pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
22.04.2021 17:02.19
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut JM SM Hyvinkää kilpailulle, joka ajettiin 29.06.2019.
Järjestäjänä toimi HyUA.
Annettu kommentti
Kotiinpäinvetoahan tuossa ei ollut, järjestäjältä tuli musta lippu jonka tuomaristo pari tuntia käsiteltyään kumosi. Aluetuomarin ja johdon täytyy tehdä päätöksensä paljon ripeämmin. Tätä olisi toivonu myös tuomaristolta, olihan tilanne nähtävissä heti livelähetyksen taltioinnista. Toivotaan myös että jatkossa ostotarjousmenettelyssä virheet korjataan asianmukaisesti uusinta-arvonnoilla. Ja että siihen ollaan myös etukäteen varauduttu!
Turhaan käydään kamalaa spekulaatiota A-finaalista. Tuomari on tehnyt päätöksensä ja se on pysyvä. Minusta oikea päätös. Tietääkseni tässä ei ollut kyse kotiinpäin vetämisestä vaan oikeasta tuomiosta. Seuraavassa kisassa/tilanteessa käydään sama spekulaatio. Jokaisella on oma mielipide, mutta kilpailun johtoa haukkumalla se ei tule muuttumaan. Jokainen saa itse mennä kokeilemaan järjestää/tuomitsemaan kilpailua. Aina se ei ole helppoa ja koskaan ei voi miellyttää kaikkia. Ihmisiä me vain ollaan!! Kilpailun järjestäjälle iso peukku kilpailusta. Jokaiseen kilpailuun mahtuu virheitä, niin myös Hyvinkäälle. Keräily alueelle ei tarvitsisi niin kamalan montaa lähtöä kerätä etukäteen. Kuumana päivänä siellä on inhottava istua kauan. Niille marisijoille jotka valittaa 4:n auton keräilyistä niin voisivat katsoa niiden näkökulmastakin jotka on tullut vain ajamaan. Esim:minä.. Tiedostin lähtiessä ettei minulla ole mitään mahdollisuutta ajamalla olla edes sunnuntailla, mutta lähdin kisaan hakemaan lisää kokemusta. Oli kiva kun pääsin ajamaan kolme lähtöä. Keräilyissä tiedostin varman jatkopaikan ja pääsin kokeilemaan rajoja. Jos sinne kotiin on niin valtava kiire aina niin miksi lähteä ollenkaan? -Niina Laapotti #169
Ostotarjouksista yleisesti. Aina pitää olla valmius arpoa auto uudestaan. Tässä tapauksessakin että ilmenee ettei kaikki kuitit ole olleet arvonnassa mukana, myös tapauksessa ettei ostaja saavu kehään tai on suoraan rahaton tarjous. Kiireeseen ei voi vedota, siitäkään syystä että uusinta-arvonta ei kuluta aikaa juuri sen enempää kuin yksittäinenkään arvonta. Ostotarjouksiin nimetty tuomari. Tuomarin tulee varmista ennakkoon että valmius uusinta-arvontoihin on, eli kuitit pysyy erillään myös arvonnan jälkeenkin. Inhimillisiä virheitä sattuu ostotarjoushenkilöstölle, niiltä ei aina voi välttyä. Tärkeämpää on kuitenkin se että saman auton laput on samassa, kuin se kuinka paljon tarjouksia on yhteensä kyseisestä autosta. Lukumäärät voi tarkistaa menettelyt jälkeenkin. Nytkin valvottiin mitä kilpailijat tekee, oli jaettu joku A4 kaavake tähän. Ei valvota kuitenkaan muiden ostotarjousoikeutettujen tekemisiä mitenkään. Vilpin mahdollisuus kasvaa sitenkin että on useampia eri vastaanottopisteitä kuten tässä kisassa oli myös yleisöalueella. Joku yleisöstä voi käydä tekemässä tarjouksen yleisöalueella ja varikolla. Kun tekee näin samasta autosta on kiinnijäämisen riski olematon. Suosittelisinkin että pistokokein kilpailun jälkeen joistain autoista tsekattaisiin mahdolliset väärinkäytökset, onko yksi ja sama tehnyt useampia tarjouksia, ja onko hällä ollut tähän oikeutusta.
Hyvät kisat. Poislukien ostotarjoussekoilu. Hylkäyksiä ja lippuja nyt ei kauheasti järjestäjän piikkiin voi laittaa. Mutta voitto meni oikeaan osoitteeseen. Palkinnoista en voi kommentoida kun en päässyt niin pitkälle. Sunnuntaina oli jo kova taso. Jotain pitäisi akk:n keksiä että kuskimäärä sm:ssä saataisiin sinne 300 paikkeille.. T: Kuski
Julman suuret kiitokset livelähetyksen mahdollistaneen tahon suuntaan! Kisat näytti hyviltä & a-finaalin puhuttanut tilannekin kääntyi mielestäni oikeuden mukaiseksi. Onnea uudelle mestarille!
On taas osalla semmosta kommenttia et hohhoijjaa..Jos katsoo Finaalien autoja ja lähtöjen tasoa niin miten joku voi vielä kirjoittaa että taso on laskenut?? Jos noin ajattelee niin ei kyllä tiedä asioista mitään. SINNE VAAN KOITTAMAAN NIIN ei tarvitse tänne kirjotella. Sit kun pääset sinne A-finaaliin niin tuu sitten kirjottamaan miten huonotaso on!! Ajajan mielestä tosi hyvin järjestetty kisa, kaikki toimi minusta hyvin. Harmi se virhe siellä ostotarjouksissa. Risuja annan palkinnoista ja myös siitä että 20-28 sijoille jätettiin kuoret antamatta. Oliko tämä nyt niin tärkeä säästö.
Risut; ostotarjoussekoilut. Onneksi Timperin musta kumottiin. Ei lippulinja "oikomisen" suhteen voi a-finaaliin muuttua. Säännöt sääntöjä ja sit viilataan pilkkua esim öljynkerääjän seinämäpaksuudesta? Eikö kellään ole munaa ottaa fiiuja viivalta, jos renkaat on reilusti usealla lokasuojien ulkopuolella?? Kyllä isojen kisojen pyhälipputaksoitus (50e varikkoineen)..on törkeetä rahastusta! Ruusut; ensinnäkin älyttömästi kiitoksia niille muutamalle perheelle, jotka hoiti karting-campingin! Oli opastusta..neuvontaa..aamupalaa..isät kuuras kusisia vessoja jo aamuseiskalta. Hienoa työtä teette nuorison eteen, toivottavasti se näkyisi tuottoina myös. Mielestäni kaikki toimitsijat oli kisoissa ystävällisiä. Hinaukset toimi..hineet vehkeet radan kastelussa ja puitteet itsessään yleisöllekin oli hienot. Kisojen taso oli hyvä ja kovia tasaisia lähtöjä oli heti finaalipäivän aamusta alkaen. Kokonaisuudessaan hyvät kisat, kiitos isolle talkooväelle, Heikki Härkönen #176.
Kyllä nyt viimeistään pitäisi vakavasti harkita ostotarjous-menettelyn päivittämistä nykyaikaan. Kaluston arvo on sillä tasolla että ei pitäisi olla mahdollista että esim. parhaassa tapauksessa kilpailijan omat suoja-tarjoukset jäävät toiseen kuoreen. Myös autonostajat/ toimitsijatehtävissä olevat pitkältä matkaltakin tulevat tekevät parhaassa tapauksessa viikonlopun töitä, ja tarjoukset jäävätkin jonnekin laatikkoon ja tämä ohitetaan olkia kohauttamalla? Mitenhän paljon näitä tapauksia on mitkä ei tule ilmi edes paikanpäällä...? Kyllähän tässä ollaan kohta siihen menossa että uskaltaako tuoda autoja kisaan jos vaarana on että tarjoukset menevät sekaisin.
Itse kans odotin et joku ois tuonu huippukardaanejakin noin nopealle radalle,mut eihän siellä ollu kun pari uutta fiattia ja kasa näitä vanhoja romuja! EI siis tarvinnu lähtee paikanpäälle ollenkaan!
SM kilpailuiden taso on pikemminkin noussut, jos tasolla tarkoitetaan millä autolla voidaan mitaleista taistella. Niitä monstereita on nykyään henkilökohtaisissa SM kisoissa vähemmän, niillä ajetaan liigassa ja kisoissa joissa yksi voi voittaa sen arvokkaan palkinnon. Finaalit oli tasokkaita, ei siellä kyläkisa-autoja juuri ollut, mitä oli, ne pääsi sinne muiden epäonnen myötä.
Samaa mieltä noista autoista..odotin paljon kovempaa tasoa Jäi sellanen fiilis lauantain jälkeen ettei kannata sunnuntaina vaivautua painkanpäälle.onneksi oli todella hyvin hoidettu live lähetys!!!
Missäkö ne hyvät autot on? No, niitä taidetaan säästää liigaan, pelloon jne muihin kisoihin missä saa näitä henkilöautoja yms naurettavia palkintoja. Valitettavasti suomen mestaruutta ei arvosteta nykyään kuten ennen. SM-kisojen taso on laskenut jo useamman vuoden. Tämä ei ole enää se kisa jonka kaikki haluavat voittaa kuten ennen. Valitteavasti.
Rata-alue oli puitteiltaan oikein hyvä. Kilpailua pystyi seuraamaan laajalta alueelta. Istumapaikkoja löytyi hyvin. Kilpailulähdöt sujuivat hyvin. Kuulutus ei kuulunut joka paikkaan selkeästi. Myyntikojuja oli riittävästi ja tarjonta hyvä. Ostotarjoukset olivat täysi fiasko. Sekaannuksia oli liikaa. Mietin, missä on ostajan oikeusturva. Lappuja oli väärässä arvonnassa, eikä uusinta arvontaa suoritettu. Tuomari hyväksyi tämän toimintatavan.
A-finaalin liputuksesta en erikseen kommentoi, kun olin katsomossa toisessa päässä. Liputuslinja pitää olla lauantain ekasta alkuerästä sunnuntain A-finaaliin asti täsmälleen sama. Myös itse monta kisaa viheltäneenä ja aluetuomarina toimineena tiedän tilanteiden nopeuden ja päätökset on tehtävä välittömästi, etkä aina itse näe tilannetta ja aluetuomarin esitykseen on luotettava.
Alla kirjoitetaan lippu linjasta. Kaikki voivat todeta kuvagallerioista ja videosta että kyllä tuomaristo teki oikean päätöksen korjatessaan a-finaalin liputuksen oikeaksi eli poisti lipun. Koska kuvista ja videoilta näkyy puolen auton oikomisia usealta kilpailijalta mutta lippuja ei näy onlinestä katsottuna. Kanttarithan on rataa minkä saa käyttää sääntöjenkin mukaan. Olisiko kyseisen alue tuomarin hyvä olla hereillä jo ensinmäisestä lähdöstä alkaen eikä herätä vain kun A-finaali on liikkeellä. Sitten tämä ostotarjous sekoilu. Kyllä nyt viimeistään pitää herätä ja järkeistää auton hinta ja tarjouksien teko määrä sekä tämä tarjouksen vanhan aikainen lippu lappu systeemi mitä ihmiset tuntuvat nähdyn peruusteella tekevän hällä väliä meiningillä (montakohan lappua oli näiden paljastuneiden lisäksi missä sattui), kisahan oli SM kisa ja suurin osa kalustosta niin huonoja ettei kylä kisaa voittaisi. Missä ne kaikki suomen jokkisautot ovat kun tuskin ne mihinkään ovat hävinneet!
Katsojana kiitokset radan uusista penkereistä ja loistavista katselupaikoista lähes koko radan mitalta. Risuja jo täällä moititusta makkaran ja pyttipannun hinnasta, kaasukin pääsi loppuman sunnuntaina ainakin yhdestä teltasta ja jäistä ruokaa jaettiin nälkäisille. Lauantain keräilyjen neljän auton lähdöt oli turhia. Voisiko jatkossa ohjaajakokouksissa tai tiedotteissa tähdentää että niin kauan kuin viallinen auto vielä liikkuu niin ohjataan se ulos rata-alueelta, Hyvinklään radalla kuten muuallakin olisi ollut monta paikkaa johon olis voinut siirtyä, olisi vältytty monilta keltailsilta lipuilta joita oli peräkkäisillä osuuksillakin sunnuntaina ja joita jotkut käyttivät reilusti hyväkseen ja hiipivät lähemmäs edellä olijoita
Itse kisajärjestäjänä ja mm.kahdet jokkiksen SM kisat johtaneena,voin todeta,että parhaimmat ajat kisoista meni jo ajat sitten.Nyt niitä jokseenkiin wanhat tekijät vääntää väkinäisesti,koska into on laantunut.Kilpailunjohto,tuomaristo ja aluetuomarit ovat yleisesti välillä täysin "pihalla" päätöksenteossa! Yksi syy siihen on ylimielisyys ja "kyllä minä tiedän" menttaliteetti.Olen myös samaa mieltä ,että varikkolippu pitää poistaa,se on wanhaa jäännettä! Olishan sitä vaikka ja mitä kerrottavaa,mutta olkoon!! Uutta tekijärivistöä toimintaan seuroissa,sillä se paranee innokkuuden myötä! No tiedän,helpommin sanottu kun tehty!!! ? T. Ari Korpela jokkista 1978-2010
Erittäin hieno juttu tapahtuman kuvaus, vaikka 40v aikana ei montaakaan kisaa ole jäänyt käymättä. A-fin. viimestäkierosta on tullut kelattua moneenkertaan. Omakohtaisen kokemuksen perusteella liputus oli OK. Taisi olla lopputulosten vahvistamisessa syy joku muu. Muuten hieno kisa.
Kaikki ovat mitalinsa ansainneet siitä ei kahta puhetta!! Mutta kyllä kyseinen ohitustilanne jättää varjon a-finaalin ylle. Pitäisi olla yhtenäinen linjaus koko maassa olkoon kisan arvo mikä tahansa. Ja avoimuuden nimissä olisi mukava tietää mikä on se kriteeri jolla tuomaristo pyörsi aluetuomarin ja kilp johtajan päätöksen. ...ihan vaan sen takia että hyvin todennäköisesti jossain tulevassa kisassa tulkitaan taas toisella tavalla..
Jos olet katsomassa kisoja yleisönä, ei paitakauppa ja esimerkiksi täydellisesti eroava ruokatarjonta ole mikään sivujuonne, vaan valtava selän näyttö maksaneille katsojille. Tuhannet ja tuhannet ihmiset tulevat SM-kilpailun perässä ihan sama minne (minä mukaanlukien) mutta jos lajia halutaan saada näkyvämmäksi ja suositummaksi, ei tällaisia ”pikkuasioita” saisi tehdä vasemmalla kädellä. Tähän kokonaisuuteen kun ynnää vielä A-finaalin tapahtumat, niin uskallan väittää että moni penkalla olleista katsojista ei edes tiedä oikeaa mestaria.
A-finaali on tutkittu huolellisesti ja päädytty hyväksymään tulokset. Ainoa miinus tässä on se että on sovittu aluetuomareiden ja kilpailunjohdon kanssa ennen kilpailua se että jos kanttarin kautta ajaa ja hyötyy tilanteesta sijoituksellisesti niin musta lippu. Oliko tästä myös informoitu kuljettajia, sitä en tiedä. Samoin tuomaristo, oliko se tietoinen sovituista pelisäännöistä? Nyt kuitenkin pulinat pois, mitalistit on kruununsa ansainneet! Paitakauppa liene sivujuonne tässä kilpailussa, ei missään nimessä pääasia. Se kuka jäi ilman paitaa saa varmasti paitansa olemalla yhteydessä kauppiaaseen. Ostotarjouskäsittelystä jäi ikävä maku, näin ei saa tapahtua! Aikaa oli kyllä vaikkapa tarkistaa vielä kerran että oikea lappu on oikeassa paikassa. Kuljettajat satsaa näihin kisoihin paljon, siksi toiminta pitäisi olla myös sen arvoista.
Ainoat kotiinpäin vetäjät on nämä ketkä täällä jaksavat jauhaa että musta olisi pitänyt antaa, harmittaahan se että hetken ollut suomenmestari mutta kyllä tälläiset kilpailutilanteet A-finaalissa pitäisi ymmärtää antaa olla. Puttoselle iso peukku hienosta ajosta!
Kun jossitella haluat niin kaide olisi hyvinkin niin että olisi hipoen kaidetta mennyt ohi ja tämkin on FAKTA! K.J
Se mikä näissä monissa videoissa näkkyy nii en ite antas mustoolpuua.Reikä auki ja ohi.
...Jossittelua tai ei mutta kaiteeseen olisi törmännyt ja ohi ei olisi päässyt se on FAKTA
Turha Kaiteesta jossitella. Totuus on (video materiaalilta voi katsoa) Että ei oikaissut meni radan reunakivetyksen päältä ja se ei ole oikaisemista eikä varsinkaan kiellettyä. K.J
Oikomisen määrittely kai säännöissä kun ei keppejä reunassa niin on vaan katsojan tulkinnasta kiinni- Oikea kuski voitti- onneksi tuomarit tekivät oikean päätöksen
kyllä musta oli oikea tuomio tuomarit teki väärin kun peruivat oikeus murha
En väitä etteikö JT olisi mestaruutta ansainnut..mutta jos radan reunassa olisikin ollut kanttarin sijaan kaide niin olisiko ohitus onnistunut..eli tapahtui oikaisu josta selvä hyöty eli hylkäysperuste..
Tässäkin kilpailussa oli tuomaristo jossa ei ollut hyvinkään ua.n jäseniä ja tehtävänä varmistaa että kaikki menee oikein niin järjestäjän kuin kilpailijan kannalta. Ja niin nytkin kävi ettei oikeus murha toteutunut ja mestaruus tuli täysin ajamalla sääntöjen mukaisesti.
Puitteet kunnossa radan, katsomon ym kohdilta. Katsomoissa ruokana 10 e pyttipannu, varikolla(ko) oli halvempi ja "kunnon" ruoka? Katsomoissa ainakin kahvi ja makkara kalliimpaa. Ei näin , että eri hintoja ja varikkoalueella vain ruokailumahdollisuus. Ostotarjouslaput tais pyhänä mennä sekaisin, kun oli osalla tunteet pinnassa ja piti jännittää kuinka mestaruuden käy kun oli hylkäyksenvaara. Ei voida kahta -kolmea tuntia pähkäillä kuinka finaali tuomitaan, samoin ei voida kuulutella tunteja kisan päättymisen jälkeen kilpailijoita kuultavaksi ( ei liittynyt mestaruustaistoon kuulutetut nrot).
Oliko paitoja varikolla myynnissä??olishan se ollu kiva ostaa mutta järjestäjä päätti ettei yleisöllä ole mahdollisuutta siihen...
Kaikki onnistui, myös kotiinpäinveto.
Puitteet kunnossa, hyvä paikka yleisölle kun näkee koko radan ja istumakatsomoitakin kiitettävästi. Kilpailun kulusta niin ei ollut SM tasoista kilvanajoa ne lauantain keräilyerät kun autoja viivalla 3 joista 1 käy kaikilla ja jatkoon menee 4) ostotarjoushässäkkä lauantaina jo negatiivissävyinen. Sunnuntaina kilpailun jälkeen tuloksia vatvottiin ainakin 2 tuntia liian kauan, vaikka vaikea päätös lipuista niin ei siinä nyt voi mennä noin kauan! Ja isoin miinus koko tapahtumalle se sunnuntain ostotarjoussekoilu, kuinkahan paljon jäi lopulta lappuja vääriin autoihin mitä ei vaan tullut ilmi?? SM tasoisessa kilpailussa ei vaan voi tulla sellaista sekoilua kun mitä Hyvinkäällä nähtiin. Luottamus koko hommasta murenee kun et voi olla varma minkä auton lokerossa tekemäsi laput ovat.
Olisi hyvä että kisojen järjestäjät lukisivat tätä palstaa ja ottaisivat opiksi muiden tekemistä virheistä, ettei kisasta toiseen tehtäisi näitä samoja virheitä. "Tehdään niin kuin on ennenkin tehty" periaatteella ei tapahdu kehitystä järjestelyissä. Taisi jäädä melkoinen nippu painettuja paitoja myymättä.
Pojan jäi kauan odotettu jokkis paita saamatta tällä kertaa. Kyllä myyntipisteiden pitää olla niin että ihan tavallinen yleisökin pääsee ostoksille.
Keiteleen Koneen varaosamyyntipaikka järjestettiin varikkoalueen ulkopuolelle ( kuitenkin aivan varikkoalueen viereen) jotta jokaisella oli mahdollisuus käydä siellä. Kiitos kaikille asiakkaille ja paikalla käyneille. Yhden toimivan kaiuttimen kuulutusta varten olisi voinut laittaa lähtösuoran päähän.
Kuulutus oli invakatsomon osalta heikko. Pieniä kaiuttumia katsomon aidan tolpassa. Luulisi olevan tuon tason paikassa kiinteät kaiutintolpat katsomon etupuolella, ei katsomossa. Myyjien kannattaisi olla ihan jossain muualla kuin varikolla (Offipaita). Tuntuu että nykyisin järjestäjillä on valtava rahanhimo. Katsojille tarjottavat palvelut on laitettu mahdollisimman hankalasti saavutettavaksi. Järjestäjä miettii radan tapahtumien onnistumisia, kun pitäisi ajatella myös katsojia, heillehän tätä huvia tarjotaan yhtälailla.
Radan kastelu hoitui erittäin ammattitaitoisesti. Rataa olisi muutoin voinut kunnostaa enemmänkin, olihan aikataulussa siihen runsaasti tilaa. Loppuratkaisut jätti ikävän jälkimaun. Linja oikeomisien suhteen oli epätäasainen ja epäreilu, siinä syy. Toivottavasti ei himmennä mitalien kiiltoa. Varkikkolippu on näissä yleisörunsaissa kisoissa tarpeellinen jo turvallisuussyistäkin. Isoin osa kisoista on ilman varikkolippuja, joten aivan riittävästi sinne varikollekin pääsee veloituksetta. Kahdenkerroksen hinnat buffeteissa ei mitenkään hyvä ratkaisu, siitäkin syystä että yleisöalueella buffeteissa pari hassua toimijaa yritti myydä ja valmistaa tuotteita. Jonot aivan järkyttävät, ja jonoissa "juopot" pitivät oman mekkalansa. Muuten ihan ok sm kisat.
...odotellaan...
Mielestäni tämän varikkolipun myyntitradition voisi kyllä lopettaa. Jos lajille halutaan uusia harrastajia tai vaikka sponsoreita, niin kyllä yleisön pitää päästä tutustumaan tauoilla kilpa-autoihin, kuskeihin ja teamilaisiin. Eihän siinä ole mitään järkeä jos esim. Matti 7vee on tullut perheensä kanssa katsomaan jokkista ja hän haluaa päästä varikolle kattelemaan autoja lähemmin, niin vanhempien pitää maksaa siitä vielä erikseen pääsylipun päälle. Eihän se varikkolippu ole muuta kuin järjestäjien ahneutta, mutta onko siitä hyötyä lajin kehityksen kannalta, sitä voi jokainen kisojen järjestäjä miettiä ihan vaikka porukassa. -Jylppy-
Katsojan näkökulmasta katsomo hyvä ja paikoitus niin ikään hyvin järjestetty.mitä taas lippuihin tulee niin en kyllä ymmärrä että jos tulet pelkästään lauantaina niin saat joko lauantai lipun 15€ tai jos mielit varikolle niin ostettava myös sunnuntai lippu + varikko eli 50€..tai jos tulet sunnuntaina niin ostettava myös lauantai lippu jos haluat varikolle.yleisö katsomossa ei paitoja lakua myytävänä kaljaa kylläkin..
Näin käskellä kisapäivää ei viedä palautetta vielä aivan loppuun asti mutta käytännön järjestelyistä on helppo antaa jo nyt paljon risuja. Ensinnäkin, ulkoistettu ravintoloitsija myi pyttipannua 10€ kappalehintaan kun samaan aikaan varikolla myytiin kunnollista kotiruokaa 7€ hintaan. Harmi vain, että varikolle päästäkseen tulee maksaa käytännössä vähintään 20€ lisähintaan. Sama homma esimerkiksi kisapaitojen ja SM20-infopisteen kanssa. Omasta mielestäni tässä ei ole minkäänlaista järkeä, enkä varmasti ole ainoa näin ajatteleva. Ruusuja kisa-alueesta noin muuten, kuulutuksesta ja kisan tasosta.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Volvo/Ford
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit