pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
20.04.2021 0:35.59
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Asfalttikunkku kilpailulle, joka ajettiin 02.05.2014.
Järjestäjänä toimi VetUA.
Annettu kommentti
-osallistujaluettelo ois ollu kiva. -toisesta selostajasta ei saanut mitään selvää(liekkö ollut selvä?). -katsomoon selostus kuului todella kovalla. -jauhomakkaralle ois riittäny hinnaks 1€. +nopeasti sujui kisat.+ hienot kisat kaikin puolin.
Hyvät kisat säästä huolimatta veteliläiset hoitivat taas kisat rutiinilla,hinaukset toimi,ainoa miinus on se eka semilähtö joka keskeyttiin punaisilla.niin myös makkaran hinta oli 1.50 ekua,kyllä 1.25 ekua olis ollut sopiva.Mutta hyvä viikon loppu säästä huolimatta.
Järjestäjille jäi kohtuullinen palkkio ostotarjouksista, sillä tuotolla voi parantaa ensivuoden tapahtumaa ja maksaa ratavuokra pois jonka jälkeen jää kassaan vielä muutama euro. Jos lähtöluettelo olikin tarkoitettu netistä luettavaksi?
Ruusuja lähes kaikesta muusta, mutta jos maksan lipusta 50€ ni luulis saavan edes lähtöluettelon siihen hintaa!
Mää en tiä mittää, mut käsittääkseni punainen lippu tulee vain kilpailujohtajan määräyksellä...emmää sit tiiä...mut näin olettaisin...
Apukuuluttaja (ei apupoika) voisi puhua selkeämmin. Välillä puheesta sai jotain tolkkua mutta ei läheskään aina. Pääasia tuntui olevan tulevat kisat ja varsinkin ämämkrossi!
Edellinen kommentoija voisi puhdistaa korvansa jos on noin pahoja häiriöitä kuulossa.Kuuluttajatieto lomakkeista luettiin yli 90 prosentia tukija tietoineen.Maaliin tulo järjestys jatkavien osalta joka lähdöstä. Kuuluttajien "apupoika" Markku Suominen
Vahinkoja sattuu joskus ja noin isoissa kisoissa se ei ole mikään ihme. Tarkottaen sitä semifinaali sotkua. Kuuluttajista sen verran, et voisi enemmän keskittyä kisojen tapahtumiin, eikä jauhaa sitä muuta shittiä siellä! Kertoa edes ketkä on viivalla, mistä seurasta ja autojen nimet! Ja kerkeis kyllä monesti luetella vähän yhteystyökumppaneitakin jos jättäs ne puujalkavitsit vähemmälle!! Olis kiva myös tietää maaliintulojärjestyksen kun sitä ei sinne katsomoon NÄÄ. Jäi sen verran monesti sanomatta, et onlinesta pitää seurata vaikka on paikan päällä. Tuntuu että joka kisassa kuuluttajat keskittyy ihan muuhun kun siihen mikä niiden tehtävä on.
Hyvät kisat lumesta huolimatta. Lippulinja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta erittäin hyvä. Varikko alkaa olla jo liian täynnä, perjantaina aamulla saapuneet ei meinaa enää löytää paikkoja. Olisi kuskien syytä katsoa peiliin miten sen varikon täyttää, onko järkevää laittaa auton päälle sitä kaupan isointa telttaa. Ruudut varikolle niin olisi selkeät paikat jokaiselle. Kiitos ja anteeksi!
Sujuvat kisat ja makkara oli hyvää!
Hyvät kisat kelistä huolimatta. Hienoja suorituksia ja oivia kulkimia. Ratahenkilökunta kovilla tuollaisessa säässä. Ehkä olivat vähän jäässäkin. Lippupiste voi oma-aloitteisesti liputtaa punaista jos katsovat turvallisuuden niin vaativan. Specialthanksit evk-suorituksille!
Kisat sujui hyvin kelistä huolimatta, olis aika kyllä tehdä jotain varikon järjestelyyn jos jatkossakin ajetaan jokkista akk.n toimista huolimatta, jostakin on taiottava lisää tilaa tai osa jää aitojen ulkopuolelle. Varikolle selkeä ruudutus ja järjestys, isoille huoltoautoille omat pilttuut ja ylimääräiset autot pois varikolta. Huusien lukkoihin topparit että ovet pysyvät säpissä istunnonajan ja ne puupömpelit hävitykseen ja uudet nykyaikaisemmat tilalle. Perjantain myytyjä autoja jäi nytkin alueelle jopa varikkopilttuuseen sateensuojaan kisan ajaksi, hyi hyi kuskit kun ei noudateta ohjeita.
Sää ei pettänyt tänäkään vuonna Kemorassa. Viikonloppu sujui hyvin, kisat meni läpi ilman mitään pahempia viivytyksiä. Makkarat ja pehmis oli hyvää. Hinaus toimi hyvin. Ostotarjouksien aloituksessa kesti kyllä normaalia kauemmin. Mutta suurin MIINUS kyllä tulee yleisen luokan ensimmäisestä semifinaalista. Miten voi olla mahdollista, että lähdönkeräilijä ei pysy selvillä kierrosmäärästä? Ottaa nyt autoja viivalle, kun kisa on vielä käynnissä. Tuollaista ei vaan voi sattua missään kisassa, saatika sitten Suomen isoimmassa kisassa! Pahimmassa tapauksessa joku lähdönkeräilijä olisi voinut päästä hengestään, onneksi näin ei kuitenkaan käynyt. Tuosta järjestäjän viasta johtuen ainoastaan yksi kilpailija kärsi kaikkein eniten. Kyseinen kuski oli jo menossa c:en ehkä jopa b- finaaliin ja uusintalähdön takia ei päässyt jatkoon ollenkaan. Koska törmäsi edelle ajaneen auton perään lähtösuoralla, sillä autoja oli jo viivalla vaikka oli vielä kierros aikaa ratkaista jatkoon menijät. Ja tuossa tilanteessa auto kärsi niin pahasti, ettei sillä voinut enää ajaa, eikä sillä myöskään kerinnyt mihinkään. Tuo jos joku oli hyvin epäreilua kyseiselle kilpailijalle ja oli ainut kärsijä koko tilanteessa.
Harju taisi pyörähtää siinä semifinaalissa joka keskeytettiin, ja kuka oli ottamassa autoja viivalle?!! Oli mukavat kisat, sää oli mitä oli.
Yleensä tapana on olla hiljaa ja kuuluttaatta miksi punaiset liput on nostettu. Nyt ne nostettiin kun seuraava lähtö oli otettu jo viivalle ja peli oli käytännössä pakko viheltää poikki, järjestäjän moka siis ja punaiset ainoa vaihtoehto. Itse kisat meni milestäni Vetelille tyypillisesti eli hyvin, keli oli mitä oli mutta sekin kaikille tasapuolinen. Nyt vihellyslinja oli tiukka. Mielestäni liiankin tiukka ainakin fiaalien osalta, kyllä finaaleissa pitää kilpaa saada ajaa, eikä laskea kaatuneita keiloja!!!!!! Onnea kisan voittajalle eli Ketomäelle.
Punaisia lippuja ei tarvitse taululle informoida. Tilanteessa otettiin seuraavan lähdön autot jo viivalle vaikka oli kierros vielä ajamatta, johto komensi pisteisiin punaiset liput, tosin niitä ei ehditty näyttää ennen kuin autot jo olivat lähtöpaikan kohdalla. Kuulutus saattoi tilanteessa unohtua.
Yksi semifinaalilähtö uusittiin vaikka lähtöä ei keskeytetty punaisella lipulla. Liputusta ei ainakaan kuulutettu, eikä siitä löytynyt tietoa ilmoitustaulultakaan. Virheitä tapahtuu mutta voisi ne myös tomia sääntöjä noudattaen. Onnekksi tästä selvittiin suuremmilta onnettomuuksilta välttyen.
Kokeilen vaan että toimiiko? Ja toimiihan tämä, on vaan niin hiljaista :). -Timo-
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
Kevätkapina JM 8.5.2021 Nivalassa
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
M:Männät 83mm ja 84mm PK 25.5mm 1mm 1mm 2mm Renkailla
M:Volvo/Golf säädettäviä nokkapyöriä
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit