pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
22.04.2021 17:42.56
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut JM-SM Liiga kilpailulle, joka ajettiin 27.08.2016.
Järjestäjänä toimi NoorUA/MK.
Annettu kommentti
Ottamatta kantaa allekirjoitettuihin sauhtutteluihin, suosittaisin tutustumaan oheisen linkin takana löytyviin lakeihin ja ohjeisiin. http://www.valvira.fi/-/tupakkalaki-ulkoalueilla-jarjestettavissa-yleisotilaisuuksis-1 T: emppu
Vieressä kaljoittelu ei vaaranna kenenkään muun terveyttä mutta tupakointi vaarantaa, joten kyllä siitä on paljonkin aihetta valittaa. Eikä se umpijurrissa heiluminenkaan etenkään kersojen edessä mitään mieltä ylentävää katottavaa ole. Aikuiset ihmiset horjuu räkä poskella, housut paskassa ja haisee ku lieteallas. Ei tässä nyt itekkään mitään pyhimyksiä olla mutta kyllä sitä on paree terveydestään ja lapsistaan sen verran huolehtia ettei jokainen vastaantuleva resupetteri pääse vaikutusta tekemään.
Vieressä kaljoittelu ei vaaranna kenenkään muun terveyttä mutta tupakointi vaarantaa, joten kyllä siitä on paljonkin aihetta valittaa. Eikä se umpijurrissa heiluminenkaan etenkään kersojen edessä mitään mieltä ylentävää katottavaa ole. Aikuiset ihmiset horjuu räkä poskella, housut paskassa ja haisee ku lieteallas. Ei tässä nyt itekkään mitään pyhimyksiä olla mutta kyllä sitä on paree terveydestään ja lapsistaan sen verran huolehtia ettei jokainen vastaantuleva resupetteri pääse vaikutusta tekemään.
No tuohan tupakanpolttohan on maailman ainoa ja vakava ongelma ja nämä valittajat siitä he varmaan elävät niin että eivät milläänlailla aiheuta mitään ongelmaa ja noudattavat kaikkia sääntöjä rikkomatta(ilmeisesti heidänkin autonsa käy tyhjäkäyntiä jouten joskus enemmän kuin sen kaks minuuttia mitä laki sallii ja pakokaasut menevät jonkun ohikulkian tai takana seisovan hengitykseen). Minun mielestäni nuo kaljottelijat kisoissa ottavat enemmäm päähän kun saa varoa etteivät töni lapsia nurin ja orveltävät siinä meillä oikein esimerkki autourheilijat mutta kyllähän tuo tupakanpoltto on vaan harmillista mutta kyllä kaljottelu on ihan ok myös lapsien silmissä. Muuten iten en tupakoi enkä tietenkään kannusta asiaa mutta joku uskoo jumalaan ja joku poltta ja joku ottaa kaljaa mutta luulempa että ei ole kellään varaa valittaa toisen paheista.
Siis kuuluttajat olivat jälleen erinomaiset. Muutenkin koko homma hoitui viikonloppuna hienosti, ainakin puitteiden osalta! Tuulelle ym sääilmiöille järjestäjä nyt ei voi mitään, ja siitäkim selvittiin hiekkaisin korvakäytävin. Kuulutus ei kyllä varikon katsomopenkalle kuulunut juurikaan. Ja kertakaikkiaan se tupakinpoltto on oksettavaa ja haisee niin perseelle, vituttaa istua katsomossa jossa edessä ja takana käryää sätkät ketjussa, lapsiakin ympärillä. Hävytöntä ettei voi siirtyä penkan taakse edes, keskellä väkijoukkoa pitää vetää ja muut saa sen paskan keuhkoihinsa samalla ja saadaan kaikki yhdessä maksaa vielä nää tulevat keuhkotautipotilaat. Ens kerralla minä ole se joka ääneti siirtyy. Seuraavan nenän edessä röökaajan sätkän tumppaan ko. herran/rouvan persposkeen ja katellaan vieläkö istuu muiden keskellä käryämässä.
Hyvät kisat ja hyvät kuuluttajat tämä systeemi toimii hyvin kahdella kuuluttajalla. Mari on päässyt hyvin hommaan mukaan, saavat yhdessä hyvän kilpailutunnelman.Taitaa olla vain pari tupakkamiestä jotka marisevat kun ei saisi katsomossa pössytellä, mistä AaPee muutaman kerran mainitsi.Se on kyllä tosi inhottava olla kun osa tupakoijista tuntuu oikein hakeutuvan ihmisteen keskelle tupakoimaan ei voi mennä kyllä yhtään sivuun.
Jokkiskilpailuja vuosikymmeniä seuranneena, voin vain todeta, että kuuluttajien ehdoton ykkönen on AAPee, AApee ensin, sitten pitkä väli, ettei ketään, sitten vielä pala ja tulee seuraava.Vuosien kokemuksella asiantuntevaa kommentointia, sekä ehdoton tunnelman luoja kilpailupaikalla ja Piste.
mikä ihmeen musta möykky oli siellä radalla jolle lippua tarjottiin aluetuomarin toimesta?? eikö nyt pitäisi kuitenkin autot jotenkin tunnistaa ja joukkuenumerot kun ruvetaan lippua kauppaamaan =)
Kyllä oli ilo kuunnella Marin selostusta,kiva selkeä ääni ja tuntui tietävän mistä puhuu.
Isot kiitokset myös Ketomäelle hienoista lauantain suorituksista! Ihme porua tarjouksista. Täytyisi varmaan siirtyä käytäntöön jossa tehdään tarjoukset ennen kuin yhtään lähtöä on ajettu :) Ehkä silloin jo ymmärrettäisiin, kun osuukin "miina" omaan arpaan. Nyt toimittiin järjellä kun oli jo tulokset jatkavista joukkueista, ja ne muuttuikin vastalauseen jälkeen.
On järjestävän seuran tehtävä laatia "myytävien autojen lista". Tällä listalla olevat autot ovat myynnissä. Jos teet "listan" ulkopuolelta tarjouksen rahasi palautetaan ostotarjousmenettelyn jälkeen. Ainut poikkeus on ellei järjestävän seuran lista pidä paikkaansa. Ymmärtääkseni tällä kertaa oli kyse niistä ihmisistä jotka olivat tehneet etukäteen tarjouksensa, siis ennen vastalauseen käsittelyä. Näille tekijöille ei sääntökirja anna oikeutta muuttaa tarjoustaan.
kuuluttajista jos puhutaan niin onhan ne A-P:n jutut aika moneen kertaa kuultuja mutta kyllä mies silti hommansa osaa vuosikymmenien kokemuksella.sen sijaa joukkueista olis pitänypuhua tiimien nimillä eikä seurojen nimillä jotta sponsorit sais näkyvyyttä,koska nehän sen lystin osittain myös kustantaa. rata kesti hyvin ainakin lauantaina ja mahottoman mukava ja haastava ajettavaksi. jos jotakin miinusta niin.varikon ahtaus oli jotakin karmeata perjantai iltana,la aamuna ja iltana.meidänkään joukkueella ei mahtunu edes kaikki kilpurit kunnolla varatulle alueelle. mutta siitäkin selvittiin.#30E#
Mut ei niitä jokkiskisoissakin olleita muita kuuluttajia jaksa kuunella kun osa niistä hehkuttaa aina samoja ja tiettyjä kuskeja!
Hieno kilpailu ja järjestelyt toimi. Kuuluttajakaksikko parasta mitä löytyy, jos ei pistetilanteesta pysynyt kärryillä niin vika oli kyllä jossain ihan muualla. Jos uusia vitsejä kaipaa niin kannattaa varmaan mennä jonkun stand-up koomikon keikalle.
Eiköhän se vessojen siisteyskin ole sellainen kuin suurin osa niiden käyttäjistä? Jokainen voi miettiä minne sen loron lorottaa, eikö? Naisia ei koskaan käy kateeksi tälläisissä tapahtumissa.. Oli tuollakin naisille omat kopit, mutta hyvin näytti miehiä niissä viihtyvän.. Hienoa ja siistiä kilvanajoa muuten!
Tuo ruokailuratkaisu oli todellakin lauantain kovan tuulen syytä. Alunperin oli tarkoitus että toimihenkilöt syövät omassa teltassaan joka jouduttiin kovan tuulen takia purkamaan turvallisuussyistä. Kuinkahan moni WC-tiloista rutisija löysi esim.ostotarjoustilaa vastapäätä olevan WC-vaunun? Ei jonoja! WC-tilojen siivous oli ulkoistettu jotenka järjestäjän vika ei ollut epäsiisteys (tosin voidaan miettiä mistä palvelut mahdolliseen seuraavaan isoon kilpailuun)
Ruusut: Kilpailu meni teknisesti hyvin läpi > liiga on aina hieman erilainen kuin normi jokkiskisa. Kuuluttajat: löytyykö jostain parempi kaksikko? EI! Mari puhetyöläisenä (YLE Kotkan toimittaja) selkeä vahvistus ja parempi näkö: näkee kauas... Risut: ÖLJYT radalle, palomies pistää purua päälle ja lakaisee töhnät nurmikolle! Nykyisten ympäristömääräysten takia olisi edes kannattanut yrittää lakaista ne johonkin säkkiin. Vessat ruokottomassa kunnossa jo lauantaiaamuna tuntia ennen kisaa. Toi ruokailu lähinnä vitsi: pienessä kopissa piti syödä toimitsijoiden ja oli vissiin ihan muutama katsojakin nälkäinen.
Plussat: Rata kesti tosi hyvin, järjestelyt toimi hienosti, ostotarjousjono veti nopeeta, rata-alue toimii hyvin isoihin kisoihin... Miinukset: Tuo lauantain ostotarjoushässäkkä, järjestäjä toimi sääntökirjan vastaisesti antaessaan oikeuden vaihtaa jo tekemää ostotarjousta jos tehnyt joukkueesta joka ei tippunutkaan. Rahat takaisin ja sillä siisti. Vessoja aivan liian vähän näin isoon kisaan. Huonot häviäjät tekee protesteja, kisat voitetaan tai hävitään ajamalla. Katsastusmiehiinkin voisi vähän katsoa että valitsee omilla aivoilla ajattelevia eikä sellaisia joiden tarkoitus on vain soittaa suuta kilpailijoille, esim tuulilasien vaihdot kisan aikana kiveniskujen takia on niin naurettavaa pelleilyä tai sitten lasimyyjä on lahjonut katsastusmiehet.
Toimitsijoiden ravintolaratkaisussa oli varmasti kyse vain siitä lauantaisesta tuulesta, jossa teltat ei pysyneet paikoillaan. Minusta oli hieno juttu, että sai vaihtaa sen tarjouksen kohteen enkä ymmärrä miksi tarjoukset aloitettaisiin vasta listan julkaisun jälkeen. Se pidentää ihan turhaan tarjousten käsittely- ja jonotusaikaa. Itse kaipasin kuulutukseen parempaa kuuluvuutta. Hyvät kisat oli!
Menkää itte sinne kuuluttajakoppiin A-P:n ja Marin saappaisiin, ni huomaatte ettei oo ihan helppoo...
Aivan aluksi, en kyllä edes halua ymmärtää kuuluttajakaksikkoon kohdistunutta kritiikkiä - ei niitä juttuja ole helppo keksiä joka kisaan uudestaan.. Ja sekoilua tulee varmasti välillä. Joten pisteet Marille & A-P:lle, minä kuuntelen mielellään tulevaisuudesssakin. Muuten kisasta posia: Radan kestävyys oli aivan älytön, kisa oli tasokas ja kova, ruoka oli hyvää ja sääkin perjaatteessa suosi. Miinusta: Ravintolaratkaisu oli aika onneton, tilaa oli vähän ja toimitsijat + yleisö söi samassa paikassa - ei näin? Vessat tosiaan olivat mitä olivat. Liiga-asetukselle pitäisi tehdä jotain, sillä lauantaina ajeltiin aika monta "turhaa" lähtöä - ehkä paikat sunnuntaisiin lohkoihin pitäisi ratkaista jotenkin muuten kuin pistemäärällä? Asetuksessa oli kuitenkin tapahtunut paljon positiivista, kun älytöntä jokerisääntöä ei ollut enää.
Ostotarjouksissa olisi ollut toinenkin vaihtoehto, alkaa vastaanotto vasta sitten kun tulokset olisi hyväksytty. Tätä kai tahtoivat ne jotka moittivat että annettiin vaihtaa tarjouksen kohde yhden joukkueen kohdalta joka sai jatkopaikan vastalauseen käsittelyn jälkeen. Minusta vaihtomahdollisuuden suominen oli erittäin hienosti toimittu. Jos tässä vaihtomahdollisuudessa olisi ollut jotain sääntöjen vastaista, olisi tuomaristo sen kyllä estänyt.Annettiinhan Hyvinkäälläkin vaihtomahdollisuus karkureiden autojen kohdalla. Typerää marisemista!
Ihmeellisiä taukoja kisassa ja poikkeavia vilkkuvalon käyttöjä? Vessoja ihan liian vähän näinkin suureen kisaan. Ja ihmettelenpä minäkin vielä kerran että miksi ostotarjouksen tehneille annettiin mahdollisuus muuttaa tarjouksen kohdetta? Tälläiselle kun sääntökirja ei anna myöden? Myös pääsuoran aluetuomari tuntui olevan aika pihalla. Hyvät kisat silti, paras voitti!
Naisääni oli kyllä selkeä ja heleä, kiva piristys. Mikäs tämä lauantain hylkäys prosessi oli??
Naisääni oli kyllä selkeä ja heleä, kiva piristys. Mikäs tämä lauantain hylkäys prosessi oli??
Hyvät kisat. Jotain tarttis tehdä autoille ettei etupyörät ole aina ilmassa ja auto ohjauskyvytön lähtökiihdytyksessä. Usieta kymmeniä lippuja haittaavista kaistanvaihdoista. Siinä ei lippu enää auta kun on pilattu useammankin kanssakilpailijan ajo kaistanvaihtoalueen törmäilyissä!
Loistavat kisat.ainoat miinukset vessojen epäsiisteydestä ja kuuluttajasta..kyllä a-p:n aika on mennyt..samaa puujalkaa minäki kuunnellu 24v..joukkueet sekaasin jne..vois keskittyä enemmän kisan tapahtumiin.ja hamekangasta T.H:lle
Mahtavat kisat! Kaikki toimi hienosti ja ilmakin oli hyvä (poislukien lauantain tuuli), mutta eihän tuo tuuli ajoa haittaa. Ruoka hyvää, kioskeja riittävästi ja hinnat ok. Kisassa jännitystä riitti viimeiseen lähtöön asti.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Volvo/Ford
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit