pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
20.04.2021 2:05.52
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut JM SM-liiga kilpailulle, joka ajettiin 26.08.2017.
Järjestäjänä toimi KokeUA.
Annettu kommentti
Kyllä ostotarjoussäännössä lukeepi että ostotarjouskuitin allekirjoittaja sitoutuu noudattamaan AKK:n ja ko. kilpailun sääntöjä. Jos ei ole allekirjoittanut kuittia, eli on nk. sivullinen, sitten ei säännöt häntä koske.
Jos auton saanut ei ole kilpailija eikä toimitsija niin aivan sama onko kolmen promillen kaasussa... Eipä löydy sellaista pykälää joka määrittää katsojan promillet, vaikka olisi lisenssin haltija... Se on sitten eri asia mitä Suomen laki sanoo... Ja kun asioita aletaan tutkia oikeudellisesti, niin AKK:n säännöt voi heittää roskiin.
Idiootimpaa nähnyt hetkeen kun toimitsijat kaljat käsissä tarjousjonossa. Äly hoi??! Sitä ei kerkeä myöhemmin juoda? T. Selvinpäin ollut toimitsija.
Sääntö/asetus muuttui tälle vuoteen että kaikki autot on myytävien listalla, ajettiin tai ei. Sitä sopisi pohtia myös, kuuluisiko lauantain tarjouksien osuus (40%) jakaa lauantaina pudonneille joukkueille tasan.
Tai mitä jos ajetaan kaikki vakio etuvedoilla. Ne ei ainakaan keuli. Voidaan sitten ihmetellä mihin yleisö on kadonnut. Miksi lauantaina myytiin autoja joilla ei ajettu?
Vaikka en harrastakkaan alkoholin juomista en vaadi keneltäkään absoluuttisuutta sen suhteen, mutta sääntökirjassa on selkeä 0 promillesääntö. Montakohan ostotarjouksen tekijää hyllytettäisiin pois ostotarjousjonosta jos kaikki tarjouksen tekijät laitettaisiin kulkemaan alkometriin puhallutuksen kautta?
Hyvin järjestelyt toimi, istuinkatsomoa kaipaisin myös, ja penkalla istujien edessä seisojat pois. Virittäkää fiatteja vielä niin , että keulivat kunnolla koko lähtösuoran , mutta älkää sitten ihmetelkö ja kerätkö adressia kun akk määrää säännöis 150 kg punnukset keulaan.
Autokilpailujen kansalliset määräykset Suomessa kohta 63: 63. Tupakka ja päihteet Toimitsijoiden, kilpailijoiden, ilmoittajien, huoltajien, mekaanikkojen ja muiden ilmoittajan vastuulla olevien henkilöiden päihteiden käyttö ja päihtyneenä esiintyminen kilpailupaikalla kilpailuaikana on kielletty. Tupakointi on sallittu vain tupakointiin tarkoitetuissa merkityissä pisteissä. Kilpailunjärjestäjä on vastuussa käyttäytymissääntö- jen valvomisesta ja mahdollisesta sanktioimisesta.
Asiasta tämä pöhnäkeskustelu on. Pikku pöhnä ei haittaa kunhan käyttäytyä osataan. Meidän jokaisen pitäisi miettiä sitä, voisiko sen oluttölkillisen juoda muualla kuin ostotarjousjonossa yms. Tölkit kädessä kuljeskelun voisi myös lopettaa!
Eikö raittius seuran mies onnistunut? Jätätkö auton ostamatta jos myyjä on ottanut sen puolikkaan.... Jos sulla on ongelmia kohtuu käytön kanssa, niin älä sekaannu muiden tissutteluun. Mua ei moinen kielto haittaa, mutta moinen jeesustelu hatuttaa!!
eikä niitä aina edes myidä uudestaan vaan "tuomitaan" se sitten vaikkapa suojaksi =) tästäkin on olemassa ennakkotapaus
Arvontaa ei uusita tuosta syystä, sanktio voi tulla hälle ken puhaltaa positiivisesti. Syyt mistä arvonta uusitaan löytyy sääntökirjasta!
Jos autosi menee myyntiin etkä halua "myydä" sitä niin vaadi ostajaa tai ostajan edustajaa alkometri puhallustestiin sillä 1/2 III oluttölkillisen juominen sopivassa ajankohdassa tulee purkamaan kaupan. Sen jälkeen autosi arvotaan uudelleen.
Plussaa: Rata kesti ilmeisesti kelistä huolimatta hyvin. Makkarat oli hyviä ja muutakin ruokaa oli tarjolla. Miinusta: Lippujenhinnat oli aika suolaiset, sunnuntain liikennefarssi, eipä näkynyt liikenteenohjaajia. Itseäni myös ihmetytti toimitsijat jotka korttikaulassa ja oluttölkki kädessä hoiperteli lauantaina ostotarjousjonossa. Mahtaako ko.kisan järjestäjä tietää että kuskien lisäksi myös toimitsijoilla on alkoholin suhteen 0-toleranssi!
Itse kisathan meni hienosti läpi varmalla Kokemäkeläisellä hyväksi havaitulla tavalla, joten kisan kulusta ei ole valittamista. Parkkialueista jotkut antavat risuja, mutta hyvinhän tuolla auton parkkiin sai, kun vaan oli ajoissa paikalla:). Aluetta myös yöpymiseen olisi ollut, mutta kun alueella ei olisi saanut yöpyä. Tuo kielto poiki sellaisen ilmiön, että lähialueen metsäteillä, montuilla, yms. Sellaisilla paikoilla mihin vain pääsi asuntoautolla ajamaan, myös oli niitä leiriytyjiä paikalla. Kunnollisten katsomoiden puute tosiaan tuli esille noin suuren yleisömäärän kanssa. Sitten on aina näitä jotka hakeutuvat seisoskelemaan omilla tuoleillaan istuvien eteen. heistäkin kyllä osa niin nätin pyrstön omaavia neitokaisia, etteipä tuo edessä seisominen silloin haittaa yhtään;). No joo mutta yhtäkaikki jännittävä kilpailu loppuun asti. Onnittelut menestyneille kuljettajille!
Kyllähän Kokemäki kisan osaa järjestää, mutta se tiedottaminen. Tietoa tuli kun joku kyseli, ja vastauksia tuli eri suunnista. Liiton pitäisikin asettaa näemmä hakuperusteeksi myös tiedottamisen tason. Valokuvat fb sivulla ja sekavat kisasivut ei saa riittää jatkossa.
Kisat oli, kuten aina Kokemäellä. Hyvin vedetty. Mikään ei muutu, jos ei laske kahta asiaa: Asfalttia oli tullut mutkaan ennen maalia ja yleisö joutu kiertään metsän kautta katsomoon. Olisiko aika satsata yleisöön seuraavassa liigafinaalissa. Esim tehdä ne katsomot, joita ei ole rakennettu 20- x vuoteen. Joka vuosi kuitenkin Kupla Kuhmut ja muitakin kisoja. Hieno rata, mutta ... Vessat yes ja makkarat hyviä, eikä tarvinnut jonottaa.
missäs viipyy osto tarjoukset
Olisi ollut tosi kiva kilpailun jälkeen sunnuntaina, jos olis ollut liikenteen ohjausta varikolta poistamiseen. Kaikki olis päässyt nopeammin hakemaan kärryn tai lähtemään kotiin. Ja ne lisenssi numerot. ISO RUMA sormi osoittaa Kellokukantielle !! Nää siis on RISUJA
Järjestelyt sujui hienosti. Lauantain ostotarjouksien vastaanotton olisi aivan hyvin voinut alkaa aikaisemmin. Tuon tunnin tauon finaalipäivänä voisi aivan hyvin vaikkapa puolittaa. Katsomoita voisi olla erikseen istujille ja seisojille, ongelma poistuisi. ID numerot käsiohjelmassa tyrmäsi monet. Sehän on käyttäjätunnus henkilötietorekisteriin, se ei saisi siis olla julkista tietoa!
AKK:n jakaessa arvokilpailuja, seuraavien seikkojen pitäisi olla kunnossa: Rata, varikko, katsomo ja pysäköinti. Nyt oli rata ja varikko pienin varauksin (ahdas). Katsomokin on hyvänoloinen kun sinne menee esim. tänään seisoskelemaan, mutta kun siellä nelinumeroinen luku ihmisiä, näkyvyys on varsin rajallinen. ETENKIN KUN ON IHMISIÄ jotka kuulutuksesta huolimatta änkesivät eteen seisomaan, mm. eräät punapukuiset herrat joilla oli oikein sekuntikello ja radiopuhelin. Muuten järjestelyt erinomaiset: vessat,kioski ja rata mainio. Miksi muuten ensivuoden kisat radalla joka ei millään tavalla sovi autourheiluun????
Ruusuja: Rata kesti hyvin, hinaukset hoitui ripeästi, siistit vessat, palvelu kioskeissa nopeaa ja hinnat kohdillaan, lipunmyynti jo parkkiksella, ei tarvinut jonotella, kuulutus. Risuja: Yleisöparkki, odottelua 30 min ennenkuin bussi lähti, pitikö olla non-stop, ei infoa mistä bussi lähtee takaisin, oletus että sieltä minne jättikin osui oikeaan, katsomoa oli ehkä yritety jonkin verran porrastaa, tosin porrastus voisi ehkä olla vieläkin isompi näkyvyyden parantamiseksi.
Yleisön parkki alueet aika syvältä ja pääkatsomoon vois vaikka hieman panostaa tulevia kisoja aatellen. Vaikka jotain kerroksellisuutta.Mut muuten ihan jees häpeninki!!
Varikon toisessa päässä suulin seinässä oli myös toinen lähdönkeräilytaulu
luulisi tuon tason kisojoja järjestävällä seuralla olevan sen verran kunnioitusta kuvailijoihin että olis hankkinut ammattialisen hoitamaan hommaa... ottakaa mallia kardaanikunkusta ja ketosesta.
luulisi tuon tason kisojoja järjestävällä seuralla olevan sen verran kunnioitusta kilpailojoihin että olisi laitettu lähdönkeräily taulu vaikka varikon toiseenkin päähän..nyt sitä ei näkynyt ennen kuin käveli puoleen väliin varikkoa
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
Kevätkapina JM 8.5.2021 Nivalassa
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
M:Männät 83mm ja 84mm PK 25.5mm 1mm 1mm 2mm Renkailla
M:Volvo/Golf säädettäviä nokkapyöriä
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit