pääsivu info pulinaboxi kalenteri ranking yhteystiedot linkit muuta online

Uusi käyttäjä
21.04.2021 14:59.55
Kolumnit
Tulevia tapahtumia
Tuloksia
Osallistujaluettelot
Kilpailumainokset
Muut mainokset
Ruusut&Risut
Perusmaa-JM (17.04.)
Rantakivi-JM (13.03.)
Talvikapina JM (27.02.)
Tykkimäki JM (24.10.)
Reiskan Rähinät (17.10.)
Ruusut&Risut-sivulle
Kilpailujen Ruusut ja Risut
Ruusut&Risut Mansen Muhkurat kilpailulle, joka ajettiin 12.05.2007.
Järjestäjänä toimi TamUA.
Annettu kommentti
Tarkennetaan sen verran että K-P:n numero oli taulussa jo ennen kuin lähtö 32 ehti lähteä. Varma tieto.
Ku k-p:n numero tuli taululle tais lähtö olla jo menossa.
ei siinä k-p kanssa mitään ihmeellistä ku siinä oli yksi lähtö välissä olisi olut aikaa riittävästi semeihin ja jos olisi ollut vittumainen kilpailun johtaja olisi saanut sille kilpailu kieltoo ku se siihen keskelle rataa ajo ja syy epä urheiliamainen käytös .
Yleisen voittaja sai akkulaturin ja sellasen tupakin mittasen pytyn.
mitä krääsää siä sai palkinnooksi? tainnu olla aika heikot kisat
Eikö valvoja uskalla vastata mitä täällä on pyydetty ja sama kilpailun johtajalle eikai se ole liikaa pyydetty
Voi raukka! Mistähän se johtuu,että joku jää sotimaan yksin? Jos ei saa kuin törkeää huutoa,niin varmaan keksii jotain muuta tekemistä.Jos kyseinen henkilö tekee nyt sen mistä sai raikuvat abloodit,niin TamUA saa paljon anteeksi. Ei voi kuin ihmetellä,että keksitään jotain niin typerää,että syy olisi tuloslaskennan.No ei jää kenellekkään epäselväksi kuka tämän on keksinyt.Luulisi,että on nähnyt pahaa unta,ja kun herää,niin ei ole tällaista edes sattunut.Typerimmänkin ihmisen,joka järjestää kisoja pitäisi tietää,että nousijalla on 5 min.aikaa huoltoon.Minä ainakin taputan toistamiseen,kun ilmoitus poistumisesta tulee julkiseksi.No ei tarvitse kovin kummosia kisoja järjestää,kun lyö tämän fiaskon laudalta.
Joskos ensin rauhoituttaisiin ja purettaisiin kiukku vaikka lapioimalla takapihalle kuoppaa, sitten rauhassa annettaisiin rakentavaa palautetta korjausehdotusten kera. Näin saataisiin jatkossakin kisoja eivätkä kaikki vapaaehtoiset lopettaisi kisojen järjestämistä. Tämmöisen haukkumisen jälkeen ei kukaan halua alkaa millekään; kuvittele jos sinä olisit ollut siellä töissä ilmaiseksi!?
Kyllä nyt täytyy jo viimeinkin antaa kritiikkiä. Tampereen Urheiluautoilijat on Suomen vanhin autourheiluseura yli viidenkymmenen vuoden kokemuksella ja jokkiskisojakin on järjestetty noin kolmenkymmenen vuoden ajan. On se kumma kun ei sillä kokemuksella osata kisoja järjestää, vaan vuosikymmenestä toiseen aina TamUA:n kisojen järjestelyt tavalla tai toisella tökkii. Sanotaan, että ota aina kahdet eväät mukaan näihin kisoihin, ja se pitää paikkansa. Lempäälän UA järjestää monen sadan kilpailijan Kardaanikunkun ja siellä järjestelyt toimii aina. Ymmärrän sen, että joskus yllättävät tilanteet saattavat viivästyttää kisan kulkua. Mutta on todella amatöörimäistä, jos ei tuollaisella kokemuksella tajuta sellaista asiaa, että jokkisrata voi kesäkaudella pölistä, ja varauduta riittävästi tällaiseen asiaan, kun mitään sadekauttakaan ei viikonlopulle luvattu.
Plussaa: Hienot anustapit palkintona. Jos ny jollakin sattuu oleen käyttöö.
Mitenköhän ne sudet ja sekundat osuuki aina samalla kilpailunjohtajalle?
Sillon olisi ensimmäisen lähdön jälkeen pitänyt lopettaa ajamiset siihen asti kun kastelu oltaisiin saatu paikalle. Odotettiin sitä luokkien vaihtumisen välilläkin!! Ei varmastikkaan ole helppoa järjestää kisoja ja kerätä vapaaehtoisia paikalle. Järjen kanssa olisi voinut tässäkin toimia!!
Ihan vaan puolustuksen sana kilpailun johdon puolesta. Ei kukaan tee sutta ja sekundaa tarkoituksellisesti. Tiedän kokemuksesta mille tuntuu kun jää "sotansa" kanssa yksin. Tietyn osa alueen johtaja suunnittelee ja laskee kaiken porukkansa varaan. Sitten hetkeä ennen kilpailua saa tiedon, että porukka on lyönyt "hanskat tiskiin" tai sitten on tullut "tärkeämpää tekemistä..." Kilpailun järjestäjäkoneisto tekee työtä kovan paineen alla ja jos joku tekee oharit niin sitä ei välttämättä ehdi paikata. Esittäisinkin, että kritisoijat löisivät viisaat päänsä yhteen ja järjestäisivät jollekkin radalle mieluisan, oikeudenmukaisen kilpailun jossa kaikki toimii kuin kello. Lopuksi kerrottakoon etten toimi kilpailunjohdon sängynlämmittäjänä saatikka tunne koko henkilöä, koska en asu edes 100km säteellä Tampereesta. Toivon vain sydämmestäni voimia ja jaksamista kaiken tämän keskelle, koska tiedän, miten raskasta kilpailun tekeminen on...
Muuten kisat sujuivat mallikkaasti jollei ota huomioon radan kastelua ja K-P Koivistoon kohdistunutta vääryyttä. Oli aivan sairasta ajattaa naiset ja nuoret sellaisessa pölyssä, jossa näkyvyyttä ei ollut metriäkään. Peli olisi pitänyt viheltää poikki jo ensimmäisen lähdön jälkeen, mutta kilpailunjohdon mielestä ilmeisesti oli rata ajettavassa kunnossa??!!Kävin keskustelua kilpailun jälkeen korkeimpien toimihenkilöiden kanssa kaatoni syystä. Käteen minulle jäi se, että ei olisi kuulemma pitänyt ajaa vaan pysähtyä heti, jos ei kerta nää eteensä. Miten sitä voi pysähtyä keskelle rataa, kun silloinhan autosta pitää välittömästi nousta pois?!Siinähän olisi voinut käydä vielä pahemmin. Joku olisi voinut ajaa perääni lujaa tai päälleni kun olisin siinä pölypilvessä lähtenyt hortoilemaan kuin päätön kana radalle. Mielestäni oli todella vaarallista ajattaa luokat näin loppuun.
Olisi mukava saada kommentit kilpailun valvojalta Aimo Kuvaselta sekä kilpailun johtajalta Päivi Toijalalta tälle foorumille. Oliko kisa heidän mielestä OK vai jäikö jokin asia kaivelemaan. K-P Koivistolle tehtiin mielestäni vääryyttä, kun hän ei ehtinyt omaan lähtöönsä. Kilpailun johtajan mielestä asiaan oli syyllinen tulospalvelu, mutta eikös kilpailun johtaja anna lähtöluvan .......
Pelkästään katsojan näkökulmasta kisat olivat ihan ok, mutta kun tarkemmin miettii niin ei voi hyväksi sanoa. Kohta en enää ihmettele miksi Tamperelaisia ja Turkulaisia mollataan kaikissa vitseissä ym ym....No, ensin miinukset; rata pölisi aivan liikaa, on hengenvaarallista ajaa siellä pölypilvessä. Kastelua ei tietenkään ollut, ja kun se tuli, oli se kokoluokkaa miinus. Grillipalvelut olivat todella hitaita ainakin katsomon grillissä, tai ainakin silloin kun kävin siellä ostamassa. Palkintoja tuskin enää pienemmäksi saa. Mutta ei huonoa ellei jotain hyvääkin; makkarat olivat 10+, sää oli hieno ja kuuluttaja oli ihan ok.
Ei siinäkään kyllä tiennyt itkeäkö vai nauraa, kun se kauan odotettu kastelukalusto saapui radalle...
Kisat oli kyllä ala-arvoisesti järjestetty. Kastelu olisi pitänyt hoitaa jo ennen kisoja tai viimeistään ensimmäisen lähdön jälkeen. Hengenvaarallista oli ajella kun joutui sokkona menemään ei kunnolla nähnyt edes toisella kierroksella ajaa vaikka ajoi keulilla. Toimistoväki vedetty ilmeisesti pystymetsästä, eivät meinanneet auton vaihtojakaan antaa tehdä nuorten/naisten jälkeen..sanoivat että se pitää tehdä aamulla jo. Kilpailunjohtaja voi kyllä huokaista helpoituksesta että ei käynyt pahemmin siinä naisten finaalissa. Ja edelliselle kirjoittajalle ihan vain tiedoksi että Kardaanikunkun järjestää Lempäälä..ei Tampere!! Ja Lempäälän porukalla on ollut kyllä kunnon kalustot paikalla.
Onko niin että Turun ja Tampereen kisa järjestäjillä ei ole muuta hyvää kun pikatie pois seudulta. Menee kyl Kunkkuun osallistuminen vakavaan harkintaan. Voi olla että tuli kerralla 2 osallistumista. Ensimmäinen ja viimeinen. Plussaa oli kaunis ilma ja Suomalaisten finaaliin pääsy lätkässä. Miinuspisteitä tuli ainakin 1000..... Tuolla kunnossapito kalustolla ei pitäis päästä järjestämään edes hiekkalaatikolle kisoja. PE....STÄ...
Kauhea kilpailu miksi ei kilpailun johtaja heti ensinmäisen lähdön jälkeen keskeytänyt kilpailua. Miksi ei Kilpailun Valvoja puuttunut asiaan ei tommosella Valvojalla ole kilpailussa mitään virkaa onnenki en itse ajannu seurasin vain sivusta mutta jos noin huonosti järjestetään kilpailu tulis saada kyseisen seuran Toimitsia kieltoa.Sillä kun sivusta seurasi oli kisa viety niin HALVALLA KUIN MAHDOLLISTA ja kuskeja ei otettu huomioon kyseinen Onnettemuus kin satui järjestäjän mokan takia
Eikö kilpailun johdon päässä liiku mitään kun ajatetaan sellasessa pölypilvessä? Ja yks ennakkosuosikki jätettiin semistään ulos.. Ei ihme että kilpailunjohtaja sai isot aplodit kun ilmoitti piakkoin lopettavansa..
Palaa takaisin Ruusut&Risut-sivulle.
Keskustelut
Merenna JM 22.5.2021
Kokemäen Kuhmut 13.6.2021
Perusmaa JM Kuvat
Sigges Däck JM Cup tilanne LapUA:n järjestämän Perusmaa JM:n
PERUSMAA JM 17.04
EVK-Sarja 2021
Somura 2021
*Pulinaboxiin*
Vanha boxi
Kilpailukutsut
Jokkistori
M:Pari vinkamia
M:Jokkis esco
M:Tatech T38 ecu
M:Mokkaratteja
M:240 perä ja etuakseli. Pakosarja
Yhteistyökumppanien ilmoitukset
raceosa.fi
Keskiö 50e - Ratti 50e 60e - Pikairti 45e - Luisi 60e 130e
Muuta asiaa
Mestarit
Kuuluttajalomake
Palaute
Tuuppari-sarja -19
Tuuppari-sarja -18
EVK-sarja -19
EVK-sarja -18
EVK-sarja -17
EVK-sarja -16
EVK-sarja -15
EVK-sarja -14
EVK-sarja -13
EVK-sarja -12
EVK-sarja -11
EVK-sarja -10
EVK-sarja -09
EVK-sarja -08
Kardaanisarja -07
Kardaanisarja -06
Kardaanisarja -05
Kardaanisarja -04
Kardaanisarja -03
EVK-Liiga 2017
EVK-Liiga 2016
EVK-Liiga 2015
EVK-Liiga 2014
EVK-Liiga 2013
EVK-Liiga 2012
EVK-Liiga 2011
EVK-Liiga 2010
EVK-Liiga 2009
EVK-Liiga 2008
EVK-Liiga 2007
JM-SM Liiga 2015
JM-SM Liiga 2014
JM-SM Liiga 2012
JM-SM Liiga 2011
JM-SM Liiga 2010
JM-SM Liiga 2009
JM-SM Liiga 2008
JM-SM Liiga 2007
JM-SM Liiga 2006
JM-SM Liiga 2005
JM-SM Liiga 2004
Ruusut&Risut
Kalenteri 2018
Kalenteri 2017
Kalenteri 2016
Kalenteri 2015
Kalenteri 2014
Kalenteri 2013
Kalenteri 2012
Kalenteri 2011
Kalenteri 2010
Kalenteri 2009
Kalenteri 2008
Kalenteri 2007
Kalenteri 2006
Kalenteri 2005
Kalenteri 2004
Kalenteri 2003
Pistepörssi 05-06
Pistepörssi 2007
Pistepörssi 2008
Pistepörssi 2009
Pistepörssi 2010
Pistepörssi 2011
Raportit

Uusi käyttäjä
Raportit