pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
20.04.2021 1:25.51
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Kardaanikunkku 2013 kilpailulle, joka ajettiin 27.07.2013.
Järjestäjänä toimi LemUA.
Annettu kommentti
missähän mahtaa olla nuorten ja naisten tulokset en löydä mistään kankikunkun sivuilla oli kyllä yleinen muttei muuta!?
Lidlin limu maksaa 0,69 osti sitten yhden tai tuhat pulloa, sisältäen pantin ja alvin. Suomipanimoiden virvoitusjuomat keskimäärin 1,15 pullo, sisältäen pantin ja alvin. Suomipanimo toimittaa tavaran paikan päälleja, vie ylimääräiset pois hyvittäen täyden hinnan. Halpismakkara maksaa 2,50-3,00 kilo. Kohtuu hyvä makkara maksaa 4,00-6,00 kilo. Makkaroissa ei ole palautusoikeuksia. Kilossa on kymmenen myyntierää, eli pätkää. Olen nähnyt myytävän halpismakkaraa 1,50 kpl, olen nähnyt myytävän hyvää makkaraa 1,50 kpl. Makkaran oikea myyntihinta on 1,50 kpl, liiterin limun 2,00, ja suomipanimotuotteen 2,50. Jos myy alla on tyhmä, jos myy tämän yli on rosvo :)
Eihän mielestäni kunkku Pesämäessä ole lentokenttä aluetta, vaikka laskeutumispaikka helikopterille onkin merkitty. Juoman hintaa ei voi mitenkään verrata siihen, vaan muissa JM-Kilpailuissa käytettyyn hintatasoon, joka keskim. 2€ pullo. Kunkussa pääsääntöisesti myynnissä Lidilin limsa, joka kaupassa maksaa 0,69€ pullo suuremissa erissä varmaan noin 0.5 € jos sitäkään. Bensiin hintaan taas turha verrata mitään, koska joka asemalla varsin pieni ero hinnoittelussa, eikä asia liity millään tavalla asiaan. Kysymyksessä Jokkis kilpailujen hinnoittelu eri tuotteilla. Yleisö kannalta paikka oivallinen, varsinkin karavaanarien ja niiksi pyrkivien suhteen, vessat iso miinus (vähyys)
Jos kyseessä olis joku muu kilpailu kuin Kardaanikunkku(R) aloittaisin boikotin. Lauantai aamuna kisapaikalle tulo tökki pahasti ja jonossa sai nylkyttää puoli tuntia. Oli hyvä ettei kytkin ja hermot menny jo siinä.---> Lipunmyyjiä lisää. Seuraava jono oli katsastuksessa, jossa puututtiin KYLLÄ tärkeään asiaan (helmoihin), mutta hieman liian pikkutarkasti ja suorastaan veetuilemalla, kuitenkin huomaamatta on jäänyt tälläinenkin turvallisuutta heikentävä asia http://fotohanski.otokset.fi/kuvat/Jokamiesluokka/Jokamiesluokka+2013/Kardaanikunkku+27.-28.07.2013+Honkajoki/Lauantai/m_KK+2013+la+(131).jpg ---> Infotkaa vaikka kilpailuninfossa että katsastuksessa puututaan ko. asioihin ja aloittakaa katsastus puoli neljältä aamulla.... Kolmas jono saatiin vessoihin, joita ei kuulemma koko suomesta ollut saatavilla, kun Honkajoella oli pohjanmaalaisittain niin suuret markkinat... ----> Vessooja lisää.. Näitä jono juttuja nyt piisaa vaikka lampaat söis, pikkujutuilla paranee ja Honkajoki on hieno mesta pitää tän tasosia kilpailuita! Ens vuonna uusiks!
Erkki Vanhasta lainatakseni. :Aika entinen ei enää palaa,aika jolloin ralli oli vaarallista ja seksi turvallista:
Ihme on toi makkaran ja limun hinta marina. Valittaako nää ruikuttajat huoltoasemalla samalla tavalla bensan hintaa,tai kaupassa maidon tai kahvi paketin noussutta hintaa. Ottakaa kisoihin omat makkarat ja limut,niin ei tarvii valittaa. Tässä pieni hinta mietiskely. Paljonko maksaa 0,5L lähdevesi kaupassa? Lentokentällä maksaa 3.20e.Onko kallista??
Risuja: Juoma pahoin ylihintasta, ja se katsastus... Järkee siihen ens vuonna. Ruusuja: kaikesta muusta paitsi edellämainituista. Hienot kisat ja paras voitti. Kunkku pysyköön pesämäessä!
Nyt kun ajetaan sunnutaina kuudella autolla 180 kilpailijan voimin ja kutsuttuja on 120 kuljettajaa. Lauantain kilpailusta ei pääse kuin reilu 60 kuskia jatkoon. Pitäisikö harkita että 2. välierän kuskit on kutsuttuja seuraavalle vuodelle? Siis 60 kuljettajaa. Aika rajua karsintaa jos lauantain yli 200 kuskista ei pääse kuin 60 sunnuntaille, ja sunnuntailla on jo valmiina 120 kutsuttua. Kuudella ajattaminen luo turvallisuutta ja mielekkyyttä lähtöihin, se on hyvä.
Olisi todella mukavaa, että myös hiekkakentällä olleista huoltopilttuista olisi nähnyt lähdön keräilytaulun.. Nyt sitä ei nähnyt edes aidan raosta kuikuilemalla.. Ja koska aika-ajoissa mennään numeroiden mukaan, on hirvittävän vaikeaa arvioida kuulutuksen perusteella koska pitää kömpiä autoon.. Kuumassa kilpurissa sai muutenkin keräilyalueella istua ihan tarpeeksi.. Lisäksi aika-ajoissa autoja kerättiin välillä ihmeellisesti, ei kyllä aina ihan numerojärjestyksessä.. Makkaran hinnasta turha kiukutella, hinta ja makkara oli ENEMMISTÖN päätös Facebookissa järjestetyssä äänestyksessä. Jos 1,5€ liian kallis makkarasta, kannattaa ehkä ottaa omat eväät.. Ei kisojen järjestämisen pidä kuitenkaan mitään hyväntekeväisyyttä olla.. Kunkku on aina kunkku, mutta osa toimitsijoista voisi hieman löysätä päätä puristanutta pantaa... Ensi vuonna kuitenkin taas.. :)
Ja sama omavaltainen Lempäälälaisten toiminta jatkuu ensi vuonnakin. Mutta ensi vuonna kunkku ei ole enää sama kunkku, siis vahvistamaton kardaanien SM-kisa. Ensi vuonna on oma EVK-SM-kisa ja se syö kunkun arvostusta. Niin ajetaankohan ensi vuonna kunkussa viidellä autolla, ettei vaan tule liikaa romua. Nöyrää asennetta Lempäälän pojat hommiinne, ettei jää naru vetävän käteen.
Jotenkin tuntuu näin sivusta seuranneena että taitaa järjestävä seura luulla, jotta niillä on oikeus tehdä omia ratkaisuja sääntöjen vastaisesti. JOS esim. 1.jälki-ilmoittautuminen on kielletty niin MIKSI sitten otettiin jälkkäreitä? 2.Kisassa oli muutamia alipainoisia autoja niin MIKSI ei tule kilpailukieltoa? 3.Kisassa on parc ferme alue,MIKSI se ei koske kaikkia? jne jne. Onko niin että Lempäälän porukka kumartaa muutamalle ns. nimimiehille pyllistäen samalla "normiharrastajien" suuntaan vai mistä on kyse? Sais antaa ko.seuralle sanktioita, jotta oppisivat olemaan ihmisiksi! T:Parikymmentä kardaanikunkkua seuranneena, ajaen ja toimitsijana (en tosin enää muutamaan vuoteen mukana)
Kuinka muutamat autot olivat parkfermen ulkopuolella koko yön, eikö sen pitäisi koskea kaikkia kilpureita samalla lailla, sinne vain lähtölaatalle riviin vaikka olisi kuinka isolla huoltokalustolla matkassa. Ei tarvinnut jonotella hitsaukseen kun oli siistillä ja ehjällä autolla matkassa, Puntarit tais olla arvailumallia kun 30 kilon lisäys ei näkynyt mittarissa usean yrityksenkään jälkeen
Hinnat oli karannut limujen kohdalla, muuten ne oli kohdillaan. Vessa tarjonta on jo tullut selväksi. Katsastusksen puuttuminen ruostevaurioihin ja sääntöjenvastaisiin hitsauksiin kaarissa oli hyvä, olisi vain pitänyt varautua parempaan hitsauspalveluun. Katsastuksen käytös korreloituu kilpailijoiden käytöksestä, siis se tarttuu. Kilpailijoiden ärsyyntymisen ymmärtää kun täytyy jonotella tunti tolkulla hitsaukseen. Ostotarjouksista järjestäjä keräsi melkein 20000 enemmän kuin viimevuonna, joten voidaan varmaan edellyttää että puutteet korjataan. Kisa on loistava kun saataisiin vielä pudotusajo lauantaillekkin. Arpapeliä nykyään, ja varsinkin jos on keltaiset liput esillä.
järjestäjäkö ne vessat on paskonu ehei kyllä se on se yleisö joka ne paskoo
Rataa olisi voinut kastella kumpanakin päivänä huomattavasti useammin. Finaaleissa ei nähnyt enää kukaan katsomosta yhtään mitään. Omat eväät olen pitänyt jo monissa isossa kisoissa mukana, kun hinnat ovat karanneet käsistä. Kyllä, olen köyhä. Muuten ei mitään ruikuttamista ja toivon että kunkku EI palaa Kaanaaseen.
Lauantaina kuuluttaja saisi kovasta urakastaan huolimatta jatkaa muutaman minuutin kauemman ja toistaa useampaan kertaan millä ajalla pääsee sunnuntaille, nyt sen ajan kuulutuksen aikana varikolla ajoi viimeisen lähdön autoja eikä sen vuoksi iso osa kuullut sitä aikaa. Kardaanikunkku-tuoteryhmään voisi lisätä metallisia koteloita joissa voisi säilyttää ostotarjouslappuja niiden kulman taittumatta... Nu ja Na lähdönjärjestelyn sekoilun jälkeen alkoi toimimaan, se yksi lähdönjärjestelijä voisi ottaa rauhallisemmin niin olisi kaikilla hauskempaa. Muuten homma toimi hyvin ja onneksi oli omat eväät ja juomat mukana.
Kunkku on Kunkku vain Kaanaassa. Sen lisäksi katsastus sai tosissaan miettimään, että jaksaako ensi vuonna lähteä paikalle. Asiasta pitää sanoa, mutta puhdasta vittuilua ei vain jaksa.
Mielenkiinnosta olisin halunnut tietää sen että monellekko vilppi kennot pystyivät antamaan vilpin. Naisten a-finaalissa vilppejä tuli kolme mutta vain kaksi tuomittiin. Ja toinen asia mikä kiinnostaa oli se että luin jostakin että jälki-ilmottautuneita ei oteta kisaan. Kuitenkin niitä oli näkynyt tulevan, millä perusteella tämä oli mahdollista. Oliko lisäämäräys kyseisestä asiasta tehty mikä jäi itseltäni huomaamatta vai miksi näin??
Rataa olisi voinut suolata, koska lauantaina kisojen seuraamisesta ei tullut mitään pääkatsomoon tulleen pölyn vuoksi. Lipunmyynnissä meuhaamassa mies, (Mikä lie vanha armeijan kapiainen?) joka oli epäystävällinen maksavalle yleisölle. Sunnuntaina pölisi taas, makkarat hiukan parempia ku viimevuonna, mutta ei Korpelan veroisia. Hinnoista en sano mitään, mutta varmasti köyhille kamala paikka! Vessojen puute ei vaivannut minua, koska onhan siinä mäntymettää mihin kuseskella:). Kelit suosi, tunnelma erinomainen, mutta missä oli Kardaanikunkkuun kuuluva KUKITUSKIERTUE?? Oikealle miehelle meni kunkun titteli. Tulen ensivuonna uudelleen!!
Kaikki oli paskaa-paitsi kusi! Ensi vuonna uudestaan!
toivon todella etten törmää viikonloppuna olleisiin katsastusmiehiin enää yhdessäkään kisassa. vaikka kuinka kyseinen titteli lähes aina tuntuu nousevan hattuun, joku inhimillisyyden raja täytyy muistaa pitää. 3tuntia perjantaina 30auton hitsausjonossa vietetty aika täysin olemattoman homman takia(pieni reikä ei kantavassa osassa) olisi voinut käyttää muuhunkin viihtymiseen tms!!! sama vanhin/isokokoisin(mulkuin) katsuri vielä kävi pelipaikalla toteamassa, että näitä tulee huomenna vielä lisää ja paljon.. joten ääliömäinen ylitarkka yleislinjaus tuli viimeistään tässä vaiheessa täysin selväksi.. eihän nämä sentään mitään tieliikenneautoja ole? vessoja lukuunottamatta homma toimii pesämäessä paremmin kuin kaanaassa ja puitteet on kohdallaan. ensi vuonna uudestaan ajamaan tai katsomaan, katsastushenkilökunnasta riippuen tietenkin!!!
Sellaisen ohjeistuksen olen joskus nähnyt että 1000 hengelle pitää varata 5 miesten ja 6 naisten vessaa. Tästä eteenpäin jokainen lisä 250 henkeä lisää vessojen määrää yhdellä. Jos tilaisuudessa on alkoholitarjoilua pitää vessojen määrää lisätä 20-30%.
Jeps.Ensin -.Vessoja oli liian vähän,varikolla vain 2kpl bajamajoja yksi naisille ja miehille.EI RIITÄ.Sitten limun hinta.3,50€ ½litran pullosta on törkeetä rosvoomista.Ja ne makkarat oli todella huonoja,ja niistäkin joutui 1,50€ kipale kärsimään.Sitten +.Muuten kilpailut oli todella hyvin järjestetty ja taso oli todella kova.Ensi vuonna uudestaan.
Loistava tapahtuma oli, näin pe-su paikanpäällä viettäneenä.. Ainoat risut on annettava vessojen laadusta ja määrästä.
Mitä järkeä huudattaa musiikkia illalla niin että kuuluu parin kilometrin päähän ja pyytää aamuksi hiljaisuutta vaunualueelle, riittäis varmaan että musiikki kuuluu vain siihen kaljateltan alueelle eikä yhtään edemmäs niin sais nukkua siellä vaunuparkissa rauhasta jo iltatyöllä. Yöpymisalueelta on poistettava ne jotka pubin sulkeuduttua huudattiavat autoissa stereoista täysillä pitkin yötä.
Mihin oli kadonnut se tärkein eli Lempääläisten Kunkku tunnelma? Hieman oli minusta ainakin latistunut edellisvuosista. Enään ei kuljetettu parhaimmistoa rekanlavalla joka on kuulunut yhtenä osana kardaanikunkkuun jo pitkään. Muutenkin talkootyöläisinä oli ihmisiä ketä ei kiinnostanut asia tai oltiin liian virkaintoisia. Kunnioitan niitä ketkä tekee talkoo työtä mutta se että pitää sitten myös osata olla ystävällinen. Ensimmäisenä kisapaikalle tullessa tökki lipunmyynti. Seuraavaksi traileriparkkiin opastaminen oli mitä oli. Varikolle mennessä varikkopäällikkö viimestään sai verenpaineen monella nousemaan. Ensimmäisenä tulleet ajatetaan hiekalle oli periaate mistä ei luovuttu ennen kuin kilpailunjohtohenkilöstö kävi oikaisemassa asiaa. Katsastuksessa oli jo hieman liian tarkkaa autojen syynääminen. Asiasta pitää sanoa mutta ei pidä pilkkua viilata tuolla tavalla ja laittaa kaikkia hitsausjonoon. Vessoja ei kyllä ollut tarpeeksi josta moni on maininnut. Vessat sunnuntai aamuna ihan täynnä varikolla ja paperista ei ollut tietoakaan naistenvessassa. Toisaalta myös tuntui että monella oli toimitsia kortti kaulassa ja mitään töitä he eivät kyllä tehneet, mutta olivat ensimmäisenä tarjousluukulla tekemässä kolmea tarjousta. Sää suosi koko viikonlopun siitä plussaa ja paljon.
Miinuksia: Vessojen puute, varikolla oli kuulemma jossakin kaksi bajamajaa, itse en niitä onnistunut löytämään. Juomien hinta, oli katteet kohdallaan.
1. Vessat. Oliko riittävästi? Miehille kyllä, kun ottaa kullin käteen ja lorottelee. Naisille EI ! Vessoista mainittiin jo perjantaina järjestäjille. Vastaus oli, ettei ole hänen työnsä hankkia vessoja. Hienoa yhteisvastuullisuutta :) 2. Paikkojen varaaminen varikolla. Seurasin sivusta mielenkiintoista episodia. Vammalasta saapui joukko kuskeja isoine huoltoautoineen. Heille osoitettiin järjestäjien toimesta paikka siitä tien toiselta puolelta. Kaikki oli valmista, kunnes tuli joku k..ipää ilmoittamaan, että siihen ei voi leiriä tehdä ja että kaikki autot on siirrettävä heti pois. Kuulemma tuohon paikkaan ei tule yhtään kilpuria eikä huoltoautoa. Kas kummaa aamulla siinä olikin autoja pilvin pimein. Oli kuulemma luvattu se paikka TIETYILLE kuskeille. Eikös paikat pitänyt mennä saapumisjärjestyksessä. Asia ei minua haitannut, kun en itse ajanut, mutta sivusta seuraten rupes kyrsimään räikeä epäoikeudenmukaisuun :)
olipa juomalle löytynyt sopiva hinta näin helteisinä päivinä 3,50ekee puolen litran pullu..toi on jo ryöstöä..mutta jostain se kate on tehtävä..ja ne vessat niihin voisi pikkasen kanssa panostaa
eikö katsastajat löytäneet terävämpää meisseliä kun kaivettiin meisselillä pohjaan reikiä...?? tais olla jopa tarkempi ku K1... vessoja oli vaan pari... pitäiskö niitten muka riittää näinkin isossa tapahtumassa... majoittautumisen ohjaus oli puutteellista... kilpailunjohtaja kuitenkin selvitti tilanteen vaikka hänellä olisi ollut lämmin sauna ja kalja odottamassa... PS. toivottavasti oli löylyä jäljellä! iso kiitos kilpailunjohtajalle!!
Kilpailuissa ei ollut mitään valittamista. Mutta missä oli vessat??? t. yks tyttö jalat ristissä
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
Kevätkapina JM 8.5.2021 Nivalassa
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
M:Männät 83mm ja 84mm PK 25.5mm 1mm 1mm 2mm Renkailla
M:Volvo/Golf säädettäviä nokkapyöriä
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit