pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 14:06.39
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut JM-SM Esikisa kilpailulle, joka ajettiin 12.10.2013.
Järjestäjänä toimi ViSUA.
Annettu kommentti
rata on hyvä ei mikään lentokenttä,liputuksissa vähän parantamisen varaa törkeät perään ajot pois.muuten tosi tyytyväinen kilpailuun
Kun radalla kuljettaja syyllistyy virheelliseen ajoon, pitäisi nämä kuljettajien aiheuttamat virheet pystyä korjaamaan liputuksilla. Osa virheistä pystytään korjaamaan liputuksilla, osaa ei. Ei paljoa auta eikä lohduta vaikka annetaan musta. On saattanut käydä niin että kanssakilpailija on pilannut toisen kanssakilpailijan ajon. Tämä ongelma parantuu vain siten että kuljettajat muuttaa ajotapaansa. Liputuksia me voimme täällä moittia nimettömästi, jälkikäteen, mutta ketä se enää auttaa? Ei ketään. Joka kilpailussa tapahtuu virheitä, ylivoimaisesti eniten niitä tekee kilpailijat. Niitä koitetaan paikkailla, mutta täydellisesti se ei onnistu ikinä. Varmasti on vikaa myös liputuksista päättävissäkin, virheettömiä ei ole hekään. Jääkäämme siis odottelemaan seuraavia vääriä liputuksia, suurimpia vääryyksiä. Väheksykäämme sitä että tutkailisimme mistä nämä kaikki virheet saavat alkunsa.
sm-kisalle löytyy kyllä järjestäjiä,jos ei neuvoja kestä on väärissä hommissa,taitaa jossain seuroissa olla henkilöitä jotka haluaa pitää kaikki narut itsellään,tämän huomanneet viksut jäsemet siirtyy yleensä syrjemmälle!
TARTUTAAN TOHON LIPUTUS ASIAAN KUN SIITÄ AINA JAKSETAAN MARISTA OLISIN SITÄ MIELTÄ ETTÄ NÄMÄ MARISIJAT VOIS LÄHTEE LIPUTTAAN NOITA KISOJA JA TUOMAROIMAAN NIIN KATOTAAN RUPEEKO AJO TAVAT JA LIPUTUKSET PARANEEN EI OLE HIRVEESTI VARMAAN HALUKKAITA OTTAAN NOITA PESTÄJÄ VASTAAN SIELLÄ ON AINA NE SAMAT KAVERIT NOISSA TEHTÄVISSÄ JOTEN MISSÄ ON UUDET YRITTÄJÄT AI NIIN EI TAIDA HIRVEESTI KIINNOSTAA ASIAT KUN JOUTUS KÄYDÄ VIÄ LISENSSIT ISTUMASSA KOKEMUKSESTA VOIN SANOA ETTÄ KYLLÄ SE ON IHAN VI,,UA HOMMAA OLLA SIÄ KOKO PÄIVÄ SILMÄ KOVANA KATTOO KAIKKI LÄHDÖT JA OLLA VIÄ OIKEUDENMUKANEN JA SILTI AINA VAAN VI,,UILUT TULEE NÄILLÄ SIVUILLA JOTEN EI MUUTA KUN SANKOIN JOUKOIN UUDET YRITTÄJÄT MUKAAN NOIHIN TEHTÄVIIN SAADAAN JATKUVUUTTA NOIHIN HOMMIIN
Rata oli kyllä muuten hyvä mutta evk:n aikana meni tosi huonoon kuntoon koska ei lanattu. Ekalle kahdelle kurville pitäisi tehdä jotain muutoksia, vaikka leventää ns. ajettavaa kohtaa että ulkoakin ehtisi kärkeen tai ainakin lähelle sitä. Toki nykyisellään jopa evk autoilla on paremmat saumat menestyä startissa mikä vain lisää mielenkiintoa. Hyppyri oli kyllä maukas ja alastulo sopiva, ja eihän siihen ole pakko eikä edes kannatakkaan ajaa ylikovaa. Ehkä maalin paikkaa voisi muuttaa varikkokatsomon eteen niin ei välttämättä tulisi niin paljon romua maaliin tullessa hyppyrillä. Katsomoalue oli saatu siedettävälle tasolle joskin ehkä penkkikatsomoita voisi olla enemmänkin. Sosiaalitiloissa oli paljon petrattavaa, ainakin varikon vessat näytti olevan suurimman osan kilpureista kanssa samalta aikakaudelta (nostalgiaa). Kaikesta huolimatta vilppulasta jäi positiivinen maku suuhun.
näitä isoja kilpailuja anovat/myöntävät,pitäisi käydä mielessä nykyajan vaatimukset,niin radan kuin johdonkin suhteen.suurin osa varmaan tarkoittaa pelkkää hyvää näissä"arvostelukirjoituksissaan" toivotaan parasta,että neuvoista otetaan vaari.
http://www.lentopaikat.net/ Tuolta sivustolta voi valita kilpailupaikat joissa tulevaisuudessa voidaan jokamiehenluokan kilpailuja järjestää. Kilpailutkin menisi nopasti läpi.
Alueella oli kyllä tehty paljon töitä ja sen kyllä huomasi. Mutta tosi paljon olisi vielä tekemistä ennen SM kisoja! Ekalle mutkalle olisi oikesti tehtävä jotain tai lähtösuoraa pidentää vielä, ampukaa se kallio pois ja jatkakaa lähtöä taaksepäin. Suunnattoman epäarvoista yrittää lähteä ulkoa tasaisessa lähdössä, käytännössä peli on jo pelattu jos joudut ulkoradalle. Radan kesto on varmastikkin eriluokkaa kesällä, jos ei ole niin huhhuh. Yleisön katsomot eivät vastaa tarpeita kun mistään kohdasta et näe koko rataa!
Hyvä rata.
kyllä minun mielestä kannattaa kuunnella näitä tämänpäivän kuskeja,radan arvostelussa,sillä onhan täysin selvää että ekalle mutkalle ja hyppyrille täytyy tehdä jotain,ja tuomarit tälläisellä radalla, on aika ratkaisevassa roolissa,nyt ei oltu hereillä,nämä autot oli leikki-kaluja sm-tason autoihin nähden,loppuviimein pienillä parannuksilla saadaan ihmeitä aikaan,näin päästään kaikki helpommalla ensikesänä.
Ihmettelen näitä jotka marisee radasta tuohan oli huippu hyvä siihen verrattuna mitä oli -80 luvulla silloin kun minä alottelin...Tosi hyvät kisat.Aamun järjestelijöille 10+.Hieno päivä.Minä ainakin maksan makkarasta maksaa mitä maksaa:D On se vaan nii hyvää.Kilpailija nro 59
Ihme narinaa. Hieno rata vetää. Itsellä ei moittimista kilpailunkulusta. Ja ne jotka ei tykkää mutkista, menkään sit ajaleen Alastaron kiihdytys-suoralle.
Maalin paikkaa vielä kannattaa miettiä sm-kisoihin mielestäni. Se on oma valinta tietysti, miten antaa auton lentää. Mutta jos mietitään tilannetta, jossa ei ole mitään hävittävää (viimeistään finaalit) niin ei siellä finaaleissa enää montaa kuskia ole, jotka nostaa siinä vaiheessa lapun lattiasta, kun ratkotaan mestaruutta ja on tiukkaa maaliin tultaessa...
Rata on just hyvä, huippu vetää! kestävyys varmaan parempi kesällä.
Filmiltä katsottuna voisi rataa korjata kun "pudotaan" lähdön jälkeen ekalle suoralle. Siitä kaarteen jälkeen sitä penkkaa n5-10m kauemmaksi ja tälle kohtaa pehmeää hiekkaa. Vähentyy kolarointi- ja kaatoriski huomattavasti. Ensimmäistä oikeaa voisi loiventaa. Ei olisi ulkorata lähdössä niin huono kun se nyt on.
ensimäistä kertaa oltiin vilppulassa ja viihdytiin pirun hyvin rata oli todella mukava ajaa ainoa minus tulee hevosenkenkä mutkan sisä reunan kaiteesta siinä on varmaan joku terävä reuna ku repi meidän autosta kyljen auki ja rikkoo renkaan muuten todella mahtava päivä tullaan varmasti uudestaan
En kisassa ollut, enkä siis kommentoi kisan kulkua. Mutta sen sanon että on hienoa, kun SM-kisoja myönnetään välillä oikeille JM-radoille, eikä aina niille lentokentille. Toivottavasti mestaruus viedään ensi vuonna jollain oikein kyläkisa kuplalla, niin saadaan siitäkin poru :)
kyllä oli surkeuden huippu,koko esi-kisa! mikään muu ei toiminu tai osannu toimia! kuin tulos/tekstiviesti palvelu.
SM-kisoja myös tämän kaltaisillekkin radoille, kiitos!
risuja:lähdön keräilyissä rataa osoittava numero lappu olis pitäny laittaa auto lasiin,niinkun kaikkialla muuallakin.varsinkin kun lähtöpaikkojen numerointi oli eri tikkumiehillä kun lähtöpaikan yläpuolella,väitän että siitä johtui muutamat sekaanukset lähtöpaikoissa.rata meni todella huonoon kuntoon esim tornin edestä,jo yleisen keräilyissä oli ihan urilla.varikolla ei ollu mitään järjestystä. ruusuja:katsastus asiallinen ja ripeä.kisojen kulku meni ripeästi.makkarat oli hyviä. itse en oikeen ymmärrä miks rata ei olis SM kisan arvoinen,pitääkö SM kisat olla aina nopeilla radoilla??
Lähdön keräilytaulun numerot onnettoman pienet, ei näy varikon perälle. Lippuja ei jaettu vaan sai ajaa päälle ja pudottaa toisen jatkopaikalta. Makkarat kylmiä ja osa vielä jäässä, pyttärin paistokaan ei sujunut. Kärryparkki ei illalla toiminut yksisuuntaisena, vaan ajettiin miten sattuu. Ei näkynyt liikenteenohjaajia, aamulla ne kyllä sai omilla autoillaan tukittua kärryparkintien. Rata on yhtä surkea kuin ennenkin, suorastaan vaarallinen. Ainoa ruusun arvoinen asia oli hinauskaluston ripeä toiminta.
Rata taysin ala arvoinen sm kisaan kestoltaam että muutenkin profiililtaan. Tuomarointi oli ala arvoista sai ajaa edellä ajavan yli surutta eikö pitäisi saada lippua jos hyötyy???
Kilpailujen ruusut&risut avautuvat kilpailupäivää seuraavana päivänä ja sulkeutuu automaattisesti viikon kuluttua kilpailusta. -Timo-
onko käyttäjässä vika kun ei voi muihin kisoihin kommentoida menee aina tähän esikisaan suoraan vaik ei ees valitse tätä kisaa
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit