Jokkis.net Foorumin päävalikko Jokkis.net
Jokkis.netin Pulinaboxi evo2
 
 OhjeOhje   HakuHaku    KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Jokkis.net Foorumin päävalikko
Ajovarustesääntö 1.1.2011 alkaen
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 25, 26, 27  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Jokkis.net Foorumin päävalikko -> Säännöt
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
pive



Liittynyt: 22 Tam 2008
Viestejä: 236
Paikkakunta: Juuka

LähetäLähetetty: 23.10.2009 14:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Shocked

Viimeinen muokkaaja, pive pvm 19.07.2010 14:35, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Roni Poola



Liittynyt: 07 Maa 2008
Viestejä: 108

LähetäLähetetty: 23.10.2009 21:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

en tiedä saisko tätä tänne laittaa mutta laitanpa. Backman vastas mun lähettämään palautteeseen.

Kiitos palautteestasi. Olen kanssasi siinä täysin samaa mieltä, että jokamiehenluokan aloittamiseen ei kuulu suuret satsaukset. Tällä hetkellä lajissa on käsillä paljon suuremmat ongelmat kuin kunnollisten ajovarusteiden kustannukset, jotka ovat kuitenkin hankittaessa investointeja monelle tulevalle vuodelle.



Sen sijaan kilpailukykyisen auton rakentaminen taitaa olla melko haastavaa tuolla ostotarjoussäännön lunastushinnalla. Kustannukset ovat siis karanneet aivan väärästä päästä, eikä sen takia ole syytä pistää korkeita kustannuksia turvavarusteiden piikkiin. Faktahan on se, että nykyautojen nopeudet ovat vähintään rallicrossin luokkaa ja autot huomattavasti esim. crossia heikompirakenteisia.



Ei tarvitse katsoa kuin palaute Riksun Ryminöistä niin jokainen tajuaa miksi kuljettajan turvallisuuteen on panostettava. Toinen vaihtoehto on odottaa ensimmäistä ruumista ja lopettaa koko homma kertarysäyksellä siihen.



Meillä on käynnissä uudentyyppisen JM-luokan suunnittelu, jossa hinta – nopeus – turvallisuus tulisi olemaan tulevaisuudessa tasapainossa.



t: Jani



Jani Backman
Pääsihteeri - General Secretary
_________________
Volvo POWER! :d
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ari Huhtala



Liittynyt: 16 Tam 2008
Viestejä: 67
Paikkakunta: Alahärmä

LähetäLähetetty: 23.10.2009 22:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nyt se on sitten mustaa valkoisella eikä pelkkää huhuilua.
Jokainen varmasti tajuaa mitä tuo viimeinen lause tarkoittaa!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Jalmari



Liittynyt: 29 Tou 2008
Viestejä: 29

LähetäLähetetty: 24.10.2009 00:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

"Faktahan on se, että nykyautojen nopeudet ovat vähintään rallicrossin luokkaa ja autot huomattavasti esim. crossia heikompirakenteisia." Eli jokamies tekee muutamalla tonnilla saman kuin crossikuski 10-20 tuhannella eurolla? Huhhuh mitä juttua ja tämä kaveri on vielä pääsihteeri. Onkohan edes käynyt koskaan jokkiskisoissa?
Aika eriskummallinen on myös tuo verhoiltu uhkaus lajin loppumisesta; "Toinen vaihtoehto on odottaa ensimmäistä ruumista ja lopettaa koko homma kertarysäyksellä siihen." Vertaa esim, ralliin jossa kuitenkin sattuu ja tapahtuu valitettavia tapahtumia hieman useammin ja silti sitä ei kukaan ole lopettamassa!
Kyllä jokkis on jostain syystä piikki AKK nykyisen johdon lihassa, vaikka on varmasti yksi suurimpia tulonlähteitä ja suosituimpia lajeja.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
emppu tuominen



Liittynyt: 14 Tam 2008
Viestejä: 2064
Paikkakunta: Lahti

LähetäLähetetty: 24.10.2009 06:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Niin, minäkin ihmettelen että kellä heillä, on kehitteillä jotain.
Suunnittelevat uutta JM-luokkaa...

Jokkis on lähtöisin harrastajien piiristä, peruskivi on muurattu siellä.

Jos lajia kehitetään, pitää sen kehityksen suunta määrittää siellä missä sitä ajetaan. Ei paperipinojen ääressä.
Se on nähty mikä on tulos, jo nyt!



Pistämpäs postia alkuviikosta liittoon.

Pitääkö tätä suomalaista autourheiluorganisaatiota ravistella oikein kunnolla että se heräisi! Ehkä kohta ainoa todellinen keino saada muutos aikaan..voi genitaalialueet sanon minä
_________________
Historiam ignorat, non intelligit etiam recentioribus
emppu.tuominen(at)phnet.fi
0405950754
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
veli-matti paakkari



Liittynyt: 04 Maa 2009
Viestejä: 16

LähetäLähetetty: 24.10.2009 16:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Voi hyvät hyssykät. Ettäkö crossin veroisia autoja tekniikaltaan ja nopeuksiltaan. VITUT sanon minä. Mikähän tää uus jokkis nyt sitten on. Eikö joku vuos sitten ollu tarkoitus kokeilla jotain vakio auto tyyppistä luokka jokkikseen ei vaan tainnu saada kovin paljoo kannatusta. Bäckmaniki vois vetää hanssin päähänsä ja paeta vuorille!!!!!!!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Matti Karppinen



Liittynyt: 02 Maa 2009
Viestejä: 93

LähetäLähetetty: 24.10.2009 17:35    Viestin aihe: Uutta harrastusta kehiin Vastaa lainaamalla viestiä

En ainakaan minä näe realistisena sitä, että saisimme tiimillemme hankittua Hansit, sun muut turvavarusteet tulevan vuoden aikana.
Miten olis lajin vaihto? Joku semmoinen autourheiluharrastus, jossa ajettaisiin pienillä kustannuksilla lähes leikkimielellä. Vähän niinkuin jokkis oli joskus....

Perustetaanko oma laji ilman AKK:ta , ja vuokrataan tapahtumiin seuroilta radat. Jm kisoista tulee kuitnkin tynkäkisat harrastajakadon takia, ja silloin seurat voisivat vuokrata ratojaan ulkopuolisille harrastajille edullisesti.
Jos tääällä toisaalla olevaan galluppiin on luottamista, niin 25% jokkisharrastajista aikoo jatkaa uusin varustein. Jos näi käy, niin monen seuran toiminta ja talous on vaarassa.
Tuleeko rokkiralli meillekin, vai keksitäänkö jotain uutta?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
arsi



Liittynyt: 04 Tou 2009
Viestejä: 32

LähetäLähetetty: 24.10.2009 17:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

No niin, sävelet on AKK:ssa selvät. Jokkis yritetään tappaa hinnalla millä hyvänsä. Tässä tapauksessa vaan se euromääräinen hinta saattaa olla AKK:lle yllättävänkin kova... jokuhan voisi laskea paljonko AKK suurinpiirtein nettoaa nykyisillä lisenssimaksuilla, kilpailulupamaksuilla, tutkintomaksuilla ym ym.
Tuolla pääsihteerin vastauksen viimeisellä lauseella AKK viimeistään kusee omille nilkoille. Ei herranjumala, olisi nyt sanonut suoraan kirjallisena sen huhun mitä palstoillakin on liikkunut. Vittuako sitä tuolla lailla kiertelemään ja kaartelemaan. Ja muutenkin, kuka helvetti voi väittää että JM-auto kulkee VÄHINTÄÄN yhtä lujaa kuin 550hv RC-auto. Aina ei voi ymmärtää ei.
Tämänkin keskusteluketjun nimen voisi muuttaa aivan hyvin joksikin tulevaisuusketjuksi tjsp., tyyliin "Jokkis ennen ja jälkeen AKK:n". Näyttää vahvasti sille et ajovarustesäännöt on vuoden 2011/2012 jälkeen niitä pienimpiä murheita. Innokkaimmat etuvetokuskit voivat minun (ja varmaan aika monen tuhannen muunkin) puolesta jäädä kannattamaan AKK:a tulevaisuudessakin luokkauudistuksen myötä. Mutta kyllähän fakta on se että lajin suola on nimenomaan tuuppareissa. Se, että kannattaako jokkis liittää rokkiralliin vai perustaa kokonaan oma rokkiralli-tyyppinen järjestö ("peukku" tälle vaihtoehdolle) on viisaampien ihmisten päätettävissä. Suurempia äänestyksiä AKK:sta irtaantumisen puolesta tuskin tarvii pitää.

Ei muuta kuin työryhmää ja puuhamiehiä kasaamaan Smile... yhdenlainen työryhmähän kokoontuu jo kohta Vilppulassa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Roni Poola



Liittynyt: 07 Maa 2008
Viestejä: 108

LähetäLähetetty: 24.10.2009 18:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ite kans tarkastelin tota rokkirallia juttua ja lueskelin sääntöjä. muuten tosi jees hommalta kuulostaa kun saa olla kans paloseinä siirretty ym. mutta viisi sataa tuntuu aika pieneltä summalta myydä auto jota on vaivalla rakentanut , ite ainakin tykkään autoja nimittäin rakentaa. mutta ei se rokkirallikaan todellakaan ole mahdoton ajatus jos vain tänne vähän pohjoisempaankin rantautuu. kaikista paras ois , niinku varmaan jokaisen mielestä , jatkaa näin miten tähänkin asti mutta tiukentaa auton katsastuksia hivenen , kyllä itteäki hirvitti kun katoin riksusta sen kuvan missä äijällä oli pää ulkona autosta kun kaatoi. onneksi ei mitään vakavempaa sattunut.
_________________
Volvo POWER! :d
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Antti Salmi



Liittynyt: 14 Tam 2008
Viestejä: 361
Paikkakunta: Keskeinen Suomi

LähetäLähetetty: 24.10.2009 18:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

arsi kirjoitti:
Innokkaimmat etuvetokuskit voivat minun (ja varmaan aika monen tuhannen muunkin) puolesta jäädä kannattamaan AKK:a tulevaisuudessakin luokkauudistuksen myötä..
Noh ei taida (ainakaan itse ex-innostunut etuveitikkakuski) monikaan olla samaa mieltä, ja pidetään edelleen tämä luokkajako pois tästä keskustelusta. Mitä järkeä aja etuvedolla jos kaikilla on... ei mitään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
arsi



Liittynyt: 04 Tou 2009
Viestejä: 32

LähetäLähetetty: 24.10.2009 18:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mese kirjoitti:
Noh ei taida (ainakaan itse ex-innostunut etuveitikkakuski) monikaan olla samaa mieltä, ja pidetään edelleen tämä luokkajako pois tästä keskustelusta. Mitä järkeä aja etuvedolla jos kaikilla on... ei mitään.


Viittasinkin tällä tähän ei-enää-niin-epäviralliseen-huhuun "nykyaikaisista etuvetoautoista" eikä kenenkään tarvitse ottaa tuosta palkokasvia sieraimiin. Mutta jätetään luokkajakokeskustelu tosiaan tästä ketjusta pois ja keskitytään "olennaiseen".
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jouni ylitervo



Liittynyt: 16 Tam 2008
Viestejä: 303
Paikkakunta: jämsänkoski city

LähetäLähetetty: 24.10.2009 18:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

kaikki ajaa sillä millä tykäävät,ei kannata mollata ketään.kohta ei ajeta jokkista olenkaan jos varuste homma menee tälle mallille
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
T.H



Liittynyt: 16 Tam 2008
Viestejä: 249
Paikkakunta: ALASTARO

LähetäLähetetty: 24.10.2009 19:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kaikki joukolla tonne palaveriin niin rupeaa asia menemään eteenpäin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Taito Valonen



Liittynyt: 25 Tam 2008
Viestejä: 102

LähetäLähetetty: 24.10.2009 19:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kannattaako tätä jauhaa eikö jo riitä olen itse jo monta vuotta ehdottanut että erotaa AKK:sta.Ja aina vaan jatketaan
Mutta laitetaan peli kovemmaksi kuinka moni todella uskaltaa laittaa nimensä tänne jo lupaa ettei ota lisensiä ennenkuin säännöt muuttuvat takaisin jokkis ystävälliseksi eli hans ajatus suoraan roskakoriin itse olen valmis laittamaan nimeni jos vaan porukkaa ilmaantuu sillä yksi nimi ei ratkaise mitään
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mikko Koivusalo



Liittynyt: 05 Hel 2008
Viestejä: 123
Paikkakunta: Ylistaro

LähetäLähetetty: 24.10.2009 20:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ossi Töhö Team kirjoitti:
Mutta laitetaan peli kovemmaksi kuinka moni todella uskaltaa laittaa nimensä tänne jo lupaa ettei ota lisensiä ennenkuin säännöt muuttuvat takaisin jokkis ystävälliseksi


Periaatteessa kyllä, mutta rallin takia joudun varusteet joka tapauksessa hommaamaan... Vaikka protestina jokkiksen lopettaisinkin, niin rallitus jatkuu...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Jokkis.net Foorumin päävalikko -> Säännöt Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 25, 26, 27  Seuraava
Sivu 12 Yht. 27

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB 2 © phpBB Group (current version modified by TPo)