pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
29.01.2020 20:00.12
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Kinkku JM (26.10.)
Kapina JM (12.10.)
Tullinportin ajo (13.10.)
Luumäki JM (05.10.)
28. Päijät-Hämeen Ajo (28.09.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Asfalttikunkku kilpailulle, joka ajettiin 29.04.2016.
Järjestäjänä toimi VetUA.
Annettu kommentti
Onkohan ostotarjoukset tulossa jokkisnettiin?? Mutta hyvät kisat jälleen ja ensivuonna ehdottomasti uudestaan!!
Hienosti järjestetyt kisat muutamaa pientä yksityiskohtaa lukuunottamatta. Liputuslinja oli aika heittelevä. Välillä kilpailija sai aivan väärän tuomion ja välillä sai ajaa päälle saamatta minkään näköistä tuomioa. Jos toinen pyörähtää eteen ja takana tuleva osuu (koska ei ehdi väistämään) onko tämä mustan lipun arvoinen suoritus? Toisinaan taas toinen ajoi törkeästi päälle tai perään eikä tästä tullut lippua laisinkaan. Vessoja olisi saanut olla varikolla enemmän kuin kaksi. Sisä vessat olivat todella törkyiset. Tästä en kuitenkaan menisi syyttävää sormea näyttämään järjestäjille. Jokainen meistä varmasti osaisi paperit, tölkit jne roskat laittaa roskikseen. Ei vessan lattialle. Ja sama koskee leirintäaluetta. Minkä ihmeen takia roskat täytyy heittää maahan? Eikö jokainen osaisi laittaa roskia säkkiin ja viedä isoon roskikseen? Isoja roskiksia oli kyllä hyvin tarjolla. Järjestäjille turhaa touhua alkaa siivoamaan muiden jälkiä, koska eivät vain viitsi roskia viedä roskikseen. Kokeillaan ensivuonna uudestaan.
Omasta mielestäni kisat sujui hienosti ja ilma suosi tällä kertaa katsojia/kuskeja. Ensi vuonna uudestaan:-)
Kuittaamaton korttimerkintä merkitsee nykysäännöillä sitä että auto on sääntöjenvastainen. Vastalausella jokaisen tuollaisen auton saa pois pelistä. Sääntöä tulisikin muuttaa siten että sen kisan saa ajaa jossa merkintä on tehty, poislukien vakavat turvallisuuspuutteet, ja tällöin auto on esitettävä hylättäväksi. Katsastuksen kusipäisyyttä tämä ei suoranaisesti ole! Säännöissämme on vikaa kyllä. Siitä voidaan olla montaa mieltä että onko tuo penkkipalkki vakava puute, mielestäni ei. Mielenkiinnolla odotamme tulevia kisoja, saako niissä ajaa jos tuo penkkipalkki puuttuu. Jos saa, se ei ole oikeusturvankaan mukaista, puhumattakaan sääntöjenmukaisuudesta.
Tuomari, joka tuomitsi karusellimutkan aluetta vois ....ä toimitsijalisenssinsä, "videotarkistuksessa" näkyi selvästi että sama kilpailija sai kaksi väärää tuomiota! Pääkatsomosta tuominneet tuomarit olivat aivan eri linjoilla, sai oikoa ja ajaa päälle saamatta lipunlippua. Kilpailijat tuovat kisajärjestäjälle "kauppatavaran" joka mahdollistaa kymmenien jopa yli sadantuhannen voitot järjestäjälle kisasta, mutta pahinta on että kilpailijoita ei kohdella läheskään samalla tavalla.
Rahastuksen makua tuo autojen hitsauttaminen tai sitten katsastusmiehillä on noussut jotain keltaista päähän? Miksei voitu tehdä korttimerkintää niinkuin muissa kisoissa? Kuittiakaan ei taidettu antaa hitsauksesta? Varikko alkaa käydä liian ahtaaksi näin suurille kisoille.
Vilpeissä jos oli tarkoituskin ettei nytkähtämisestä/liikkumisesta tuomita jos ei hyödy, oli se hyvä. Jos näin ei ollut niin aika monta nytkähtämistä jäi tuomitsematta. Nykimisellä kyllä on tapana saada muitakin mukaan vilppiin.
Niin mikäs idea tuossa ilmapallojen kieltämisessä oli? Ketä ne haittasi ja millä tavalla?
Kivan tunnelman loivat katsatusmiehet lähdönkeräilyssä poistamalla ja tuhoamalla todella vaarallisia ilmapalloja autoista, todella tärkeää työtä, iso kiitos heille hienosta asenteesta. Olihan kuitenkin vaan vappu.
Mitä niihin poikkipalkkeihin tulee niin sääntökirjahan kieltää niiden poistamisen. joten oma vikaan se on jos niitä jouduttiin nyt hitsaamaan paikoilleen kun ei ole tehty autoa aikaisemmin sääntöjen mukaiseksi. No paljon oli muutenki laittomia autoja mitkä meni katsastuksesta läpi.
Myyntipaikoista ja niiden sekä roskisten vähyydestä pitäisi reklamoida ratayhtiölle. Varikon kioskit olivat järjestäjän hoidossa.
Vuodesta toiseen suomen parhaimpiin lukeutuva kisa. Lähdönkeräilytaulu loistava uudistus. Bunkkerilla ei ollut ainuttakaan roskista. keskialueella ei ollut myyntikojua, eli jos et omistanut ranneketta jouduit kävellä todella pitkän matkan pääkatsomolle myyntikojuille! jos jatkossakin aiotaan katsastuksessa puuttua asioihin mistä ei ole missään aikaisemmin valitettu, olisi suotavaa ilmoittaa siitä etukäteen ettei jokaisen tarvitsisi käydä hitsauspaikalla vaan ne voisi kotonakin laittaa kuntoon.
Hienot kisat ja ilmakin oli ok. Enemmän vessoja olisi saanut olla varikolla bunkkerin loppupäässä, nyt oli vain 2 kpl.
Höpö höpö... A-P ja emppu heittivät loistavaa juttua kuten aina!:D Risuja pitää antaa ainoastaan tuosta katsastuksessa, Mutta muuten ei valittamista ja kelikin oli perjantai aamua lukuunottamatta loistava!:)
Katsastus. Osalla oli laittoa vähemmän, osalla enemmän, mutta jotenkin nipotuksen maku siinä suuhun jäi. Totta että kovavauhtisin kisa, ja pitäähän auton turvallinen olla, mutta sen verran oli poikkipalkin hitsaajia että jännä että niitä ei ole ennen tarvinnut olla. Mukava olsi ollut nähdä autoja jotka nyt jäivät ajamatta. Kuulutus, kolmantena päivänä rupesi jo pelaamaan, ja vaikka siellä tornissa oli monta läpän heittäjää, jotenkin vaan alkaa turtumaan teidän keskeiseen naljailuun. Uutta verta tai uusia juttuja kiitos. Kilpailun johto, jos ajetaan vaikka 2 rengasta radan ulkopuolella edelläajavan kylkeen, sijoitus muuttuu, ja kenties jatkoonmeniätkin, eikö siitä kuuluisi tulla lippu? Kokonaiskuva kisasta silti reilusti plussan puolella, kuten oli lämpötilakin.
Jälleen oli hienot kisat ja tänä vuonna kelikin helli motorsport kansaa. Vähän risuja hinausten kestoista, on toiminut edellisinä vuosina hienosti mutta nyt joutui tosi kauan odottamaan. Muuten oli kyllä taas huippu viikonloppu ja ensi vuonna tulla varmasti uudestaan. Nro 237 😊
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Paratiisin Kurvit
Videoita vuodelta 2019.
MSP JM Talvimestaruus Oulussa 15-16.2.2020
JM-Jääratakisat Lomaparatiisissa Oulaisissa
JM-tutkinto Lapualla 14.2
Kuinka rakennetaan Jokkis-Fiat
JM-tutkinto Kalajoella 1.2.2020
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
O:imutorvet
M:Fiat 850 kolf
M:2- veto dyno
O:Kesärenkaita
M:Vaidetaan
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
Race.fi: Alusta ja jarrut
JM Rokki Harraste FIA Katu Peltoauto Jääpeli Jokkis Race +++
Kardaanikunkku 22.-23.7.2017 Kaanaa DVD/Blu-ray
Uniroyal, Sava renkaat, uudet
UNIROYAL RAINEXPERT
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit