Jokkis.net Foorumin päävalikko Jokkis.net
Jokkis.netin Pulinaboxi evo2
 
 OhjeOhje   HakuHaku    KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Jokkis.net Foorumin päävalikko
VAKUUTUKSESTA
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 40, 41, 42  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Jokkis.net Foorumin päävalikko -> Säännöt
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
ari-matti salminen



Liittynyt: 19 Hei 2010
Viestejä: 224

LähetäLähetetty: 05.03.2014 23:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos tämänkin asian joutuu harrastajat itse hoitamaan, mikä siis on kyllä mahdollista, niin ihmettelen entistä kovemmin mikä rooli on meidän etujärjestöllämme enää missään.

Siellä on palkattuja ihmisiä töissä, n.20 kpl, me harrastajat maksamme heidän palkat jotta he hoitaisivat ja valvoisivat meidän etuja.

Mikä ihme siellä lasipalatsissa on vikana? ennen sieltä erotettiin ihmisiä mielivaltaisesti laeista ja kustannuksista välittämättä, nyt henkilöt eroaa itse eikä perusasiatkaan tule hoidettua.

Toimitusjohtajako sieltä pitäisi vaihtaa vai mistä nämä ongelmat johtuu?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Marko Kinnunen



Liittynyt: 05 Huh 2011
Viestejä: 151

LähetäLähetetty: 06.03.2014 06:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Allekirjoitan tuon edellisen kirjoituksen. Liiton johtamisessa täytyy olla pätemättömyyttä tai haluttomuutta kun lajista riippumatta asioita ei hoideta täsmällisesti ja kunnolla.
Yksi mihin olen kiinnittänyt nyös huomiota on miten rekrytointeja liitossa hoidetaan.
Lajipälliköitä liittoon on palkattu ilman avointa hakua. Tekniikan lajipäällikkö haussa poikkeuksellisesti oli avoin haku. Kaikki muut liiton lajipäälliköt viimeisien vuosien aikana on palkattu ilman julkista hakua.
Jokkiksella ei ole ollut kuin yksi pätevä lajipäällikkö, Kalevi Sulkava. Kaikki muut on olleet pätemättömiä, eivät ole tunteneet lajia hyvin. Hänetkin liitton johto yritti potkia pihalle useamman kerran, yritettiin alistaa siirtämällä eri tehtäviin. Kun Mahonen sitten junaili Kalevin eläkeputkea, kyllästyi hän "vittuiluun" ja tarttui sopimukseen.

Olen lähes sataprosenttisen varma siitä jos liittossa tehtäisin tyytyväisyyskysely liiton toiminnoista ja sen johtamisesta, tämä kysely tuottaisi reilulla enemmistöllä tuloksen joka kertoisi isosta epäluottamuksesta, lajista riippumatta.
Tänä vuonna harrastajakyselyjen sijaan pitäisi tehdä tämä tyytyväisyyskysely, vihdoinkin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mika Ilomäki



Liittynyt: 16 Tam 2008
Viestejä: 198
Paikkakunta: Oulainen

LähetäLähetetty: 06.03.2014 10:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Myös JokkisRacen puolelle on tullut muutamia kyselyitä vakuutusta koskien. Koska meillä on ollut toimiva yhteistyö LähiTapiolan kanssa, olemme pyytäneet sieltä suunnalta vahvistusta (mustaa valkoisella) siitä, mitä vakuutus korvaa, miten autonvaihdot suoritetaan, mikä katsotaan liikenteeltä suljetuksi radaksi jne.

Toivottavasti saamme vastauksia mahdollisimman pian. Informoimme asiasta heti, kun tietoa saamme. Pyrimme saamaan pisteen tälle asialle mahdollisimman pian ja toivomme selvityksen auttavan kaikkia jokkiksen harrastajia!

Mika Ilomäki
JokkisRace Ry, hallituksen pj
_________________
Se on ihan sama mistä päästä auto vetää, kunhan se on hyvä ajettava.


Viimeinen muokkaaja, Mika Ilomäki pvm 06.03.2014 18:27, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
jarmo mellin



Liittynyt: 02 Hel 2008
Viestejä: 127
Paikkakunta: Vammala

LähetäLähetetty: 06.03.2014 16:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

KYLLÄ SE LAJIRYHMÄ VAKUUTUSASIAA HOITAA ja pyrkii saamaan sen mahdollisimman joustavasti toimivaksi. Tätä asiaa ei nyt vaan päivässä hoideta,eikä ainakaan täällä netissä.

Jarmo Mellin
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jarmo mellin



Liittynyt: 02 Hel 2008
Viestejä: 127
Paikkakunta: Vammala

LähetäLähetetty: 06.03.2014 17:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

[quote="Heselassi"]Hyvä kirjoitus Mikko; ja nyt sitten tästä ryhmän perustamisesta ???!!! >
jumaliste, meillä on LAJIRYHMÄ ! On se prkl, kun jokainen joutuu kyselemään ja selvittelemään asiaa itse. Tästä asiasta on edelleenkin oltu yhteydessä LAJIRYHMÄÄN (jo viime lokakuussakin) , jonka tehtävä on olla harrastajien äänitorvi AKK:n suuntaan. Lajiryhmään pitää saada sellasta porukkaa, että viesti AKK:n suuntaan menee perille ! Tai sitten asia on neuvoteltava niin, että LAJIRYHMÄ hoitaa asiat itse, ja hyväksyttää vaan AKK:lla. Ei oikein aina voi toimiston tyttökään keretä joka asiaa hoitamaan. Rantakivessä ajetaan ilman vakuutusta, Ähtärissä vakuutuksen kans...ja nyt tätä sohlaa jokainen kesken kauden ! On siinä Raittisella kiire, kun kesävloppuna on vaikka kuus kisaa samaan aikaan;toista tuhatta kilpailijaa laittaa meiliä Raittiselle pari päivää ennen kisaa ...; tettkö mulle vakuutuksen > ja Raittisen pitää se palautella kuitattuna takas...> toivottavasti on näpäkät ja nopeet sihteerit !![/quote

On se helppoa haukkua lajiryhmä joka asiassa.
Se vakuutuspykälä mikä sinne sääntöihin on tullut on oman tulkintani mukaan ennemminkin ilmoitus olemassa olevasta laista,kun sääntö.
Eihän lajiryhmä sinun kuljetuskalustoonkaan vakuutuksia hommaa, miksi se sitten pitäisi hommata siihen kilpa-autoon,kun se aivan samallalailla perustuu liikennevakuutuslakiin.
Se,että lajiryhmä jätti asian liiton toimiston hoidettavaksi, johtuu lähinnä siitä,että siellä nähtävästi pitää koko vakuutusjärjestelmä muokata uusiksi.
Vakuutuskeskuksen asiantuntijalta saamamme selvityksen mukaan liikennevakuutus korvaa myös kuljettajan henkilövahingot kilpailutilanteessa,joten silloinhan esim. lisenssiin liitetty tapaturmavakuutus on turha.
Lajiryhmä on nyt kuitenkin ottanut aktiivisen roolin näiden asioiden kuntoonsaattamiseksi, koska jo pelkästään vakuutuksen saanti on niin hankalaa.
Esim. "ryhmävakuuttaminen" lienee mahdotonta, koska vakuutuksen voi ottaa vain auton omistaja tai haltija.
Mutta asioita tutkitaan,ei hutkita.

Jarmo Mellin
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Marko Kinnunen



Liittynyt: 05 Huh 2011
Viestejä: 151

LähetäLähetetty: 06.03.2014 18:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Liiton asennetta tiedottamiseen täytyy paheksua voimakkaasti. Se ei tiedota asiankulusta vaan yksittäisen lajiryhmän jäsenen täytyy kertoa tietoja asioiden etenemisestä. Siitä kiitokset hänelle.
Myös monessa seurassa ollaan tietämättömiä asiasta kun jäsenet yrittävät sitä tietoa saada sieltä kautta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Sittana



Liittynyt: 04 Jou 2008
Viestejä: 168

LähetäLähetetty: 06.03.2014 19:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos lisenssin vakuutus todetaan sitten turhaksi tämän liikennevakuutuksen myötä, niin en kyllä lisenssiä maksa ennen hinnan tiputusta.. onneksi on vielä tältä vuodelta maksamatta. Samalla akk saisi palauttaa ylimääräsen perimänsä rahan jo lisenssin maksaneille.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kimmo Vainionpää



Liittynyt: 16 Tam 2008
Viestejä: 40

LähetäLähetetty: 06.03.2014 23:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

jampe m kirjoitti:
KYLLÄ SE LAJIRYHMÄ VAKUUTUSASIAA HOITAA ja pyrkii saamaan sen mahdollisimman joustavasti toimivaksi. Tätä asiaa ei nyt vaan päivässä hoideta,eikä ainakaan täällä netissä.

Jarmo Mellin


syytäkin on hoitaa, vaikkakin näin jälkikäteen.
_________________
Mistäs sitten tietää, jos ei mistään tiedä ?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jere Mäkikangas



Liittynyt: 16 Tam 2008
Viestejä: 85
Paikkakunta: Oulainen

LähetäLähetetty: 07.03.2014 09:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Laitoin Raittiselle sähköpostia ja kysyin että mitä tuollainen 13 euron vakuutus korvaa ennenkuin maksan sitä ja sain tällaisen vastauksen:

Jos olet noin epäuskoinen liikenne vakuutuksen korvauksen suhteen niin selvennän; korvaa vieraalle omaisuudelle ja henkilöille aiheutetun vahingon sekä kuljettajan henkilövahingon käsittää lääkärinpalkkiot ja lääkkeet sekä sairaalahoidot ja sairasloman ajalta menetetyn ansion korvauksen. Kysy lisää omasta vakuutus yhtiöstäsi.

_________________
www.kintunperaracing.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
jukka heittola



Liittynyt: 10 Hel 2008
Viestejä: 223
Paikkakunta: kemi

LähetäLähetetty: 07.03.2014 15:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tekstiä näyttää olevan monen näköistä totuuksia ja enempi sen vierestä ensiksi lajiryhmää syytetään turhaa samoin akk:ta vakuuttaminen on perustunut lakiin ja olisi pitänyt olla autoissa jo vuosia sitten ongelma on se ettei kukaan ole infonnut asiasta millään lailla, lienee pahat onnettomuudet joita on viimevuosina sattunut Liikennevakuutuskeskuksen on herättänyt jakamaan tietoa järjestöille että vakuutus tulee olla autoissa.

Asia on jäänyt viimetinkaan ja vaaransi jopa Talvimestaruuskisan se missä akk on tyrinyt on asian hoitamatta jättäminen yksikisa näyttää ajetun ilman vakuutusta säännöissä olevasta pykälästä huolimatta.

Yksimies oli tiukoilla vakuutusten tekemisen suhteen ja hänen pyytteetön työ on leimattu joissain piireissä foorumeissa jopa rikolliseksi touhuksi.

Jatkossa on selvää ettei yksi mies voi tätä postia hoitaa koko jokkis porukalle se työ miten asia hoidetaan on meneillään .

Racessa vakuutus ei näihin päiviin ole ollut ongelma mutta määrien lisääntyessä Akk:n kuskien myötä on systeemiä pitänyt alkaa tehostamaan uskoisin saman olevan työn alla myös akk:ssa ,antakaa työ rauha niille jotka asioita hoitaa niin asiat kyllä selviävät.

Tämä jokkisautojen vakuuttaminen on yllättänyt vakuutusyhtiöt koska laajuus nousi noin korkeaksi kenelläkään ei ole valmista systeemiä miten asia joustavimmin hoidetaan.
Myös joka onnettomuus nostaa paineita mitä tämä vakuutus vuosittain maksaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jani Laitinen



Liittynyt: 05 Hel 2008
Viestejä: 17

LähetäLähetetty: 07.03.2014 15:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyselin liikennevakuutuskeskuksesta että miksei katsastuskonttorilta voida myöntää pelkkää ns.siirtovakuutusta vaan aina joutuu ottaa myös siirtokilvet, ni sanoivat että ei ole mahdollista myöntää muuten mitään määräaikaista liikennevakuutusta....
Eikä paikallisessa lähitapiolan konttorissakaan suostuneet sellaista tekemään... ei ole kuulemma oikeen laillista.
Eipä tunnu tuo Raittinenkaan tuota vakuutusta tekevän vaikka olen koittanu sunnuntaiks sitä siltä tilata Evil or Very Mad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sami kaikkonen



Liittynyt: 16 Tam 2008
Viestejä: 63
Paikkakunta: Karstula

LähetäLähetetty: 07.03.2014 16:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rt Racing Team kirjoitti:
Kyselin liikennevakuutuskeskuksesta että miksei katsastuskonttorilta voida myöntää pelkkää ns.siirtovakuutusta vaan aina joutuu ottaa myös siirtokilvet, ni sanoivat että ei ole mahdollista myöntää muuten mitään määräaikaista liikennevakuutusta....
Eikä paikallisessa lähitapiolan konttorissakaan suostuneet sellaista tekemään... ei ole kuulemma oikeen laillista.
Eipä tunnu tuo Raittinenkaan tuota vakuutusta tekevän vaikka olen koittanu sunnuntaiks sitä siltä tilata Evil or Very Mad



itellä on huomenna vakuutus rokkiralliin saarijärvelle!! ja raittiselta!! Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
emppu tuominen



Liittynyt: 14 Tam 2008
Viestejä: 2064
Paikkakunta: Lahti

LähetäLähetetty: 08.03.2014 06:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rauno Raittinen on tehnyt ison ja korvaamattoman työn tämän vakuutusasian puolesta, mm Talvimestaruus olisi jäänyt melko varmasti ajamatta jos hänen kaltaistaan ei olisi ollut!

Minäkin olisi odottanut liitolta jotain selvitystä asioiden kulutusta liikennevakuutukseen liittyen.
Ei tämä ole helppo nakki. Laki määrittelee liikennevakuutukseen esteitä, mm vakuutuksen jatkuvaluonteisuus, joita olisi pitänyt selvittää huolellisesti ennen kuin sääntöihin kirjataan mitään.
Tämä olisi voinut odottaa vaikka vielä yhden vuoden selvittelyä, onhan laki jo ollut voimassa kauan, eikä ketään tästä syystä ole edes epäilty lain rikkomisesta.

Lähes poikkeuksetta paras tapa käsitellä kielteiseltä näyttäviä asioita on täydellinen avoimuus.
Tämän kun meidän liittommekin ymmärtäisi, niin paljon vähemmän olisi purnaamista ja kuohuntaa.
_________________
Historiam ignorat, non intelligit etiam recentioribus
emppu.tuominen(at)phnet.fi
0405950754
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Mika Haarala



Liittynyt: 18 Jou 2010
Viestejä: 26
Paikkakunta: Äänekoski

LähetäLähetetty: 08.03.2014 15:30    Viestin aihe: VAKUUTUKSESTA Vastaa lainaamalla viestiä

No joo!!!!
Epäselvyys vaan on ilmassa harrastajien keskuudessa!!!!!!
Tämä vakuutus pelleily siis on pysyvä asia sit.....Näköjään
Raittinen on nyt pystynyt järjestämään vakuutuksia yhden kisan v-lopulle ja jopa Karstulan kovin jätkä KAIKKONEN rokkiralliinsa !!!!!!
Niin kuin kohta on ovella että kisoja on joka puolella suomea ja miten kukin saa auton valmiiksi ni eri asia ja sit auton vaihdot siihen perään!!!
Miltä tällainen kuulostaisi?????
Kisapaikalla ilmottautumisen yhteydessä ostetaan se VAKUUTUS kyseiselle ajoneuvolle.......
Eikö oliskin järkevä ratkaisu jäis se hiton puhelin soitteleminen pois!!!!
Tää olis järkevää!!!!!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
marko riihimäki



Liittynyt: 22 Jou 2012
Viestejä: 58

LähetäLähetetty: 10.03.2014 12:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mitä teette liitolla joka ei hoida asiaa tuon paremmin ?
Perustakaa oma jokkisliitto ja neuvotelkaa vakuutukset sitä kautta.
Vastuuvakuutukset saa ja kilpailu tekeminen ei lienne ongelma.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Jokkis.net Foorumin päävalikko -> Säännöt Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 40, 41, 42  Seuraava
Sivu 8 Yht. 42

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB 2 © phpBB Group (current version modified by TPo)