pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
19.04.2021 0:46.25
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Pikkusuon Töyssyt (18.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Kardaanikunkku kilpailulle, joka ajettiin 23.07.2016.
Järjestäjänä toimi LemUA.
Annettu kommentti
No nii...tässäpä meitin palautetta...kisat oli tosi hyvät, kuuluttajat oli hyviä...varikko-olosuhteet rakennusvaiheessa joten sekin ookoo...varikolle tultaessa ois ollu kyllä hyvä ku ois niit järkkäreit ollu nii et ois jonkimoine roti säilyny...Iso kiitos järjestäjille olitte taas kerran nähneet suuren vaivan kisojen onnistumisen eteen, rata oli kyl huonos kunnos mut sekin asia varmasti jo ens vuonna kunnossa....ja hei, te jotka valitatte niistä vessojen kunnosta ( epäsiistejä), ei ne järjestäjät niitä sotke vaan ne käyttäjät...jospa jokane huussin käyttäjä olis siististi liikkeellä ni vessat pysyiski kunnossa...paperin loppumisesta voi mielestäni myös käyttäjät ilmottaa vaikka järkkärille jotka ilmottaa siittä ns. vessavastaaville...mix helvetis pitää ain odottaa et kaikki toimii moitteettomasti...oman suunsakki voi avata...ja se meitin suurin miinus tulee myöskin yleisölle...jos järkkärit neuvoo/sanoo mis EI saa seistä (katsomon edessä) kun katsomon alarivillä istuvat ei heidän lävitteen näe...ja ku järkkäri häipyy ni nää perkeleen jääräpäät tulee siihe eteen taas tapittaan, kunhan itellä o hyvä ni mitä välii muilla paikkansa maksaneil o välii...Katsomon reunalla (varikon puoleises päädyssä) oli tilaa vaikka kuin ja paljon niille jotka ei katsomoon mahtuneet...monta vuotta kunkussa käyneenä oomme pudotusajon kannalla...mielenkiintoa koko kaksi päivää !!! Nyt tsemppiä järjestäjille ens vuotta ajatellen !!! Tulemme taas kesän mielenkiintoisempaan ja mukavimpaan kisaan ilomielellä !!! Ja josko ne ns. kukkahattutädit jättäis ens vuanna sen kiristävän hattuns kotiin ja lähtis vähä löysemmi miälin kisapaikalle !!!!!
ostotarjouksiin ja ilmoittautumisiin tosi isoot plussat ne ainakin hoitui kunnialla kuten aina =) kiitos siitä osaavalle/osaaville "tytöille" kuuluttajat alansa huippuja
Itse olin tapahtumassa perjantaina iltapäivästä sunnuntaihin kisojen loppuun. Ymmärsin heti että kilpailualue radan ympärillä on työnalla ja siksi keskeneräistä työtä en arvostele sen enempää kuin että mielestäni suunta on oikea. Katsojan silmään miinuksina osui lähinnä se että radan kunto ei kestänyt. Toki työnalla varmasti sekin. Kisapaikalla majoittuminen taas on hyvää plussaa mitä ei monessakaan kilpailussa voi toteuttaa. Itsekin joskus kisoja puuhanneena ja paljon seuranneena yksittäinen ISO plussa oli pelastushenkilöstön toiminta. Vaikka auto vain "ajautui" penkkaan niin paikan päälle mentiin useamman henkilön voimin, juoksu askelin, katsomaan onko kuski kunnossa. Ainakin itselle jäi hyvä mieli viikonlopusta ja aion olla ensi kesänä paikalla uudestaankin. Kuten joku jo aiemmin kommentoi niin Kunkku kuuluu Kaanaaseen!
Pelkästään youtubesta katsomalla niin oli kyllä melkoisessa kunnossa soraosuudet ja ne renkaat radanreunassa... Melko häijyä teki katsoa, kun esim nro 318 pysäytti autonsa niihin.
Onko kuuluttajan tehtävä saada ihmiset viihtymään ja nauttimaan urheilujuhlasta kaikessa rauhassa vai laskea tämän tästä minuutteja, koska pääse kotimatkalle Mikkeliin? Tapahtumassa tilaisuuden järjestäjän pää-äänenä todella erikoinen tapa.
nytpä jos sitten jätetään se haukkuminen sikseen. Männistö on asiassa täysin asian ytimessä ja olen hänen kanssaan samalla linjalla. Pyydän vilpittömästi anteeksi että edelliseen kirjoitukseeni pääsi muutamaankin otteeseen ruma sana. ja nimelläni voin minäkin tänne vilpittömästi kirjoittaa. - Ari Pohjaniemi
Tarjoukset aina kiinnostais, kelle meni mikäkin kun en ollut paikan päällä kuuntelemassa.
Asiallinen ja perusteltu palaute on paikallaan (niin positiivinen kuin negatiivinenkin). Nykyisellä kommentointityylillä Risut ja Ruusut osio on kuitenkin kaukana siitä mitä alunperin on ajateltu. Kuten tuossa aikaisemmin on todettu, kilpailuja tehdään pitkälti talkoovoimin ja esitetyistä kommenteista osa ei ainakaan ole edesauttamassa talkoohengen lisääntymistä. Nuo katkeroituneet kommentoijat voisivat joskus tulla näyttämään miten asiat pitäisi hoitaa, jotta järjestäjät voisivat ottaa opiksi näiltä "kaikki tietäviltä" osaajilta. Itse kilpailussa oli paljon hyvää ja myös parannettavaa, nuo asiat ovat pääosiltaan tulleet esille noissa asiallisilla kommenteissa. Syytä lauantain ennätykselliseen yleisömäärään voi vain arvailla. Tässä yksi kommentti katsojalta: "Tulin jo lauantaina koska kyseessä on pudotusajo, mikä on katsojan kannalta huomattavasti mielenkiintoisempaa ja selkeämpää kuin aika-ajo, muuten olisin tullut vasta sunnuntaina". Mielestäni tämän osion painoarvo olisi kaikessa suhteessa huomattavasti suurempi jos kommentointi olisi mahdollista vain rekisteröityneenä ja oikealla nimellä. Nurkantakanhuutelijoille parempi palsta olisi todennäköisesti esim. joku suomi2..... Kiitos ja anteeksi Antti-Pekka Männistö
Kunkku kuuluu Kaanaaseen ja kaanaa kunkkuun ja sillä selvä. Nyt alkaa jo siinä määrin vituttamaan tämä ihmisten ainainen kitinä ettei mitään järkeä. Kilpailuorganisaatiot toimii pitkälti vapaaehtoisvoimin ja sitä tehdään rakkaudesta auto-urheiluun.. On se nyt jo vittu jos ei muuta osata palkaksi antaa kun silkkaa paskaa.. Yrittäkää nyt edes antaa sitten rakentavasti sitä paskaa niskaan jos ei mitään ole mitä kiitellä. Se on vaan fakta että ilman näitä järjestäjiä ja vapaaehtoisia ei kisoja olisi yhden ainutta.. eikä liiemmin koko lajia!
Rata todella röykkyinen sora osuuksilla ja varsinkin lähtösuoralle tullessa liputuslinja joksenkin horjuva välillä mustaa lippua jos pilaa toisen ajosuorituksen ja välillä sai painaa niin että kyljet mutkalla eikä mitään lippua vaikka pilaisikin toisen ajon, alkaa tuntua jo jokkis muuttuvan romurallin suuntaan. Muuten mukava kisa viikonloppu ja kova meno iltajameissa varmasti ensi vuonna uudestaan ihan sama ajetaanko aika tai pudotus ajona.
Mä en ymmärrä porua Viitikon siirrosta viimeiseen lähtöön...Tätähän on ennenkin tehty...Kyläkisoissakin on siirretty kilpailija viimeiseen lähtöön jos auto on hajonnut edellisessä luokassa ja asiaa on ymmärretty käydä Timolta kysymässä...Ja eipä se tilannetta olisi muuttanut suuntaan tai toiseen koska olisi Viitikko päässyt silti keräilyyn ajamaan...
tulospalvelu ja kuulutus loistavia! Rata oli kyllä todella huonossa kunnossa koko kisan ajan... eikä voi mielestäni pelkästään sateisella kesällä selittää. Varikko oli sekava ja ahdas. Olisi varmaan saanut paremman jos olisi ollut jonkinlaista ohjausta pe iltana mihinkä kukakin menee. Lippulinja ihan ok... ainoastaan a finaalin lopun tilanne Lehdon ja Laapotin välillä jäi hieman mietityttämään... Olis voinut Lehdolle musta sävyistä tarjota! Ja kyllä Viitikon sijoittaminen jokaisessa vaiheessa erän viimeiseen lähtöön huoltoajan maksimoimiseksi oli vähintäänkin kyseenalaista!
Pakko on hieman puuttua joidenkin kommenteihin.. Mielestäni jokamiesluokkaan kuuluu kunnon rypistys ja kontaktit! Jos ei miellytä niin menkää ajamaan rokkirallia jossa on kosketuskielto, ja ehdoton sellainen. Radan kunto johtui todennäköisesti ja pääosin sateisesta kesästä joka on pehmittänyt myös paljon sorateitä.. saatika sitten tuollaista rataa. Rata alue on tällähetkellä rakennustyömaa! Koittakaa nyt hyvät ihmiset se muistaa. Varikot työnalla! katsomot työnalla! ja moni muukin asia työnalla.. ja tästä ainakin sunnuntaina kerrottiin useaan otteeseen mitä suunitelmia radan varalle on. Silloin ei mielestäni kenenkään tarvitse täällä huudella että "katsomot perseestä ja varikko sekava"
Risuja: Katsomo alue surkea, rata surkea, lauantai aamuna kun kisat alko niin grillit oli kylmänä ainakin katsomon luona. Ekaa kertaa olin kardaanikunkussa enkä toista kertaa tule. Vessat ihan kauheita. Ruusuja: Kuuluttajat ihan huiput Kiitos a-p ja tero!!!
Oluen juonti kuuluu kesään, urheiluun ja varsinki moottoriurheiluun. Jääköön ne kotia joita moinen pämppäys haittaa.kisat meni hyvin silta osin mitä muistaa, kiitos ja anteeksi
Kello on kyllä armoton. Armoton siinäkin tilanteessa että joudut liputussääntöä noudattamaan. Aika-ajossa on puolensa ja puolustajansa, mutta ensimmäinen vastalause siitä että on joutunut hidastamaan keltaisilla, palauttaa pudotusajon seuraavana vuonna lopullisesti käyttöön. Lähtöpaikan siirto toivottavasti osaltaan parantaa kanssakilpailijan kunnioitusta. Nyt ajettiin monasti suruttomasti pieneenkin väliin. Tälläisen seurauksena jotkut osuivat tahattomasti kanssakilpailijaan ja heille olisi tästä pitänyt joidenkin mielestä antaa vielä mustaa lippua.
Rata aika alikunnossa!!! Voisi jossain vaiheessa alkaa miettiä uusia katsomo alueita,koska yleisöä on paljon???
Miinuksena mainittakoon radan kunto, vessojen epäsiisteys ja niiden vähyys, lämmin panini oli aivan muuta kuin lämmin ja kyseessä kuitenkin niinkin huoleton raaka aine kuin kana pekoni yhdistelmä. Liputuslinja oli vaihtelevaa. Varikko sekaisin kuin mikä, lauantai aamuna ei paikan paikkaa, eikä kukaan ohjaamassa. Ilmoittautumisessa ei vastassa ainakaan meitä ollut hymyssä suin oleva henkilö. Olisihan mukavampi asioida jos edes hieman oltaisiin iloisemmalla mielellä. Ja mitä aika-ajo vastaan pudotusajoon tulee, niin itse olen pudotusajon kannalla. Nyt nuorten ja naisten luokassa annettiin useammalle mahdollisuus sijoitukseen, sillä aika- ajo systeemilä on ollut vain a ja b finaalit. Tai mahdollisesti voisihan aika-ajo menetelmään lisätä sijoitus erän, muuten kaava on ollut raadollinen osallistujamäärään nähden.
Kardaanikunkku on ehdottomasti (edelleen) kesän ykköstapahtuma jokamiehenluokassa. Kilpailusta erityisen tekevät Kaanaan tunnelma sekä toinen toistaan upeammat kardaanivetoiset autot kera huimien ajosuoritusten. Kilpailun järjestelyissä on kuitenkin viime vuosina ollut havaittavissa pientä lipsumista. Tämän vuoksi onkin kritiikin aika. Risut: 1. Opastus, ei ollut. Ei pelkkä nettiin laitettu ajo-ohje riitä. Kunkku alkoi aiemmin aina kyltiltä "Kardaanikunkku 35km". 2.) WC:t, aivan luokattomassa kunnossa... Paperit loppu. 3. Sitten itse kilpailuun... Liptuslinja. Sitä ei ollut. Jatkopaikalta toisen pois tuupatessa annettiin yleensä mustavalkoista ja pari kertaa samasta rikkeestä mustaa. Mikähän näiden muutaman rikkeestä teki vakavamman, kun piti mustalla tuomita? Lue eli kaikille samasta rikkeestä sama tuomio. Myöskään varomattomaan ajoon keltaisten lippujen vaikutusalueella ei juurikaan puututtu. Kilpailun johdon ja aluetuomareiden olisi hyvä sopia ennen kilpailua linja mitä noudatetaan. 4. Hinausautojen päästäminen radalle lähdön vielä kilpaillessa. Tehty Kunkussa jo vuosia. Nyt oli käydä kylmät, kun maaliinliputtaja "nukahti". Turvallisuus ensin, eikö? 5. Radan kunto. Ruusuja: 1. Liikenteenohjaus, todella mallikasta ja vieläpä hymyssä suin. 2. Katsomopenkereen laajennus, koko viikonlopun näki hienosti eikä tarvinnut kurkkia muiden selän takaa. 3. Kuulutus, Kunkku ei oo mitään ilman AaPeetä. Myös Sulkaposki komppaa hyvin mukana vanhemman mestarin "kiusattavana". 4. Hinaustoiminta on aina ollut erittäin rivakkaa. 5. Pelastustoiminta, henkilökuntaa riittävästi, joka myös tiesi mitä tehdä. Tässä niitä päällimmäisiä ajatuksia. Ai niin... Aika-ajot takaisin... Sehän Kunkusta tekee poikkeavan muihin kilpailuihin. Nyt pudotusajolla sunnuntaille pääsi karmeita "vessoja", jotka olisivat aika-ajoissa varmasti karsiutuneet. Kello on armoton, ja ei tunne tuuria. T. Nimimerkki "vasta neljännesvuosisata Kardaanikunkkua täynnä"
Suuret kiitokset "keltaliivisille", oli oikein iloista, ystävällistä ja asiallista teidän toiminta!
Hyvin piti aikataulu ym. "perusasiat", ruokapuoli oli surkean suppea. Katsomossa oli (lähes) kaikille itsestään selvä asia jo ennen muistutuskuulutusta tupakoinnista katsomossa , mutta "RKR opel " kannustus / faniryhmän eräille jäsenille se ei mennyt jakeluun kuulutuksen jälkeenkään. Samoin oli olueiden juomisen kanssa. Kait sitten siellä kylällä on omat sääntönsä. Selkärangatonta touhua.
nämä ruusut & risut palsta on ihan mielenkiintoinen ja täällä paljon mielenkiintoista luettavaa kisoista =) olettaen että Suomi on vielä vapaa maa eikä siihen kovasti sensuuri iske tavalla tai toisella. mielestäni kaikki risut ja ruusut pitää "niellä" koska onhan niissä aina totta toinen puoli;)
Kardaanikunkku ehdottomasti pudostusajona koska kaikilla on silloin samat olosuhteet jja jo 1. Alkuerissä hyvän ajan saaneet ei tule tahallaan pyörimään eteen
Ruusut: Tulospalvelu, kuulutukset, rata-alueen tulevaisuuden näkymät. Myös pudotusajo toimiva ratkaisu, silti kyllä aika-ajon kannalla... Risut: Radan kunto! Aivan järkyttävää kynnöspeltoa soraosuuksilla ensimmäisestä lähdöstä alkaen. Alueen tämänhetkinen kunto myös aika heikko, mutta tähänhän on parannusta tulossa.
Risuja: 1. Opasteet puuttuivat ( itse toki osaan radalle monestakin suunnasta, mutta moni muu ei välttämättä osaa ) 2. Mitä ihmettä ne V1600 autokrossi autot siellä päivää olivat pidentämässä, Jokkiskisat venyvät ilman näitäkin! ( tosin nyt oltiin tunti aikataulua edellä sunnuntaina mutta paljonko olisi oltu ilman näitä näytöksiä? ) 3. Rata meni kyllä kolmospisteen ja viimosen kaarteen osalta todella säädyttömään kuntoon. Oli kuitenkin hienoa että rataa yritettiin korjata parhaan mukaan ( liekö sateinen kesä syynä pehmeyteen ) Ruusuja: 1. Hienoa nähdä kuinka rutkasti Kaanaan rataan on panostettu ja tullaan panostamaan. Lähtöpaikan siirto varmasti erittäin oiva ratkaisu! 2. Loistavat kuuluttajat 3. Kilpailun kulku jouhevaa, hinurit ripeitä ( tästä kertoo sunnuntain tunti aikataulua edellä ) 4. Hyvää syötävää, Chilimakkara mahdottoman hyvää. 5. Median edustajana helppo kehua että kuvauspaikat sai melkoisen vapaasti valita ja hyvä niin. 6. Kovatasoinen kalusto ja kilpailu.. kuten aina!
Olosuhteisiin nähden koska oltiin rakennustyömaalla niin homma toimi mallikkaasti.Tulostaulu systeemi julman hyvä kaikin puolin hyvät kisat jälleen.Hyvä Hyvä :) Itse aikaajon kannalla.
Romurallia, kiilaamista heti lähtösuoralla yms. Se ei lippu paljoakaan auta jos on jo pilattu kanssakilpailijan suoritus. Mustan kun antavat, ollaan heti itkemässä tornissa. Järjestelyt minusta pelasi ihan riittävän hyvin, hinaukset loistavasti vaikka niitä oli tosi paljon.
Kun kukaan ei pelkkiä ruusuja ikinä anna niin meidän autokunta ainakin kehuu tuloslaskentaa ja tekstiviestipalvelua. Kaikki toimii niin kuin pitää, tulostaulu erinomainen. Erittäin iso apu ainakin meille, kiitos!
Nykyään mahdollista ajaa myöhäisemmässä alkuerässä mikäli auto rikkoontunut aiemmin. Tämä onnistuu pienemmissäkin kisoissa kunhan vain käy asiasta sopimassa kilpailunjohdon kanssa. Ei sitä ilman perusteita ajeta missä lähdössä haluaa. Kyse ilmeisesti tästä Viitikon tapauksesta kun ajoi vasta viimeisessä alkuerässä.
aika ajo kuuluu kardaanikunkkuun. nyt kädettömät ajoivat surutta päälle ja yritti hyötyä sillä. romuralli on eri laji. rata on saatava kestämään tai osanottajamäärä tulee vähenemään. rahalla saa ja mopolla pääsee,nykyään saa valita koska ajaa näköjään
Ruusut: -Hieno keli -Varikolla tilaa vaikkakin hieman sekava -Kuuluttajat hyvät -Aamupala Risut: -Opasteet puuttui -Rata huonossa kunnossa -Vain makkaraa ja paninia ja välillä vähän aikaa pyttäriä. Osa porukasta paikalla pari päivää joten olisi kiva syödä muutakin. Lisäksi syömiset loppui kesken jo hyvissä ajoin. -Vessat kauheassa kunnossa -sekavat jonot tarjouspaikalla -Ei tarvita väliin mitään lisäluokkia ajamaan koska muutenkin päivät pitkiä. Jatkossa hieman lisää ruoka mahdollisuuksia kuten ennenkin. Muutama vessa sekä suihku lisää. Rata kuntoon.
Rata oli jo perjantaina ihan hirvee vaikka ensimmäisten joukossa sinne meni ajamaan. Sille on pakko jotain tehä, aika paljon romua tuli pelkästään radan kunnon takia. Varikko mennyt parempaan suuntaan. Radalla ei olis montaa sataa metriä mikä pitäs laittaa uusiksi,luulis sen nyt onnistuvan
Olen ollut Kunkussa mukana reilut viisitoista kertaa ja harmikseni täytyy myöntää, että järjestelyjen puolesta tämä Kunkku oli pohjanoteeraus. Esimerkiksi radalle ei ollut minkäänlaisia opasteita, no itse kyllä tunsin reitin, mutta uskon, että joku on saattanut tulla radalle ensimmäistä kertaa ja olisi kaivannut pientä opastusta. Katsastus oli melkoista sekametelisoppaa, minkäänlaista yhtenäistä linjaa ei ollut katsastusmiesten kesken, vaan autoja hylättiin mutu-tuntumalta. Meidänkin porukassa yhteen autoon määrättiin muuttamaan takatulipelti alumiinisesta peltiseksi, mikä on sääntöjen mukaan ihan oikea korjausmääräys, mutta toinen auto kelpasi alumiinisella pellillä. Vessat olivat siivottomassa kunnossa, liekkö niitä kukaan vaivautunut edes tarkastamaan missä kunnossa ne oli? Rataa ei huollettu muitten vuosien tapaan, olisihan tuon keräilyalueen voinut edes harjata sunnuntaille. Tässä oli päällimmäiset ajatukset negatiivisista asioista ja en kirjoittanut näitä pahoittaakseni kenenkään mieltä, enkä sillä, että itse osaisin hoitaa näitä asioita jotenkin paremmin, vaan siksi, että Kunkku on mielestäni yksi suomen hienoimpia autourheilutapahtumia ja olisi sääli, jos kisojen taso laskee sellaselle perus kyläkisa tasolle. No, ettei menisi ihan moittimiseksi koko juttu, niin traileriparkki ja autojen purku paikat olivat hyvät ja väljät. Järjetysmiehet olivat ystävällisiä ja iloisella mielellä mukana. Isoin kiitos kuitenkin kuulunee Toijalan Päiville, joka auttoi aina monessa pulmassa ja kysymyksessä kun näitä ilmeni ja kyllä, olemme Päivi kanssasi täysin samaa mieltä, että me muutkin voimme lukea ja opiskella sääntökirjaa.. :-) Ei muuta, kuin ensivuodeksi entistä ehompi Kunkku ja mukana ollaan...
Ruusuja: Kisan taso oli hyvä. Männistö & Sulkakoski on hyvä kuuluttajakaksikko -> jatkoon! Kaanaan alue oli muutenkin parantunut huomattavasti, ja ilmeisesti kehitys vain jatkuu, hyvä! Risuja: Ruokapuoli - olisihan tarjolla voinut olla jotain muutakin kuin erilaisia makkaroita, pyttäriä ja paniinia. Pelkän sunnuntailipun hinta oli melko suolainen, mutta ei siitä sen enempää.
Aika-ajo kuuluu kunkkuun, ehdottomasti parempi. Kyllä siellä silloin on finaalissa nopeimmat, ainakin nuoret ja naiset.
Pudotusajo ehdottamasti parempi kuin aika-ajo.Rata oli tolkuttoman huonossa kunnossa koko Viikonlopun.Varikko oli ahdas,mutta eiköhän se asia korjaannu ensivuodeksi.Toivottavasti myös radalle tehdään jotain. Hyvät kisat muuten.
kateelliset taas mussuttaa...kyllä muissakin kisoissa on saanut vaihdettua lähtöpaikkaa jos auto esim rikkoontunut toisessa luokassa...laitettu viimeisiin lähtöihin...eikä tarvii olla edes "nimi"mies. ei se ole kun käydä kysymässä että onnistuuko... Hyvät kisat! onnittelut kuninkaallisille ja pudotusajo parempi kuin aika-ajo. Miinusta vähän sekavasta varikosta.
juu,ja sama sääntöhän pelaa varmasti kaikille,on vain yksi mutta,kyseinen kilpailu pitää vaan ensin voittaa,se,,
joo,viitikon janne tuli vähän "jälkijunas" paikalle siks viimisessä lähdössä mukana,,
MikSi Viitikko ajoi alkuerän viimisessä lähössä?Samat säännöt(kö) kaikille! T:Tietämätön
Viikko on mahdollisuus palautteeseen.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
Kevätkapina JM 8.5.2021 Nivalassa
Classic Liiga 6.6.2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
M:Männät 83mm ja 84mm PK 25.5mm 1mm 1mm 2mm Renkailla
M:Volvo/Golf säädettäviä nokkapyöriä
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit