pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
22.04.2021 17:38.06
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut JM SM Liiga kilpailulle, joka ajettiin 31.08.2019.
Järjestäjänä toimi JaMoKe/UA.
Annettu kommentti
Park ferme on paikka jossa järjestäjä vastaa vartioinnista, autoista. Varikolla voi olla paljon muutakin kalustoa ja tavaraa, jonka vartiointi ei kuulu järjestäjälle! Pudonneen auton vartioinnista vastaa kyllä sen senhetkinen omistaja, järjestäjältä tätä ei voida edellyttää. Sama kärryissä, omistajan on itse huolehdittava että kärry on lukittu ja vakuutukset varkauden varalta on kunnossa. Kärryparkki on paikka johon järestäjä osoittaa paikan liki kilpailualuetta, järjestäjällä ei ole muuta vastuuta asiasta. Jos epäilyttää kärryä sinne viedä, pitää etsiä itse kärrylleen luvallinen ja mahdollisesti vartioitu paikka.
Oliko lähtöpaikan siirtämistä ehdotettu ennen finaalia?
Alueena ja ratana todella hieno sekä katsojana että kilpailijana. Ainoa kehitettävä tuo lähtösuora. Tai lähinnä tuo kaasu pohjassa ajettava loiva vasuri jossa kaikilla on sama ajolinja. Varsinkin kun muotiautoissa ei ole siinä minkäänlaista ajettavuutta. Nythän tuo olisi suhteellisen helppo muokata kun alue on asfaltoitu ja reunoilla betonit. Lähtöä siirtämällä vasemmalle saataisiin vasuri loivemmaksi jolloin siihen ei voisi enää mennä lappu lattiassa. Ehkä tuolla saataisiin sumppukohtaa pienempiä vauhteja ja kaatuneiden fiattien määrä olisi toivottavasti pienempi.
Kyllä rata meni todella huonoon kuntoon! Lähtö mutkalle pitää kyllä tehdä oikaisu! Miten tuomarointi voi tämän tasoisessa kisassa olla noin lapsen kengissä, toiset sai tehdä mitä vaan ja toiset taas sai lipun kun vaan hipaisivatkin toista. Miten traileri parkki voi olla noin kaukana ja ketään ei ollut edes ohjaamassa ja lauantaina pudonneet autot käskettiin viedä kärry parkkiin , missä ei ollut vartiointia saati miten vakuuttamattoman ja rekisteröimättömän auton edes sinne saa!?! toivottavasti kyseinen järjestäjä ei saa enää koskaan isoja kisoja. Sekä autot vietiin lähtö suoralle park fermeen?
Tähän kannattaa kaikkien tutustua, vaikkapa kertauksen vuoksi. https://www.autourheilu.fi/site/assets/files/1639/kriisiviestintaohjeisto_kilpailunjarjestajille_180411.pdf
Ennen maalia olevaan mutkaan voisi laittaa pätkän asfalttia, nyt vain yksi ajoura, tulisi samalla hyvä ohituspaikka. Lähtösuoran betoniseinää pitäisi siirtää niin, että betonin puolelta lähtevillä olisi suora linja ensimmäiseen mutkaan. Nyt siinä vekin kohdalla betonin puoleiset autot menivät täydellä kaasulla tangentin suuntaan ja linja leikkasi 3 ja 4 radan autojen kanssa ja jälki oli valitettavaa.
Aivan liika tehokkaita laitteita, siksihän sitä romua syntyy liigassa aina.
Ainoa miinus, että varikkolippua ei ollut erikseen myynnissä eli jos tuli pelkästään sunnuntaina ja halusi varikolle joutui maksamaan saman 50e kun olisi joutunut maksamamaan koko viikonlopusta.
Hieno kisapaikka kyllä on. Rata näytti hyvältä ja nopealta. Lähdössä olevat keppitytöt reippaita ja iloisia. Yllättävän paljon romua eka mutkassa niin siihen ehkä muutosta. Tullaan toistekki.
Matkailuautolla liikkuvien harrastajien ja katsojien määrä lisääntyy vuosi vuodelta. On hyvä, että järjestetään yöpymispaikkoja ja vielä parempi, että aivan radan läheisyydestä. Mutta pieni panostus alueelle ei olisi pahaksi. Yksi vinossa nököttävä bajamaja tuntui hieman alimitoitetulta alueen kokoon nähden. Roskaakin syntyi ja näytti jääneen myös alueelle, koska roskiksia ei ollut. Sähkö olisi iso plussa, etteivät aggrekaatit pörisisi koko yötä. Hinta 40 euroa on kuitenkin sama kuin monilla täysillä palveluilla varustetuilla leirintäalueilla.
Ajotyyli oli aivan älytön, poukkoilua joka suuntaan. Ajetaan surutta toisten autojen kylkeen silmät kiinni. Missä oli tuomareiden aurinkolasit kun vaarallisista ajotyyleistä ei annettu mustaa lippua?. Jos Formula 1:ssä ajettaisiin tuolla tavalla niin mitähän tapahtuisi?
Isossa kuvassa varsin onnistunut kilpailu, onnistunutta tekemistä. Lähes kaikkeen oli varauduttu, myös muutoksiin ja korjattaviin kohtiin. Se missä tämäkin järjestäjä epäonnistui oli tiedottaminen. Etukäteistietoa oli ripotettu ties minne, oli Kitissä, oli facessa ja jotain oli kilpailun sivullakin. Pitäisi olla yksi paikka (sivusto) missä kaikki olisi saatavilla kootusti. On hyvä että naamassakin hehkutetaan ja buffataan mutta materiaalit pitäisi olla koottuna yhteen paikkaan . Kiti ei ole sellainen paikka jo sen vaikean saatavuudenkin vuoksi ja senkin vuoksi että se toimii milloin mitenkin. Kuulun postituslistoille joihin tulee paljon sähköposteja eri kilpailuista ja sarjoista, kuulumisia ennakkoon ja kilpailun jälkeen tiedotteita. Nämä on nimenomaan medialle suunnattuja posteja Sille postituslistalle en kuulu josta jokkiksen arvokilpailuista tulisi kuulumisia, syynä se että sellaista ei ole! Toivoisinkin että tämä lajiryhmä ottaisi kopin ja ryhtyisi toimiin asiantilan korjaamiseksi. Palkkaisi osaavan tiedottajan tähän tehtävään. Jokkis tuo liitolle kasapäin rahaa, kyllä siitä on oltava mahdollisuus osoittaa siivu tähän tärkeään tehtävään. Tämä kyseinen tiedottaja voisi tarvittaessa antaa opastusta järjestäjille miten tiedotetaan ja missä. Kiitokset JaMoKelle!
En ole pohjalainen, enkä seuran jäsen. Ei tällaisia puitteita ole muilla tarjota. Aina on kuunneltu palaute ja korjattu tilannetta. On tullut käytyä monilla radoilla sm-liigassa ja muissa sm kilpailuissa. Monessa paikkaa kasvaa mm heinä niin, että ei näe rataa. Katsomot kerrasta toiseen multa penkereitä. Jalasjärvellä on rata ja puitteet on hyvät. En löytänyt moitittavaa.Makkarankin sai valita Atria tai Korpela. Ainut mikä jurppii, että en saanut autoa. Sekään ei ole järjestäjän vika. Kiitos hienosta kisasta ja tulen uudelleen ihan varmasti.
Jalasjärven rata-alue meni heittämällä omaan top3 listaukseen näin Suomessa, toivottavasti tuota ei pilata tai ylihinnoitella kuin Pesämäkeä. Kuten edeltävä kirjottaja totesi, lähtöpaikan siirto oli toimiva ratkaisu. Kahdeksan auton lähdöissä romua saattaa silti tulla valtava määrä. Plussaa vielä tarjolla olleesta ruuasta ja todella komeasta katsomoläänistä. Tätä lisää! Risuja myös täältä kuulutukselle, toisen päälle puhuminen ei ole mitenkään kovin asiallinen juttu, muutoin toki meni hienosti! Toinen risu vielä onnettomuuden jälkeiselle tiedotukselle - pelastustöiden aikainen hiljaisuus oli täysin hyväksyttävää ja suotavaa, niin pitikin toimia. Sen jälkeen katsojia olisi voitu pitää tietoisina paremmin, ainakin omasta mielestäni. Kiitettävä suoritus Jalasjärvisiltä, tulen varmasti uudelleen.
Hienot kisat, hieno rata, onnettomuuden jälkeen siirretty lähtöpaikka hyvä ratkaisu, autojen tasoerot tasoittuivat. Parissa paikkaa melko pohjalaanen meininki: Juomat kioskeissa menivät ilmeisesti vähiin koska hinta pompsahti sunnuntain puolessa välissä 50 senttiä ylös, jos olisi ollut kunnon helle olisiko vesipullo maksanut 9 euroa? Karavaanialueelle olisi voinut pari huussia enemmän roudata eivätkä roskiksetkaan olisi olleet pahasta, 40 euroa kohtuu kova hinta parkkipaikasta.
Kakkospisteen lippumiehet välissä ihan kuutamolla. Puitteet mahtavat. Joku keittoruoka kylmän riisikebabin tilalle olis ollut paree vaihtoehto, puitteet senkin järjestämiseen riittävät. Korpelan makkarat hyviä! Ekan kurvin oikomisesta jäi muutamia lippuja antamatta. Asfaltin ulkopuolelta toisen kylkeen on mielestäni oikomista. Olisiko kaksi kaatokiitoa eri puolilla rataa parempi vaihtoehto? Viimeisen ja ykköspisteen väli liian pitkä. Ennen maalia oleva kurvi meni rikki aikaisessa vaiheessa! Kuuluttajakaksikolle hieman miinusta päällepuhumisesta, asia kesken, niin toinen alkoi puhua omaa juttuaan (pääsääntöisesti tämä vähemmän kuuluttajan keikkoja tehnyt). Näillä poikkeuksilla loput olikin sitten kokolailla OK.
Hyvät puitteet ison kisan järjestämiseen. Plussaa ruoka valikoimasta. Traileriparkki oli hiukan ahdas ja tukkoinen kun porukka haki kärryjä.
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Volvo/Ford
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit