pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 16:51.09
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Puolangan Vaarat XII kilpailulle, joka ajettiin 28.07.2018.
Järjestäjänä toimi PuMK/UA.
Annettu kommentti
Tietenkin järjestäjä voi pudottaa huhut jos ei niissä mitään perää, ei kiistetty pohjoisessakaan, toivottavasti JM-lajiryhmä selvittää nämä asiat.
Ruusut: voittajien palkinnot (poislukien tuuppariluokka), ruokaa löytyi ihan varmasti jokaiseen makuun, tulospalvelu, suurin osa toimitsijoista iloisen ystävällisiä, keli mitä parhain, nopeasti hoidettiin palkintojenjako ja ostotarjoukset. Rata hienolla paikkaa! Risut: tuuppari luokan palkinnot aivan surkeat, luokka on kuitenkin verrattavissa evk luokkaan, tässä kissa pari hyvää evk autoa ja monta hyvää tuupparia, mutta palkinnot aivan eriluokkaa, ei näin. Voittajien palkintojen jälkeen aikamoinen pudotus palkinnoissa, varikko ja katsomo alueet vähän puskittuneet, hinaukset todella hitaat, naisten A-finaalissa taisi lähtöviivalla tapahtua jotakin ei sallittua, ilman, että siihen kukaan olisi puuttunut. Huhupuheisiin en jaksa edes ottaa mitään kantaa. Kiitos Puolankalaisille!
Tuolla ketjussahan on ainakin yksi sponsori näkyvillä, sama kuin ohjelmalehtisessä auton nimenä-- JP-Paint/Väisänen. Kaikki muu on pelkkää höpöhöpöä puhetta ilman faktaa, jonka jauhaminen vain aiheuttaa turhaa värkkäystä ja epäilyä kaikille kisajärjestäjille jatkossa. Ja jos näin olisikin tehty jossain, niin lukeeko jossain sääntökirjassa ettei seurat saisi rahojaan sijoittaa mihin haluaa... ei se ainakaan akk:lle kuulu mitenkään..
Ilman minkäänlaista kateuttaa kenenkään saamasta rahoista, niin kyllähän se kilpailua vääristää, jos toinen joutuu rakentamaan auton, josta tietää saavavnsa 1400 euroa ja toinen esim. 5000 euroa kisan jälkeen, jos tosiaan järjestäjä on maksanut kilapilijalle jotain. Tällainen toiminta on täysin verrattavissa näihin muutaman vuoden takaisiin auton kanssa karkaajiin.. Lajia vahingoittava teko ja tässä tapauksessa en tarkoita sitä ketä saa rahat, vaan se joka maksaa!! Käsittämätöntä, jos tähän ei puututa! Tämähän vie pohjan koko myyntivelvoitteelta!!
Nii no seurathan elää tällä hetkellä autojen tekiöistä.. Siihen enempää ota kantaa kun jokainen tietää mistä seurat elää ja areenat missä ajetaan paranee vaan missä voidaan ajaa turvaverkot yms..mutta mieleni pahoitin jälleen kilpailijana ohjaaja kokouksessa sanottiin että toisen kilpailu suorituksen pilaamisesta suora musta..noh kaikki on nähny filmit ja kuvat toimiko tämä linja tuuppareissa? T.kilpalija numero 14
tai palataan iän vanhaan tarjous hommaan 1 per kuski, loppuu toi mällääminen
Nyt tämä menee kuumaksi. Uskon, että paras lääke syntyneeseen tilanteeseen on JM-auton kauppahinnan selvää nostoa, esim. 1900 €. Kaikki auton rakentaneet tietävät jaljonko se tulee maksamaan!
Pää tulee vetävän käteen, ennemmin tai myöhemmin. Maalasi sen sitten mihin muotoon tahansa. Varmastikin nyt yritetään konstilla jos kolmannellakin saada viranomaiset ja verottajakin kiinnostumaan kilpailujen rahaliikenteestä. Kiinnostumaan ilman lupaa toistuvasti toimitettavista arpajaisista joissa järjestäjä myy arpoja jossa palkintoina on usean tuhannenkin arvoisia palkintoja. Ottakaa nyt järki mukaan ahneudessanne!
On puhuttu jo aiemmin , että pumkua omat jäsenet saavat taskuunsa kotikisassaan osan heidän autoihinsa kohdistuneista tarjousrahoista. Melkoista villilänsi meininkiä.
Siis hä??? Liiton pitäs kieltää sponsorointi??
Meinaatteko että liitto yms alkaa kieltämään yksityisen henkilön/firman halun sponssata jotain kuskia?? Tähän tämä laji kuolee kun ihmisillä mahtuu sielu pingispalloon...
Janne palaa kotia Puolangalta Hyundain ratissa https://www.youtube.com/watch?v=EKErlef_Ie4
Alla oleva kertoo että nyt ollaan todella heikoilla jäillä. Jotkut valikoidut kuskit saavat korvauksen siitä että tulevat ajamaan kisoihin. Tähän on puututtava välittömästi, ja tehokkaasti. Herätys lajiryhmä ja liiton hallitus!
Minä tein henkilökohtaisesti sponsori sopimuksen viitikon kanssa. Jos jollakin on jotakin kysyttävää asiaan liittyen voi suoraan olla yhteydessä minuun. t.Jukka-Pekka Väisänen/ JP-paint
Autourheilua vahingoittava teko! Akk:n puututtava voimakkaasti tälläiseen seurojen epäurheilijamaiseen käyttäytymiseen ja kilpailijoiden eri asemaan laittamiseen. Sanktiot: Seurat jotka näin toimivat, eivät saisi viiteen(5) vuoteen järjestettäväksi AKK:n alaisia kilpailuja, koskien jokamiesluokkaa. p.s. yllä koskee kilpailijalle maksettuja erilaisia "korvauksia" JM-luokassa.
Siinä että satsataan palkintoihin ei ole mitään väärää. Siinä mennään metsään että yksi saa kymppitonnin tavaran, ja seuraavat tonnin tai ei sitäkään. Jaetaan sitä palkintopottia laajemmalle, tasaisemmin. Provikat ei kuulu lajiin, ei sen henkeenkään. Se tulisi tehdä selväksi heille jotka siihen on sortuneet! Kannatan palkintokattoa.
Ei ne huhut tyhjästä tuu ja onhan tossa tiettyjä faktoja olemassa! Ja kyllähän kaikilla jotka autoja viitsii tehdä niin on osista kuitteja paljon enemmän kuin kisoista voi palkinnoks saada!
Se olis kyllä kaikista paras jos järjestäjät jakaisivatkin pelkkää rahaa palkinnoiksi, mutta se ei ole mahdollista juurikin verotuksen kannalta. Mutta edelleenki täällä vain huhutaan ja höpötetään asiaa mistä ei varmaa tietoa ole....
Kyllä se pitää sit kaikille jakaa ostotarjouksista prosentit tasan! Perseestä ja ihan niinkuin alempana sanottu tappaa itse itsensä!
No niin totuus alkaa valjeta,yks vanhamies sano Jokkis tapaa ihtesä,pitäsköhän välillä muistaa päivitää onhan Jokkis Suomen suurimpia toimeen tulo lähteitä autourheilulle siitä on moni lähteny uraansa tekemään
En kyllä ymmärrä kuka kärsii jos seura satsaa palkintoihin ja rata-alueisiin yms ja sitten saavat parempia autoja kisoihin joista on sitten enempi tarjouksia... Eiköhän se ole jokaisen oma asia minkälaisen kotteron kisoihin tuo ja minä päivänä sen myy... Se katheus vai mikä se ihmisiä laittaa ahistumaan...
Toivottavasti ahneilla on kakkainen loppu! Harmi kun siitä lopusta joutuu syyttömätkin kärsimään. Palkintokatto tekisi nyt poikaa, osuisi napakymppiin!
Kyllä rupeaa viiminenki järjen hiven lajista karkaamaan jos nämä huhut pitävät paikkansa! Ensin Pellolaiset ja nyt Puolankalaiset rupee maksamaan joillekkin että saavat tarjouksia niin haloo kai verottajallekkin on ilmoitettu. Voi itku paree vaan lopettaa koko jokkis ku tämmöseks menee!
Onko kaikille samat villit säännöt ("pumkua säännöt") , eli jokainen saa osan autonsa tarjousrahoista taskuunsa pyytämättä ja yllättäen.
Oliko provikka Volvo?
joku sainoi et viitikon volvosta 429 lappua ollut
Oliko kellään tarjouksia, edes kokonaismäärää?
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit