Jokkis.net Foorumin päävalikko Jokkis.net
Jokkis.netin Pulinaboxi evo2
 
 OhjeOhje   HakuHaku    KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Jokkis.net Foorumin päävalikko
JM-SM 2014 siirretty!
Siirry sivulle 1, 2, 3  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Jokkis.net Foorumin päävalikko -> Kilpailut
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Anttti-Pekka MännistöLiittynyt: 17 Hel 2008
Viestejä: 346

LähetäLähetetty: 15.12.2013 21:07    Viestin aihe: JM-SM 2014 siirretty! Vastaa lainaamalla viestiä

Tällainen tapaus tällä kertaa maininnalla "pahoittelemme"!
Jälleen kerran "lakerikenkäpojat" kyykyttää kansallisten kilpailujen järjestäjiä.
http://www.autourheilu.fi/39271.aspx
Idea Shocked
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Markku KankareLiittynyt: 16 Tam 2008
Viestejä: 267
Paikkakunta: Somero

LähetäLähetetty: 16.12.2013 07:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jippii!
Nyt sitten odotellaan, miten s******n sekaisin kalenteri saadaan, kun kaikki heinäkuun kisat heitellään ympäri ämpäri. Pienet kisat ainakin kärsii, se on selvä.
Toivoa vaan sopii, että JM SM ja muut kisat löytävät toimitsijansa.
Voimia Vilppulaan, V-käyrä lienee aika korkealla.
T. Markku Kankare


Viimeinen muokkaaja, Markku Kankare pvm 16.12.2013 10:27, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Marko KinnunenLiittynyt: 05 Huh 2011
Viestejä: 151

LähetäLähetetty: 16.12.2013 07:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tämä on jo toinen JM-SM kilpailun siirto joka on tehty tämän kyseisen MM-kilpailun vuoksi. Ensimmäiseksi siirrettiin Naisten ja Nuorten JM-SM, ja nyt Yleisen JM-SM. Perusteet siirrolle on aika kevyet. JM-kilpailijoiden, järjestäjien tai yleisön kannalta siirtoa ei olisi ollut tarpeen tehdä, eikä olisi pitänyt tehdä.
Nämä kilpailut ei kilpaile keskenään millään osa-alueella. Eli siirrot on olleet täysin turhia ja aiheuttavat vaan taas kerran kitkaa liiton ja kentän välille. Täytyisi aina muista tämäkin, sitä saa mita tilaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Anttti-Pekka MännistöLiittynyt: 17 Hel 2008
Viestejä: 346

LähetäLähetetty: 16.12.2013 10:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kesti näköjään parisen vuotta kun hallitus puheenjohtanineen omaksui toimiston toimintatavat. Täydellinen ylimielisyys, osaamattomuus ja piittaamattomuus näkyy tavassa miten tätä asiaa on viety eteenpäin.
Työ mitä viimeisen kahden vuoden aikana on tehty positiiviseen suuntaan menee kertaheitolla pakkasen puolelle ja paljon. Luottamus pitkäjänteisen työ tekemiseen katosi kertaheitolla kun mistään ei näköjään voi enää olla varma. Toimintatavasta näkyy hyvin, että asialla ovat henkilöt jotka ovat täysin pihalla kilpailun tekemisestä ja seuratoiminnan pitäjänteisistä haasteista.
On todella valitettavaa, että jälleen jokamiehenluokka ja sitä kautta Kokemäki, Orivesi, Vilppula ja monta muuta seuraa joutuivat tämän taitamattoman toiminnan kohteiksi.
Kuluja ja ylimääräisiä hankaluuksia tulee myös noihin edellä mainittuihin kisoihin aikoneille kilpailijoille, toimitsijoille, yhteistyökumppaneille ja yleisölle. Lomajärjestelyt menevät monilla uusiksi, majoitusvarauksien muuttaminen ei kesän parhaimpaan sesonkiaikaan ole yksinkertaista, oma heinäkuun kalenterikin tekee täysvoltin.
Tehtiin reilu vuosi töitä, että kesän arvokisat saatiin palautettua oikeille alkuperäisille paikoilleen päällekkäisyyksien välttämiseksi ja nyt yhdellä ”pahoittelemme” tiedotteella heitetään koko työ roskakoriin.
Tahtomattaan kärsijäksi joutuu myös AL-Härmä jonka kilpailupäivämäärälle JM-SM siirrettiin.
Seuran on mahdotonta löytää korvaava päivämäärä kilpailulleen joka on ajoitettu perinteisten Härmäläisten Häjyylyjen kanssa samaksi viikonlopuksi ja sen siirtämisvalta ei onneksi ole FIA:n ja AKK:n patruunoiden käsissä.
Seuralla on viimeistelyvaiheessa rata-alueella tasokas huoltorakennus jonka kustannusarvio on lähemmäs 200.000. €. Härmä joutuu todennäköisesti perumaan koko kilpailun ja sen myötä joudutaan hyvin haasteelliseen tilanteeseen talouden kanssa, koska kyseiselle kilpailulle oli asetettu myös kohtuullisia taloudellisia tavoitteita. Myönnetty kaksipäiväinen kisa on on myös EVK- sarjan osakilpailu.
Näiden kilpailujen siirtely vaikuttaa kaikkiin heinäkuun kilpailuihin, vammoitta ei myöskään jääne Pellon Poikkinaintiajot joka on viikon päästä SM kisasta. Vaikutus saattaa olla myös itse SM kisojen osanottajamääriin ja taloudelliseen lopputulokseen.
Olisi mielenkiintoista tietää mikä on lajiryhmän rooli tässä asiassa.
Seurat ovat tehneet jo valtavasti töitä kilpailujensa kanssa ja kuluja on tällä hetkellä ”plakkarissa” kohtuullisesti, kuka maksaa, kelle, kuinka paljon ja mistä. Tuo tieto kuuluu myös omistajille eli seuroille.
Ihmetystä herättää myös tiedottamisen taso, valmista JM lajiryhmän tiedotetta ei saada aikaiseksi nettisivuille kuin viikkojen päästä, sen sijaan tähän kyseiseen kilpailujen siirtelytiedotteeseen löytyi aikaa ja tahtoa myös sunnuntai-iltana.
Tämän kirjoituksen takana ei todellakaan ole minkäänlainen ”krossiviha” vaan enemmänkin ärtymys tapaan miten taitamattomasti asioita voidaan hoitaa – ovatko henkilöt tehtäviensä tasalla.
”Kiitämättömyys on maailman palkka” sanoo vanha viisaus, tämäkö on se tapa millä pj. ja hallitus kiittää niitä tahoja jotka mahdollistivat kyseisten henkilöiden valinnan.
Osaan hävetä ja pyytää puolestanne anteeksi kaikilta niiltä eri osapuolilta jotka tahtomattaan ovat joutuneet tämän mielivallan kohteeksi
Idea Shocked
email:
a-p.mannisto(ät)rivakka.net


Viimeinen muokkaaja, Anttti-Pekka Männistö pvm 16.12.2013 16:39, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
hannaLiittynyt: 08 Jou 2008
Viestejä: 25

LähetäLähetetty: 16.12.2013 11:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Olihan mukava palata jokkisristeilyltä ja lukea asiasta. Julkaisimme juuri laivalla EVK-Sarjan osakilpailut, joista kaksi on heinäkuulla ja alahärmässä kisa nyt sitten SM:ien kanssa päällekkäin. Mäntyharju siirteli kanssa osakilpailuaan koska nuorten ja naisten SM:ää siirreltiin.
Lisäksi myimme EVK-sarjan hyväksi kalentereita laivalla, joihin on painettu ensi vuoden kilpailut. Nyt rupean kaikille ostajille pahoittelemaan että kalenterilla ei tee mitään kilpailujen osalta.
Mielestäni tällaisia päätöksiä mitkä sotkevat koko kilpailukalenterin heinäkuun osalta ei voi tehdä enää tässä vaiheessa. Liikaa kärsijöitä.

Hanna Yrjölä-Elo
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
emppu tuominenLiittynyt: 14 Tam 2008
Viestejä: 1998
Paikkakunta: Lahti

LähetäLähetetty: 16.12.2013 11:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lajiryhmän rooli tässä asiassa on nolla. Lajiryhmälle ei ole tullut esitystä että kyseinen SM kilpailu pitäisi siirtää, joten päätöstä tai esitystä asiasta ryhmä ei ole tehnyt.
Sähköpostikeskusteluja ryhmä on käynyt ja useat on tuonut esiin huolen juuri siitä että ei tämä ole yhden kilpailun siirto, vaan se vaikuttaa suoraan neljään muuhun kilpailuun, jä välillisesti vähintäänkin toiseen mokomaan.

Ymmärrämme hyvin myös senkin että ko crossikisaan pitää saada parhaat suomalaisvoimat, mutta…varmaan olisi löytynyt jokin muukin viikonloppu jos kaikki lajit olisivat liitossamme samalla viivalla, edes lähellä.

Voin olla seuraavassa väärässäkin. Pistää mietityttämään miksi nämä kansainväliset kilpailut ja niiden siirrot aiheuttaa aina hämmingin jokamiehenluokan kilpailuihin ja kalenteriin. Miksiköhän ne ei osu päällekkäin minkään muun lajin kanssa? Sattumaahan se on, on on.
Muistuu vielä hyvin mieleen EM-crossin kanditatti kilpailu. Sille haettiin paikkaa kalenteriin. Se oli tulossa SM-rallin kanssa päällekkäin, mutta eihän se käynytkään kun ko järjestäjä ei sitä hyväksynyt.
Sitten kysymättä keneltäkään muulta kilpailunjärjestäjältä se asetettiin viikonloppuun jossa ei ollut kuin jokkiskisoja, lähin 60 km päässä.
_________________
Historiam ignorat, non intelligit etiam recentioribus
emppu.tuominen(at)phnet.fi
0405950754
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Tero HeleniusLiittynyt: 02 Mar 2010
Viestejä: 12
Paikkakunta: Sastamala

LähetäLähetetty: 16.12.2013 17:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tämäpä hienoa! Saa ruveta toistamiseen ettiin uutta kilpailupäivää Äetsän kisalle näiden SM:ien siirto rulianssien johdosta. Olishan se ihan kiva jos joku tuolta akk:sta viittisi ilmoittaa meillekkin asiasta. Mitäköhän seuraavaksi ollaan siirtämässä etten VAAN ano uutta päivää siihen kohtaan?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Anttti-Pekka MännistöLiittynyt: 17 Hel 2008
Viestejä: 346

LähetäLähetetty: 16.12.2013 18:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Miten ihmeessä voivat seurat enää luottaa myönnettyjen kilpailujen päivämäärien paikkansa pitämiseen kun lähes ilmoitusluontoisena asiana voidaan siirtää jo myönnettyjä kilpailuja.
Samaisen kilpailun siirto on saanut aikaan ennen näkemättömän ketjureaktion jonka hintalappu on vielä täysi arvoitus.
Tuntuu erittäin vastenmieliseltä ajatella, että satojen ja satojen tuntien ennakkovalmistelut ovat menneet hukkaan ja taloudellisia menetyksiä on monella eri taholla.
Olen saanut vajaan vuorokauden aikana mittavan viestitulvan jonka perusteella katson olevani suorastaan velvollinen puolustamaan seurojen, kilpailijoiden ja katsojien tasapuolista kohtelua tätä täysin perusteetonta toimintaa vastaan.
Parhaillaan valmistellaan mittavaa adressia sekä seurojen, että kaikkien lajista kiinnostuneiden allekirjoitettavaksi, adressi aukeaa allekirjoitettavaksi tänään.
Tämän tilanteen pelastaa ainoastaan muutoksien peruminen ja kilpailujen pitäminen alkuperäisillä paikoillaan.
Idea Shocked
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Niko SipiläLiittynyt: 16 Tam 2008
Viestejä: 43
Paikkakunta: Nakkila

LähetäLähetetty: 16.12.2013 19:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Muistaako kukaan vuotta 2010 kun jokkiksen SM ajettiin Kauhajoella ja EM-Rallicros Kouvolassa samana viikonloppuna. Paljonko se vaikutti molempiin kilpailuihin?
_________________
Rajala Racing Team
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Anttti-Pekka MännistöLiittynyt: 17 Hel 2008
Viestejä: 346

LähetäLähetetty: 16.12.2013 20:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Adressi avattu, linkki Jokkisnetin etusivulla!
Idea Shocked
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Päivi MentulaLiittynyt: 19 Tou 2008
Viestejä: 20

LähetäLähetetty: 16.12.2013 22:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

On pakko kommentoida, että mielestäni ja monen muunkin mielestä on hyvä, että kilpailut eivät ole päällekkäin. Ehkäpä olemme jotenkin poikkeavaa autourheilukansaa, kun haluamme nähdä molemmat hienot tapahtumat tai kenties toimia toisessa toimitsijana, toisessa kilpailijana/katsojana. Mun mielestä meidän pitäisi olla tyytyväisiä ja kiitollisia, että Suomeen on saatu MM-tason osakilpailu. Se on totta, että olisihan ne muutokset voineet tulla jo aiemmin, mutta eipä siihen MM-kalenteriin ne Suomen kilpailut valitettavasti vaikuta.

Luulenpa, että muutama kuljettajakin tykkää, että pääsee osallistumaan molempiin kilpailuihin ihan kilpailijana? Ja kuuluipa tuolla Jurvassa toimitsijoiltakin valitusta, kun viime kesänä olivat samaan aikaan NuNa SM ja EM.

Tuskinpa tuo Pellon osallistujiin vaikuttaa, olihan ne SM ja Pello muistaakseni viime vuonnakin viikon välillä ja hyvin noita kuskeja tuntui riittävän. Aika monena vuotena tuo on JM kuitenkin ollut heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Eikö tuolle EVK-sarjan osakilpailulle vapaudu paikka sitten siitä SM-viikonlopusta, jos ei MM kiinnosta?

Mitä siirtoihin tulee, me olemme muuttaneet omaa juhlavuoden kilpailun ajankohtaa, Inkeroisten maastoajoa, jo neljään kertaan. Ensin siksi, että olisi ollut samaan aikaan EVK-SM-kilpailun kanssa, sitten samaan ajankohtaan tuli rallicrossin SM-osakilpailu samalle paikkakunnalle, seuraavaan vaihtoehtoon Kardaanikunkku, joka ei sekään ole jostain syystä sillä normaalipaikalla. Nyt ollaan Nesteralli-viikonlopussa, mutta eipä voi mitään. Niin juu, myydyissä kalentereissa on meidänkin pikkukisa väärin, kun ei muutoksissa pysy varmaan enää kukaan mukana. Ilomielin kuitenkin muutan varaamani majoituksen SM:iin, jollei tässä nyt saada vielä aikaan sitä, että siirto perutaan ja kisat onkin päällekkäin.

Argh, sanoin sanottavani. Ei voi vaan ymmärtää, että tehdään mahdolliseksi kilpailijoille kilpailla kahdessa kisassa, katsojille ja toimitsijoille mennä molempiin huipputapahtumiin, niin ei muuta kuin naristaan Sad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Juhani PakariLiittynyt: 08 Mar 2011
Viestejä: 10

LähetäLähetetty: 16.12.2013 22:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Voin vain kuvitella, että tilanne voi myös näyttää juuri sellaiselta, kuin tällä palstalla kirjoittavat antavat ymmärtää, näin ei kuitenkaan asiat todellakaan ole! En haluaisi kirjoittaa aiheesta tällä palstalla, koska meillä on virallinen tiedotuskanavamme, mutta se onnistuttiin kääntämään ihan niin muuksi, kuin se on, joten tällä kertaa sitten myös täällä! Smile
Saavuttuamme Pariisiin FIA:n vuosikokoukseen 3.12 saimme puhelinsoiton, jossa saimme kuulla, että Rallicross MM -osakilpailua ei saadakaan järjestää alkuperäisellä anotulla päivämäärällä, vaan meille annettiin promoottorilta ilmoitus, että on käytännössä vain kaksi vaihtoehtoa; joko kesäkuun viimeinen viikonloppu tai sitten peruisimme ko. kilpailun. Kävimme kovaa keskustelua aiheesta promoottorin suuntaan, mutta tuloksetta. Meidän tuli antaa lopullinen päätös asiassa jo 4.12, joten liikaa ei ollut aikaa asiaa selvittää. Rallicrossin MM:n siirtäminen kesäkuun viimeiselle viikonlopulle oli myös meille täysi katastrofi, se on nimittäin aivan liian lähellä Nesterallia ja toimistoväki olikin jo sitä mieltä, että jätämme MM:n ajamatta. Käytyämme useat puhelinkierrokset lähes kaikkien hallitusten jäsenten kanssa, sekä lajiryhmien puheenjohtajien kanssa, tuli asia kuitenkin selväksi; MM on ajettava, vaikka onkin todella haasteellinen toteutettavaksi tuolloin.
Olimme eilen Orivedellä kokoustamassa Vilppulan- ja Oriveden seudun UA:n edustajien kanssa aiheesta. Kokous oli erittäin rakentavahenkinen ja teimme yhdessä, korostan vielä, teimme yhdessä päätöksen JM-SM 2014 Ysitienauto kilpailun siirtämisestä viikolla eteenpäin. Sovimme myös yhteisesti, että asiasta tiedotetaan vain AKK:n virallista tiedotuskanavaa pitkin ja tiedotekin toteutettiin yhteistyössä heidän kanssaan.
Tiedostimme, että tämä muutos tulee aiheuttamaan varmasti pari muutakin muutosta, mutta tilanteessa tavoitteena oli kuitenkin pitää huolta siitä, että vahingot olisivat mahdollisimman pienet, niiltä kun ei tällä kertaa voitu välttyä.
Toivon, että saamme hoitaa nämä tilanteen aiheuttamat ongelmat aivan siten, kuin ne kuuluukin hoitaa, kaikkien kannalta lienee kuitenkin tärkeintä, että kilpailut saadaan järjestettyä mahdollisimman hyvin, kilpailijoita ja yleisöä mahdollisimman paljon paikalle.
Myös tästä äärimmäisen ikävästä kokemuksesta otamme kerralla opiksi niin, että vastaavaa ei pääse tässä mittakaavassa tapahtumaan uudelleen...
keinot ovat jo työn alla ja julkaistaan asianmukaisesti, heti kun saadaan virallisiksi.
En osaa tunnistaa AP:n kirjoittamaa "täydellistä ylimielisyyttä" tässä tilanteessa, tuskin Vilppulan ja Oriveden UA:n johto tuollaista myöskään allekirjoittaisi.. AP olisit kyllä voinut soittaa allekirjoittaneelle ensin ja selvittää taustat, eikös?
ystävällisin terveisin,
Juhani
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Marko KinnunenLiittynyt: 05 Huh 2011
Viestejä: 151

LähetäLähetetty: 16.12.2013 22:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kun nyt on saatu perustelua päätöksien taustaksi, toivoisi että tätä perustelua tulisi jatkossakin ilman että sitä pitää erikseen pyytää. Pitäisi jo vihdoinkin ymmärtää siellä Kellokukantiellä että avoimuus ja asioiden rehellinen taustoitus avaisi paljon solmuja. Vika on siellä hyvät ystävät! Kun joku vielä perustelisi miksi jotain kilpailua ei voi ajaa jonkin kilpailun kanssa päällekkäin? EM krossia on ajettu muutamana vuonna päällekkäin jokkiksen SM:n kanssa, ja ei siinä mitään ylipääsemätöntä ole ollut. Ne on muutaman käsiparin sormissa ihmiset jotka jää jommassta kummasta pois, sillä ei voi olla silloin niin suurta merkitystä. Se kuka väittää että jokkisen SM:n päällekkäisyys kansainvälisen krossikisan kanssa haittaisi jompaa kumpaa kisaa puhuu höpöjä. Nythän siirron on tehnyt FIA ja sen promoottorit, syyllistävä sormi pitää kohdistaa sinne.
Ylimielisyydellä tarkoitetaan arvatenkin tapaa jolla asioita on hoidettu. Neuvotellaan vain yhden kisan kanssa, eikä osata ottaa huomioon muita jotka asiassa joutuvat vaikeuksiin. itsekkin allekirjoitan tuon adressin, ja toivon että muutkin näin tekevät.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
hannaLiittynyt: 08 Jou 2008
Viestejä: 25

LähetäLähetetty: 16.12.2013 23:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kaikki eivät voi kisoja siirtää noin vain. Ymmärtääkseni alahärmän kilpailu on tarkoituksella viikonlopussa milloin siellä on paljon muutakin tapahtumaa kyseisenä viikonloppuna.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Anttti-Pekka MännistöLiittynyt: 17 Hel 2008
Viestejä: 346

LähetäLähetetty: 17.12.2013 18:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Auttakaa hyvät ihmiset kun en enää ymmärrä, tässä asiassa ei mielestäni joku täsmää.

Suora lainaus AKK:n tiedotteesta:
”Kyseisenä ajankohtana oli kansallisen kilpailukalenterin mukaan alun perin tarkoitus järjestää JM SM Yleinen 2014 -kilpailu. Koska kilpailijoiden, järjestäjien ja yleisön kannalta kahta merkittävää autourheilutapahtumaa ei ole tarkoituksenmukaista ajaa samana ajankohtana, ovat kilpailunjärjestäjät AKK Sports Oy, Vilppulan seudun UA ja Oriveden seudun UA yhdessä päätyneet siirtämään JM SM kilpailua viikolla eteenpäin, ja näin ollen JM SM 2014 Ysitienauto kilpailun päivämäärä on 5.-6.7.2014”.

Mistä ihmeestä löytyy tuo päätös jonka mukaan kilpailun siirtämistä koskeva sopimus on tehtävä AKK Sports Oy:n kanssa kuten tiedotteessa selkeästi lukee.
Aikaisempi käytäntöhän oli se, että kilpailut ja kilpailujen muutospäivämäärät anottiin AKK-Motorsport Ry:ltä. ja osoitettiin lajipäällikölle.
Pitääkö kilpailutkin anoa jatkossa AKK Sports Oy:ltä?

Anteeksi, minäkö yksinkertainen kun en ymmärrä, ”todennäköisesti”!
Idea Shocked
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Jokkis.net Foorumin päävalikko -> Kilpailut Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Siirry sivulle 1, 2, 3  Seuraava
Sivu 1 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB 2 © phpBB Group (current version modified by TPo)