pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 13:47.40
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Japirak-JM kilpailulle, joka ajettiin 11.07.2015.
Järjestäjänä toimi SäkUA.
Annettu kommentti
Eikös tämän kisan nimi alunperin ollut reklamaatio jm? Syy varmaan oli viimevuotinen avautuminen tällä foorumilla samaisesta kisasta. Ei näköjään riittänyt yksi mielensäpahoittaminen vaan piti tänäkin vuonna lähteä väkisin paikalle ja tänne foorumille kitisemään. Olisko peiliinkatsomisen paikka? Löytyisikö sieltä lainkaan syyllisyyttä? Tuntuu että samat kisat saa joka vuosi osakseen aiheellista/aiheetonta valitusta, "onnistuneista" kisoista ei sitten kirjoiteta mitään-edes positiivista. Vajaan kahden viikon päästä on tuo kardaanikunkku. Siinä se on maailman paskin kisa! Lämmitelkää siis tietokoneenne ja kehitelkää uusia negaatioita-niiden kauttahan te elätte omaa elämäännekin.
palautteen aika vissiinkin ; löysi monia risun aiheita, ~40 v kisoja kierrelleenä, en voi kuin nauraa!!! Jos makkara on haaleaa, et voi syyttää kuin itseäsi, mene hyvä henkilö jonoon ajoissa ! Grillihenkilökunnan ikää en tiedä, mutta asiallisia,osaavia ja hymyileviä olivat :-). Sitten haukuit kuuluttajan ??? Ou shit , hän on kyllä alan parhaimmistoa, eikä mahda mitään mm kuuluttajalomakkeille, jotka ovat hätäisesti sutaistuja ja jopa apteekkihenkilökunnalle mahdottomia suomentaa. Muihin asioihisi en viitsi edes puuttua, ovat niin ala-arvoisia kommentteja. Itse olen sitä mieltä, että kisa oli paras "ns kyläkisa" , jossa olen tänä vuonna käynyt. Iso kiitos kisajärjestäjille, sekä isopeukku meille, jotka käymme katselemassa jokkis kisoja, emme epäkohtia !!!
Tulospalvelu oli kyllä aika heikko kun tosiaan joutui odottamaan aina kaikki erät ennen kuin tuli seuraavan erän listat taululle. Kuuluttaja sekoili kyllä niin komiasti ku olla vaan voi. Mitä tulee vessoihin niin siellä varikon perällä kun on ne kaksi puuvessaa niin niihin voisi kyllä laittaa jonkun portaan tai vastaavan...että olis pikkasen helpompi kiivetä sinne pöntölle istumaan, meinaa olla pidempi jalkaisellakin töitä siinä, saatika sitten lyhkäsillä ihmisillä. Aikataulu venyi hieman mutta plussaa siitä että nu/na/se jälkeen oli kunnon tauko ennen evk:ta. Rata oli aika surkeassa kunnossa mutta silti kiva rata ajaa.
No ruusuja järjestävälle seuralle infosta missä purkaa auton ja mihin jättää trailerin Risuja siitä;kun ei sitten koskenutkaan kaikkia lastaus muualla kuin kisaalueella???? Ja vielä lippu pisteen 5 liput eivät näkyneet kilpailijoille,tai ainakaan yhdelle nr5.
Kiitoksia kaikille palautteen antajille.Se on aina tervetullutta.Koitamme ottaa opiksi näistä jos vielä joskus kisan järjestämme. Mutta asiaan, emme tienneet että 15 vuotiaat ovat niin lapsia että heitä ei voi laittaa makkarakioskiin myymään.Tämä on sikäli ihmeellistä että tuon ikäinen voi jo olla jäätelökioskissa kesätöissä. Harmi sikälikin että hekin ovat joskus aikuisia ja innokkaita olemaan puuhassa mukana, ja jostainhan se on liikkeelle lähdettävä.Hygieniapassin omaavia oli 4kpl mukana tuossa grillitouhussa.Pahoittelut tulospalvelun heikkoudestakin.Tämä tulospalvelu oli meillä nytten eka kertaa käytössä..Pohjan porukkaa kysyin ensin, Ilona tähän mukaan luettuna.Mutta he olivat todellakin estyneitä, tilanne vaikutti hetken siltä että joudumme koko kisan perumaan kun tulospalvelua ei tahtonut löytyä mistään. Se kyllä myönnetään että tulospalvelu olisi voinnut paremminkin toimia, mutta kun tilanne selkisi meillekin miten tämä toimii niin oli kisa jo käynnissä,emmekä siihen sitten enään pystyneet muutosta tekemään ja hankkimaan sitä yhtäkään ylimääräistä taululle kirjaamaan tuloksia ja hälle puhelinta.En nyt näin äkisti muista että onko tuolla ikinä ennen ollut kellään varikkopaikkaa siinä toisella ilmoitustaululla, tämä meidän järjestävän seuran eli säkylän ua:n (ei ollut Tipi Racing) :) toisen ilmoitustaulun edessä ollut auto jäi siinä kaikessa kiireessä minultakin huomaamatta että seisoo siinä. Välittömästi kyllä kun huomasin pyysin siirtämään sen siittä pois. Kuten täällä jo todettiinkin niin kiitos siittä että rata on kiva ajella (olen itsekkin samaa mieltä) kuuluu rataa hallinoivalle seuralla risukkoineen päivineen :) Pajamaja tilanne on tiedossa heilläkin että niitä saisi olla enemmän, eipä vain tullut meillekkään mieleen mistään tuoda niitä lisää..mutta toivottavasti ei nyt tämän takia kellään housut tahreentunut :) Hinauksiin nyt en tässä sen enempää puutu kuin että ihmset sitäkin tekee..tauot saattoivat hieman venyä,mutta emme tehneetkään kisaa otsa kurtussa niin sanotusti.Eikös se niin ole että pienelläporukalla kun tehdään jotain niin joskus vain niin käy että jotain saattaa epähuomissa jäädä tekemäti. Kaikesta huolimatta mukavia kisoja ihan jokaiselle ja odotellaan sitä täydellistä kisaa missä ei ole mitään huomautettavaa kyllä joku sen joskus vielä tekee niin että makkaratkin on kaikille mieleen hintoineen päivineen :) Jos joku haluaa keskutella vielä tarkemmin epäkohdista niin yhteystietoni löytyy seuran nettisivuilta ja vastailen mielelläni teitä askarrutaviin kysymyksiin. Säkylän ua:n puolesta Timo Palmen
Mukavan rentoa kyläkisa meininkiä, ja ainoa mikä nyt näin katsojana ihmetytti. Oli tämä että miksi näitä limittäin ajettuen luokkien sijoituslähtöjä ja finaaleja voitu ajaa myös limittäin. Siinä oli loppupäivästä voittanu sen 15-20 minuuttia ihan helposti :)Ja nousijat saanu rauhassa jäähdytellä kikottimensa finaaliin.
Tulospalvelu peestä(ei ollu kii siitä ett vakkari tulospalvelu muualla) olis edes Se yks ihminen ollu taulul ja pistelly ylös tuloksia.(kiire kun tuli mennä omaan lähtöön,ja eipä pystyny edes tuloksiin luottaan kun ensin semeihin ja Sitt Yht äkkiä onkin välieris.(vastalausettakaan ei olis pystyny tekeen kun aikakin oli jo ummes.)taulu aamusella toisten varikkopaikalla vaikka vakkari paikka täysin tyhjä(järjestävän seuran henkilökunnan siviiliauto vakkari taulun edes.)Sitt siirretään kesken päivän.(liekkö ollu liian hintava paikka aamulla Mutt TIPi tinki päivän aikana hinnan maahan.)aamusella varikolle vastaan otto jäätävää, suoraan sanottuna ylimielistä.(eikä mun mielestä tullu viellä edes ahdasta.) jos jotain positiivista pitää lausuu niin rata kiva ajaa SUUR KIITOS SIITÄ KUULUU KYL HUITTISLAISIL!!!! Eikä TIPIN porukall.
Tulospalvelu oli kyllä todella hidasta mutta mikäs teet jos Timo joukkoineen taisi olla Pellossa ja Ilona joka useassa kisassa on töissä porukkaa kanssa oli samassa paikassa. Taas oppi arvostaa heitin työtä :-) Sitä en ymmärtänyt minkä takia päivää pidennetty että Nu/Na luokissa ajettiin sijoituserät ja finaalit putkeen?!
Edelliseen vastaukseen: Minäkin jouduin hinurin avulla alkuerissä poistumaan radalta ja auto ei ihan helpoimmassakaan paikassa ollut, mutta hinaus sujui ainakin minun kohdallani mutkitta ja ripeästi, hinauksessa ei siis mitään vikaa, ehkä katsojat vaan liian malttamattomia?
Jokusessa kyläkisassa hinurina olleena on alkanut kiinnostaa tuo joka kisan risuissa ollut hinauksen hitaus.. Kertokaas miten tuota hinausta saadaan nopeutettua? Seuraavissa kisoissa nämä hitaudesta valittaja tulevat itse talkoisiin ja näyttävät kuinka homma hoidetaan?? Jätetäänkö ensikertalaiset pois ja mietitään sitten mitenkä 1 tai 2 hinurilla hoidetaan rata tyhjäksi kun kilpureita on pahimmillaan 3-4 pitkin rataa? Terveisin: Team Pörö-Power
Ensi kertaa käymässä Huittisten radalla. Hyvin pystyi seuraamaan penkalta, koska näki koko radan. Makkarat parhaimman makuisia/sopivasti kypsyneitä mitä on ikinä näissä ollu. (Satoja kisoja kiertäneenä!). Risuja pölystä, jota ilmeni ennen ensimmäistä kastelua. Tauot venähti välillä ilmoitettua piremmäksi. Hinaukset aika hitaita, ja kuuluttaja puheli välillä sekavia. Hyvät perinteiset kyläkisat silti!!
Palautteen aika vissiinki...ja ikävä kyllä ne on niitä risuja...Kuuluttaja oli ihan p.....tä, puheli ihan mitä sattuu..välillä oltiin nii metsässä että kuka oikeen meni välieriin kuka keräilyyn ym..kuljettaien nimet oli hukassa tai sai uusia nimiä...Herra varajohtajan sanomiset tuli kyllä päivän aikana monesti kuultua ja kaikki mielipiteet...kuultiinpa jopa sekin kun herra P. oli nuhapumpuksi erästä autoa haukkunut...Ilmoitustaululle tuli tiedot todella hitaasti...Kun sitte tiedot tuli tuli ne niin viimetipassa et kuskin ois pitänyt jo olla useinkin viivalla..Hinaukset kesti liian ehkä välillä liiankin kauan..Radan kastelu ookoo...no mutta se kioskipuoli, voi voi mitä.....lapsoset töissä, monellako mahtoi olla hygieniapassi asiat kunnossa...makkarat läpi päivän pelkästään haaleita ei kuumia...loppupäivästä kahvikupin pinnalla lillui pullosta irronnutta mitä lie sakkaa...no mutta mites toi huussi asia oli hoidettu...vaivaset kaksi pajamajaa...tuommone kilpailija määrä ja katselijat päälle...Ymmärrämme toki että kilpailuiden järjestäminen ei ole helppoa ja palautteen antaminen onkin siittä kivaa että voi sitte ensikerralla ottaa opikseen...seuraavalle järjeställe voi antaa tiedotetta että voisi vähän katkoa puskia ja heinikkoa niin näkyvyys radalle paranisi ja näkisi muutakin kuin ns. pääsuoran...Palkinnot oli jopa ookoo kokoisia (ei niinkuin viimevuonna) ja olihan se upeaa että järjestävän seuran paras yleisenluokan kuljettaja sai kisan suurimman palkinnon !!! Päivä oli kiva sitä ei käy kieltäminen ja ei sit saatu vettäkään !!! Suuri kiitos kuitenkin kisan järjestäneelle seuralle Säkylän Urheiluautoilijoille vai oliko se Tipi racing...
Oli katsojan kannalta ihan kiva kisa, rata aika lailla perinteisen oloinen, ei mitään rautakaiteita ja seitsemän auton lähdöt. Hyvä ja asiallinen kuuluttaja. Kiitokset! Ainoa risu ehkä siitä, että tauot venyivät ilmoitetusta jonkin verran.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit