Jokkis.net Foorumin päävalikko Jokkis.net
Jokkis.netin Pulinaboxi evo2
 
 OhjeOhje   HakuHaku    KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Jokkis.net Foorumin päävalikko
peruutetut kilpailut
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Jokkis.net Foorumin päävalikko -> Kilpailut
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Matti Karppinen



Liittynyt: 02 Maa 2009
Viestejä: 93

LähetäLähetetty: 28.05.2011 09:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

VW MIES kirjoitti:
Matti Karppinen elvistelee täällä rahoillaan ja haukkuu muita perseaukisiksi.Koita nyt kasvaa aikuiseksi.


Matti ei elvistele vähillä rahoillaan, vaan lähinnä ihmettelee sitä että sama valitus on jatkunut syksystä asti. Onko tämä se foorumi missä asiat muuttuvat? Ne ajovermeet rahallisesti eivät moneltakaan ois vieny kuin yhden koneen hinnan, varsinkin nyt kun sääntö niiden osalta lieveni.

Olin huomaavinani kevään korvalla kuitenkin lievennystä ajovarustesääntöön nimen omaan sen avulla kun seurat kirjelmöivät asiasta suoraan lajiryhmälle. Mutta mikään ei riitä, jos vahingossa hiukan joustoa tulee, niin ei siitä apua ole.

Kertonee tämänkin keskustelun tasosta jotain tuo väkisellä väärin tulkitseminen. Jos minä arvostelen tätä valitusta, se käännetään JR vastaiseksi, rahalla elvistelyksi ja takin käännöksi .

Uskokaa pois ei minulla oo mitään JokkisRacea vastaan, mutta toisaalta ei vielä ole ollut tarvetta ruveta erikseen sitä suosimaankaan. Positiivistahan se on kun on mahdollisuuksia ajamiseen useammassa eri lajissa, miksi tästä pitää vääntää vastakkainasettelu?

Lapinlahti ei ole tehnyt JR:n suhteen päätöksiä puoleen eikä toiseen, ainoastaan sen että seuraa saa edustaa seuran nimellä jäsenmaksun maksaneet jäsenet myös JR kilpailuissa.
Periaatepäätös radan vuokraamisesta myös AKK:n ulkopuoliseen kilpailutoimintaan on tehty, mutta ei noita vuokralaisia ole jonoks asti tuppautunu Smile
Kun näitä muidenkin lajien harrastajia meillä on, niin ei ole hallitus katsonut aiheelliseks lähteä kokeilemaan mitä sanktioita AKK suuressa viisaudessaan meille voisi langettaa seuran osallistumisesta seurana AKK.n ulkopuoliseen kilpailutoimintaan. Ootellaanhan muutama esimerkki ja mietitään se uudestaan.

Ei nämä sääntömuutokset, autojen tähtitieteelliset hinnat ym. harmit minuakaan miellytä, mutta ei ne asiat täällä valittamalla korjaudu.
Nyt pienemmilläkin kilpailijamäärillä tämä laji tarjoaa elämyksen, kilpailijoille, katsojille ja jopa toimitsijoille. Ei tämä kokonaan pilalla ole.

Ehkä eniten tässä harmittaa hyvän foorumin taantuminen itkupalstaksi. Jospa muutaman vuosikymmenen päästä ajetaan sähkömopoilla harrastesarjaa marketin pihalla ja pidetään hauskaa....

Onko tämä nyt sitä mukavaa harrastuspohjaista toimintaa, mitä on kiva tehdä? Vapaaehtoispohjaltahan tätä kaikki tekee, niin kilpailijat, kuin toimitsijat ja seura-aktiivit.

Vähän Japanin tsunamista voitte yksintein kaataa matin päälle, mutta vain yksilötasolla, seura ei siitä ole vastuussa Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Jokkis.net Foorumin päävalikko -> Kilpailut Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5
Sivu 5 Yht. 5

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB 2 © phpBB Group (current version modified by TPo)