pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 13:36.42
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut JM SM-Yleinen kilpailulle, joka ajettiin 27.06.2015.
Järjestäjänä toimi SuonUA.
Annettu kommentti
Niin on se nyt jumalauta kumma jos aivan järjettömästä pölystä huomauttaminen ei muka kuulu maksaville katsojille? Varmasti häiritsi myös kuskeja, mutta kai kaikki saa puhua omasta kokemuksestaan- IDIOOTTI!
Itse katsojan roolissa tällä kertaa ja lukiessani annettuja kommentteja voi vain todeta, että onko edes mahdollista järjestää kisaa ilman toistuvia valituksia. Lippujen hinta, ainainen makkaravalitus, pölykin sitten vielä. Kisoihin tulo perustuu vapaaehtoisuuteen ja useinmiten hinnatkin esim. liput on tiedossa etukäteen. Pölyasiassa ensisijainen mielipide kuuluu osallistujille ei katsojille. Hyvät kisat. KIITOS Suonenjoen UA:lle.
Muuten todella onnistuneet ja hyvät kisat, MUTTA liputuslinja ei kyllä ollut oikein mistään kotoisin! Ja taisipa sielä lauantaina päästä jatkoon keltaisella ohittanut "huippukuskikin" Mutta kokonaisuudessaan oli mukavat kisat ja iloiset talkoolaiset!
Minä menin ihan keltasella rannekkeella varikolle,eikä tehnyt edes tiukkoo!
kyllä muissa kisoissa pääsee jos on lisenssi varikolle taitaa olla vain rahastuksen makua
Paskat siinä mistään sutinoista kyse ole. Rahastavien tahojen ahneutta se on. On keksitty uusi tulonlähde ja aikojen saatossa on alettu perustella sitä erilaisilla tekosyillä. Nyt sitten pidetään ko. käytäntöä jo normaalina/turvalisena/kätävänä. Jättää vaan vetämättä kaikenlaiset lippusiimat, pystyttämättä erilaiset sikojenkarsinat varikolle ja palkkaamatta ne keltaliiviset rannekkeenkyttääjät. On tässä maassa suuriakin kisoja joissa varikolla voi käydä ja viettää aikaa ilman ranneketta ja välitöntä kuolemanvaaraa.
Sillä suht korkealla varikkolipun hinnalla karsitaan sitä ihmismäärää varikolta, joka on vain hyvä asia. katsojat kuuluu katsomoon ja tavallaan "asiattomat" voi pysyä varikolta pois. Siellä on sellanen meno ja sutina tuon tason kinkereissä että jos sinne kaikki pääsis tuosta vain niin äkkiä sattuisi jotain. Jos sinne varikolle on pakko päästä, esimerkiksi auton toivossa, on hinta lipusta käsittääkseni kuitenkin melko pieni paha!
Mikähän sitten mahtaa olla se tietty väri? Mielestäni ei ole mitään järkeä maksaa (ainakaan noin paljon)siitä että pääsee varikolle katselemaan autoja.
se pitää vaan omistaa oikian värinen lisenssi notta pääsöö varikolle isoos kisoos =) tasan ei mee nallekarkit
Eipä tuonne varikolle päässyt kummallakaan päätoimitsija lisenssillä.
Tuskin sitä lisenssiä kukaan on pelkästään sen takia hankkinut että pääsisi kisoihin ilmaiseksi. Itse en henkilökohtaisesti ole vielä ikinä ennen ollut sellaisessa sm:sää, missä varikolle Ei pääse muulla kuin tekniikan päätoimarilla tai lipun ostamalla. Pöly oli melkoinen, olisi voinut kyllä kastella kesken kisojen, kun niitä ylipitkiä taukoja oli vähän väliä. Luulisi kilpailijoidenkin jo puuttuvan asiaan, melko vaarallista touhua ajoittain. Ruoka oli hyvää ja sopivan hintaista. Tämä ei sitten koske niitä kylmiä jauhotappeja vaan teltan ruokaa.
Vilppejä jäi mun mielestä tuomitsematta, Vähän pölyä no joo, Omat ajot sain kyllä ajettua ilman kylmää kaljaa tai "yhtä" varaosamyyjää, jonka kanssa kyllä asioin mielelläni. Taitaa tästäkin tulla vain naukumista palsta, itse viihdyin kisoissa, ja kun en lippuja ostanut niiden hinta tuntui ihan ok! olisitte muutkin tulleet ajamaan eikä päätoimitsialisenssiä esittelemään.
Eikös tän palstan nimeksi kannattais sit vaihtaa pelkkä RUUSUT , jos ei kerta saa moittia järjestelyjä? Itse en ollut kisapaikalla joten näistä kisoista ei oo mitään sanottavaa.
Joo kyllä vituttaa ku aina kitaataan.nuos kisa kuviiski nykyään pelkkää rutinaa ja vittuulua..hetken piti jäätelö putiikkia ettiä muttei vituttanu..palvelu oli hyvää ja minä sain ainaki kylymää olusta..ja kauniit kaksoslikat myimäs..joten ei oo valittamista..kisan tasoki tosi kova..mutta ne myyjät...
Joo kyllä vituttaa ku aina kitaataan.nuos kisa kuviiski nykyään pelkkää rutinaa ja vittuulua..hetken piti jäätelö putiikkia ettiä muttei vituttanu..palvelu oli hyvää ja minä sain ainaki kylymää olusta..ja kauniit kaksoslikat myimäs..joten ei oo valittamista..kisan tasoki tosi kova..mutta ne myyjät...
Niin joku tuntu olevan ja purnaavan hinausautojen toiminnasta järjestäjä oli tehny ajajille minusta hienon mahdollisuuden jatkossa oleville kuljettajille et pystyvät vielä korjaamaan autonsa ja Ruusuja koko Organisaatiolle ja Suonenjoen Ua.lle En anna risuja kun niille kirjoittajille, jotka ei oo tehny ensimäistäkään kilpailua, pitäs miettiä mitä laukoo nämä 500 toimititsijaa huom vapaa ehtoisija talkoolaisia pitäs muistaa nekin asiat
AKKn säännöt ei erittele mikä päätoimitsijalisenssi, vaan kaikilla AKKn myöntämillä päätoimitsijalinseillä pääsee järjestäjän osoittamaan paikkaan kaikissa AKKn luvalla järjestetyssä kilpailussa.
Kyllä minä ainakin päätoimitsijalisenssillä pääsin varikolle kolo viikonlopun, eikä missään vaiheessa ketään sanonut ettei sillä pääsisi.
Tietääkseni tekniikanpää on ainut millä pääsee myös varikolle? Onko mahtanut silläkään päästä? J.M
Kisat oli järjestelyiltään hyvät, poislukien pölyäminen ja asfalltiosuuksien vähäinen harjaus. Lippujen hinnat oli ennakkoon tiedossa, joten se siitä. Buffettinhinnastot olisi hyvä julkistaa myös ennakkoon, voisivat niistä purnaavat tuoda omat eväänsä. Tämä laittaisi härjestäjän harkitsemaan kaksi kertaa hinnoittelunsa. Päätoimitsijalisenssillä pääsee ilmaiseksi yleisönä sisään, järjestäjän osoittamaan paikkaan. Varikolle kuka haluaa ostakoot sellaisen lipun. Liputuksista voisi narista, mutta jätän sen tekemättä. Minä en ollut ajamassa, ne ei vaikuttanut minun suorituksiini. Jk: En minäkään saanut autoa, mutta sitä harmitusta en pura tässä.
Mielestäni hyvä ja kovatasoinen kisa. Paljon tarjolla kaikenlaista, ruokaa ym.Joskin kyllä ihan mitä vaan ei voi hintalappoonkaan kyllä laittaa..esim.jäätelö Tuutti 2.50e.kappale???? Melkoista ryöstämistä. Taidatte syödä tuuttejanne vielä pitkään kisojen jälkeenkin. Lipunhinnat kalliit, vaikka Sm olikin. Edes päätoimitsijalisenssillä ei varikkolippua tippunut. Mutta järjestäjä päättää!!! Ja nyt lukee risunsa!
miinukset: pääsyliput kalliita, makkaran hinta oli sellainen etten ostanut,olut oli lämmintä ja myynti hidasta ja hinausautojen kanssa pelleily todella hidasta. Plussat: kuuluttajat hyvät, lipunmyynnissa erittäin hyvä palvelu oli mukava tulla alueelle (yksi hymy jäi lähtemättömästi mieleen), kojuilla hyvä palvelu,
Ei pysty ymmärtämään, että ajetaan SM-arvosta ja ei ole radan kastelulaitteita? Oli pakko lähteä pois ennen finaaleja, muuten hyvältä katselupaikalta. Ja tähän pölyssä istumiseen silmät kiinni, yhdistetään vielä todella huono kuuluttaja...voi s..tana! Ps. Tonia kuuntelee kyllä.
Kaikkinensa hyvät kisat, kiitos Suonenjoelle! Kardaanikunkun jälkeen oli kiva huomata, että mustia ja mustavalkoisia lippuja ei jaeltu sinne tänne. Vesipulasta on jo mainittu . . . No joo, sen verran kuitenkin, ja muillekin kisajärjestäjille vinkiksi: Kuuluttaja pyysi ihan oikein, että katsojat eivät seisoisi niiden edessä, joilla on tuoli mukana. Epäselväksi vain jäi, missä heidän sitten kuuluisi seisoa. Katsomon takarivi oli täynnä tuoleja; kaikki eivät ole niin härskejä kuin minä, että tunkevat seisomaan sinne tuolien väliin. Kuuluttaja olisi voinut pyytää, että istujat jättävät taakseen tilaa seisojia varten. Järjestysmiehet eivät puuttuneet tähän juttuun millään lailla, eivät kyllä paljon muuhunkaan.
Perjantaina ei saanut edes kahvikupposta mistään, jäi järjestäjältä monta euroa saamatta. Tosin, jos olis myyty jo silloin, niin ei olis riittänyt niinkään pitkälle sunnuntaita kun nyt kun ruuat loppui kesken. Mikä idea on siinä, että kuski ei saa rannekkeita "korkkaamattomina" (jos huoltomies tuli eri matkaa, niin piti maksaa lippu). Järkkärit vaan istuskeli katsomossa katsomassa kisaa ja jos joku valitti jostain, niin lähtivät pois, ei puuttuneet mihinkään. Rata oli lauantaina heti ekojen lähtöjen jälkeen huonokuntoinen (eikä johtunut vaan sateesta) ja sunnuntaina pölisi aivan liikaa kun sitä ei kasteltu lainkaan. Varikko ja traileriparkki olivat varsinkin sateella upottavia. Jos avajaiset pidetään, niin eikö ne nimensä mukaan pitäisi olla kisojen alussa?? Ruusuja annan siitä että joissain tilanteissa uskallettiin antaa mustavalkoinen eikä heti ihmisten haukkujen pelossa mustaa, joka olisi ollut väärin ja pilannut kuljettajan kisat. Kilpailutilanteissa välillä sattuu vaikkei tahtoisikaan. Tätä ei joka paikassa valitettavasti tajuta. Ruusuja myös ruuasta, joka oli hyvää (silloin kun sitä oli). Kaikkein hienointa oli että saatiin uusi mestari! Ja kisan taso oli kova.
Katsojana satoja kisoja seuranneena tein seuravia havaintoja: Risuja: Rata pölisi valtavasti. Käsiohjelma vain eri maksusta. Ohjelmassa olisi voinut olla alueen kartta, josta olisi löytänyt helposti alueen "toimipisteet". Olis tuohon hintaan kyllä voinut sen tehdä. Lauantaina tippuneet jäivät ilman SM-kisan seremonioita, koska ne oli vasta pyhänä puolen päivän aikaan. Mikä oli näiden kuskien tunne? Tauolla voisi olla ohjelmaa esim lähtösuoralla, se toisi tunnelmaa. Missä olivat kisojen banderollit, joilla luodaan fiilis, että ollaan SM-kisoissa. Kisatytöt puuttuivat. Liikenteenohjaus oli mitä oli, eli ei toiminut kunnolla. Onneksi ei sattunut mitään. Mainostettiin myyntipaikka, joka ei kuitenkaan ollut toiminnassa. Järjestysmiehet olivat pestautuneet tehtäväänsä, joka tehtävä jäi osin hoitamatta. Tupakointiin katsomoissa ei puututtu. SM-kisan fiilis jäi uupumaan. Ruusuja: Kovatasoinen ja hyvä kisa, rata-alue hyvä (pl pöly), uusia nimiä voittajien joukkoon, makkarat hyviä ja edullisia.
Jos olisin tiennyt ,että joudun olemaan sunnuntai päivän kaameassa pölyssä päätykurvissa olisin jättänyt tulematta 334km suuntaansa. Käsittämätöntä, että (ainakin ) katsojan kisan näkeminen pilataan järkyttävällä radan pölyämisellä. Kuinka ylipäätään se voi olla mahdollista v. 2015 SM tason kilpailussa ?
Edellisen viimeinen sana POISLÄHDÖSTÄ.
Edellisen viimeinen sana POISLÄHDÖSTÄ.
Avajaisseremoniat pidettiin sunnuntaina. Tunsin lauantaina pudonneena itseni alempiarvoiseksi, kun minulle ei järjestetty seremonioita. Varmasti oli muitakin, jotka olivat sunnuntaina jo kotona. Kilpailu tulee avata seremonioilla ja luoda juhlava tunnelma. Valitettavasti kokonaisuutena hienosta kisasta jäi kylläkin kyläkisa fiilikset. Ei tauko-ohjelmaa ! Ei banderolleja ! Ei kisatyttöjä! Liikenteenohjaus varikkoalueella sunnuntaina poistuttaessa ! Oliko sitä järjestetty ? Kiitokset kilpailijoille sopuisasti tapahtuneesta Poisjääneitä.
Eivätkö kilpailun tuomarit tiedä mitä tarkoittaa haittaava kaistanvaihto. Kymmeniä mustia lippuja jäi antamatta haittaavan kaistanvaihdon takia. Kolmen kilpailijan kisa jäi kesken kun kilpailupaikalta ei saanut varaosia kisa-autoon. Oliko jotakin epäselvää myyntipaikkojen suhteen koska ainakaan yhtä varaosamyyjää ei ollut paikalla, tällä osamyyjällä olisi ollut osat mukanaan (kysytty tänään puhelimitse) jos järjestäjän edustajan, Kimmo Turkin, kanssa olisivat päässeet sopimukseen myyntipaikkaehdoista (sopimukset olivat kuulemma salaisia ja sangen epämääräisiä). Vesi oli myöskin kortilla. + oli se, että mestariksi saatiin rehellisesti uusi kilpailija... ja parasta, että se tuli täältä meiltä, Savon suunnasta.
Ruusuja. sujuvat kisat kaikinpuolin. Hienot taistelut voitosta!! Lippulinja hyvä, aiheesta sai ja hyvä niin. Kisojen ainut huonopuoli oli ettei sunnuntaina kasteltu rataa ja siksi paljon kolareita jotka olisi oltu vältettävissä. Mutta kaiken kaikkiaan hyvät kisat, hyvä Suonenjoki! Jyri Ahonen kilp.270 kiitos ja anteeks.
Aikamoisen risut tulee pölystä, uskomatonta ettei rataa kasteltu lainkaan sunnuntaina. Roskiksia olisi kannattanut laittaa alueelle enemmän, aika siivottoman näköinen oli pääkatsomo. Ja sitten tämä varikolle pääsy, tultiin päätoimareilla sisään mutta kun ei ollutkaan tekniikan päätä, olisi pitänyt 20e maksaa. Jäätelöä ei kuitenkaan saanut, kuin varikolta. Tuskin se yleisöryntäys olisi ollut tuhatpäinen sinne varikolle. Ruusuja pysäköinnistä ja bussikuljetuksesta.
Muuten hyvä kisa muttatäytyy sanoa jotta jos pölyllä pilataan SM tason kilpailu niin kilpailun johtajat vaihtoon ja ratamestarit eihän tuossa ole mitää järkeä koko touhussa vai maksaako vesi Suonenjoella niin paljon ettei Jussit raskineet käyttää vettä.Ja järjestyksen valvojat oli lepsuja eivät uskaltaneet kieltää katsomossa tupakointia aika riskä kun kuorikatteelle heittivät tumpit onneksi ei sattunut tulipaloa.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit