pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
22.04.2021 18:14.44
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut JM SM Nuoret ja Naiset kilpailulle, joka ajettiin 15.08.2015.
Järjestäjänä toimi PuMK/UA.
Annettu kommentti
Tuomariston pj. näytti sormilla, että vastalauseita tulisi käsittelyyn kaksi kappaletta. Terkuin pihalla oleva lumiukko AaPee!
Sitten oli selostaja pihalla kun lumiukko, kertoi että kaksi kappaletta vastalauseita että semmosta.
VASTALAUSEITA ei ollut viikonlopun aikana kuin YKSI kappale ja se oli sunnuntaina
Edellinen kommentti on liputuslinjasta on taas näiltä, jotka eivät koskaan ole olleet järjestäjänä/toimitsijana. Kannattaa lukea vaikka jokkis-säännöistä kohta 6.9. Löytyy autourheilu.fi-sivuilta ja sieltä säännöistä.
Vastalauseita oli kylläkin kaksi. Ruusuja hyvin sujuneista kisoista mutta risuja katsastuksesta ja liputuslinjasta, on ihmeellisä että vaikka lippupisteellä alkaa olla 6 ukkoa "liputtamassa" niin silti yksikään silmäpari ei nää totuutta. Mutta onhan se aina seuralle eduksi ettöä lippupisteellä yksi liputtaa ja seuraa kisoja ja 5 muuta selaa facebookkisa ja imee norttia!!!
"Kisa sujui hyvin,poislukien yksi ylimääräinen tauko joka venyi alkuperäisestä suunitelmasta vastalauseitten vuoksi?" Kilpailijoilla on yhä edelleen mahdollisuus tehdä vastalause jos ovat mielestään joutuneet kaltoin kohdelluiksi ja tietenkin tämä pitää tuomaristossa käsitellä, lisäksi vastalauseita oli vain YKSI eikä kisapäivää pidentänyt liikaa. Nuorten luokassa 2 alkuerää liputettiin ennen aikojaan maaliin, joka on mahdollista sääntöjen mukaan (sääntökirjan kohta 6.12.), mutta vasta keräilylähdöistä alkaen. Kilpailunjohto vain ei tätä sääntöä muistanut / tiennyt ja urheilullinen ratkaisu oli poistaa antamansa liput kuskeilta
Hyvät puhvetit.Kisa sujui hyvin,poislukien yksi ylimääräinen tauko joka venyi alkuperäisestä suunitelmasta vastalauseitten vuoksi?jotka eivät kuitenkaan tilannetta muuttaneet,toki Lauantain nuorten luokan erään lähdön mustat liput olivat suorastaan naurettavia juttuja.Onneksi oikeus (JA JÄRKI!)voitti ja jätkät sai tilaisuuden tutustua rataan vielä kierroksen verran,tälläisiä päätöksiä harvoin näkee)mutta tästähän ei voi järjestäjää syyttää.Kelihän oli hieno ku morsian. vessoista ei itellä kokemuksia ku ei sattunu paskattamaan kertaakaan kisapaikalla joten kävin metsässä virtsaamassa. hameväelle tosin arvokas juttu että bajamajat ois kondiksessa.kuulemma ei ollu...Sunnuntain varikolle saapuminen oli kyllä jännä episodi kerrassaan, empä ole eläissään nähnyt vastaavaa.no siitä kyllä varikolle oikeutetut selvisivät paikoilleen mutta ehkä pieni tiedotuksen jyvänen lauantaina olisi ollut paikallaan tai ainakin jouduttanut sunnuntai-aamun järjestäytymistä. crosskartit oli ihan kiva piristysluokka.Palkinnoista tuntuu moni tivanneen.Itse ajattelen tilanteen niin että kyllä se titteli on mistä ajetaan.Kuinka muuten saadaan kyläkisaan tasokasta kalustoa ja kuljettajia jos ei palkinnoilla,sm kisoihin ne jotka sen tosissaan aikovat ottaa tuovat hyvän kaluston ja taistelevat sillä suomenmestaruudesta,eivät arvokkaasta tavarasta.olen liki varma että tuskin kukaan viikonlopun voittaja vaihtaisi suomenmestaruuttaan mihinkään materiaan
ruusuja hinta taso ok,osa toimitsioista kivan asiallisia.Sitten miinuksia katsastus täysin luokaton,mistähän moiset henkilöt löytyneet,osalla luetun ymmärtäminen tosi vaikeaa,ei se katsatusmiehen liivi tee jumalaa eikä edes siitä seuraavaa.Toimmitsioita uskomaton määrä,joka lippupisteelle vaihto miehitys,jos tuollainen määrä työntekiöitä mihin taukoja tarvitaan.Palkinnoista sen verran,että taisi järjestäjä yrittää laittaa taloutensa kuntoon.Mutta keli oli hieno.
Hyvin sujuneet kisat hienossa paikassa ja hyvällä radalla! Suuri kiitos hitsauspalvelulle, kaksi miestä rälläköi ja hitsasi 1,5h katsastuksessa hylättyihin diagonaalitukiin uudet alapäät ja niin vaan poika kerkes jo ekaan lähtöönsä. Työt ja aineet olivat vieläpä ilmaisia ja vaikka tarjosi korvausta kiitokseksi niin ei kelvannut! #133
Aivan mahtava homma, että järjestäjät olivat päättäneet, että kuskit ajaa maineesta ja kunniasta, eikä materiaalista. En ymmärrä tuota kitinää palkonnoista, eihän ne isommissakaan lajeissa mitää henkilöautoja jaa, vaikka kisaajien budjetit on ihan eri tasoa. Iso plussa siis perinteisen jokkishengen kunnioittamisesta!!
Joku kehui katsastusta,en ymmärrä miksi?En nimittäin tuon tasoista pilkunviilausta ole kokenut vielä tähän päivään mennessä missään,en edes valtionkonttorilla!!
taisi olla suurin syy osallistujakatoon se että vaikka niin hieno ja upeat puitteet omaava rata ja alue onkin niin sen sijainti on kaukana lähes kaikesta.
Hyvät ilmat, halvat hinnat. Palkintoja moititaan, mutta osallistujamäärien perusteella olivat kyläkisat, esim. senioreissa 26. Toimitsijamäärä oli SM-tasoa, äkkiä arvioiden neljä kertaa kilpailijoiden määrä. Kyläkisojen järjestäjänä on lohdullista huomata, että isojen kilpailujen päällikötkin tekevät virheitä. Nuorten luokan mustalippuhässäkkää puitiin kauan.
en myöskään ollut itse paikalla, mutta se näkemys minulla on että kyllä sm tason kilpailun palkintoihin pitäis panostaa selkeästi enempi kuin kyläkisojen palkintoihin. Monesti näkee kilpailukutsuissa kyläkisoihin hehkutusta siitä että palkintojen arvo on sitä sun tätä ja tähtitieteellistä. Palkintobudjetti siis poltetaan kyläkisoihin ja tällöin arvokisojen palkinnoista joudutaan tinkimään.. Ei näin
Ihan hyvät kapinat! Tosiaan minunkin pakko antaa risuja palkinnoista, ei se titteli poista tarvetta paremmista palkinnoista. Ja oikein isot risut ellei jopa rekkalastillista pajuja tulee vessoista, olivat jo lauantaina täynnä. Ikäväkyllä sama ongelma tuntuu vaivaavan vuodesta toiseen Roninkankaalla.
En ollut paikalla, joten en tiedä palkinnoista. Mutta yleensä Puolangan kyläkisoissa on ollut laadukkaat palkinnot(ehkä liiankin)... Onko todella niin, että SM pokaali ei tunnu miltään, jos ei jaeta hulppeita esine palkintoja??? Oikeastaan pitää Puolankalaisille hattua nostaa, että SM kisoissa ajatetaan tittelistä eikä materiasta.
Ruusuja kauniista ilmasta ja maisemista. Risuja joidenkin toimihenkilöiden toiminnasta, positiivisen ajattelun kurssi olisi paikallaan. Oma työtehtävä kannattaisi hoitaa ilon kautta, eikä purkaa omaa pahaa oloaan kisavieraisiin. Risuja roppakaupalla ala-arvoisista palkinnoista. Yleensä SM-kisassa palkitaan kaikki finalistit tavarapalkinnoilla, mutta puolankalaiset nuukuuksissaan eivät antaneet lahjakortteja kuin A-finalisteille. Risuja myös sunnuntaiaamun naurettavasta ilmoittautumis- ja ajolupahässäkästä, olisiko homman voinut hoitaa vähän helpomminkin? Olisitte jakaneet ajoluvat jo lauantaina... Ostotarjouksista risuja myös vähän, jos ostotarjouksia ei kirjoiteta pahville, niin olisi hyvä, että ne edes luettaisiin läpi ennen arvontaa...
Itseä ihmetytti että miten ainakin varikkokatsomossa oli paljon "työväkeä" toimitsija lappu kaulas vaikkei mitään työtä kahdenpäivän aikana tehneet... noo saipahan järjestävä seura enempi tarjouksia/rahaa. Mutta onko tasapuolista niitä kohtaan jotka oli oikeasti töissä??? Samaten liikenteen ohjaajia riitti sunnuntaina... Miinusta: lauantai-sunnuntai parc ferme käytännöstä, miksei voinut jättää autoja varikolle? Samoin sunnuntain huoltoautolappuhässäkkä, joutui epätoivoisena kierrellä ympäri rata-aluetta! Plussia: Hienot puitteet kisoille, ruokien ja juomien hinnat ja tietysti sää!
Hyvän kisan maku muuttui kyllä suussa lopuksi kun kuulin palkintojen tasosta. Tuohan on ihan pelkkää vittuilua kuljettajille. Perjantaina varikolle järjestäytyminen olisi pitänyt olla ohjattua, ettei niinkuin nyt, ihmiset jätti vehkeensä aivan kuinka sattuu. itse kisa sujui hyvin.
Ruusuja hyvästä radasta ja ilmasta. Miinusta alueelle tulosta, ei hyvä suunnitelma ilmoittautumisien ja huoltolappujen annosta.Iso miinus palkinnoista.Ja vielä isompi miinus nuorten luokan mustista lipuista. Ei olisi iso homma käydä sanomassa kuskeille että olette kaikki jatkossa ja osallistumismaksun ollessa noin iso, pitäisi saada ajaa ne kierrokset.
Mukavat kisat. Katsastus henkilöstö asiallista porukkaa, ruokapuoli pelasi hienosti, rata pysyi hyvänä eikä pölissyt, maisemat upeat sitten miinusta tulee : palkinnot surkeat, taukoja hieman liikaa päivät jatkuivat turhaa vaikka kilpailijoita oli aika vähän. Kiitos.
Palkinnoista jäi kyllä huono maku kuitenkin ajettiin suomenmestaruuksista. Kyläkisoissakin paremmat palkinnot.
Hyvin sujui kilpailu, kauniit maisemat, mutta iskikö järjestäjiin ahneus? Palkinnot kyläkilpailu luokkaa!!!
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Volvo/Ford
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit