pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
20.04.2021 0:35.07
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Calix JM-SM kilpailulle, joka ajettiin 02.07.2016.
Järjestäjänä toimi Päij-HUA.
Annettu kommentti
...missään nimessä rata ei ole ainut asia josta löytyy kehuttavaa, piti kirjoittaa..
Löydän toki muutakin kehuttavaa, missään nimessä rata, joka mielestäni oli varsin hyvä ajaa ainakin sen kolme lähtöä lauantaina mitä minä ajoin. Hinaukset oli ripeitä, pelastushenkilöstö toimi myös ripeästi ja eritoten hyvää pelisilmää osoittaen sunnuntain pahassa törmäyksessä, ajaen pelastusajoneuvot peittämään tilanteen hoidon yleisöltä suojaten kuljettajan. Liikenteenohjaus oli toimivaa ja ystävällistä niissä oloissa, makkaraa en tällä kertaa syönyt mutta Kivikylää taisi olla ja se on aina hyvää, kuulutus vuorenvarmaa takuutyötä. Jos olet kerran puhunut ao. kuljettajan kanssa niin asia varmaan sitten on kuten sanoit ja minä olen erehtynyt, mutta en siltikään usko kuljettajan yrittäneen tahallaan rikkoa autoaan.
Kritiikki ja kehumisetkin on mielestäni silloin oikeita kun ne pystyy jotenkin perustelemaan. Olen samaa mieltä auton viasta (kytkin yms.) kyseisessä asiassa, ja tämä perustuu keskusteluun kuljettajan kanssa. Ja ainoa asia mitä kehuit oli rata, ja se taas ei kestänyt kun muutaman lähdön....
Varmasti on niin että minuakin fiksumpia löytyy, sanon vain että KATSOMOON NÄKYI autoon sisään että kuski sammutti ja kytki auton päävirtaa. Siksi toisekseen, voin olla väärässäkin ainakin kunnes näen tapahtumat uudelleen nauhalta. Mutta jos vauhtipyörä irtoaa/kytkin hajoaa niin tuleeko auto rytkytellen lähdön maaliin? Väittäisin että ei mutta oikokaa nyt viisaammat. Ohjaajakokouksesta vielä sen verran, että jos kuusi-seitsemän kertaa joukon keskeltä huudetaan että ei kuulu niin ei se silloin kuulu. Sitä paitsi "näinkin fiksu kaveri" on ollut järjestämässä kisoja, ja ilmeisesti iski palaute jollekin henkilökohtaisesti aika kipeään kohtaan. Jännä että noinkin herkkähipiäinen viitsii näitä palstoja lukea kun oikopäätä on löröt lahkeessa?
varikkokatsomosta voisi tosiaan koivut kaataa ja heinät niittää. Huonoa kahvia joka kioskissa. Muuten hyvä tapahtuma ja makaroonilaatikko pirun hyvää ja halpaa.
Lauantaina välierän jälkeen kävin kitisemässä lähtötuomarilta vilppilähdöstäni. Sanottiin että kun tietokone näyttää niin siihen uskotaan ja päätös on pysyy. Sunnuntaina ekassa lähdössä siihen ei enää uskottukaan... jännää.
Katsomosta näkyi hyvin- varsinkin kun yksi koivu oli kaadettu. Myyntipisteet toimivat hyvin, ei tarvinnut jonotella. Joku kehui yleisöruokaa. Olen eri mieltä. 40 vuoteen olen aina syönyt kaiken tarjottavan, mutta nyt sunnuntain kinkkukiusaus jäi maistamiseksi. Ei ollut kokin paras päivä monen muunkin kuin minun mielestäni - jätesäiliössä näkyi paljon syömätöntä ruokaa.
Kyllä minun mielestäni sen ohjaajakokouksen kuuli kaikki ne jotka sen halusivat kuulla... Ja ei siitä jälkimmäisestäkään kaasuvaijeri ollut "hirressä" kyllä vika oli kytkimessä/vauhtipyörässä. Kuljettaja painoi kaasua just niin paljon kuin halusi. Mutta tämänkin ymmärtää vain vielä sinuakin viisaammat! Ps. Jännä muuten että noin fiksu kaveri ei ole tekemässä kisoja?
Kiitos tiedosta, ettei ostotarjoukset näy jos laittaa eri päivinä. Nyt on omakin korjattu. Tv Sinikka
Ohjaajakokouksen toteutusta ei ollut suunniteltu kunnolla, 30 etummaista kuuli mitä sanottiin ja loput 200 sai tyytyä huhupuheisiin. Lähtötuomarilta kysyttiin että lähetäänkö syttyvillä vai sammuvilla valoilla, niin veemäinen vastaus asialliseen kysymykseen oli että "mitä lukee sääntökirjassa?" ja että "tämä ei ole crossia vaan jokkista!" Hyvinkäällä tosiaan lähdettiin JOKKIS-kisassa syttyvällä valolla. Samassa ohjaajakokouksessa sanottiin että peräänajo, työntämiset ja niistä hyötymiset otetaan pois, mutta niin ei todellakaan tehty. Sen lisäksi kilpailunjohdolla oli liipasinsormi herkässä mustan lipun kanssa "epäurheilijamaisesta käytöksestä", toinen kun yritti oikeasti rikkoa laitteensa niin toinenkin sai samasta myöhemmin lipun, vaikka kauas katsomoon näkyi ja asiantuntevat ymmärsi että kuski yritti tulla kaikin keinoin maaliin autolla jossa oli kaasu hirressä, päävirtaa sammuttaen ja taas päälle kytkien. Jotta ei jäisi valituksen maku, niin kehuttava on rataa joka pysyi hyvin kunnossa.
lähtötuomari voi perua antamansa vilpin jonka sitten tuomaristo käsittelee / hyväksyy eikä siitä mitään vastalausetta tehty......kuulikko
Hyvät kisat, mutta pari juttua / Kysymystä -Koska vilppilähdöstä on saanut tehdä vastalauseen? Vai miksi se Su aamun ekan lähdon jo kilpailijoille näytetty vilppi otettiin pois? -Sunnuntain alkuerissä 8 auton lähtöjä ja 6 auton lähtöjä, mikä vika 7 auton lähdöissä? On eriasia ajaa neljän sakkiin 6 kuin 8 auton lähdössä. -Varikkokatsomo aivan heinässä / hormassa (huoltomiehillä oli liian pitkä matka juosta rinteeseen katsomaan, että ehtii myös takaisin varikolle kun kuljetta saapuu ) -Vaikka oli ikävä tilanne ja jouduttiin lähtö keskäyttämään punaisilla lipuilla, sen tiedotus olisi silti hoidettava paremmin. ( Lähdön uusinta / sen uusimatta jättäminen, tauon pituus ym. ym.)
Muokkasin, nyt pitäs molemmat päivät näkyä samassa :) T: emppu
Sinikka Tommilalle kiitokset tarjouksien kirjaamisesta ja niiden nopeasta nettiin toimittamisesta :) Nyt pitäs vaan pikkuisen jonkun muokata nuita, jotta löytyisi jatkossakin tuolta kalenterista eli laittaa la&su tarjoukset samalle sivulle.Muuten tuolta kalenterista ei näköjään löydy jatkossa kun eka päivän tarjoukset? Saman toimenpiteen voisi tehdä noille kassun juhannus JM:n tarjouksille.
Omasta puolestani nostan kyllä hattua niille kahdelle talkoolaiselle, nuorehkoille miehelle ja naiselle, jotka olivat sunnuntaina ohjaamassa liikennettä siinä risteyksessä josta käännytään rata-alueelle tai jatketaan suoraan crossiradan traileriparkkiin. Liikennettä kotiin lähtiessä rutkasti joka suunnasta, edestakaisin ja hommaa ei helpottaneet hiekkatien varteen pysäköidyt asuntoautot ja ajon.yhdistelmät. Kovaan paikkaan olivat menneet talkoisiin mutta hyvin selvisivät mielestäni, pariin kertaan itsekin jouduin edestakaisin siitä kärryn kanssa haitallisesti ajamaan mutta riuskat otteet näillä kahdella sai homman luistamaan niin kuin se ylipäätään oli siinä paikassa mahdollista.
Kyllä 1 ja 2 pisteen aluetuomari oli aivan hakoteillä tuomioita antaessa. Trailereiden haku oli yhtä kaaosta. Muuten kisat meni hyvin ruoka oli maittavaa ja kelikin ihan hyvä ennusteisiin nähden.
Keltaisen lipun alueella varomaton ajo liputukset pitäisi antaa sellainen henkilö joka on itsekin ajanut tällä vuosituhannella ja vielä muullakin kuin viiatilla. Nyt sai lipun 2.pisteeltä jos et jarruttanut ennen 1.pistettä. Kaikilla autoilla siinä ei tarvi jarruttaa. Kaikessa näkyi ettei oltu omalla tontilla ja ei tunneta rataa ja sen ympärillä tapahtuvaa toimintaa kuten tämän tason kisoissa pitäisi olla. Ohjaajakokous oli pohja noteeraus kuuluvuudeltaan, asiasta ei voi kommentoida kun ei kuulunut.
Jos ohjeistetaan useaan kertaan, useammassa kohdassa tiedotteita yhdensuuntaiseen liikenteeseen, sitä pitäisi kaikkien noudattaa. Valitettavasti löytyy tampioita jotka eivät ohjeistuksia noudata ja niistä välitä. Kohtuutonta tästä on järjestäjiä moittia.
Kuka menestyi parhaiten 1400 euron arvoisella JM-autolla? Montako kilpailijaa puhalletutettiin alkometrillä kilpailun aikana?
Kyllä liikenteen ohjaus oli aivan peestä, perjantaina sanottiin että kärrynkin kun vei pois niin on yhden suuntainen liikenne ja sitten kun kärryn lopulta sai hakea niin ei ketään missään ja kaikki meni vain sinne ja tänne. Liputus linja oli kyllä pohja noteeraus. Rata meni kaameaan kuntoon! makkarat oli kyllä hyviä.
Liputuslinja PITI OLLA TIUKKA ja TASAPUOLINEN mutta toisin oli,esim. Kilpailija Nro 1 mitään lippuja ei edes varoitusta tullut törkeistä perään ajoista, monen kisa loppui turhan ajoissa ja perään ajaja sai selkeän hyödyn tilanteista.vois tota liputuslinjaa tiukentaa yleisestikin jatkossa peräänajoista suoraan musta lippu.
Positiivista: Liikenteenohjaus kisan jälkeen, hyvin hoidettu. Kuulutus: Mari oli hyvä lisä, kaikenlisäksi ymmärrettävä, kun oli meijän murteella! Sunnuntain ruoka oli hyvää/hinta- laatu kohillaan. Kioskihinnat/makkara ym. tuskin löytyy valittajaa. Vähän negatiivista: yleisöruokateltassa vain yksi kassajono, jostan kahvi ja ruoka. Linja- tai kaksi lisää olisi vetänyt paremmin.Kilpailupaikka, johon järjestäjä ei voi paljoa vaikuttaa: rata keskellä korpea majoituskapasiteettia ei aivan lähistöllä tuolle väkimäärälle.(tosin melkein kaikki suomen radat on jossain, missä ei valkoperstikka viihdy). Yleisarvosana kisoista hyvä, mitä nyt joku moottorinrikkoja yritti pilata tunnelmaa. Toivottavasti sai hamekankaan!!!!!
Positiivinen palaute: Kiva kisa, mahtavat palkinnot. Hienoa että saatiin uusi mestari. Kuulutus perinteisen mukava. Hienoa että annettiin pari mustaa lippua epäurheilijamaisesta käytöksestä! Negatiivinen palaute: Lauantain kuljettajakokous oli ihan hanurista. Puhetta ei kuulunut. Asioita ei ollut suunniteltu/läpikäyty etukäteen. Lähtötavan näyttökin meni aikalailla harjoitteluksi. Ensimmäisen pitkän tauon alettua mentiin yleisöravintolaan syömään. Paikka oli puolityhjä ja jono lyhyt. Syykin selvisi, laatikkoruoka oli jo loppunut? Ja keitosta näyttivät kaapivan kauhalla viimeisiä liemiä. (Tässä kävi kuitenkin hyvin, syötiin herkullisia muikkuja.)Lauantain kisan jälkeen Park Fermen ryhmittyminen oli hallitsematon kaaos. Ainakin alkupää, loppua ei viitsinyt jäädä kyttäämään. Katsastus- / sun muita miehiä oli kuin pipoa, mutta kukaan ei ohjannut toimintaa. Perisuomalaiseen tyyliin autoja alettiin jättää siihen mihin helpointa oli. Kaikille helpointa olisi ollut jättää autot varikkopaikoille !! Traileriparkissa osa trailereista ajatettiin metsätien varteen. No sitten jo kuulutettiinkin, että osa trailereista oli pitänyt siirtää. Muutenhan kulkuväylät olisivat olleet liian ahtaat (yllätys !!). Ainakin meidän traileri, ja aika monen muunkin traileri oli viety yleisöparkkiin oikein huippupaikkaan. Siellä oli montun reunassa kärryt hienossa rivissä. Ne vain olivat notkossa joka oli pehmeää hiekkkaa. (Varmaan sillä hienolla helikopterilla oli pitänyt pudottaa ne sinne.) Suojavyöhykkeen leveys oli karvan alle kymmenen metriä. Siellä sitten kohtalontovereiden kanssa työnneltiin/hiissattiin kärryjä pois. Itsellä ei vielä ollut edes leikkikavereita kun eka kerran jämähdin sinne kiinni. Ja kytkinhän siinä meni, että Kiitos vain Päijät-Hämeen Ua. Valittakoon muut liputuslinjasta.
Positiivinen palaute: Kiva kisa, mahtavat palkinnot. Hienoa että saatiin uusi mestari. Kuulutus perinteisen mukava. Hienoa että annettiin pari mustaa lippua epäurheilijamaisesta käytöksestä! Negatiivinen palaute: Lauantain kuljettajakokous oli ihan hanurista. Puhetta ei kuulunut. Asioita ei ollut suunniteltu/läpikäyty etukäteen. Lähtötavan näyttökin meni aikalailla harjoitteluksi. Ensimmäisen pitkän tauon alettua mentiin yleisöravintolaan syömään. Paikka oli puolityhjä ja jono lyhyt. Syykin selvisi, laatikkoruoka oli jo loppunut? Ja keitosta näyttivät kaapivan kauhalla viimeisiä liemiä. (Tässä kävi kuitenkin hyvin, syötiin herkullisia muikkuja.)Lauantain kisan jälkeen Park Fermen ryhmittyminen oli hallitsematon kaaos. Ainakin alkupää, loppua ei viitsinyt jäädä kyttäämään. Katsastus- / sun muita miehiä oli kuin pipoa, mutta kukaan ei ohjannut toimintaa. Perisuomalaiseen tyyliin autoja alettiin jättää siihen mihin helpointa oli. Kaikille helpointa olisi ollut jättää autot varikkopaikoille !! Traileriparkissa osa trailereista ajatettiin metsätien varteen. No sitten jo kuulutettiinkin, että osa trailereista oli pitänyt siirtää. Muutenhan kulkuväylät olisivat olleet liian ahtaat (yllätys !!). Ainakin meidän traileri, ja aika monen muunkin traileri oli viety yleisöparkkiin oikein huippupaikkaan. Siellä oli montun reunassa kärryt hienossa rivissä. Ne vain olivat notkossa joka oli pehmeää hiekkkaa. (Varmaan sillä hienolla helikopterilla oli pitänyt pudottaa ne sinne.) Suojavyöhykkeen leveys oli karvan alle kymmenen metriä. Siellä sitten kohtalontovereiden kanssa työnneltiin/hiissattiin kärryjä pois. Itsellä ei vielä ollut edes leikkikavereita kun eka kerran jämähdin sinne kiinni. Ja kytkinhän siinä meni, että Kiitos vain Päijät-Hämeen Ua. Valittakoon muut liputuslinjasta.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
Kevätkapina JM 8.5.2021 Nivalassa
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
M:Männät 83mm ja 84mm PK 25.5mm 1mm 1mm 2mm Renkailla
M:Volvo/Golf säädettäviä nokkapyöriä
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit