnalle, liputuslinjalle, ostotarjouksien käsittelylle sekä buffetille suurimmaksi osaksi. Risuja: Limun hinta. Ens vuonna kuitenkin varmasti jälleen paikan päällä!
Tuo on totta mitä edellinen kirjoitti, lippu annettiin kierroksella 2 mutta kuskit näkivät sen kierroksen 3 lopussa. Kierroksia piti ajaa 3. Sääntökirjahan sanoo että "Kun kilpailijalle näytetään musta tai musta-oranssi lippua, tulee hänen lopettaa kilpaileminen ja ajaa pysäköintivarikkopaikalleen seuraavan kerran varikolle poistumistien kohdalle tullessaan. Mikäli kilpailija ei noudata näytettyä lippumerkkiä, muuttuu musta-oranssi lippu mustaksi lipuksi. Mustan lipun noudattamatta jättämisestä seuraa toinen musta lippu." No varikolle poistuminenhan kyllä tapahtuu päälipun jälkeen heti eikä siinä kerkeä sinne sujahtaa sellaisessa vauhdissa :)
Tapahtumasta sanoisin, että pienistä ennakkoluuloista huolimatta kunkku oli kunkku myös Pesämäelläkin. Eli paikkana toimiva. Olin katsojana kumpanakin päivänä, mutta nyt tänävuonna nukuin yöni kotona, koska matka puolta lyhee ku Kaanaaseen. Joten ilta/yöelämästä en tiedä. Ainoat miinukset 0,33l limsan hinta (2,50€),ja pahanmakuiset makkarat. Ensi vuonna uudestaan!!
Musta lippu näytettiin nro 38:lle kolmannella kierroksella. 38 keskeytti neljännellä kierroksella, ajettuaan noin 200 m päälipulta, missä sen näki. Minäkään en ymmärrä mistä se toinen musta lippu voisi tulla? Mikä olisi 2. mustan lipun syy?
Niin siis toinen mustahan olisi tullut JOS se liputtaja olisi liputtanut maaliin silloin kun piti koska Jonttu ylitti maalilinjan ja keskeytti vasta sen jälkeen eli sillä ylimääräisellä kierroksella. "Aika-ajo on riski kilpailijan oikeusturvalle. Sääntö kertoo että on hiljennettävä keltaiselle lipulle, kuitenkin pitää ajaa samaa kelloa vastaan kuin liputtomissakin lähdössä ajavat!" <-- Tuossa asiassa samaa mieltä kyllä.
En kyllä ymmärrä mistä Jonttu olisi voinut saada toisen mustan, hänhän keskeytti kun näki liputuksen. Ei ole eka eikä viimeinen kerta kun kierroksia ajetaan "väärä" määrä. A-finaali oli niin tapahtumarikas että virhe annettakoon anteeksi. Itse katoin tuon videon eilen ja en silloinkaan huomannut virhettä, niin hektinen oli a-finaali. Ylimääräinen kierros ei tuonut muutosta ainakaan kolmen kärjen osalta. Aa-Pee hoiti hommansa taas kerran hienosti. Lauantaina olleen kakkoskuuluttajan puheesta ei saanut mitään selvää jos oli hiemankin kaukana ämyreistä. Aika-ajo on riski kilpailijan oikeusturvalle. Sääntö kertoo että on hiljennettävä keltaiselle lipulle, kuitenkin pitää ajaa samaa kelloa vastaan kuin liputtomissakin lähdössä ajavat! Uskon että ensi vuonna on opittu muutamista puutteista ja Kunkku on vieläkin parempi tapahtuma. Tapahtumahan tämä on, festivaali. Ei pelkkä autokilpailu.
Sitähän ajetaan niin kauan kuin ruutulippu heiluu. Videota kun kattoo ja kolmas kierros on tulossa maaliin niin ruutuliputtaja kattelee ihan muualle että tais unohtaa liputtaa porukan maaliin. Jos olisi muistanut keskittyä ja liputtaa maaliin silloin kun piti niin Jontullehan olisi tullut toinen musta lippu ja olisi ollut pois tuloksilta.
Miksi A-finaalissa ajettiin 4 kierrosta kun muissa ajettiin 3? oliko missään ilmoitettu et ajetaan neljä kierrosta?
Juu jos jotain täytyy antaa niin ehkä risuja en kilpailiana vaan toimitsiana itse olin katsastuksessa ja sit lipulla molemmilla päivillä ilta pala unohtu kiitos siitä miksi lupaa jos ei ole. ja sit jos on näin iso ja hyvä kisa niin onko kauhean vaikea hoitaa toimitsia parkkia sinne missä kaikki toimii ja on ehdottoman hiljaista itse en sitä ehkä niin tarvitse mutta kun oli lapsenlapsia mukana ja meteli kuin kaljateltan vieressä ja jus kun kaikki hyvin niin sit joku helvetin mönkkärin kuski harjoiteli ajamaan kahdellapyörällä jos tämä ruunaa sen että viitsit tehdä hyvää kisaa niin missä sit olis se raja totta on se että mitään aluetta ei saada koskaan kaikille mieleiseksi mutta toivon että jotai jäisi mieleen ja otetaan virheistä opiksi ja mikä on tosi Lempäälä teki kisän Aivanuudelle radalle kiitos siitä ja Ensivuonna Nähdään Ps Jos huhut pitää paikkansa niin panostakaan isonpaan lämminvesi varajaan niin naisten kuin miesten tarkotan sitä EU-tukea
Se katsomon jälkeinen männikkö on yksityisomistuksessa, joten jos maanomistajalta saa luvan, niin silloin ehkä onnistuu.
kova homma ei olisi ollu kyltittää vessoja, omat naisille ja miehille.ei oo kauhian kiva mennä tyttöpissalle vessaan missä on loroteltu kuinka sattuu. vessojen nimeämiset vois vähä auttaa, vaikka niitäkään ei kaikki noudata. vois ukot opetella lukemaan vai tuntevatko itsensä niin kovin naisellisiksi.. vettä pitäis voida antaa sieltä missä on hana eikä käskeä vessaan. vessojen hanat eivät kovin hygieenisiä ole kun kaikki on siä paskaasia käsiänsä ym pessy..
151 autosta tarjouksia sunnuntaina. Niistä 42 vain omat suojat. Suojaan jäi 36 autoa joista oli muitakin tarjouksia. 47 autoa meni "viiden" tarjouksen tekijälle. 25 autoa meni yhden tarjouksen tehneille. Näin voisi laskea Välimäen sivuilla olevasta listauksesta.
Kivathan ne oli ajot joo. Majoittujana sai kyllä valvoa naapurin ryyppyjuhlien takia...mutta se riskihän on otettava kun matkaan lähtee. Ruoka pisteet,makkarat ja muut,olisi kyllä voineet olla lähempänä ihmisiä,niitä kun sai melkein etsiä että löysi.Limsan 0.33 hinta ampui kyllä niin yli...mutta tyhmähän on se joka maksaa. Makkaraa en uskaltanut edes ostaa,kun kuulin sitä niin usean moittivan...mitä lie sitten olikin.Vessatkin oli aivan kamalia pyhä aamuna,paperia huolehdittiin kyllä,mutta siivosta ei sitten ollenkaan...onneksi oli autossa oma!! Kivat puitteet muuten tälläisten isojen kisojen järjestämiseen.
Kunkun varikkojärjestelyt unohtuneet kaanaan tapaan kun lähes kaikki huoltoautot kilpurin taakse jo Pe illalla 8 aikaan vieruspaikat loppu, asfalttivarikolla valmiit viivat Sm jälkeen mutta kunkkulaisilla omat säännöt. olis mahtuneet rekat kyllä kulkeen 5m käytävilläkin.Kunkkubupin mekkala kovempi kun autojen äänet, katsastusporukka vois määrätä "äänenvaimentimet" uusiksi jos ei äänet kuuluisi kilometrien säteelle saattais joku asiakaskin tulla enemmän bupiin istuskeleen ja kuunteleen musiikkia ja nautiskeleen. Rata oli mahtava ajaa ja pysyi hyvänä mutta ei yleisö tule arvuutteleen mitä siellä pimennossa tapahtuu, pitäis ajatella tekovaiheessa myös yleisön viihtyvyyttä, ja männikkö ensitalvena massapuiksi siitä katsomon päädystä.
Kolarointeja ja päälle ajoja todella vähän. Ohituksia vähänlaisesti. Nämä kumuloi toisiaan, kumpi parempi? Jos takaosan asfalttia tekisi leveämmäksi kallistaen ulkoreunasta, ja ulos tulon myös tekisi leveämmäksi, tulisiko enemmän ohituksia? Kyllä Kunkku Honkajoelle sopii. Jos Kaanaassa olisi ollut mahdollista kisaa jatkaa, se olisi siellä varmasti edelleen. Majoittujana minusta Honkajoki pesee Kaanaan 10-2. Pyyntönä se että lämpimän veden saatavuuteen panostettaisiin. Kylmää se vesi oli Kaanaassakin ja sitä ei edes ollut tarjolla kaikille. Muut puitteet huomioiden lämminvesi olisi kruunu majoittujan likaiseen päähän.
Sunnuntaina vaihtui kärkipaikka vain pari kertaa ja molemmista tuli lippu, monesti toisena ajava näytti selkeesti nopeammalta mutta ohi ei vain mahtunut. Katsojana jäin kaipaamaan ohituspaikkaa. 2,5€ lämpimästä 0,3 limsasta taitaa olla pohjat.
Muuten ok kisat, mut buffettiin vois ostaa vaikka niitä 0,5 litran limsa pulloja tuohon hintaan niin kuin muissakin kisoissa, eikä noita 0,33!
Todella hieno rata ajaa ja kesti todella hyvin,ei me mitään Kaanaata tarvita,toivottavasti kunkku jää Honkajoelle,buffetti hinnat ok.Ens vuonna uudestaan.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
Kevätkapina JM 8.5.2021 Nivalassa
Classic Liiga 6.6.2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
M:Männät 83mm ja 84mm PK 25.5mm 1mm 1mm 2mm Renkailla
M:Volvo/Golf säädettäviä nokkapyöriä
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit