pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
18.04.2021 23:58.14
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Perusmaa-JM 17.04.
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Pikkusuon Töyssyt (18.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut JM SM-Liiga kilpailulle, joka ajettiin 29.08.2015.
Järjestäjänä toimi HyUA.
Annettu kommentti
Mistäköhän oli katsastukseen hommanneet Ääntenmittauslaitteen, kun oli niin paljon äänenvaimentimien myyjien puoleen, ja silti ei tahtonut uudellakaan vaimentimella päästä äänistä läpi (113db)Ja paikka missä mittasivat ääniä oliko aivan oikea?
Plussat:Todella hieno rata-alue. Näki seurata kisoja vaikka mistäpäin. Liputus linja mielestäni toimi hyvin. Toimiva liikenne yleisöparkin ja kilpailualueen välillä. Varikolla myyty ruoka oli hyvää ja sitä riitti kisan jälkeenkin! Miinukset: Olisi voinut infota maksullisesta parkista etukäteen, vaikkei se kallista ollutkaan. Miksi katsomoon pitää rehata tuoleja ja viedä tila 2-3 ihmiseltä jolla tuolia ei ole. Ympäri rataa olisi ollut tilaa istua jakkaralla?
Vai että penkat pois. Höpö höpö. Seuraava liigakisa pitänee sitten viedä oikeesti sinne lentokentälle. Runki kuuluu lajiin. No ensi vuonna Honkajoella ei ole sitten penkkoja lainkaan. Jo viime vuonna ne sieltä kaivettiin pois. Miten sitten vältetään Honkajoella ekan kurvin kaiteeseen törmääminen. Taatusti siihen kaiteeseen lyhenee jokin viiatti metrillä.
Järjestelyt ok. Paitsi kuulutus: jossain ei kuulunut ja toisaalla todella kuului! Rata hieman pitkä kyseiseen kilpailumuotoon. Ensimmäinen mutkan sisäpenkka poistoon. Kilpa-autoilu ja hiekkakasat ei kuulu yhteen. Liigassa se korostuu, kun on tasaisia lähtöjä. Vessat oli ilmeisesti sunnuntaina kevään rallicrossin jäljiltä, olisi voinut ainakin siivota ne lauantain jälkeen.
Kuulutuksen kuulumattomuus, ja heikkotehoinen laitteisto ostotarjousten purussa. Rata hieno, sujuva kilpailu, toimiva bussikuljetus, onnea mestareille.
oli tosu huono järjeately lentokentän åarkki alueella ja katsomoissa ei ollut roskiksia ja vessoja liian vähän
Voin kommentoida vain lauantain osalta. Hyvin järjestetyt kisat pääosin. Aikataulu piti hyvin suuresta lähtöjen määrästä huolimatta. Vastalauseet vievät sääntöjen määräämän ajan. Sille ei järjestäjä voi mitään. Miinuksena koin keräiltävän lähdön numeroa näyttävän taulun "sekoamisen" moneen otteeseen.Numero loikkasi tyyliin kolme lähtöä eteenpäin kerralla ja sitten meni takaperin pari lähtöä jne.Näin ainakin tuomaritornin suuntaan näyttävä puoli.
Kyseessähän oli kuitenkin joukkuekilpailu.
Älkää koko muuta joukkuetta haukkuko. Valittakaa näille kahdelle herralle suoraan.
Hyvät kisat ainoa huono puoli oli muana puoli sitä ei voinnu ostaa varikolta kuin yhdestä paikasta ja mitä säähän tulee sille ei voi mitään ja niille jotka suosii kahta epä urheiliaa niillekin voisi antaa myös kilpailu kiellon voisko tarjouksiin kehittää vaikka seuraavaa olis yksi henkilö joka kokoajan päivittäis tieto koneelle mistä on tehty tarjouksia näin kun tarjoukset loppuu vois heti sieltä tulostaa tarjouksien määrän ja mistä ja kuinka paljon jos se nopeuttaisi kyseistä touhua kun se aina vie monta tuntia
pitäisikö nykyään joka kuljettajalle määrätä joku vahtimaan erikseen ettei vaan lähde kesken pois?? kysympä vaan, kuinka moni oli pudonneista joukkueista silloin varikolla kun finaalin ratkaisulähtöjä ajettiin vai olisiko kaikki ollut kenties katsomossa??
On rikottu ensinnäkin lajisääntöjä, niistä omansa sanktio ja tapahtunut on myös erittäin epäurheilijamaista sekä autourheilua vahingoittavaa. Taitaa tulla pitkä kakku ja on syytäkin.
Onko seuraavas härmän kisas fanituotteiden palautuspiste. Kerätään syyriästä tulleille renttuja...
Kuulostaa kyllä eri hassulta tua seliitys ettei kukaan oo nähny mitään kun nää kaks kurahousua on autojaan alkanu lastata!kyllä tuollaane jättää muuten hienoista kisoosta hyvinki paskan maun suuhun.kovat sanktiot ihan jokaaselle kuka tämän salli tapahtua!!!
Äänentoisto oli kyllä vaihteleva..muuten kaikki pelas. Paitsi härmän velliperseet..ei voi käsittää tuota temppua eikä muu tiimi muka näe katoamista..höpö..höpö..kukaa ny näkemättä katoa.koko tiimille rangaistus!! Rannanjärvi kääntyy haudas tuollaasesta..
No ei ne järjestelyt niin loistavat kaikilta osin olleet, kyllä parantamista löytyy myös. Kaluston purku ahdasta. Vessapaperit loppu. Keskiosan varikkopilttuut ahtaat kulkuväylineen. Äänentoisto huuti varikkokaarteessa ja taasen muutamissa paikoissa ei kuulunut ollenkaan. Lauantain ostotarjouksissa odottelua ja ihme sekoilua. Olisiko helpompi ilmottautumis- ja ostotarjousteltta laittaa niine muutamine ihmisineen helepompaan paikkaan, kun kävelytyttää tuhatta ihmistä heidän perässään? Opasteet huonot yleisöparkkiin; la-iltapimeällä osa halusi hakea autoaan pois parkista, jos vain sinne löysi... porttikin oli vedetty off-asentoon. Jotkut lippumiehet lippupisteillä saivat vain YHDEN makkaralipun, vaikka ilman vaihtomiehiä seisoivat pitkän päivän talkoissa. Ja sitten myös hirveä määrä onnistumisia; lähdön järjestely toimi, katsastushenkilöstö tosi asiallista (ja ohjaavaa), jarrutesti hyvä tollei soralla. Liputuslinja kauttaaltaan hyvä. Pohjan tulospalvelu loistava. Rata todella hyvä ja ajettava, kestikin hyvin tehoihin ja lähtömääriin nähden. Tapahtumana hieno, loistavine loppuratkaisuineen. Selän taputukset nuorelle Jere Kalliokoskelle loistavista loppurutistuksista, kuten myös toiselle nuorelle, Manu Juholalle hienoista ajosuorituksista. Hieno tapahtuma, jossa paljon hyviä kuskeja ja huippukalustoa. Ja tietysti tuollainen harmillinen episodi mahtui joukkoon, jossa pari osakasta ei lopulta sitoutunutkaan lajin sääntöihin. Vaikka jokainen allekirjoituksellaan ilmoittautuessaan sitoutuu ko. tapahtumaan, johon liittyy kilpailukaluston kaupantekoa ja rahanvaihtoa. Siitäpä ennakkotapausta koeponnistettavaksi siviilioikeuden puolelle nimikkeellä petos / lievä petos. Onhan esim. jääkiekossakin sm-liigassa lajin sisäiset säännöt, joita liiga sisällään sanktio (kaukaloväkivalta), mutta täysin niitäkin voidaan viedä siviili-/ rikosoikeuden puolelle ratkaistavaksi. Ja joku ehdotti Liigaa ilman myyntivelvoitetta, höpö höpö , sekö jokamiesluokkaa? Heikki Härkönen, 13 H .
Järjestelyt toimi kuin junan vessa, lentokentän parkki+bussi vitosella koko viikonlopun erinomainen juttu. Lauantaina ryhmä persaukisia sääliöitä aukoi lentokenttäparkin talkoorouville naamaa että eivät aio vitosta maksaa kun ei ole portilla tullessa sanottu että on maksullinen. Rahoja kerännyt rouva oli aivan maansa myynyt ja kun tuli mun vuoro maksaa niin rouva huokasi "että sano säkin nyt jotain". Enpä sanonut, vitonen esiin ja lippu taskuun. Hävetkää, isot miehet haistattelee naisille jotka ovat talkoisiin lähteneet. jos on vitosesta kiinni niin pysykää kotona, kukaan ei jää teitä kaipaamaan.
Jos keskityttäisiin kisan risuihn ja ruusuihin. Järjestäjällä ei ollut osuutta tapaukseen. Katsotaan saako AKK aikaiseksi riittävää rangaistusta, vai saadaanko näitä nähdä myös tulevaisuudessa. Mutta arvostellaan tätä sitten kun on sen arvostelun aika.
Hyvin toimi sunnuntain järjestelyt,liian pitkiä päiviä vain, (miksi lopetettiin lauantain karsinnat 2 kisapaikalla?) Pitkä nopea rata jossa ei ohitella ja välimatkat kasvoi ( ei ohitella toki kaikissa lyhyelläkään radalla ,mutta "nippu" pysyisi paremmin kasassa) nro 2 joukkueen 2 kilpailijaa "nöyryyttivät" mielestäni myös omia tiimikavereitaan : nämä saivat vastailla kysymyksiin,ihmettelyihin, ivailuihin, pilkkaan, nauruskeluihin ja muuhun vastaavaan. Mitähän yhteystyökumppanit ajattelevat?
Siis täysin ylimielistä ja epäkunniotettavaa käytöstä!toivottavasti nää herrat ei kilpaile enää koskaan ja jos kilpailee nii ajaisivat saatana hame päällä!perkele et hävettää kun jotkut velliperseet raiskaa oman harrastuksen!ellei kyseisiltä "ämmiltä" oteta ikuisiks lisenssiä pois ni ei varmaan jatkossakaan enää tarvitse autoja kisojen jälkeen kenenkään myydä!yök!
jesus kun tuomariston olis vaan pitänyt ottaa ne etukäteen kuultavaksi ennen kuin lähtevät pois kisapaikalta =) laita ny pelle valot päälle joka kämppään
Miten auto voidaan myydä, jos toinen osapuoli ei ole paikalla? Auton omistaja on häipynyt kisapaikalta auton ja katsastuskortin kanssa. Miten siitä saadaan siviilioikeuden asia? Kuka on vastuussa? Järjestäjäkö, kun päästi kilpailijat poistumaan ennen aikojaa, vai ehkä tuomaristo, joka ei ottanut näitä kuultavaksi? Lajiryhmälle mietittävää ja myös AKK:n hallitukselle.
Itseäni ainakin v.....aa jo tarjouspaikalla käytävä takaisinmyynti isolla rahalla Ja mistähän johtuu tämä isolla rahalla myynti kisan jälkeen? Onko se pakko ostaa takasin?
Menkäähän ajamaan rallicrossia jos autonmyynti ei kiinnosta.Toiset rakentaa siihen 1400€ auton itele ja toiset laittaa tuhansia euroja auton rakentamiseen ja alkaa kauhea itkeminen ko auto pitää myydä kisan jälkeen.
Kertokaa ny joku onlinen varassa olleelle seuraajalle, mitä oikein autokaupoissa on tapahtunut kun näin kovaa otetaan kantaa.
Sääntöhän on tässäkin auton pois viemis jutussa ihan selvä. kilpailusta sulkeminen eli nämä henkilöt eivät ole tuloksissa toisin sanoen kun kyseesä on Liiga niin näillä autoilla (kuskien) ajetut pisteet poistuvat joukkueelta
Joku 12 kk ei ole mitään tällaisessa harkitussa teossa: Lukekaa AUTOKILPAILUJEN KANSALLISET MÄÄRÄYKSET SUOMESSA kohta 86. Kilpailukelvottomaksi julistaminen
Olisihan ne autot voitu myydä. Silloin omistusoikeus olisi siirtynyt uusille omistajille ja sitten tuo olisikin jo ollut siviilioikeuden asia?
Sanktiolista (raippalista) ilmoittaa kodassa 210 seuraavia seurauksia: kuultava tuomaristossa, kilpailusta sulkeminen ja ehdotus jatkotoimenpiteistä. Lajiryhmä esittää 200€ sakkoa ja AKK:n hallitus voi antaa 3-12 kk kilpailukiellon. Hyvin herrat ovat lukeneet raippataulukon. Autot jäi itselle. Tämäkö on tulevaisuuden kuva. Kallis auto niin kärrylle ja pois kilpailupaikalta.
Lajiryhmä hoi! Mitäpä jos ensivuoden liigasääntöön kirjattaisiin pykälä joka mukailee hyvinkin liigahenkeä: koko joukkue voittaa tai kaatuu yhdessä, eli jos joku vastaavaan tekoon syyllistyy niin kaikilta joukkueen kirjoilla olevilta (JJt ja kuskit) lähtee myös lisenssi hyllylle aikamääräksi X. Pelkästään porukan sosiaalinen paine karsisi moiset kuningasideat niiltä jolla sipuli ei kestä auton menetystä. Näistä kahdesta nimestä en olisi ikinä uskonut, miehiä edes sen paremmin tuntematta. Nämä kaksi sankaria rikkoivat lajin peruspykälää vastaan, sillä oliko mahdollisilla ostajilla minkälainen motiivi ei ole merkitystä. Eli jos voitetaan niin voitetaan yhdessä ja jos menee pieleen niin hävitään kimpassa.
Miksi ikuinen kilpailukielto? Siksikö että parilta tarjouksentekijältä meni bisneksentekomahdollisuus.Itseäni ainakin v.....aa jo tarjouspaikalla käytävä takaisinmyynti isolla rahalla.Jos kerran hyvän auton saa,niin ajakoot itse.Näiden kahden kuskin motiivia en tiedä,mutta jos esim.aikoo lopettaa,niin mikä sen parempi tapa,kun viedä omansa kotiin.Mikään rikos se ei ole,ainoastaan JM-sääntöjen vastaista. Tuolla facebookin puolella tapauksestä kirjoitetaan ikkäänkuin kyseessä on vähintäänkin pyhäinhäväistys. Toivottavasti se nyt ainakin olisi keskustelunavaus vaikkapa sille,että pitäisikö SM-liiga ajaa ilman myyntivelvoitetta.(tämä on hyvä palsta,kun saa ärsyttää anonyyminä)
ja 2 kuskille ikuinen kilpailu kielto
Toivottavasti nää kaks sankaria saa useemman vuoden kilpailukiellon ja sen verran sakkoa ettei autojen varastaminen kannattanu. (=10000e sakkoa per mies)
Varikkokaarteessa kuulutus oli liian kovalla, piti pidellä korvatulppia sunnuntaina. Kisat meni teknisesti viimeisiin vuosiin verrattuna erittäin hyvin. Miks pitää vastalauseet käsitellä kesken kilpailun, kun ajataan pisteistä: ne voisi tehdä tauoilla tai kisan jälkeen, etenkin lauantaina, ei venytetä muutenkin pitkää päivää. Toi sääntö, missä punaisella keskeytetään erä ja keskeytyksen aiheuttanut kilpailija (yleensä kaadettu kisaaja) ei saa osallistua seuraavaan erään on jotenkin outo. Nytkin se joukkue joka aiheutti kaadon ja punaisen lipun sai varoituksen ja sai vielä vaihtaa kuskin uusinta lähtöön. Tää hemmo joka sai lipun pitäisi poistaa uusintalähdöstä ja kaadettu saisi tuoda uuden auton viivalle.
Kuulutus ei kuulunut juuri lainkaan eikä missään. Yleisöalueelta oli kuulutus kokonaan pois ainakin lauantaina. Myyntipisteitä sai etsiä, ei ollut opasteita missään. Turvalippua pidettiin ylhäällä vaikka rata oli vapaa ajaa. Jos tämä olisi tapahtunut joskus, mutta melkein joka lähdön jälkeen sama juttu. Kai epävarmuutta? Onneksi joukkueet tarjosi viihdettä koko rahan edestä, ja oli Timpan tulospalvelu käytössä. Näin pysyi kärryllä missä mennään.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
Kevätkapina JM 8.5.2021 Nivalassa
Classic Liiga 6.6.2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
M:Männät 83mm ja 84mm PK 25.5mm 1mm 1mm 2mm Renkailla
M:Volvo/Golf säädettäviä nokkapyöriä
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit