pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 14:25.54
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Poikkinaintiajot kilpailulle, joka ajettiin 14.07.2016.
Järjestäjänä toimi PeMK.
Annettu kommentti
Edelliseen kommentiin viitaten: No sittenhän hyväveliverkosto on toiminut jälleen kerran kuten pitääkin, piiri pieni pyörii.
ei se mikään aiheeton huhu ole, sen mahdollisen hylkäämisesityksen torpedoi johto, siksi se ei ikinä tullut tuomaristolle
hinaukessa hyvää haettiin MUTTA piirimaa se pukkaa...
Koskaan ei päästä siihen että autot olisivat prikulleen sääntöjenmukaisia. Tärkeintä mielestäni on turvallisuusasiat. Lisäpainojen sijoitteluun toivoisi puututtavan, sääntöä ja sen tarkkailua täsmentäen. Jälkiviisaana paloseinä- ja moottorinsiirtosääntö olisi tullut kirjoittaa siten että moottorin ykkössylinterin paikka olisi ollut määräävä. Niin että ykkössylinteri ei saa olla etuakselin keskilinjan takana. Tämä olisi rajoittanut akselien siirtoa, ja myötävaikuttanut myös siihen että uudemmista koreista/autoista olisi voinut myös rakentaa autoja. Uudemmissa paloseinä on pääsääntöisesti moottoritilaan päin kaarevia, ja vanhemmissa ei näin ole, ja antaa täten mahdollisuuden siirtää tekniikka ja painopistettä enemmän taakse. Etuvetoiset myös kärsivät tarkennetusta paloseinäsäännöstä verraten kardaaneihinkin. Auton leveydellä ole mitään väliä, kunhan se mahtuu lähtöruutuun. Mitä leveämpi, sen turvallisempi. Kaipaisin myös tiedottamisen kohennusta. Tämän kilpailun ohessa leviää aiheeton huhu että olisi esitetty autoja hylättäväksi a-finaalista. Hylkäämisesitystä tästä ei ole tuomaristolle tehty. Olisiko ollut aihetta, sen on taas toinen juttu, viittaan tuolla aikaisemmin kirjoittamaani.
Mukavan rentoo kisailua. Tullaan uudestaan.
Hyvät kisat kaikin puolin. Torstaina aamulla jonottaminen älytöntä hommaa ku ei voi muka sitä varikkoa aukasta. Sitten varikolle tulosta, miksi järjestäjän pitää saaha määrätä mihin kukanenkin menee? Monilla on ne ns. vakiopaikat ja kaverit tulee eri aikaan, joille varataan vierestä paikka. Nyt homma ois menny silleen, että kaverit ois ollu toinen siellä ja toinen tuolla. Antaa kilpailijoiden ite valita paikkansa tulojärjestyksessä, niin se toimii parhaiten. Nytkään ollu mitään ongelmia vaikka porukkaa oli paljon.
Hyvät kisat kaikinpuolin. Negatiivista palautetta en oikein löydä muusta kuin EVK ajokaaviosta. Miksi piti olla niin tiukka kaavio vaikka koko pitkä päivä aikaa ajaa? Ei kai sieltä nyt niin kiire kenelläkään torstai iltana ole kaljaa juomaan....Ja kun joku kirjoitti että meneekö kilpailu liian rajuksi. Ei omasta mielestä mene, vaikka kaatoja oli 22 niin vain yksi rajumpi kaato jäi itsellä mieleen. Ja varoituksista, tottakai sitä jatkopaikalla olevaa vähän tuupitaan, käsittääkseni aivan normaalia kunhan ei mustan arvoisesti ajele konttiin.
Hyvät kisat niinkuin pellossa aina. Torstai-aamun kaaos oli kyllä järkyttävää, tähän on pakko tulla muutos. Vaikka sanottiin että varikkopaikkoja ei varailla, silti siimoja oli vedetty ristiin rastiin varikolla ja sitten kun varikko alkoi täyttyä, oli monin paikoin hyvinkin paljon tiivistämisen varaa kun oltiin varailtu ihan liian suuri pala tarpeisiin nähden. Hitsauspalvelupaikka näytti toimivan hyvin, mutta silti eräs nimimies suoritti tulitöitä omalla varikkopaikalla vaikka se jyrkästi kiellettiin kuulutuksella. Pikkutytöt ja pojat ovat tulleet todella röyhkeiksi pullojenkeräyksen kanssa kun viedään puolillaan olevia limsapulloja tuoleilta ja nurmikolta vaikka istuu vieressä.
Katsastus kysymyksiä? ja vastauksia Kuinka leveä fiat saa olla? ihan miten vaan... Missä lisäpainonpaikka? ihan missä vaan... Minkälaiset lasit/muovit ikkunoina? ihan mitä vaan... Missä scoopinpaikka? ihan missä vaan... Minkä kokoiset lisäilma-aukot ja montako? ihan miten haluaa... Mikälaiset pyöränpultit kuplanrummussa? ihan sama... Minkälaiset napasuojat kuplannavoissa? ihan miten vaan... Minkä kokoinen moottori/painoluokka? ihan miten haluat... Paljonko koria saa keventää? ihan miten vaan...
Onko jo liian rajua kilpailua? Pellon saldo,22 kaatoa,varoituksia 102, mustia 16 ja lukematon määrä keskeytyksiä kolarien johdosta, yleisessä 53 varoitusta eli joka viides kuski on valmis törmäämään kilpakumppaniinsa. Vertailuna esin SM calix kaatoja 10 ja varoituksia 25, kuskaja lähes samamäärä. Ja finaalikuvia kun katsoo niin fiatit pomppii riskirajoilla ( vain 1 rengas maassa) lähtösuoranpäässä.
Mukavat kisat. Rata kesti hyvin. Kuuluttaja kaksio oli mukavaa kuunneltavaa. Ainoo miinus ne aamuiset jonotukset kisapaikalle. Ensi vuonna portti vain radan lähelle ja varikko auki jo klo 7.00 niin ei tule varmaan niin paljon jonoa.
Mahtava kisatapahtuma. Joitakin juttuja jäi vähän harmittamaan; lajinhan pitäisi olla JOKAMIESLUOKKA,mutta joillakin autoilla kävästiin viivalla ilman ajotarkoitusta tai himmailtiin radalla, että saadaan tehdä lappuja. Ja valitettavaa, kun kaikilla ei ole mahdollisuutta sijoitaa kymppitonneja autoihin(rahamiehet voisivat perustaa itelleen oman luokan).Ja näin jokkis-untuvikkona en ymmärrä miksi kilpuri PITTÄÄ vasiten hajottaa jos kaikki ei mene ihan putkeen. Ja sitäkään en ihan ymmärtänyt, että kun tyttö ei saa autoa sattumaan viivalle(pupu-pensaa tankissa??)miksei autoa poistettu ja kisa olisi päässyt jatkumaan. noh jotain jäi vähän harmitttamaan, mutta KIITOS PELLON PORUKALLE,SAPUSKAA OLI JA KOHTUU HINTASTA JA TODELLA MAHTAVAA JA YSTÄVÄLLISTÄ PORUKKAA MYYNTIPUOLELLA!!!Kuulutukset oli kivvaa kuunneltavvaa myös ration kautta
AKK:n sääntökirja ei koske muutamia finaaliautoja, eikä myöskään niiden kuljettajia ja huoltoporukkaa. Missä olivat alkometrillä suoritettavat puhallustestit?
pellosta nyt sitten niin kotiuduttu ja sitten tiedä kuuluuko tämä asia edes tälle palstalle, mutta kun onkos siinä mitään perää että yleisen A-finaalissa olisi ollut muutama sääntöjen vastainen auto sääntökirjan kohdan 10.2.2 osalta ja että asiaan ei kovastikaan ole otettu kantaa vaikka autot on esitetty hylättäväksi?? "Takamoottorisessa autossa lisäpainon paikka on ohjaamossa. Ohjaamossa lisäpainojen paikka on auton kuljettajan viereisen alkuperäisen matkustajapaikan kohdalla"
Tosi hyvin sujui kisat, rata kesti hyvin. Kuuluttajat mun mielestä oli erittäin mukavat kuunnella. Ainoa pitkä miinus oli portti siellä junaradan luona, mitä järkeä on siellä pitää portti kiinni, autoja oli tienpäälle asti pitkä rivi, välillä kahdessa rivissä, eikö olisi riittänyt yksi portti kilpailualueen luona?? Parempi olisi jos portit olisi auenneet jo 7.00, olisi ehkä jonoja ollut silloin vähempi.Hyvät kisat muuten, ensi vuonna sitten uudestaan!!
Hyvät kisat. Kuuluttajat hyviä. Palkinnot hyvät. Sateelle ei voi mitään. Miinuksia : Miksi pitää portti tai lippusiima olla jo tulotiellä junaradan jälkeen?? Aamulla kun lippusiima vedetty kulkutien yli niin valtatiellä 200m matkailuauto jono kääntymässä kisapaikalle.Aihettuttaa vaaratilanteita kun rekkoja menee valtatiellä ja autot pientareella kääntymääsä kisa-alueelle. Portit kannattaisi aukaista jo aikaisemmin niin ei kertyisi niin paljon jonoja.Nyt piti ensiksi jonottaa tien alussa lippusiiman takana ja toisen kerran jonossa kisa-alueen portilla. Ei hyvä.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit