pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
19.04.2021 0:29.39
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Pikkusuon Töyssyt (18.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Pesämäki Syys-JM kilpailulle, joka ajettiin 26.10.2014.
Järjestäjänä toimi HoMK/UA.
Annettu kommentti
Jokseenkin huvittuneena lukenut näitä kirjoituksia. Kyllä täytyy sanoa että ihmiset on välillä aika tyhmiä. Yksi kisa menee aikataulun puitteissa pieleen, niin heti haukutaan koko seura, rata, paikka ja henkilö/henkilöitä vaikka ei ollut edes paikalla. Toivon että jokainen rutisija, vaikka aihetta olisi ollutkin menisi itse tekemään kisoja, niin näkee mitä se on. Jos kisa olisi lopettettu, voin kuvitella mitä täällä silloin naristaisiin ja itkettäisiin. En ollut paikalla, enkä liity järjestävään seuraan mitenkään. Avauduin vain, kuten täällä tapana on :D
Honkajoellahan on parhaimmat puitteet kisoille kun kisoille!!Nyt vaan edellisen kisan takia ilmeisesti valitetaan kisapaikasta!Ja harvemmin sitä liigassa on pimeä kerinnyt tulemaan!
AJETAAN 2016 HONKAJOELLA, VALITETTAASTI!
Mitä mitä? Eikös sitä hyvinkäällä ajetakaan??
Sika upeeta, että liiga ajetaan 2015 Honkajoella :)
suur kiitos koko honkajoen poppoolle ja kaikille muille hommassa mukana olleille siitä suuresta työstä ja vaivasta minkä teittä tämän kisan eteen vaikka olihan sitä loppu päivästä hieman pimeä mutta toivottavasti jaksatte järjestää kisat myös ensi vuonna minä ainaki lupaan ilmaantua paikkalle
Nyt vaan kaikki äänestämään Honkajokea vuoden järjestäjäksi ;)
Kyllähän tällä tasokkaalla tulospalvelulla olisi varmasti ollut kaavio pienentää(vähemmän nousijoita) jatkajien määrää eri osioissa ja vaikka tiputtaa välierää/semifinaalia poiskin. Jos tämä ARVONSA TUNTEVA kilpailun johto olisi tähän antanut luvan. Kun tavallinenkin tallaajakin näki jo klo. 14.00 maissa, että pimeä tässä tuloo!
Onneksemme ei mitään sattunut, kilpailusta vastuussa olevien kannaltakin. Ähtärin tapaus roikutti "syyttömiä" pitkään löysässä hirressä. Tapauksen oikeuskäsittely tuli päätökseen vasta aivan äskettäin, ja päätös vapautti syytetyt. Tässä syyllisyydet olisi ollut selvempiä, ja ehkä tuomioita ja korvauksiakin olisi määrätty. Tästä pitää ottaa opiksi. Pitää huolellisemmin lupamenettelyssä katsoa nämäkin asiat. Nyt lupa liitosta heltiää kunhan maksaa lupamaksut, muuta siellä ei ainakaan jokamiehenluokan osalta osata valvoa. En väitä että olisin ainoa osaaja, mutta sanoin usealle ennen tätä kisaa että tästä ei hyvä seuraa, kilpailijamäärä olis liian suuri että kisa olisi voitu ajaa kuudessa tunnissa läpi. Yleisessä ajoi 106 kuskia, kutsu salli 200 mukaan ottamisen. Kutsu salli 360 osallistuja, kun ilmoittautuneita oli reilu 250. Nyt täällä ajettiin keräilyjä yhdellä kierroksella, kai lisämääräyksen turvin. Eli oli huomattu että nyt ei homma toimi. Lisämääräys olisi voitu antaa sitenkin että osanottajia olisi karsittu, vai huomattinko virhe liian myöhään? Mutta kaikki, tästä on otettava opiksi! T: emppu
No mä ajoin B-finaalissa ja rehellisesti keltaset kaiteet erottu, muuta juurikaan ei. Vielä kun edellä ajo Röman jumalattomasti savuttavalla kuplalla, niin ajoin mm. siitä ekan mutkanjälkeen kantterien yli tai väärältä puolelta pomppimisesta ja kolinasta päätellen. Kakkospisteellä ollut varmaan tietää paremmin.. Vaarallista kyllä, mutta toisaalta kilpailun mukanaan viemänä sitä ei tullut ajatelleeksi.. Ja olisi varmasti ollut kova paikka siinä kohtaa, jos kisa olisi keskeytetty ja minulle erinomainen B-finaali jäänyt ajamatta, mutta jälkeenpäin ajateltuna olisi varmasti ollut oikea ratkaisu näin tehdä. Onneksi ei sattunut mitään isompaa.. #103 Sami Kukkonen
Tämä on ruusuja ja risuja palsta jossa saa ja pitää marista ja kehua, nimettömästi. Etusivun oikeassa reunassa on alue jonne kirjoitetaan nimellä, kukaan ei ole rohjennut siellä kommentoida sanallakaan ko. kilpailua omalla nimellään. Turha täälläkään on nimiä vaatia tai ihmetellä sitä että joku kritisoi kilpailun tapahtumia.
Jäikö tällä nimeä julkisesti vaativalla oma nimi arkistoon vai oliko jo itse mekkopäällä!? :D
Itse seisoin kakkos lippupisteellä ja kun c finaali lähti viivasta totesin kolleegalleni , että nyt on jo liian vaarallista ajaa ja samassa pamahti, Tuomaksella ei voinut olla mitään mahdollisuutta nähdä Jaskan autoa joka oli vielä musta. Onneksi ei kummalleenkaan käynyt pahasti!! Oma poikani "onneksi"putosi semissä ettei tarvinnut ajaa yössä!! Vastaisuudessa toivonkin, että kilpailut ajetaan niin, että Se on kaikille tasapuolista ja turvallista. Ja niille jotka itkevät kilpailujen kulusta; itse ajan jonkin verran kilpaa ja osallistun kisojen tekoon; lähtötuomarina, aluetuomarina , vt kilpailunjohtajana joten näen kisat molemmin puolin ! Tulkaa kilpailijat katsomaan kisaa myös penkalta . Hyvää tulevaa kisakautta kuitenkin kaikille! Kehveli Racing Jaana Kuusela
Pakko kantaa kortensa kekoon. Olisiko kerta kaikkiaan syytä muuttaa palautteen antaminen nimellä annettavaksi, loppuisi tämä mekkokansan itku. Kisassa mukana kahden kuskin kanssa, nuorissa ja yleisessä. Eipä tullut itsellä mieleen, että kieltäisin yleisen kuskia ajamasta A-finaalissa. Teinkö väärin ja vaaransin omalta osaltani hänen turvallisuutensa. Meitä kaikkia fiksuja voisi varmaan rangaista, kun kellään ei ollut munaa mennä vaatimaan kilpailun johtoa keskeyttämään kisa B-finaaliin ja arpomaan A:n tulojärjestys.
Rakas Emppu eihän tämä mikään pimeä kisa ollut. Jokainen oli ajanut reitin läpi useasti. Pikku kevennyksenä: Mitä eroa on F-cupilla ja SM-rallilla? SM-rallissa saa nuotittaa vain kaksi kertaa ;)
Kyllä näissäkin kirjoituksissa on paljon asiaa, mutta asiatontakin kirjoitettu. Turvallisuusasioilla ei pidä leikkiä, ne on otettava vakavasti - kaikkien. Loppukevennykseksi voisi laittaa erään pitkään autourheilua harrastaneen ja seuranneen henkilön kevennetty kommentti kyseisestä kisasta; AKK:han on aina hankasti puuttunut pimeisiin kisoihin. Saa nähdä miten tämän kohdalla käy? :) T: emppu
Vielä maristaan pikkasen makkarasta, niin sit on kaikki mahdolliset asiat käyty läpi. Makkara oli paskaa, kylmää ja kallista. Kahvi samoin ;) ;)
näitä ruusuja ja risuja lukemalla tulee mieleen että kannattaako tälläiselle itkuliisa porukalle järjestää vuonna 2015 ainootakaan kisaa..marinaa tulee joka hemmetin asiasta ja parhaat kisan tekiät löytyvät aina näistä marisioista. tehkää nyt jo marisiat itse se ainoa ja oikea täydellinen kisa. niin näette kuinka helppoa ja halpaa homma se on. ja kuinka pienellä vaivalla se kisa tehdään.
NOTTA EIKÖS SITÄ OSATA KANTAA VIRHEISTÄ VASTUUTA JA NÖYRÄSTI OSATA MYÖNTÄÄ ETTÄ OMISSA PÖKSYISSÄ HAISOO???TUOMARISTON TEHTÄVÄ ON TURVATA NIIN JÄRJESTÄJÄÄ KUIN MYÖS KILPAILIJOITAKIN ETTÄ KAIKKI MENEE PELISÄÄNTÖJEN MUKAAN!!EI VAAN MAHRA OLLA HYVÄVELIKERHO TOUHUA???
Kyllä ne tauot on mukavia käydä välillä kahvilla tai jopa syömässä kun on koko päivän seissyt lippupisteellä palelluksissa vesisateessa. kaikki ei varmaan ole olleet siellä
tarkootin vaan sitä että jos nämä joojoo-kuskit olisivat peruutuksen tehneet niin olisi varmasti kisat ajettu päivänvalossa loppuun, mutta mitäpä tuota jossittelemaan kun kisat ajettu tälle vuotta ja ruvetaan keskittymään vuoteen 2015
Joo joo kuskit tuskin tätä ongelmaa synnyttivät, ostotarjoukset osaltaan kyllä. Tulisipa sääntöön sellainenkin pykälä että "ahneudelle" tulisi loppu. Joku raja kuinka paljon lähtöjä/osallistujia päivää kohden voi olla. Nyt niitä oli paljon enemmän kuin tuo neljän kuskin joojoo joukko. 50 kun niitä olisi ollut vähemmän, olisi kisa voit ajaa turvallisuuden kannalta riittävän valoisassa loppuun. Ostotarjousoikeuksista olen samaa mieltä että nyt niitä on turhan paljon. Järjestävät haalivat ostotarjousoikudellisia enemmän ja enemmän ajattamalla autoja useammissa luokissa romuiksi, joista sitten ei tehdäkkään tarjouksia, edes suojia.
koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee =) tehdään niin tai näin niin alkaahan ne itkumarkkinat täällä sivustolla. tässäkin asiassa voidaan kovasti jossitella esim. sellaisella asialla että siellä oli 4 kilpailijaa (eivät osallistuneet yhteenkään lähtöön) jotka olisivat ystävällisesti käyneet perumassa osallistumisensa niin ajettavia lähtöjä olisi vähentynyt huomattavasti, mutta kun ei peruta vaan ollaan "rivissä"(säännöt kun antavat myöden tässä asiassa) notta saadaan tehtyä riittävä määrä ostotarjouksia. ONNEKSI tähän asiaa tuleepi muutos ensi vuodelle päästään eroon näistä joojoo-kuskiista ;)
Ei jäänyt varmaa yhtään sen takia pois,mut pointti onkin että kilp.johdon ois kuulunut viheltää peli poikki!ellet ees lippuja pisteellä näe mite esim.lopetat kilpailemisen jos ois punaset heilunu tai törmännyt täysillä litettavaan esteeseen!?Lopeta vaan itte toi puolustaminen!Se oli edesvastuutonta toimintaa ja piste.
Vai ei tauot venynyt ;) Kuulutettiin tauon pituudeksi 10 min. 23 min meni ennenkuin startti tapahtui.
Lopettakaa ny s....na tuo valittaminen.Jos kilpailu olisi keskeytetty olisitte valittanut samalla tavalla.Ja ne tauot ei kyllä venynyt.Moniko kuski jäi pois finaaleista pimeyden takia.
Pakkohan se oli ajaa loppuun. Miettikää montako tuhatta euroa olisi jäänyt tulematta, jos luokkaa ei olisi ajettu loppuun. Ilmot palautettava jam tarjousrahat saamatta.
Kyllä oli märinää aika monelta kilpailijalta kuultuna.Ei vaan yksinkertaisesti kisan johto olisi saanut antaa kilpailun jatkua vaa uskaltaa viheltää pelipoikki.Mikä syy sitten oli että kisa väkisin loppuun ajettiin pitäisi kysyä herra Iltaselta!?Olisiko mennyt autot myyntiin jos kisa ois keskeytetty,oisko jääny tarjous rahat saamatta mikä lie!huonon maun jätti loppukauteen,kiitos Honkajoen!
ei varmasti olekkaan kilpailussa olevien märinää nää kirjotukset eihän kilpailijoilla ilmeisesti ollut mitään märisemisen aihetta vaikka pimeessä ajovatkin ja jos näin on niin huhuh
En usko että monikaan tässä kirjoittavista ovat kyseisessä kilpailussa kilpailleita. Mutta mielenkiinnola jään taustoille katsomaan putoaako päitä. Jos ei putoa, on turha jatkossa esittää kilpailukieltoa liputettuun esteeseen tormäämisestä vaikka aurinko paistaisi kirkkaalta taivaalta keskellä päivää. Samoin vaikka ajaisi Ifan hyväksymillä ajohaalareilla ja Ikarusbussista irroitetulla penkillä, ei kun hyväksyntä kilpailuun vaan.
Kyllä jokkis porukka osaa valittaa jos ei makkarasta niin sen hinnasta tai sit sinapista. Mutta olisi kiva katsoa kun nämä valittajat tekisi kilpailun voisi olla melkoinen soppa. Eikös kilpailuissa ole tuomarit ja puheenjohtaja jotka valvovat kilpailun sääntöjen mukaisuutta.Mutta taisi olla taas ne joo joo miehet mitkä vaan nauraa kun järjestjä tekee mokia. Otetaisiinko näiltä ensin lisenssit pois ja motivoituneimpia tilalle joilla on selkärankaa tehdä päätöksiä ja rapordoita asiaa eteenpäin niin kyllä järjestäjä voisi saada sanktioita vaikka parin vuoden kilpailun tekokiellon. Mutta kuskitkin voisi puuttua asiaan jo kilpailupaikalla jos kilpailu ei ole sääntöjen mukainen eikä marista ja itkeä kilpailun jälkeen olette kuin pienet pahaiset pennut hiekkalaatikolla jos kaikki ei mene niin kuin oli ajateltu. Tätä jokkis on nykyään ei ollut ennen.
Aivan turhaa on nyt lähteä hakemaan syitä eri vetotavoista kilpailun venymiselle. Ei kuskit vaaratilannetta tehnyt vaan järjestäjä. Ei vissiin tullut mieleen pitää kisaa lauantaina niin kuin muutama vuosi sitten? Olisi riittänyt tuollakin osallistujamäärällä päivänvalo, ainakin paremmin kuin mitä nyt. Päivä aloitettiin todella hitaasti niin kuin tuolla alempana jo mainittiinkin, ja evk+nuna luokkien finaaleja ja kierrosmääriä kun olisi vähän karsinut niin kuin yleisessä tehtiin niin olisi päivänvalo riittänyt. Järjestäjälle pitkä miinus. Vielä kun palkinnot olivat kuulemma olleet aivan olemattomat, peilattuna osallistujamääriin ja tarjouksiin, olisi järjestävällä taholla itsetutkiskelun paikka.
Finaalissa ajaneen mukaan hän ei nähnyt läheskään kaikkia lippupisteitä, ei aina ratakaan kuin muutaman kerran hämäränkeltaisia kaiteita. Ei olisi voinut nähdä keltaista tai punaista lippuakaan? Kilpailijoidenko vain pitää ymmärtää lopettaa kilpaileminen, kilpailijoidenko syyksi tämäkin käännetään? Mitäs läksit!
voi nyyhnyyh pitäisiköhän aikaistaa talvikauden valosääntöä. hyllä talmutkin jotain olisi auttaneet. tai samantein hellan rallitonnia keulalle (vitsi) on se vaikee kiritää loppupäästä kun aamupäivä on munittu joutavaa taukoa. joo kyllä toimitsioiden täytyy vessaan ja syömään päästä ja kuskien siirrettyä penkkiä luokkien välillä mutta kyllä kyllä syksyisessä kyläskabassa tunti on ihan liikaa.
Herra Rytöä ei varmaan haitannutkaan ajot jos pelkän evk-luokan ajanut olet,sehän saatiin sentään vielä valosalla päätökseen!!
Kiitos järjestäjille, hoiditte homman olosuhteisiin nähden hyvin. Minä ilmoittauduin kisaan ihan itse ja minua ei ainakaan koko päivänä kukaan pakottanut mihinkään ja luulen, että jokaisella oli samat lähtökohdat. Tätä kirjoittaa vanha herra? 254 Matti Rytö ja kartaaniauto.
Tässä on turha jatkaa riitelyä tuupparit vastaan evk, sillä ei tätä ongelmaa ratkaista. Syyt tähän tapahtuneeseen turvallisuuspuutteeseen ei ollut kummallakaan vetotavalla, tai niiden kuljettajilla. Syy oli kilpailun järjestäjässä ja tuomaristossa joka antoi kaiken tämän tapahtua. Myös liitolla ja sen toimihenkilöillä on osuutensa kun ovat myöntäneet luvan tälle kilpailulle. Mikään edellä mainituista tahoista ei ole osannut tunnistaa että osallistujia ja/tai luokkia on liikaa kyseisessä kilpailussa jotta se voitaisiin viedä läpi turvallisesti, turvallisissa olosuhteissa.
Vaarallistahan tuo oli. Mutta kauhea on kateellisuus jokkisporukassa.. Itketään vävypojista ja evk-autoista...
Tulee lyhyt päivä!?Mahtaako kellään olla jotain sitä vastaan jos kisapaikalta pääsis lähtemään kotiin seittemän sijasta jo neljältä!!!?Eihän tää EVK luokan keskustelu varmaan tämän kisan alle kuulu,mutta en kans itse ymmärrä miks sitä luokkaa pitää ajaa kun muitakaan eriveto luokkia ajeta!?
Miten muuten makkarat? Olivatko homo- vai heterogeenisiä? Oliko kilpailunjärjestäjällä tarjolla vihreää teetä?
Ja jos vävypojalla Jonttua tarkoitetaan, niin ilmoitan että Taito ei ollut paikalla koko päivänä. Koiviston Iskun naisten lentopallopelin takia oli sattumoisin Nurmossa. Käsitänkö oikein että pitää tässä alkaa raportoida missä ja milloin Taito liikkuu ja kenen kanssa? Terveisin Sinikka Tommila ja minä en ole siellä ollut aluetuomarina.
täällä viikolla emppu kirjotteli toimitsijoiden vakuutus asioista niin nyt ei niitäkään tarvi miettiä koska pesämäki todisti sen että enää ei tarvita lippupisteille ketään koska ei niitä kuski nää ei tarvita kun lähtövalot että päästään matkaan loppu on herran hallussa
tmlle kysymys miten niin tulee lyhyt päivä jos evk jätetään pois kuitenkin he tulevat ajamaan yleisen luokan vai meinaatko että evk miehet jää kotiin jos heille ei ole omaa luokkaa siihen et usko edes sinä tml tässähän on nyt vaan evk miesten kohdalla siittä että normi jokkis radalla ei evk miehet pärjää tuuppareille sen takia joku on joskus tämän luokan saanut puuhattua kyllä olen jo aikojen alusta ollut sillä alitehosella ilma vwllä ollu vinkami viiattien ja myöhemmin kolffi koneiden kanssa samalla viivalla eikä ole koskaan tullut mieleen märistä että vitttu kun en kerkiä niitten mukaan mutta nyt taidän kääntää takkini siinäkin asiassa joten tervetuloa ilma vwee luokka
Ketä siä pimeydes mittää lippuja olis voinu ees antaa??!!Ja toiseks et mahtoko appiukko olla ees koko kisapaikalla?!
Joo ei ole vävypojan syy jos appiukko pelaa väkisin samaan pussiin ja jälleen jäi lippu A-finaalissa antamatta!!
Tämä natina vävypojan pörssi voitosta on naurettavuuden huippu!!!Olisihan se voitto mennyt joka tapauksessa samaan osoitteeseen mihin nytkin vaikka kisa oltaisiin keskeytetty. Taitaa alkaa olemaan jo kateellisten panettelua!!!! Risuja antaisin radan surkeasta kunnosta varsinkin takasuoralla. Ruusuja katsastuspäällikölle hienosti hoidetusta työstä. Moni voisi ottaa mallia miten kuuluu kilpailijoita kohdella. Jos katsastusmiehen mielestä on jotain "valitettavaa" asian voi ilmaista fiksusti eikä tulla lähtöviivalle huutelee. Tässä kisassa päällikkö tuli varikkopaikalle selvittämään tilanteen ja jäi todella hyvä maku!! Kausi kuitenkin päättyi hyvin eikä isoja haavereita sattunut. T:Riikka
Tuo volkkariluokkahan on aivan mahtava idea. Pääsen minäkin ajamaan useita luokkia. Siihen vielä sm arvon lisäksi oma liiga ilmakoneisille kuplille niin alkaa olla menoa ja meininkiä joka viikonloppu ympäri Suomea.Keskellä viikkoakin vois ajaa jos joku kisoja järjestäisi.Ihan vaikka keskellä yötä-tuntuis ainakin osallistujia löytyvän.
Kilpailujärjestäjiähän tässä kannattaa pelkästään syyttää! Ainahan se vika jossakusssa toisessa on. Vessan peilistä katsomalla ei syyllinen koskaan löydy.Mitäs ilmoittauduitte! Ei varmaan järki sanonut että lokakuun lopulla kellonsiirron jälkeen saattaa pimeäkin tulla ennen kahdeksaa. Moniko kuski muuten jätti esim. A-finaalin ajamatta? Oliko pimeää? Tai vaarallista?? Vai olitko peräti katsojana? Hyvinkö näki? Lähditkö kesken kotiin? Iloista loppuvuotta toivottaa nimimerkki "nettivalittaja"
Se on vaan semmonen juttu kun evk.oon jättää pois,päivästä tulee todella lyhyt.T.M.L
juu ärsyttää nuo uudet autot, EVK ja viaraskoneet pois palataan -70 luvulle, sillo oli kaikki paremmin eikä ollu eres näin pimiää..
Todellakin EVK luokka kuuluisi jättää kokonaan luokkana pois.Ei tuuppareille eikä muillekaan mitään erillistä omaa luokkaa ole!!
evk luokan vois aina jättää ajamatta miksi niillä täytyy olla omat luokat voisihan he ajaa yleisessä luokassa ajonsa parhaimillaan yksi kuski voi ajaa naiset evk yleinen ja papat kuis minä kupla miehenä en voi ajaa kun yleisen joten ehdotan että tehdään vielä yksi luokka lisää jos rehelliset kuplat ajaa tarkoitan ilma moottoria saatais vielä enemmän päivälle mittaa ja järjestäjälle rahaa eikös täällä kaikki huuda omaa etuaan joten rehellinen kupla luokka hakuseen ja sille viälä sm arvokisa
Muutama vuosi sitten Alastarolla Reiskan Rähinöissä viivästytettiin kilpailun alkua, kun sumun vuoksi tornista ei nähnyt lippupisteille. Näkikö eilen????? EVK-luokassa ajettiin taas oudolla ajokaaviolla. Samoin NuNassa. Olisi laitettu 7 autoa viivalle. Olisi saatu lyhennettyä kilpailua. Tuolloin puoliltapäivin ei ollut mihinkään kiire. Tauot venyivät. Sit tuli kakka housuun pimeyden muodossa.
Kannattaisko tämän kisan vastuu henkilöiden astua parrasvaloihin kanssa ja esittää itelle kuuluvat rangaistukset täysin välinpitämättömästä toiminnasta!Se että selostaja ei näe enää lukea luettelosta lähtöjä niin miten johto ei puuttunut tähän pimeään vaan asettavat kilpailijat täysin sääntöjen vastaisesti suunnattomaan vaaraan!Ei pysty käsittämään.Ellei tästä rangaistuksia tule on jatkossa nämä laji säännöt jos nyttenkin niin vesitetty ettei todellista!Sydämestäni toivon ettei tätä kilpailua ajettu väkisin loppuun,että saatiin pörssivoitto "vävylle" mitä kuva osiossa vihjataan.Törkeää toimintaa näiltä herroilta mitkä itsekkin lajin parissa on monta vuotta ollut,mutta olisko aika suoraan sanottuna painua h.........n!!YÖK!
Oisko kannattanu jättää EVK ajamatta!!Oli aivan liian vaarallista touhua,kipinät ne lenteli ku kanttareiden yli vedettii ku ei mutkia enää aassa nähny!!!
kuvien perusteella heitän kysymyksen oliko turvallista ajaa
Aina puhutaan, että rallissa vedetään "pimeeseen" Nyt vedettiin jokkiksessa kirjaimellisesti pimeeseen ;)
Toimii tämä.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
Kevätkapina JM 8.5.2021 Nivalassa
Classic Liiga 6.6.2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
M:Männät 83mm ja 84mm PK 25.5mm 1mm 1mm 2mm Renkailla
M:Volvo/Golf säädettäviä nokkapyöriä
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit