pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 14:07.22
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut EVK-liiga kilpailulle, joka ajettiin 12.09.2015.
Järjestäjänä toimi JoeUA.
Annettu kommentti
Tarkoitaa juurikin samaa kuin on kirjoitettu, että sunnuntaina joukkue saisi kilpailla niillä autoilla joilla se on jo kilpaillut lauantaina. Jos on kilpaillut viidellä, on ne samat viisi autoa käytössä sunnuntaina. Joko selvis?
"Sekä niillä joukkueen autoilla saisi ajaa myös sunnuntaina joilla on ajettu jo lauantaina." ai mitäkä? Hienot kisat, hyvällä radalla! Yksi oli ylitse muiden!
24 joukkuetta voisi olla todella hyvä. Sekä niillä joukkueen autoilla saisi ajaa myös sunnuntaina joilla on ajettu jo lauantaina.
Sen perusteella mitä kuljettajilta asiasta kuulin, niin suurinta ihmetystä aiheutti se, että liputuslinja ei todellakaan ollut yhtenäinen ja selkeä. Eli toisaalla ei lippua tullut oikein mistään ja toisaalla taas tuli suoraan musta. Musta on mielestäni varsinkin liigassa harkittava tarkkaan. Ja jos kisassa ajetaan n.160 lähtöä ja lippuja tulee n.30kpl yhteensä, sisältäen vilpitkin niin se ei ole paljon. Ainahan määrä ei korvaa laatua, ainakaan aluetuomareissa. Semmoinen vielä tuli mieleen, että voisiko joukkue määrää rajata esim.24:ään ja ajaa lauantaina hieman enemmän lähtöjä/joukkue...?
Eikös puhelimet ole keksitty sitä varten että "tuomareita" tarvitse juoksuttaa Torniin kuultavaksi?
kylläpä sitä sitten kannattaisi kouluttaa itsensä siihen malliin että pääsee tuonne tuomaristoon käsittelemään vastalauseita jos niiden käsittely joka kerta kestää niin helevatun kauan. siinä kun joutuu kuulemaan montaa eri osapuolta ja joskus jopa joudutaan juoksuttamaan aluetuomaria radan perimmäisestä nurkkauksesta antamaan näkemyksensä asiaan. Vastalauseiden käsittelyssä kuitenkin otetaan huomioon jotta kilpailijan oikeusturva täyttyy. Toisinaan on helppoja vastalauseita ja päätös tulee nopeaan kuten esim. tämä MO-lipun käsittely. Hauskaa syksyn jatkoa vaan kaikille terveisin Seppo Kivimäki tuomariston pj EVK-liiga
Jos lippuja kaikenkaikkiaan annettiin usea kymmenen ja kahden kolmen kohdalla oli epäselvyttä, ei kai se tarkoita että koko liputustoiminta oli luokatonta? MO lippujakin tuli useita ja yhden kohdalla oli vähän säätöä, joka kuitenkin meni lopulta oikein. Pronssin mustasta voi olla montaa mieltä, ja oltiinkin, kokeneimpien mielestä sekin meni oikein. Tietenkin pronssin menettädeiden mielestä se meni väärin, sekin on ymmärrettävää. Rissuja voi antaa siitä että lipputuksien kanssa vatvottiin ennen kuin ne lopullisesti määrättiin, se toi sen fiiliksen että homma ei ollut oikein hallussa. Vastalaauseisiin on oikeutettu oikeus, mutta jotain pitäisi käsittelyyn tehdä muutoksia. Käsittelyt kestää liian kauan. Mitä tulee noihin jäävisyskysymyksiin ja oletettuihin oman joukkueen suosimisiin. Ne on oletuksia, vailla mitään näyttöä! Tämäkään kisa ei ratkennut lippuihin, annettuihin tai antamattomiin.
Olen positiivisia lausuntoja antaneiden kanssa pitkälti samaa mieltä enkä ihan pieniin kommelluksiin haluaisi puuttuakaan. Niitähän tulee meille kaikille. Mutta epäilemättä näin arvokkaassa kisassa häiritsi, kun annettiin lippuja ja sitten niitä peruttiin ja tuassiisa annettiin... Eihän edestakainen vatvominen oikein vakuuttavalta vaikuta. Harmittaakin vietävästi pellolaisten kohtalo kun ei kerta kaikkiaan oikein osattu päättää pitäisikö takakannen repsottamisesta hylätä vai ei. Kuten nyt tiedämme, niin hylättiin. Olivatko kyseisen lähdön muut edesottamukset sitten oikeita? Lähtösuoran jälkeisessä kaarteessa hässäköitiin ja yksi auto jäi siihen voimakkaasti savuttamaan. Sitten hieman myöemmin paikalle kiiruhtivat Pellon ja sen oikealla puolella jonkun toisen joukkueen autot, lähes vierekkäin. Kuinka ollakaan, tämä oikeanpuoleinen paukautti paikalla olleen savuttaja kylkeen mutta pääsi jatkamaan matkaa. Oli vähintään siinä ja siinä toteutuiko törmääminen liputettuun esteeseen eli joko esteestä tuossa vaiheessa liputettii. Mutta joka tapauksessa voisi ajatella, että eihän kiivaassakaan kisatilanteessa saisi suinpäin kiiruhtaan vaikkapa läpinäkymättömän savusumun sekaan. Siellä saattaa olla vaikka paikalleen pysähtynyt kanssakilpailija - kuten nyt oli. Ja ei kun siihen. Tästä ei tullut lippua mutta repsottavasta takakannesta kylläkin. Myönnän, että ei aluetuomarin eikä kilpailua viheltävän johtajankaan osa ole ollenkaan aina helppo. Varsinaiset tuomarithan astuvat yleensä kuvaan vasta siinä vaiheessa jos tehdään vastalauseita.
Muuten ei valittamista, mutta liputuslinja etenkin Launtaina ihan pelleilyä. Kuinka paljon liputuspäätöksiin vaikutti aluetuomari, jonka sukulaispoikia oli ajamassa? Ainakin linja oli, että he saivat työntää ilman lippua, mutta jos joku tuli rinnalle sai ohittaja lipun.
Todella toimiva kisaviikonloppu. Tarjousjono menee todella nopeesti väkimäärään nähden. Varikolle ensivuodeksi vessoja lisää, niin edelleen taso nousee.
Kun lukee tätä sinänsä mainiota Ruusut ja risut -osastoa, on pakko päätellä, että valtaosa kirjoittajista ei ilmeisestikään ole henkilökohtaisesti ollut rakentamassa edes pientä kansallista kilpailua puhumattakaan valtavan suuresta kaksipäiväisestä tapahtumasta ja siellä toimimisesta jonkin vastuualueen päällikkönä. Töitä on tehty julmetusti kuukausitolkulla ja puheluita on ainakin johtotaso joutunut puhumaan lukemattomia satoja, ehkä tuhatkin on rikkoutunut. Ja sitten saa lukea valmiille tulevien palautetta jonka perusteella juuri mikään ei ole toiminut. Tietysti asiallinen kritiikki on aina paikallaan, mutta jatkuva ja pelkkä valittaminen ei rakenna mitään. Omasta puolestani lämpimät kiitokset paitsi mammuttitapahtuman järjestäjille, myös jokaiselle joukkueelle ja kilpailijalle sekä muhkeat, reilut onnittelut menestyjille! Yhteistyöllänne tarjoilitte meille katsojille hienon vauhtiurheiluviikonlopun!
Mainiot kisat jälleen kerran, lähes kaikki toimi. Varikko, rata, kärryparkki, toimisto, ostotarjous loistotasolla. Ensi vuodeksi voisi laittaa portilla olevaan risteykseen liikenteenohjaajan. Nyt meni kärryparkista poustuminen aika puuroksi. Alkaa olla niin iso ja "totinen" kisa että kiloailunjohdolta vaaditaan lisää jämäkkyyttä. Lippulinja kyllä hyvä. Tuon yhden kirjoittajan näkemykset ja höpötykset samaa tasoa kuin tekstin ulkoasukin...
Hyvät kisat. Lippulinja toki hieman erikoinen?? Edellinen kommentoija vois laittaa myös jotain välimerkkejä tohon kirjotukseen (on meinaan pikkasen vaikeeta lukea)
Olihan kisat, eipä ole sitten ensimmäisten evk-liigojen jälkeen ollut näin paljon johtajalla pallo hukassa. Kilpailu kovenee vuosi vuodelta, mutta ei taida pysyä järjestäjä kehityksessä mukana? Oheispalvelut hyvät, kuulutus asiantuntemuksineen erittäin hyvä.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit