pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
19.04.2021 0:06.03
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Pikkusuon Töyssyt (18.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut KARDAANIKUNKKU 29 kilpailulle, joka ajettiin 19.07.2014.
Järjestäjänä toimi LemUA.
Annettu kommentti
Miinus: 4-pisteen liputtajat olivat kovin herkkiä heiluttamaan keltaista lippua. Su-ajokaavio oli ihan normaali: Kankikunkku on aina tehty huippukuskeille, Kemora ottaa huomioon harrastajatkin. Plus: KAANAA! ja kaikki muukin.
Radan kastelussa poika roikkui kuormurin takana ja aukaisi + sulki hanaa, hirvitti katsoa kun auto peruutteli ja poika käsivoimin roikkui kiinni. Hengenvaarallista .
Kyllä nykyään ollaan monessakin kilpailussa toimittu niin että voit olla sinä päivänä toimitsija kun et aja. Tarjoukset tehdään niin että toimitsija päivänä toimitsija oikeudet ja kilpailupäivänä kilpailijan oikeudet. Itse olen useassa kisassa toiminut näin varsinkin silloin jos on toimitsija pulaa. Hyvin järjestetyt kisat mistä miinusta keksin vain suihkujen puuttumisen yöpyjille.
Majoitusalueen wc huolto toimi erinomaisesti.Olimme kaksi yötä alueella ja kertaakaan ei wc:stä paperi loppunut.Wc:t jopa tyhjennettiin välillä ja oli käsidesit tarjolla , joten ehdottomasti ruusut wc-huollolle ! Risuja basson jyskeestä ,joka jatkui yhteen yöllä.Musiikki oli sinänsä erinomaista kuunneltavaa ,jos bassoa olisi voinut vähän hiljentää. Hienosti järjestetyt kisat ja ilma oli suosiollinen.
Kyllähän se näin lukee ihan sääntökirjassakin, kohdassa 7.5: "Ostotarjousmenettelyssä pitää olla riittävän voimakas kuulutus ja sen tulee kuulua myös varikkoalueelle". Näin ei tosiaankaan tällä kertaa ollut, siitä siis iso nippu risuja. Muutenkin lauantain ostotarjoustoiminta oli melkoisen sekavaa. Ruusujakin pitää kyllä jakaa mallikkaasti läpiviedystä kisasta ihan ylipäätään, ei turhia kompasteluja, rataakin kasteltiin kun siihen aihetta oli (no ehkä lähdön pari liian myöhään mutta kuitenkin). Katsojan näkövinkkelistä ei erottunut sen suurempia ongelmia. Ruoka hyvää, tunnelma loistava ja sääkin kuin morsian. Ensi vuonna todellakin uudestaan! Niin ja ERITYISISOT ruusut siitä että Kunkku tuotiin takaisin Kaanaaseen, sinne se kuuluu!
Risuja: Lauantain ostotarjousmenettely meni meiltä ja monelta muulta sivu suun, kun ei tiedetty koko asiasta ennenkuin meille soitettiin tutun toimesta, että automme on myyty, aiotteko tulla paikalle!!!!!!! Vielä kun joku olisi asiasta vaatinut meille sanktioita niin keles sentään....Kuulutusta ei siis ollut ollenkaan kisan loputtua. Päivällä kyllä musiikki pauhas niin että korvissa soi. Voi olla että tämä on väärä foorumi, mutta automme osti henkilö, joka oli lauantaina töissä ja ajoi sunnuntaina, saamamme tiedon mukaan näin ei saisi toimia. Jos olet töissä et aja ja jos ajat et ole töissä. Oikaiskaa jos olen saanut väärää tietoa niin tulee tuokin asia selväksi. Toimitsijoita iso porukka lauantaina kaljatökit kädessä kunkkupubin kulmilla......ei hyvä. Ensi vuonna kunkkuun...en tiedä....... Ruusuja: Hieno ilma ja varikolta löytyi ainakin meille hienosti tilaa eikä lähtötaulun näkyminen ollut ongelma kun viitsi vähän kävellä. Pöliseehän se rata noilla keleillä ja kun suolaa ei voi käyttää niin.....
Risuja tulee pölystä ja radan viimenen mutka oli aika kauhee.. Risuja myös turhan tiukasta ajokaaviosta sunnuntaina.
Loistokkaassa kisassa yksi epäkohta joka toistuu vuodesta toiseen kaanaassa. PÖLY! Kyllä nykytekniikalla ja tietämyksellä kyetään moinen ongelma poistamaan. Ei kun ratamestarit opiskelemaan ja harjoittelemaan.
Aika-ajo on ilmeisesti jo Jm-sääntöjen mukainen
Järjestyksenvalvojat olevinaan todella tärkeitä koska jokaisesta turhasta asiasta täytyi sanoa jotakin, vaikka kaikki oleellinen oli rempallaan. Varsinkin jos on nuorempaa porukkaa liikkeellä niin on kamala vainonta päällä. Siellä oli kuulemma oikein käyty jonkun leiripaikkaa kuvailemassa kun oli ollut yön jäljiltä siivottavaa. Olisivat hoitaneet jonkun siivoomaan niitä vessoja
Risut. uudelle lenkille tultaessa hiekkakurvi ei kestäny. Ruusuja: Hienosti järjestetty kisa, Kunkku sielä missä sen pitää ollakin, ruoka hyvää, keli kohillaa, Ens vuonna ilmanmuuta tuun ajaa uudelleen. Kiitos mukavasta viikonlopusta meidän tiimi tykkäs. T Aija
Tuo on totta että rata on sama kaikille, mutta onko sitä 5min taukoa vaikea pitää että saataisiin rataa kasteltua? Annetaan mielummin ihmisten yrittää ajaa kilpaa sokkona. Voiko saada hyvää aikaa jos joutuu pölyn takia seisomaan jarrulla jokaisella hiekka osuudella? Kaikki ei mahdu kärkeen, mutta haluavat yrittää ajaa edes jonkimoista aikaa. Vaikka rata on kaikille sama niin onko siellä tarkotus normaalisti ajamalla saada autoja hajalle? Viimeisen kurvin hiekka osuuden päätyttyä nousi asfaltti aika rajuksi möykyksi ja osa autoista siihen hajosikin.
Niin, onhan rata kaikille sama mutta, nyt vaan ensimmäisen mutkan päälleajaja sai korkeintaan mustavalkosen. terv. päälleajon takia jatkopaikan menettänyt.
Niin eihän sitä viikossa kauheesti ehdi....olisko voinut ajoissa ruveta touhuamaan?
Kyllä nykyään ei muuta tehä ku rutistaan ja kitistään..kai se formula ratojen piirtäjä herman tilge pitääs tuora tänne suunnitteleen radat..kukaa pian viitti edes järjestää kisoja!
Jos luettaisiin ohjeita ja tietoja joita järjestäjät antaa, ei tarvitsisi täälläkään turhaan "raivota". Alue ei ole järjestäjän vastuulla vaan rataa ylläpitävien. Kuten järjestäjä näytti jo etukäteen infoavan ei tälle kertaa keritty kuin parantaa rataa, ja siellä oli tehty mitä ehdittiin. Se rata oli sama kaikille kilpailijoille, ei siis tehty erikseen kellekkään. Ja nimi aina alle jos menään henkilökohtaisuuksiin!
Risuja: Lähdön keräilytaulu ei näkynyt takavarikolle , ei tapahtunut asian hyväksi mitään vaikka asiasta huomautettiin. Toimitsijoita majoittui yleisölle varatussa majoitus alueella ja varasivat myös "oman" bajamajan autojensa viereen. Lauantain ostotarjouksista ei kuulutettu ennen alkamista olleenkaan, monet odottivat varikolla, monellekkohan mahtoi tulla rahaton ostotarjous? Kuulutukset eivät kuuluneet kunnolla koko varikolle, sunnuntai ostotarjouksissa sama jatkui...... Lentokentällä ajo kielletty yli 3000kg ajoneuvoilla, silti meni monenmoista kalustoa pitkin kenttää mm. Pyöräkuormaaja, rekan nuppi ja varmasti yli 3000kg painavia asuntoautoja. Ruusut: monenlaista ruokaa tarjolla. varikollekin järjestyi suuremmallakin porukalle yhteinen pilttuu. Myös vessoja muistettiin siivota ja ainakin katselu alueilla oli riittävästi roskiksia.Tunnelma hyvä ja keli suosi. Vielä olisi radassa parantamista, lähtösuoralle tultaessa autot pomppivat pahasti "pienen" hiekkapätkän joka petti todella pahasti, monella vähintään takapyörät ilmassa asfaltille tultaessa..... Kisa sujui melko mutkitta läpi ja aikataulussa pysytiin.....
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
Kevätkapina JM 8.5.2021 Nivalassa
Classic Liiga 6.6.2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
M:Männät 83mm ja 84mm PK 25.5mm 1mm 1mm 2mm Renkailla
M:Volvo/Golf säädettäviä nokkapyöriä
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit