pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 18:15.27
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Kardaanikunkku 30 kilpailulle, joka ajettiin 25.07.2015.
Järjestäjänä toimi LemUA.
Annettu kommentti
Suoranakin sen kupongin saa pysymään ihan helposti lompakossa tai taskussa? Rypistyneitä tai taitettuja kun ei vastaanoteta?
Jo on taas yksi tumpelo lisää! Kirjoita kuittiin kaikki muut tiedot ja allekirjoitus ennakkoon vaikka paskalla käydessäsi ja jonossa saat varmasti piirrettyä sen auton numeron. Jos tuo numeron kirjoittaminen ei jonossa onnistu, tuskin sujuu autolla ajokaan..
Kirjoita nyt sitten ostotarjouslappua jonottaessasi kun juuri olet maaliin tulleista autoista katsonut mistä lapun teet ja sitten tulee vielä vettäkin taivaalta. Hyvässä säässä ja kun on pöytiä lähellä voi kirjoituksesta ehkä saada selvää, mutta vesisateessa ja toisen märkää selkää vasten kirjoitetusta.. Ei lappuja kisan jälkeen ehdi lähteä rauhassa kirjoittamaan omalle autolle kun pitää jo olla jonossa. Pöytiä jonon varrelle ja katokset vesisateen sattuessa (ei kyllä auta lappujen kostumiseen) tai sitten laput pitää saada täyttää siinä ostotarjouksenvastaanottajan pöydällä vaikka itse, rauhassa.
Onko tietoa tuleeko kilpailun ostotarjoukset näkyviin?
Mulla ainakin hauskaa niin radalla kuin sen ulkopuolellakin.Olisiko joidenkin parempi jäädä kotiin kun on niin "kurjaa"terv.Petri Rajamäki Jokkista vuodesta -83 :)
Pellossa ei ollut mitään asiaa koko tarjous-luukulle jos ei tarjouslipuke ollut valmiiksi kirjoitettu. Hitto vie kuka teillä kotona tiskaa ja tuleeko joku vessaan pyyhkäseen pyllynkin?? Kun kaanaaseen kunkku palasi Honkajoelta luvattiin hulppeita puitteita jo viime-vuodelle. Missä ne on?? Paskahuusit huutaa puoliltapäivin jo lauantaina hoosiannaa ja juoksevasta vedestä ei tietoakaan. Rata pölyää heti ekasta lähdöstä kun saharan autiomaa ja pölyn seassa ajetaan kelloa-vastaan,vedetään kuin lontoon sumuun. Ei kovin tervettä. Aito ja alkuperäinen just joo.
Makkara kylmää ja vesi kallista. Hyvä kisa kumminkin. Olisko jollakin ostotarjoukset ylhäällä?
Aloitan lipun hinnasta juuri sopiva 25e. kahdenpäivän lipusta!!! Varikolle ei maksa eikä pidäkkään yhdessäkään kilpailussa!!! Ruokapuoli pyttipannu 5e. Hinta kohdillaan ja en valita mutta kun joku kirjoitti että kylmää niin itselläni suu hellänä! Syy pyttäri niin kuumaa! Ei haittaa oma vika kun nälissäni suuhuni työnsin. Myös makkara oli kuumaa niinkuin pitää! Ja ennen kaikkea hinta 1e ja mustamakkara 1,5e erittäin sopiva hinta! Sade ei kilpailua pilannut säälle ei voi mitään. tastelu oli kovaa!! Järjestäjille ja kilpailijoille ISO KIITOS!!! Hieno kilpailu ja ensivuonna uudestaan!!!
Omia mielipiteitä. Yleensä en jaksa lippujen hinnasta valittaa mutta 25€ yhden päivän lipusta on kyllä todella paljon. Makkarat olivat koko päivän kylmiä ja ainakin kebab loppui kesken. Muuten omaan silmään järjestelyt toimivat hyvin. Kisa oli ihan tasokas ja hyvä, vaikka selvää on se, että kisan taso kärsi aika paljonkin vesisateesta. Kuulutuksesta erityinen plussa, kolmikko AP-Emppu-Lönnroos on ehdottomasti Suomen paras.
Kotoa käsin seurattuna todella hyvät kisat! Online toimi totutun hyvin, siitä iso kiitos Timpalle! Mitä nyt tuohon ostotarjouslapun täyttämiseen tulee, niin enpä ole kyllä ennen edes ajatellut että en lappua itse täyttäisi. Kai nyt aikuisten miesten ja naisten pitäisi sen verran olla viitseliäitä (kerran jokkista jaksaa harrastaa niin näin voisi olettaa) että jaksaa oman lappunsa täyttää ilman että siihen pitäisi ohjeet erikseen antaa. Sissus sentään...
Jos minusta olisi pelkästään kiinni, ostotarjouslapun täyttäminen itse, selvällä luettavalla käsialalla, olisi yksi edellytys ostotarjousoikeuteen. T: emppu
Ekaa kertaa kunkus ajamas,hienot kisat,rata hyvä,valittajat menkää itte hommii ni rupee luanaa:) kilp.num. 163
SunnuntaiLIPUN hinta liian kallis..että viitsis lähteä taisteleen tuolien kanssa katsomossa istuvien kanssa, kun eivät vaan ymmärrä...
Niin kuten jo kerroin " EI kuulutettu tätä vaatimusta kertaakaan". Kyllä minä kirjoitan ihan itse mielellään, mutta se olisi voitu ilmoittaa etukäteen kuulutuksilla päivän mittaan. Sen kuuluttaminen vie noin 5 sekuntia per ilmoitus.
Kisan taso huomioiden, lipun hinta koko viikonlopulle edullinen. Plussaa myös siitä että Kunkussa ei nykyäänkään tarvitse ostaa varikolle lippua erikseen. (Esim. SM-kisoissa lippujen hinnat jo sitä luokkaa, ettei tarvitse lähtiä enää katselemaan..) Toki Kunkkuun voisi kehitellä myös yhden päivän lipun, heille jotka vain yhden päivän paikalla viettävät. Yleisesti sanoen hieno kisaviikonloppu takana päin. Makkarat tosin olisivat saaneet olla grillissä jo viimeistään klo. 10.00. Aamulla, koska silloinhan kisatkin alkoivat!
" Ostotarjouksissa kun jonosta vihdoin pääsi sisään,piti täyttää itse, EI kuulutettu tätä vaatimusta kertaakaan " Ei hyvää päivää sentäs!
Ai kauheeta joutu ihan ite kirjottaa ostotarjous lappusen!!!
Sunnuntain onlinen kyllä löysi kun vähän vaivautui etsimään mutta jos ensivuonna laitettaisiin nuo nuorten, naisten ja senioreiden tulokset pdf muodossa niin kaikki näkisivät tulokset hyvissä ajoin. itse sain selville kyseisten luokkien tulokset vasta tänä aamuna kun ne pdf muodossa löytyi. Muuten ei valittamista:)
Itse kilpailutapahtuma meni jälleen (sunnuntai) mallikaasti. Oheispalvelut ym. korjattavaa, : Lähtölistapaperi lehden välissä tosi huono, meni puruiksi sateessa heti alkuerien aikana ( lehdessä olleena olisi kestänyt merkittävästi paremmin ,kuten aina ennen ollut ) . Päätykurvin ruokamyyntipistettä hoidettiin "vasemmalla" kädellä( hidasta , vähän myyjiä , pyttipannu +makkara kylmiä ). Ostotarjouksissa kun jonosta vihdoin pääsi sisään,piti täyttää itse, EI kuulutettu tätä vaatimusta kertaakaan ) Lipun hinta ( vain sunnuntaina katsomassa ) alkaa olla jo liikaa, ( muutama vuosi eteenpäin ja on 30e vkonloppulipun hinta?)
Käsittämättömän huonot palkinnot, TAAS! Lippujen hinnoittelu erikoinen ja varikkolippujen "puuttuminen" johtuu varmaan vaan valvonnan mahdottomuudesta... Parkkipaikka oli todellakin hyvässä paikassa, ei vaan taida johtua järjestäjästä... PS. En ostanut lippua.
Yleisölle ohjelmaa perjantaipäivästä sunnuntai-iltaan vain 25 euron hintaan eikä mitään varikkolippuja erikseen. Majoitus radan välittömässä läheisyydessä koko ajaksi niin ikään 25 euroa. Lisäksi parkkipaikat ilman mitään bussikyytejä. Siinä vähän muille seuroille mallia miten tällaiset karkelot pitää järjestää! Sitten vähän miettimistä. Olisikohan aika välillä ajatella 2-lippujärjestelmän käyttöä ihan turvallisuussyistä. Sen verran railakkaasti keltaisille lipuille päästellään. Esimerkkinä vaikkapa nuorten A-finaalin ratkaisu. Siinä mielestäni nuori kuljettaja jarrutti esimerkillisesti keltaisille joutuen ohitetuksi.
Saniteettitilat ei ole 2000 luvulta ja niiden siivous oli ainakin sunnuntai aamuksi unohtunut... Tämän kokoluokan/tason kilpailussa pitää saada esim. grillimakkaraa ostettua heti aamusta, sunnuntaina ei ollut edes grillit lämpiämässä vielä klo: 10.00. Pääsylipunhinta yhdelle päivälle oltava erikseen, nyt sunnuntaiksi vain tulevat maksoivat 25€. Näillä kilpailija määrillä ei 2 ajopäivää ole riittävästi.
Hienot kisat jälleen Iso Kiitos LemUA ! :) #132
Kiitoksia,nyt pääsi tuloksia kattelemaan.Kerran vuodessa aina kartaanikunkun aikaan tuppaa tämmöinen ongelma ilmaantumaan,saattoipa olla sama probleema joskus jonkun muunkin kisan kanssa,en muista? Mutta kun ei tuota office pakettia raski yhen eikä kahen kisan takia hankkia. Tämä seikka vain semmoisena yksittäisenä huomiona,ei "narinana" eikä valituksena! :)-pive-
Olis pitänyt heti hokata laittaa vaikka pdf:nä noi tulokset, nyt on lauantain osalta pdf-versiot näkyvillä. -Timo-
Noniii turhan kitisijät ja ainaiset valittajat koittakaa ny käyttäytyä! Kunkku oli jälleen hyvä kilpailu! Oikeat liputukset, ripeät hinaukset ja lähdön keräily toimi todella hyvin! Ainut miinus että rata meni todella huonoon kuntoon, mutta keli osasyynä sille. Ensi vuonna uudestaan! Kilpailija nro 330
Onlinen olen kyllä löytänyt ja tuo lauantai päivän seurantakin sujui jälleen hyvin ,lähes loppuun saakka. Mulla tyssää sitten nuihin tuloksiin,kun tiedosto on muodossa .xls,nuita ei meikäläinen saa auki,toki vika on koneen käyttäjässä? Mutta jääpi sitten aina nuo lopputulokset pelkkien arvailujen varaan :) Löytyykö nuorten,naisten ja senioreiden tulokset jostain? -pive-
Ei edes onlineä..kuka tuo torvelo tosiaan on ettei viitti tuon vertaa itte teherä, on meitä kolloja joka lähtöön
Tänä vuonna en ole etusivulle nostanut tarkoituksella linkkejä online-kisoista, vähän täytyy olla viitseliäisyyttä teillä käyttäjilläkin. Muutamissa isoissa kisoissa kuorman tasaamiseksi on julkaistu toisen palvelimen osoite etusivulla. Online-kisat löytyy yläpalkin online-linkin takaa, siellä on jo melko monta tämän vuoden kisaakin, kuten myös Kardaanikunkku. Täytyykö teille ruokakin pureskella valmiiksi? -Timo-
Ei edes onlineä?
Kunkku on hyvä kisä. Nyt pitäisi järjestäjätahon kyllä terästäytyä, oli monella alueella vasemmalla kädellä huitaisten tehtyä, varsinkin nuo yleisöpalvelut.
Se käsiohjelman mukana tullut a4-tuloste osallistujista oli ala-arvoinen ulkonäöltään kuin laadultaankin. Eipä sitä huvittanut kuivallakaan kelillä tihrustaa.
Voi voi sen tähden...eipä ollu 30-vuotis juhlakisan tuntua kardaanikunkussa ainakaan lauantaina..jos kisat alkaa kympiltä, niin sillon pitäis kai?! olla toimitsijoiden toimipaikoissaan, myös siis kaljan-ja makkaranmyyjät ja tuotteet valmiina, eikä vasta niin, että kympiltä tullaan paikalle ja ruveta touhuaan paikkoja myyntikuntoon.. Vesipullon hinta oli aivan ryöstöhinta, 3€! Tupakkaa ei ollut myynnissään missään, ei koko kisoissa! Taukoihin ei oltu tänäkään vuonna varauduttu muonituksessa, makkarat olivat kylmiä toiselta puolelta, pyttärin perunat kovia ja raakoja...yök! Kunkku pubissa ei ollut sitten enää ruokaa kuin tovin alku illasta. Noh mikään ei oo niinkun ennen...leipäkään ei maistu enää leivälle..harmi! Onneks ees aurinko paisto ja keli suosi lauantaina!
Edellisessä kommentissa kehuttiin hinausta. Muutoin se toimi hienosti, mutta se hinauspalvelun punainen auto oli katastroofi. Ihan turha tuollaisia rotteloita on vetää vaijerilla sinne lavalle. Hinaus perässä, piikit tai sit piikeillä lavalle. Crossissa vielä ymmärtää tuollaisen hinurin käytön, muttei pönttökisoissa.
voi hyvät hyssykät..ei kyllä vaikuttanut oikein juhlakilpailulta ainakaan lauantaina..rata pölysi niin että kukaan ei nähnyt mitään..sitten vasta kasteltiin kun onnettomuus tapahtui pääosin pölyn takia ja tarvittiin ambulanssi radalle..makkarakioski radan päässä kaljamyynnin yhteydessä..makkara piti ostaa eri jonosta kuin juoma..vajaa tunti oli kilpailua mennyt kun makkaramyyntiin saatiin taskuja ja vaihtorahaa..sitten pelkän limsan jos halusi niin piti jonotella kaljajonossa jotta sai juomaa..puolen litran vesipullo 3euroa..kaljaa myytiin ihan kelle vaan ja kukaan ei sanonut mitään kaljan kanssa sai lähteä vapaasti minne halusi..katsomoissa sai tupakoida kenenkään asiaan puuttumati...kilpailun järjestäjät pitivät autoaan invapaikassa..invaliidi merkillä kun halusi siihen kerrottiin vain että ei onnistu kun paikka on toimihenkilöille käytössä..kyllä kuuluisi tämäntasoisessa kisassa järjestelyt toimia kuin sveitsiläinen kello varsinkin kun kisa nyt ajettiin jo 30 kerran..hinaukset toimi kyllä tässä kisassa hyvin..samaa ei voi sanoa liputusten oikeuden mukaisuudesta
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit