pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 13:35.51
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut JM SM Liiga kilpailulle, joka ajettiin 07.09.2013.
Järjestäjänä toimi KotkaUA.
Annettu kommentti
Kirjoitan katsojana, joka ei kuulu mihinkään seuraan, tunnen toki jonkun kuskin, kokemusta eri kisoista 30v. ja rapiat päälle. Peruslähtökohta: liigakisan järjestää joka vuosi eri seura. Kilpailu on luonteeltaan erilainen kuin norm.kisat. Fakta 1. Tulospalvelun pitää toimia > nyt kuuluttaja joutui huutelemaan korjauksia, kun meni vikaan, eli ei toiminut. Fakta2. Kuuluttajan pitää nähdä ketkä ajaa lähdössä, nyt meni arvailuksi > torni vika paikassa. Fakta 3. Radan kestävyys: tuolla lähtömäärällä ei kestä kun Vetelin asfaltti ja Tykkimäki. Fakta 4. Turvallisuus: En tiedä annettuja ohjeita, mutta kaatotilanteissa palomies kangen ja sammuttimen kanssa juosten heti paikalle, nyt katsojien huutojen jälkeen verkkaisesti ilman mitään välineitä tutkailemaan. Lippumiehille (koskee koko suomea) kertaus, miten liputetaan: heiluttaen ja nimenomaan kuljettajille, ei oman pään yläpuolella ja ESTEISTÄ MITKÄ ON PISTEEN JÄLKEEN nyt taas jollain hermo petti, kun auto jäi pari metriä pisteen etupuolelle. jk. nostetaan kuitenkin nöyrästi lippalakkia henkilöille, jotka viitsivät lähteä vetämään liigafinaalia, kun lukee edellisvuosien tarinoita ei oo ollu helppoa kellään.
Vertailua ruusurisuista vuosien varrelta: 2012 2011 2010 2009 2008 2006 2005 2004
Vertailua ruusurisuista vuosien varrelta: 2012 2011 2010 2009 2008 2006 2005 2004
Ei voisi huonommin enää kisojen järjestely mennä! Kyllä pitäisi AKK:n päättäjien hieman katsoa että mihin näitä arvokisoja antaa! Kotkassahan oli eri säännöt kun akk:lla! Järkyttävät kisat.
+Liikenteen ohjaus toimi samoin traileriparkit yms. +Myyntipisteitä useita. -Risuja: radan varrella olevat palomiehet täysin pihalla tehtävistään,ei päästetä kuskia autosta pihalle radan varressa vaan seistään tumput suorina niin kauan että yleisöstä joudutaan homma tekemään ja toinen sankari tyhjäsi sammuttimen palavaan autoon päästämättä ensin kuskia pihalle! Tulospalvelu ala-arvoinen ja kuuluttajakaan ei ollut sitä tasoa mitä näissä kisoissa on totuttu kuulemaan. Ostotarjous sekoilut vielä kruunasi kakun. Rata huonossa kunnossa, vetoakseleita meni kun leipää,olisi pitänyt kunnostaa erien välillä useammin ja vaikka ottaa sitä aikaa pitkästä tauosta pois.
Ekaa kertaa Kotkassa ja myöskin viimeistä. Ei oo mitään positiivistä sanottavaa miltään osa-alueelta.
kyllä Kotkassa pyrytti oikein urakalla vaikka on kesä ! käsittämätöntä miten tuollainen tulospalvelu pääsee/valitaan arvokisoihin !!Noh taisi siinäkin suunnassa pyryttää.
Komppaan edellisiä! Täydellinen pohjanoteeraus kotkalaisilta.. Taitaaa pyryttäää.....
Kuin myös en löydä ruusujen arvoista asiaa kuin säästä! Ostotarjoksen vastaan ottaja törkeä töykeily / Käytös! sekä koko ostotarjous tökki. Rata todella huonossa kunnos jo lauantaina, Tulospalvelu ihan mitä sattu, Kuuluttaja hukassa julista jo väärän joukkueenkin voittajaksi, todella kohtuuttomat hinnat kaikessa ( Tilinteko ) Ym Ym Myöskin henk kohtasesti ei tarvi toiste tulla kisoihin Kotkaan.
Melkoisen monta vuotta on tullut kisoja kierrettyä ja kaikkea nähtyä mutta nyt oli selkeä paluu -80 luvun lopulle järjestelyissä. Tulospalvelu ERITTÄIN surkea, radan kesto erittäin surkea ( 10 lähdön jälkeen jo rata rikki), ravitsemuspuolen tarjonta ala-arvoinen hintatasoon nähden. Kaikin puolin sanoisin että järjestelyjen puolesta oli surkeimmat SM tason kilpailut joissa olen 20v. aikana käynyt. Varikon oli kyllä melkoisen täynnä mutta olihan osallitujiakin aikas paljon. Hinnoista jäi selkeä tunne että taidettiin paikata kerralla Kotkan Uan kassa vajetta kuntoon. Hauskinta oli että varikon kadella erillisellä myynti pisteellä oli limujen ja vissyjen hinnat eri, toisessa 2,5€ ja toisessa 3€. Jos plussaa on pakko antaa niin sää oli mitä mainioin ja jännitys pysyi finaalissa loppuun asti, niihin ei päässyt järjestäjä onneksi mitenkään vaikuttamaan. Samoin kuin F-specin teltalta sai erittäin hyvää palvelua. Seuraavat arvokilpailut Kotkassa jätän kyllä väliin.
Risut.Varikko täysin alimitoitettu.Nykyään kuljetuskalustona on paljon linkkareja,siis 12m pituus ne on vaikea saada 10m ruutuun että olet omalla puolella.ja miten on tuo paloturvallisuus noissa pilttuissa kun kalusto on puolenmetrin välein ja varikkoteltat siinä melkein yhtenä putkena,eli pieni tulipalo yhdessä pilttuussa niin olisi melkoinen kokko pystyssä,taitais kymen seudulta palokunnille tulla kiire ja kalusto pula.Ruusut.Muuten hyvät finaalit katsojien kannalta jännitystä riitti loppuun asti,ja ratahan kuluu käytössä kun ajetaan kaksi päivää kunnon kalustolla eli se on normaalia.
On totta ettei tulospalvelun takkuilu vaikuttanut tuloksiin ja voittaja saatiin selville ajamalla. Mutta lippulinja varmasti vaikutti sillä siinä oli selvä ero eri joukkueiden välillä. Ja tällä en todellakaan tarkoita sitä että Kotkassa olisi vedetty kotiin päin.
Voi pyhä jumala kuinka jotku onnistuu joka ikisessä asiassa nuin mokaamaan..en kyllä löydä mitään ruusjen arvosta ja risujen määrä on kyllä pitkä!!kaikkia jaksa kirjoittaa kun lista niin pitkä mutta kyllä niinku pisteenä iin päälle kaikkien munaksien jälkeen pilattiin vielä tarjouksetkin..ja mistä lähtien tarjous laput on pimeän sermien takana laittettu pimeään sankkoon?eikös ne laput kuitenki kuuluis yleisön nähden laittaa kirkkaaseen astiaan josta lappu nostetaan..
Eihän mikään sorarata kestä tuollaista lähtömäärää mutta olisi kestänyt edes lauantain karsinnat. Rata oli jo alkuaan huonossa kunnossa kuten on ollut aina ennenkin Kotkassa.
Kotkan UA ei vieläkään yllättänyt järjestelyillään, sama viime vuosituhannella alkanut ylimielinen suhtautuminen näkyi kaikkialla. Hinnat pilvissä, toimitsijat ylimielisiä, tulospalvelun alkeellisuus vaikeutti selvästi Empun ja Markun työskentelyä, rata meni aivan ala-arvoiseen kuntoon ja ostotarjouksissakin ”ryssittiin” oikein urakalla, listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle. On todella vaikeaa löytää kohtaa mikä olisi ollut niin sanotusti ok. paitsi sää ja sehän ei ollut kotkalaisten päätettävissä - onneksi. Ilmastonmuutos näkyi selvästi, hellesäässäkin ”pyrytti” ja mahtuipa mukaan vielä uusia ”pyryttäriäkin”! -penttiakka-
Mikä rata kestää suomen parhampien autojen kulutuksen 204 lähdössä? Ei se kesätnyt viime vuonna Härmässäkään! Asfalttiradat erikseen ja ei kaikkia kisoja voi eikä saa niillä ajaa. Tulospalvelu ei ollut huippu mutta se ei vaikuttanut mihinkään, ei varsinkaan kilpailun tuloksiin. Lippulinjasta voi jokainen olla mitä miletä tahansa, ja se näkyy näissäkin keskusteluissa. Järjestelyjen osaamattomuus näkyi monessa asiassa.
Meneekö joku vielä luukulle ja vaatii että ostotarjoushenkilö kirjoittaa hänen lappunsa. Lisenssi pois tuollaisilta ja aasinmerkki otsaan
Ostotarjoukselle risuja. Usean auton kohdalla oli laput sekaisin ja kuinka monen auton kohdalla jäi tulematta ilmi. Ostotarjoushenkilöstö kieltäytyi kirjoittamasta asiakkaiden ostotarjouksia. Lähtöalueella joukkueiden radat useasti sekaisin. Tornin ja lähettäjän yhteistyössä katkoja. Tulospalvelu takkusi. Lippulinja hukassa.
Ruusut liikenteenohjaukselle ja hyville pysäköintitiloille. Ruusuja myös hyvästä ruokatarjonnasta joskin hinnat olivat aika korkeita. Risut kuulutukselle joka ei ollut perillä kilpailunkulusta sekä lippulinjasta joka oli ailahteleva ja niitä jätettiin paljon antamatta. Rata oli vaarallinen sen huonon kunnon takia. En ymmärrä miten tällaiselle radalle annetaan arvokisoja kun rataa ei saada kestämään edes tyydyttävästi. Ostotarjoukselle iso risukasa.Tarjouksenvastaanottajien käytös ylimielistä ja töykeää. Ostotarjoukset usean auton kohdalla sekaisin ja kuinka monen auton kohdalla jäi tulematta ilmi. Myös tulospalvelulle risuja. Lohjojakokin onnistuttiin tyrimään.
Tulospalvelu ei todellakaan toiminut, pisteitä jaettiin enemmän kuin olisi pitänyt ja monen erän jälkeen korjattiin. Pahan näköisiä kaatoja oli ja kesti liian kauan että joku oli auttamassa. Liputtajat saattoi liputtaa esteeestä vasta esteen jälkeen. Rata oli todella huonossa kunnossa hiekkakohdista, oisko pitänyt asfaltoida ne pari pikkupätkääkin. Ainakin kioskien katteista vois päätellä että seuralla jatkossa siihen rahaa olisi. Kuulutus ei kuulunut joka katsomoon. Ja ei ollut yksi eikä kaksi autoa joiden tarjoukset oli aivan sekaisin. Aikataulu ei ollut lauantaina edes sinnepäin oikein. Ruusuja annan liikenteenohjauksesta ja useista ostotarjouspisteistä, ei tarvinnut ikuisuutta odotella, kiitos.
Isoo miinus tulospalvelusta nettiin!
Ruusuja: vessoja oli sopivasti, katsomosta näki hyvin koko radan Risuja: palomiehet ei osanneet hommaansa, rata huonossa kunnossa joten vetoakseleita meni todella paljon, hinnat korkeat, tulospalvelu sekoili melko paljon, liputtajat liputtivat väärin, hinaajat hitaita eivätkä löytäneet hinaus silmukoita, hinnat olivat korkeita, lipun myynnin kohdalta puuttui opastus ja monet menivät sen vuoksi suoraan, vaikka olisi pitänyt kääntyä heti oikealle Ja loppuun vielä kysymys ihan uteliaisuuttani: Eikö järjestyksen valvojia oikeasti ollut kun ne pari? Vai eikö he liikkuneet alueella?
Ruusuja: vessoja oli sopivasti, katsomosta näki hyvin koko radan Risuja: palomiehet ei osanneet hommaansa, rata huonossa kunnossa joten vetoakseleita meni todella paljon, hinnat korkeat, tulospalvelu sekoili melko paljon, liputtajat liputtivat väärin, hinaajat hitaita eivätkä löytäneet hinaus silmukoita, hinnat olivat korkeita, lipun myynnin kohdalta puuttui opastus ja monet menivät sen vuoksi suoraan, vaikka olisi pitänyt kääntyä heti oikealle Ja loppuun vielä kysymys ihan uteliaisuuttani: Eikö järjestyksen valvojia oikeasti ollut kun ne pari? Vai eikö he liikkuneet alueella?
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit