pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
18.04.2021 22:51.57
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Perusmaa-JM 17.04.
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Pikkusuon Töyssyt (18.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut TUA JM kilpailulle, joka ajettiin 14.04.2013.
Järjestäjänä toimi TUA.
Annettu kommentti
mikä idea on maksattaa kilpailijalla ja niin edelleen kun tämä nyt vaaaan on harrastus se vain valitettavasti maksaa ja jos ei ole järjestäjää niin ajelkaa omilla pelloillanne sitä shouta sinne minäkin tulen kun se ei maksa mitään jäjestäkää kisa katotaan onko jatkuvuutta ja jos harrastat laskettelua maksaako sinnekkin sun sukset ja välineet joku tuskimpa
Aivan oikein! Jos ilmoittautmismaksua korotetaan pitää korottaa myös pääsylippujen hintaa sekä buffettien hintaa. n20% korotus ei ketään vie perikatoon. Täytyy ajatella myös järjestäjää ja suroja. Isoissa kapinoissa ei korotustarvetta ole.
Mikä idea on maksattaa iso osa kilpailun tuotoista juurikin kilpailijoilla? Heillä jotka tulevat kilpailuihin ja mahdollistavat sen show:n. Miksi heitä rokotetaan? Tilanteenhan ei pitäisi olla niin. Minusta palkinnot on karanneet monissa kisoissa täysin lapasesta. Tästä syystä muunmuassa autojen hinnatkin ovat karanneet. Aletaan ajemaan muutaman satasen palkinnoista. Yleisön lippujen hinnat sopivalle tasolle. 5-8€.. Saadaan ihmiset lähtemään kisoihin koko perheellä. Ravintolapalveluihin pikku panostus. Makkaran lisäksi helppo keitto tai vastaava.kahvit ym kohtuu hinnalla. Sieltä se raha. Ei kilpailijoilta jotka tekee kilpailuista kilpailun.
Minä olen olut mukana tekemässä useita kisoja, tosin siitä on jo vierähtänyt vähän aikaa. Olin myös vastuussa useasti taloudestakin, ja kirjoitan nyt sen pohjalta. Toki olen vieläkin seurannut juuri kustannuspuolta kisoissa, ja en ole sokea tosiasioiden suhteen. Kymmenen vuotta sitten osallistumismaksu oli 20 euron luokkaa. Kaikki on kallistunut kymmenen vuoden aikana vähintäänkin 30%, jotkut kisoihin liittyvät tarpeet jopa kaksinkertaisiksi, enemmänkin. Jos tätä vasten asiaa peilataan olen myös sillä kannalla että maksuja olisi korotettava. Maksuja ei ole korotettu siittä syystä kun ilmoittautumismaksun suuruudella käydään jonkinlaista kilpailua, ei tunnusteta tosiasioita. Toki isoimmissa kisoissa tätä tarvetta ei niinkään ole, mutta niissä korotuksia juuri on tehty. Jotenkin ristiriitaista. He ketkä pitävät suurinta ääntä sitä vastaan että maksuja ei saisi korottaa ovat usein heitä joilla näkemys kilpailun tekemisestä perustuu oletuksiin. Keskusteletpa kenen tahansa ei ison kisan vastuullisen kanssa, he myöntävät että korotustarvetta on mutta ei uskalleta sitä tehdä. Kisat on toki vielä voitollisia, mutta ei niillä tuloksilla mitään kehitystä saada aikaan, ei edes nykyisen tason säilymistä voida taata.
ei noi 35euron ilmoittautumismaksusta rutisijat osaa laskee tehdä miättiä näitä juttuja kyllä näistä jutuista mitä tässä nyt on tullu esiin näkee mitkä on turistien mitkä on asiasta tietävien kirjotuksia mutta näistä saa noi turistit vähä suuntaa mitä kaikkija juttuja tää homma vaatii toivottavasti näistä tarinoista kilpailun järjestäjä poimii ruusut ja risut omalla näkemyksellään hyvin on kansa ollu liikellä harvoin tämmöstä ryöppyä on kirjoteltu kisoista hyviä kesä kisoja kaikille
Muutamankymmenen kisaa tehneenä väitän että 25 € riittää osallistumismaksuksi. Ei palkintoihin tarvii uhrata tuhansia euroja ja näin edesauttaa lajin karkaamista perusajatuksesta. Ei voittoja tehdä myymällä vaan ostamalla, se tosin vaatii hieman enemmän paneutumista asiaan.
Mitä luulette paljonko olisi osallistumismaksut jos ostotarjousrahat palautuisi kilpailijoille? Minä luulen että jossain 70-80€ paikkeilla, jopa ylikin. Nythän tilanne on aika kohtuullinen että ne maksaa enemmän ketkä menestyykin. He maksavat sen ostotarjousmenettelyn myötä. Näitä 35€ osallistumismaksun purnaajia kehottaisin tekemään miettimään ja laskemaan minkälaisen kisan he saisivat aikaiseksi 120 osallistujalla. Tähän voitte lisätä 4000 euroa ipunmyynnistä ja 2000 euroa buffetista. Siitä voitte lähteä että pelastustoimi maksaa n 2000 euroa. Ratakustannuksiin voitte laittaa vähintään toisen mokoman. Palkintoihin kolmannen. Markkinointiin, sekalaisiin ja lupiin neljännen. Vielä jää jäljelle pari tonnia, mihin sinä sen laittaisit?
Aika heikoilla on tieto mitä kisan teko maksaa ja kokoajan kalliinmaksi tulee 20-25e osallistumismaksu ei riitä kilpailijoita houkutellaan hyvillä palkinnoilla jotta saadaan ostotarjousrahoja joillakin onnistuu toisilla ei.Suuri kilpailija määrä lisää riskejä rataa ei keretä huoltaan talvella lumenpöly ja kesällä hiekan pöly aiheuttaa isoja riskejä. Yleisö ei viitsi lähteä 6-8 tunniksi katsomaan kisoja pieniä kisoja ei voi järjestää kun ne ei kannata kohta kyläkisat on historiaa jo nyt on kalliisti rakennettuja ratoja jossa ei kisoja ajeta em.syistä. Hallitus lajiryhmä on kyvyttömiä tekemään mitään tämän kehityksen pysäyttämiseksi,sama koskee kilpailijoita naristaan kisamaksuista makkaran hinnasta sorarata pitäisi olla kuin asfalttia Euroopan mestaruus sarjassa ovat radat pehmeämpiä kuin mikä kelpaa suomen jm kuskeille. Alkuperäinen kirjattukin ohje nopeudesta 80km/h toki poistettu kun vauhti on pahimmoillaan lähes tuplaantunut autot ei sen parempia ole kun silloin paremminkin päin vastoin Lyhyesti ei näytä hyvältä.
Vielä tuosta kyrsän hinnasta. Kummalla hinnalla, 1,5 € vai 2 € , tuotto on lopulta suurempi. Jos hinta on 1,5 €, niin kpl-myynti on suurempi. Jos taas hinta on 2 €, niin tuotto per kyrsä on suurempi. Mää veikkaan (perustuen omakohtaiseen kokeiluun rompetorilla, että tuotto alemmalla hinnalla on lopulta suurempi. Ja vielä lopuksi kaikilla hyvä mieli :)
Pienissä kilpailuissa on järjestämisen kustannukset samat kuin isommissa. Jos pienet kisat loppuu, on se myös haaste isommille kilpailuille. Jos kyläkisat katoaa, katoaa autourheilusta tällöin seuroja, toimitsijoita, kilpailijoita, katsojia ja suoritus/harjoittelupaikkoja. Osallistumismaksujen korotuksiin on painetta. Lajia on elättänyt runsas autokauppa, jota pikkukisoissa ei ole. Heidän jotka eivät ole olleet järjestely- tai talousvastuissa yhdessäkään kilpailussa ei pitäisi ottaa kantaa muuhun kuin makkaran hintaan, siihenkin vain sen päätöksen verran että ostaako sen. Päättäjiltä odottaisin sitä kun päätöksiä tehdään ja mielipiteitä kuunnellaan, kuunnellaan heitä jotka ymmärtävät kilpailuiden järjestämisestä ja taloudesta omakohtaisesti.
täällä kirjoitettiin että mitä enemmän osallistujia sitä enemmän katsojia ja kioski myyntiä ei ei ei miten se väki määrä vaikuttaa 2 euron makkara hintaan jos kaikilla on se periaate että 2 euroo on makkarasta paljon silloinhan ei mene käsittääkseni yhtään makkaraa kaupan joten ei tule myyntiä jos oikein muistelen eikös smiin ja kartaanikunkkunkin maksu ole luokkaa 35 euroo ja porukkaa on ruuhkaksi asti mukana eikä halpaa autourheilulajia ole olemassakaan olisiko tässä nyt kysymys vain periaattesta makkaran ilmoittautumis maksun suhteen kyllä tässä on lentäny rahaa taivaalle ovista ja ikkunoista mutta ei ole harrastus kaatunu makkaroihin eikä ilmottautumis maksuihin
olisko mitenkään mahdollista että nämä arvosteliat kokoontuisivat yhteen ja tekevisvät sen oikean ja halvan jokkiskisan.?? missä makkara ei maksa kuin euron..ilmottautumismaksu on maksimissaan sen 20euroa ja kahvi sekä limsa on ilmaista ja yleisöäkin on niin että lipunmyyntiin on viidentunnin jono..näytön paikka teille. turhan täälä itkette btehkää kisa ja katsokaa mitebn se menee
Risuja.. Kisat alkoivat vasta klo 12, vaikka ajettiin kaikki mahdolliset luokat. Päivästä muodostuu aina silloin liian pitkä, varsinkin kun hinauksetkin kesti todella kauan. Makkaran hinta 2 euroa, ihan liikaa. Samoin osanottomaksu 35 euroa. Ruusuja.. Hyvät palkinnot tällaseen pikkukisaan.
Jos me "köyhät" lakattais käymästä kisoissa niin tuskin niitä kisoja 10 rikkan kesken järjestettäisiin, meitä kun on paljot jotka ottavat tän ihan vaan harrastuksen kannalta.joskus se vaan ottaa koville se 35e tai 2e:kin
Ahne ei saa olla. Kilpailijat ja katsojat äänestää jaloillaan. Jos jää paska maku suuhun niin asiakas ei tule toista kertaa.
niin pitäis varmaan makkarat jakaa ilman ja osallistuminen samaan kyytiin niin vois köyhätkin tulla kisoihin ja tietysti tulisitte viä toisten autoilla
Ei pääse kyläkilpailussa rikastumaan 35 € osallistumismaksulla. Minä ja monta muuta jätti siksi nytkin osallitumatta, kuka luokan kuka kolme. Mitä enemmän osallistujia sitä enemmän katsojia ja kioskimyyntiä.
hei haloo ei normaalit ihmiset mene ravintolaankaan syömään omia eväitä ei kai se makkaran hinta voi noin kirpaista jos se on 2 euroo kilpailun järjestäjää tässä pitäis myös ajatella että niillekin jäis jotain viivan päälläkin loppuu pian kisat jos kaikki syö omia makkaroita repusta näin toimii saksalaiset sama pätee osallistumismaksussakin vai meinaatteko että järjestäjä pian rikastuu
Jos makkara maksaa 2 euroo, otan kertakäyttö grillin ja omat makkarat. Ja jos osallistuminen on kyläkisaan 35 euroo, niin jätän ajamatta.
jos 35 euroo on kallis maksu osallistumisesta jääkää kotio itse olisin valmis maksaan 50 euroo ilmoittautumisesta ja jos joku haluaa ajaa kaikki luokat mihinkä on mahdollisuus silloin on vain mukisematta maksettava onko pakko ajaa kaikki luokat jos tuntuu kalliilta itse volsu miehenä en voi ajaa kun yhden luokan koska en ole nuori nainen enkä vielä pappa joten voin hyvin maksaa 50 euroo ilmoittautumis maksua
Oli hauskaa seurata, kun hinurin apumiehillä oli pikkukengät jalassa. Koittivat sitten sipsutella ketjun kanssa siinä kuravellissä. Olis luullu tajuavan tilanteen ja laittaa kahluusaappaat jalkaan.
Tolkuttoman kallis makkara!!!!!!!!
Osallistumismaksu 35€ ajamatta jäi
tikkumiehet ois voinu vaikka vähän työntää sitä autoa ku aina meni liian eteen ku ei voinu näyttää ku sit vast ku oli menny liia etee... hanskat vaikka kätee et uskaltaa koskee siihe kurasee autoo ja makkarat ois saanu olla kyl halvempii eikä oltu kauhee hyvi varustauduttu katsojiin ku tuppas juotavatki loppumaa
teille ainaisille makkaran hinnasta valittajille..oletteko koskaan miettineet että ei ne makkarat ittellään sinne grilliin kävele..joku joutuu ne jostain hakemaan ensin. sitten niiden paistossa kuluu kaasuakin. siihen sinapit ja ketsupit päälle. tuokaa herranen aika ne omat makkaranne mukana niin ei tartte täälä valittaa makkaran hinnasta.näistä makkaroista en tiedä mitä olivat kun en ollut laitilassa paikalla. mutta veikkaisin että kivikylän tai korpelan makkaraa saa harvemmin 30cent kpl kaupasta. ja jokkiskisahan muodostuu muustakin kuin makkarasta käsittääkseni.. HYVÄÄ KEVÄÄNJATKOA kaikille T:TP
voitto tehdään ostaessa, ei myydessä. Meille makkara maksaa 20-30 senttiä kappale paikallisesta ruokakaupasta ostettuna. Hyvin voi vielä vuosia myydä euron kappale.
Tolkuttoman kallis makkara. 1,5 egee sopiva. Aloitan heti kauden alussa tän valittamisen makkaran hinnasta;) Hinaus hidasta.
Aikataulu venähti, syynä osin kelit. Crosskartit kisoihin joissa on ohjelmassa siihen tilaa! Tämänkin ajan olisi voinut lanata liejua sivuun. Makkara maksaa ostettaessa puolet enemmän kuin 10 vuotta sitten. Silloinkin se makkara myytiin eurolla.
Hyvin järjestetty kisa! 35e osallistumismaksu kirpaisee varsinkin jos ajaa monta luokkaa, hintaeroa tulee aika paljon verrattuna 25e/luokka.
lopetetaan heti näin kauden allussa toi makkaran hinnasta mariseminen jos 2 euroo on jollekin kynnys kysymys kävele ohi kioskin ja imeskele ikeniä
Rosvot.Makkara 2€ syömättä jäi.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
Kevätkapina JM 8.5.2021 Nivalassa
Classic Liiga 6.6.2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
M:Männät 83mm ja 84mm PK 25.5mm 1mm 1mm 2mm Renkailla
M:Volvo/Golf säädettäviä nokkapyöriä
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit